Selamün Aleykümmmmmmmmmmmmm
Herkese günaydınnnnnnn
İnşallah herkes eksilerde bildirimler yapar bugünMaşallah şu ana kadar çok güzel sonuçlar gördüm
![]()
Benim maalesef eksi değil bildirimim ama inşallah haftaya acısını çıkartırım
CAnım eltin gerçekten çok ayip etmiş bende olsa sinirlenirdim kesin hatta ben senin yerinde olsaydım en azından annemin gönderdiği hediyeyi vermezdim gıcıklığına
Bence o hamilelik ve lohusalık piskolojisinin arkasına sığınıp resmen istediği gibi öttürüyor eşini :26:
Canım emin ol bebeği yarın öbür gün onu yormaya başladığında gözünüzün işine bakacak beni ziyaret edip birazda yardımcı olun hesabıEn güzeli seninde dediğin gibi bir müddet uzak durmak
en azından yaptığı hatayı anlasın sonuçta senin yaptığınıda herkes yapmaz
![]()
Banucum sağol, içim rahatladı. sizle yanlış yaptığım bir şey var mı, farklı bir gözle bakarsınız diye paylaştım. kendimce doğru olmayan tek şey ilk gün ziyaretti. ama kayınvalidem ona bunları yaptım, sana da aynısını yapıcam ilerde hesabı tutturdu gelin yanınızda vericem diye. tatlımızı da alıp gittik, eli boş gitmeyelim diye. ama bahane arayan insanı ne yaparsan yap memnun edemezsin kuralı yine gerçekleşti. yaptığım, aldığım hiçbir şeyde gözüm yok. hepsi bebek içindi zaten. benim tek beklediğim güler yüzdü. neyse, yapacak bir şey kalmadı artık. insanlara yakın davranıp mütevazi davranınca kendilerini bir şey sanıyorlar.
çok sağol desteğin için canım. içim rahatladı sizle paylaşınca. çok üzülmüştüm gerçekten. iyi ki varsınız :)
bu arada kiloyu takma, benim de iki hafta aynıydı, üçüncü hafta baya azaldı. sen sporunu da yapamadın bu ara, kesin haftaya daha güzel sonuçlar göreceksin.