Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))))
çok saol nuhan ablam....
ben gidiyimde şu kahvemi yapıp, içeyim....
bunlarda sizler için, afiyet olsun:)
hadi soğumadan buyrun....
Eki Görüntüle 611870
senin yaş kaç canım? ne iş yapıyorsun? bekarsın galiba? burcun ne birde?
merak ettimde.....![]()
hakkında hayırlısı olsunn canımm...herşeyy çok üst üste geldi hayatında birasda ondan çok stres yüklüsünn tamamen evdi işde bide bu adet olamamakkk...rabbim hakkında hayırlısıı olsunn...Banucugum o taş yutmuş gibi olma dediğin aşırı gaz hali mi. 4 gündür karnım davul gibi, sanki karnıma hava basmışlar gibiyimDemek sen hamile kaldıktan sonra adet oldun öyle mi.
Bulantı falan yok da halsizlik var bence, hani böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi. Eğer hamileysem de testte çıkmamasının sebebi geç yumurtlama sanırım
Bugün telefonda bi iş görüşmesi yaptım. Adam bana yeni mezun muamelesi yaptı, saçma sapan bi soru sordu ve verdiğim cevaplardan da tatmin olmayıp hadi biraz daha düşün vs tarzı laflar etti. Bir de zaten aşırı bir stres var üzerimde. Bir an önce sonucu görmek istiyorum
kızz allah senii netmesinnnn24 yasındayım yengeç burcuyum. bildigin tipik yengeç sulugöz olanındaniş yapamıyorum iş bulamıyorum bi türlü malesef. gıda teknikerliği okudum ama boşuna okudum. bekarım, evde koca bekliyim dedim oda yok
evsiz işsizim anlayacağın
bende meraklıyım kiiii aynı soruları sana yöneltiyorum
![]()
ya çok tötüsünüz..benim evde kahve dün bitti. Yapamiyorum. biraz sonra müsterimde gelecek dışarıda çıkamiyorum.... artık yarın...
24 yasındayım yengeç burcuyum. bildigin tipik yengeç sulugöz olanındaniş yapamıyorum iş bulamıyorum bi türlü malesef. gıda teknikerliği okudum ama boşuna okudum. bekarım, evde koca bekliyim dedim oda yok
evsiz işsizim anlayacağın
bende meraklıyım kiiii aynı soruları sana yöneltiyorum
![]()
hakkında hayırlısı olsunn canımm...herşeyy çok üst üste geldi hayatında birasda ondan çok stres yüklüsünn tamamen evdi işde bide bu adet olamamakkk...rabbim hakkında hayırlısıı olsunn...
kızz allah senii netmesinnnnsizi meraklı melahatlarrrr...canımm hiç acele etmeee...ne evliliğe ne işee...herşeyinn hayırlısıı olsunn hakkındaa..işde olur eşdee..hadi gell bizz bu kilocuklarıı verekkk
![]()
ayyy benimde çok istiyo bugün canım türk kahvesini, birazdan bende içeyim diyorum.....
halama gidicektim kahveye, bi mani çıktı gidemedim, neyse bende kendim evde içicem artık.
senin yaş kaç canım? ne iş yapıyorsun? bekarsın galiba? burcun ne birde?
merak ettimde.....![]()
Banucugum o taş yutmuş gibi olma dediğin aşırı gaz hali mi. 4 gündür karnım davul gibi, sanki karnıma hava basmışlar gibiyimDemek sen hamile kaldıktan sonra adet oldun öyle mi.
Bulantı falan yok da halsizlik var bence, hani böyle sanki tansiyonum düşmüş gibi. Eğer hamileysem de testte çıkmamasının sebebi geç yumurtlama sanırım
Bugün telefonda bi iş görüşmesi yaptım. Adam bana yeni mezun muamelesi yaptı, saçma sapan bi soru sordu ve verdiğim cevaplardan da tatmin olmayıp hadi biraz daha düşün vs tarzı laflar etti. Bir de zaten aşırı bir stres var üzerimde. Bir an önce sonucu görmek istiyorum
:))))
çok saol nuhan ablam....
Eki Görüntüle 611870
Canım hayırlısı olur inşallah bebiş konusunda
Valla yine iyi tepki vermemişsin eğer bana o kişi telefonda aynı muameleyi yapıp birde biraz daha düşün tarzı laflar etseydi anında haklısınız ben düşündümde size iş baş vurusunda bulunmam hataydı sonuçta insanlar mutlu oldukları ortamda çalışmak ister bununda sizin gibi biriyle mümkün olmayacağı şimdiden belli der telefonu kapatırdım kesin![]()
ay çok sağol meyracım çok iyi geldi.:))))
çok saol nuhan ablam....
Eki Görüntüle 611870
Kız herkese burcunu sordun bir bana sormadınolsun ben yinede söyleyeyim
Balıkkkkkkkkkkkkkkk
![]()
Elimide açtım bakasın falıma
An
ammmm bende istiyorum böyle bir kahve takımı yaaaaaaa :84::84::84::84:
Bayılıyorum böyle şeylere yaa![]()
Bak yine aklıma girdibir ara alıcı gözüyle bir bakayım şunlara
![]()
ay çok sağol meyracım çok iyi geldi.
gerçi bana biraz çarpıntı yapıyor ama dermişiiimm
yok yok hiç bişey yapmıyor çok şükür ama ben yinede pek tüketmem.
Eki Görüntüle 611962
esracım şişmandaşlar günü yapalımsırayla birimizin kaldığı şehirde buluşalım
hem görmediğimiz yerleri görür, hem birbirimizi kendi evimizde ağırlarız
zaten çok masraflıda değiliz bir ayran , bir yeşil salata bile yetiyor bize
ah ah keşke benimde düzgün olsa. ama yatak odam benim değilkikullanacağım kadar çamaşır alıp, küçük odaya bırakıyorum birdaha girmiyorum
bende bu hafta küçük odama ayar çekicem. köye gidecek fazlalıkları balkona çıkardım balkon kiler gibi oldu. odadaki kanepeleride köye götürdüm, oraya yeni alıcam. ayın 31 inde akraba günüm var o güne kadar toparlanmam lazım.
kolay gelsin canım.....
15tatilde benim kayınvaldemlerde gelicekler bana kalmaya diye, konya dışındalar onlar.....
annemlerde gelicekler, annemlerde konya dışındalar, ama bilmiyorum artık çakıştırmadan bişeyler yapmaya çalışcam.....
merhabalar, herkese iyi günler diliyorum, gelen arkadaslara hosgeldiniz diyorum, hastalara sifa diliyorum, derdi olanlara derman diliyorum. kizlar bu hafta regl olucam ve canim korkunc tatli istiyor, ceco tarcinli süt istegimi kesmedi((( kizlar baska önerileriniz varsa tatli krizi icin lütfen yardim edin
((
ve itiraf etmem gereken birsey var, dün yaptigim kurabiyelerden 5 tane yedim(( (icinde margarin degilde zeytinyagi olmasi bilmiyorum sucumu hafifletir mi ?)
bunlarin disinda saglikli besleniyorum, diyetime hala uyuyorum.tartida yarim kilo fazla gösteriyorum ama((
2 gündür sporda yapamadim, bir gün misafirlikti dünde ne zaman niyetlensem spor yapmaya habire birseyler cikti.sonunda geceye biraktim, gecede yorgunluktan uyuya kalmisim((( ama bu gece icin her ihtimale karsi, telefonumun alarmini kurdum,uyanik olayim olmayayim calinca gidip yapicam.
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
selam yavrular
nasılsınız ? ben iyi değilim pekbu sabah amcamın eşini ,yengemi kaybettim , ağlayamıyorum bile , çok şaşkınım haleenn
eşim cumartesi akşam geldi , herşey yolunda çok şükür , şuan tam bi duygu karmaşasının içindeyim, kendinize iyi bakın,Allaha emanet olunn ....
selam yavrular
Canım çok krize girersen sütlü bir tatlı tercih et madem krize girdin ama evde hurma varsa o en güzeli hem bak dafi ablada geçen gün diyordu yemekten önce aç karnına zayıflamayada yardımcı diye
En mükemmel tatlı kriz önleyicisiyada varsa kuru kayısı
bağırsaklarada yardımcı
Kurabiyelere gelince yemeseydin iyidi ama olmuşla ölmüşe çare yoko yüzden dert etme ve kaldığın yerden devam et
bak bende dün kek yedim
sabatan itirafımıda ettim şimdi aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Ben cezalıyım kazana düştümhani Asterix ve obelixte var ya bir şimşan
sana iksir yok sen kazana düştün diye
evde senelerdir birşey oldumu eşime derim sana yok sen kazana düştün diye
benimkide bu bir kaç hafta öyle olucak
Sporu eksik etmemeye çalış canım inan ben bu hafta hep kendimi yedim gidemedim diye
Dün eşimin büyük halası kız banu göbeğin baya gitmiş dedidedim bu hafta spora gidemedim ki
sonra kendi kendime demekki vucut ufak ufak toplamaya devam ediyor dedim. Bir dolu bir boş spor yapıldığında spordan sonraki gün yinede metabolizmanın bir gün önce yapılan sporun etkisinde olduğunu söylemişti bana doktor ama bir hafta sanmıyorum
neyse gitsinde nasıl olursa olsun
Kızlar bu arada size birşey danışacağım![]()
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyordaha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı
sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumukücüklükten kalma bir alışkanlık
( ne denyo huylarım var demi
) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi
şimdi arada otururkende yapıyorum
o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili
![]()
hakkında hayırlısı olsunn canımm...herşeyy çok üst üste geldi hayatında birasda ondan çok stres yüklüsünn tamamen evdi işde bide bu adet olamamakkk...rabbim hakkında hayırlısıı olsunn...
kızz allah senii netmesinnnnsizi meraklı melahatlarrrr...canımm hiç acele etmeee...ne evliliğe ne işee...herşeyinn hayırlısıı olsunn hakkındaa..işde olur eşdee..hadi gell bizz bu kilocuklarıı verekkk
![]()
27, koç, evli:))
ev hanımı:)
memnun oldum canım....:)
herşeyin hayırlısı bitanem, rabbim hayırlı iyi insanlarla karşılaştır beni diye hep dua et canım; hem iş konusunda, hemde evlilik konusunda.....
bu sözlerimi unutma!
mesleğinde gayet güzel bence, ama kısmet değildir belki bu aralar bi iş sana, yada sen gereği kadar
araştırma yapmadın belkide
bu arada ben konyadan, sen?
ahhh yengeçler, en sevdiğim burçlardan biridir.....
ve en incitmemek istediğim burçlardan biridir, çünkü çok hisliler onlar....![]()
selam yavrular
Kızlar bu arada size birşey danışacağım![]()
Sizde de öyle oluyormu bilmiyorum ama benim totoşum şu aralara ağrıyordaha doğrusu tam kalçalarımın arkaya doğru olan kısmı
sanki hafif totoşum ufalmış gibime geldi acaba zayıfladıkca öyle kaslar falan ağrı yaparmı yoksa spora gidemediğim için piskolojik olarak gece uykumda totoşumu mu sıkıyorum da kaslar ağrı yapıyor
Gündüz otururken bile aklıma geldikce sıkar bırakırım totoşumukücüklükten kalma bir alışkanlık
( ne denyo huylarım var demi
) Ufakkende yere uzanırdım yüz üstü ellerimi yanaklarıma dayayıp yatarak tv izlerdim o arada da hep sıkıp bırakırdım kendimi
şimdi arada otururkende yapıyorum
o yüzdenmi ağrıyor yoksa zayıflamaylamı ilgili
![]()