Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Alınan son kilolar çok hızla veriliyor..Benim bile çok hızlı olmuştu..
hiiç yürüyüş yapmamama rağmen bir de işte çok hareketsiz olmama rağmen...
Senin de gidecek demedi deme...

Bize kapris yapabilirsin asucuğum...

sağol canım zaten ancak siz anlarsınız halden
kırk yılda bir eşime huysuzlanmaya kalksam ne işse o benden baskın çıkar hep ben de sessiz kalmayı tercih ederim sonunda

Eşin vardiyalı çalışıyor değilmi.?
O cipsler de çok fena kokuyor haklısın...

evet yena 3 vardiye haftalık düzen degiştiriyoruzz sinir bozucu:35:

azıcık yemekten bi şey olmaz tatlım yaaaa... ben de pek dayanamam cipse... oğlanlar alınca bi kaç tane yerim:34::34::34:

biliyorsunuz değil mi... bu seneki grip domuz gribinin hafif versiyonu...

kalnları dolabın en tepesıne attım bana güven olmaz gece kalkar lüpletirim falann

neyse kuşlar ben kacar hepinize iyi geceler
hadi sizde oyalanmayın kalıkn uyuyun yoksa sabah fazla cıkarsınız tartıda:23::23::23:
öptüm kızlar bayyy:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
pasta kurabiye bir saniyede oluyor sanki ya. pek aceleci oluyor bu erkek milleti yahu. yapma bişey sende. de ki: madem sabah gidelim istiyorsun, git al pastasını böregini pastaneden. ama o zamanda kaynana demesin benim için bişey yapmamış hazıra kaçmış diye. oyy oyy zor işler. ısırma kimseyi sakin ol vampire çıkar adın mazallah :1: vazgeçtim şu an evlilik hayallerimden :1::1:

fotograf mantıgı güzel olmuş ya.bizim buzdolabındada kalori cetveli asılı. onu görünce geri kaçıyorum.

evlenme kizim ya ne yapican evlenip.valla böyle bana durduk yere sallamiyormu yüzünü, deliriyorum resmen,tüm hirsimi stepten aldim.nasil kizardiysam sonunda bir gördü beni hayatim iyimisin bir tansiyonunu ölceyim mi diye soruyor birde, cekil cekil basimdan dedim, aaaa iyilikte yaramiyor diyor :DDDD offff delirtir bu adam beni size söyleyeyim.

hadı benı tebrık edın:))

dıyette 3.gunum spor yapamadım sadece 20 dk uzay bısıkletınde spor ettım grıp olcam sanırım cok yorgun hıssedıorum kendımı yuruyus yapmadım,,
sabah baya gec kalktım o yuzden sabah kahvaltımıı yapamadım o yuzden yesıl salata yogurt yumurtalık ıspanak yedım,,
ıkındı de ıse 1 paket etıform bıde 1 portakal yedım ,,
aksam yemegı olarakda bır kepce tarhana corbası 1 kepce etlı nohut yogurt ve yesıl salata yedım,,
sonra su boregı ettım yarın ıcın kocam sevıo ,,ıkı yufka artınca kucuk tavaya da yaptım ,,
sonra seytan dedıkı ye sen onu pısır ocagı tavaya koydum ama 1 dk gectı gecmedı dedım yemıcem,koydum dolaba ,
2 tane kıvı yedım yanı ırademe hakım oldummmmmmmmm ben zayıflıcam kesınnnnnnnnnnnnnnn:52::52::52::52::52:

tebrikler canim, sonunda zafer bizim olucak.

taktik süpermiş canım :) benim o halimle fotom bile yok, olsa ben de asardım.

tatlım sabahın köründe git kayınvalidene bence. hem de eli boş git. hazırlık yapacaktım ama siz eşime hiç gerek yok, yeter ki siz sabahın köründe gelin demişsiniz. biz de o yüzden eli boş geldik de :))))

Allah sabır versin valla. zor işler bunlar. kimseyi tatmin edemiyorsun kulp arıyorlarsa ne yaparsan yap.

dün akşam ben içerdeyken de benim kayınvalidem sıkıştırmış eşimi. niye bizi almaya gelmiyorsun iki gündür diye. hanımefendi üşüyormuş taksilerde. demin de arayıp çağırdılar. eşim de sinirlendi. özel şöfürünüz geldi diye laf sokacakmış. duy da inanma. bakalım gelsinler göreceğiz :)

ben cidden anlamiyorum ama ya,el idare etmek ne zor.yerimde baska gelin olsa hic ugrasmaz alir hazir gecer yani, deger verip özeniyorum gene de yaranamiyorum :S

yok anacım ben karar verdim bizi kendi irademize bıraksalar biz kilo falan almayız dışarıdan müdalehe hiç duymuyoki:50: ben tatlı ve bitter çikolata canavarı olarak bir aydır buzdolabında gözümün önünde duran koca kalıp çikolataya yan gözle bile bakmamışken akşam oğlum almış açmış bide bana sesleniyolar eşimle hadi gel çikolata yiyoruzzzz:36: oysa ki ben uslu uslu odamda ders çalışıyodum:14: zorladım kendimi olmadı gittim yanlarına bastım fırçayı o benim irade temsilimdi neden yediniz diye :47: ay bide bişe olmamış gibi bana uzatıyolar sırıtarak bide bi ısrar bi ısrar hey allahım:52: sonunda alıp yedim ama yerken bişeyi farkettim sanki zorla yiyordum tadı bana hiç cazip gelmedi buna sevindim işte uzun bir süre sanırım çikolata falan aramıcam:32:

demek aileler hep böyle.gecen hafta regl olucam diye esimde bana cikolata alip gelmisti, bakti ben yemiyorum oturdu kendi yedi ahahahah :DDDDD

fıstıklar merhaba...
son mesajımın üzerinden 100sayfa geçmiş... hiç okuyamadım da... çünkü cuma günü nöbetten çıktıktan sonra hastalandığımı hissettim.. ve hemen yattım.. ta kii ertesi güne kadar neredeyse.. arada kalkıp çocuklara yiyecek bir şeyler hazırladım sadece..
cumartesi tekrar nöbete giderken hastalığım arttı. boğazımda yanma başladı...o gece üç kez serum taktırarak nöbeti bitirmeye çalıştım...ama ertesi gün hiç kalkamadım yataktan...bademciklerim bembeyaz olmuştu... pazartesi - salıda çalışacaktım... ama sağ olsun şefim bana iki gün rapor verdi...ardından dsa üç gün iznim vardı... dün ayağa kalktım... arada kalkıp evdekilere bir şeyler hazırlamaya çalışıyordum... bu gün daha iyiyim ama günün çoğunu gene de yatakta geçirdim.. sanırım yarın daha da iyi olurum...

cok cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum sana.

ve bu gece 18. evlilik yıldönümümüzdü... canım kocam bir haftadır beni perişan halde görüyor... sırtıma havlu koyuyur, bana yiyecek birşeyler getiriyor... hatta ev çok kirlendi dedim diye evi süpürmeye kalktı:1::1::1::1::1: çok baktı bana çoookkk. sağ olsun...
neyse, işte bende bu gün değişik bi şey yapayım istedim... dünden şeker hamurunu hazırlamıştım... bu gün de pastayı yaptım... benim de ilk denemem ki.. ama pastayı hiç sevmeyen kocacım bile çok beğendi:1::1::1::1::1:
bir de pizza pisirdim... yanında da ayran. bende 1 haftadır ilk defa doydum... çünkü boğaz ağrısı ve dilimde çıkan o koca aft yüzünden hiç bir şey yiyemiyordum..
duşumu alıp süslenip püslenip çayı koyunca bizimki yüzüme şaşkın şaşkın baktı.. sonra "bu gün ayın kaçı" dedi:1::1::1::1:ardından da "haaaa. hasta hasta pasta yapma telaşın bundanmıydı ???" dedi...:52::52::52::52::52:
canım kocam bu 18 yılda evlilik yıldönümümüzü 3 kez hatırlamıştı... bunun birini bi arkadaşım ikisini ise o zamanlardaki sekreteri hatırlatmıştı... 3-4 kez de doğum günümü hatırladı... o kadar... ama mükemmel bir arkadaş, mükemmel bir baba, çok iyi de kocadır.. beni hiç kırmaz...

ve cok cok mutlu ve uzun bir hayati paylasmanizi dilerim.bir yastikta kocayin insallah(amin) bosver unutsun sembolik birsey zaten.geri kalan günler kötü olup o günün hatirina iyi olmasindansa , hic hatirlamamasi daha iyi güzelim :)

evet Yenacim step tahtam var.bekarliktan kalma bir aliskanlik aslinda.uzun bir süre talihsiz olaylar yüzünden depresyon gibi birseyin icine düstügüm icin yapmiyordum.2 haftadir gün asiri yapiyorum 30 dakikadan.ama bugün cok sinirliydim kaptirip 48 dakika yapmisim.bana harika bir antistres etkisi yapiyor.cok iyi desarj oluyorum.az öncede resimli kilo verenlerin konularina bakip motive oldum.halsizligim gecti gibi geliyor simdi bakalim sabah nasil olucam :) ben yatayim kizlar. sizlere hos sohbetler dilerim iyi geceler.

Sende mi asuum...

----

İyi geceler uyuyan güzeller...

dün tartıldım 300gr eksideydim ama yarın ne olur bilemiyorum karnımda müthiş bir şişlik var akşam lahana sarması yedim onun da etkisi oldu gibime geliyor
arkadaşım sarmış sağolsun pek de güzeldi:56:

dün tartıldım 300gr eksideydim ama yarın ne olur bilemiyorum karnımda müthiş bir şişlik var akşam lahana sarması yedim onun da etkisi oldu gibime geliyor
arkadaşım sarmış sağolsun pek de güzeldi:56:

Afiyet olsun..:56: yaramasın..
İnşallah 600 gram eksilmişsindir..

uykum gelmiş benim yaaa. :37::37:

herkese iyi gecelerrrr yarın cuma, bildirimlerimizin bol eksili oldugu bir gün olur inşallaah:26::26:

güzel bide yazı ekleyeyim şuraya demiin okudum hoşuma gitti. :34:

/// Bir Erkeği Anlamak ///
Erkekler seven kadının değerini niye bilmezler?
Cevap: Çünkü erkekler, her kadının seveceğini iyi bilirler.
Yani sevginin yokluğunu çekmezler. Erkek, hiç büyümeyen bir çocuk gibidir ama herkesin kendisini adam gibi görmesini ister. Bütün kadınlar, sınıf, renk ve kategori ayırımı göz etmeksizin ilgi alanına girer.
Önünde yemek dururken, başkasının tabağına bakan biri gibidir yani. Annesi onu o kadar şımartmış, “aslan oğlum kaplan oğlum” diye pohpohlanmaya alıştırmış ki, sevgililerinden bu ilgiyi göremeyince aslında kağıttan aslan olduğunu anlar ve dünyası başına yıkılır.
Bir kadına “seni seviyorum” demek, onun için ” artık başka kadına bakmayacağım” anlamına gelir ve bu sözü söylemekte zorlanır.
Son derece duygusalken mantıklı olabilen, şefkatli, saf yüreğini acımasızlıkla ve asilikle örten, güçlü bir bedene ama güçsüz bir iradeye sahip, hayata vurdumduymaz yaklaşıp onu fazlasıyla ciddiye alan, doğallıktan hoşlanıp doğal görünmeyi çaresizlik sayar erkekler.
Dil dağarcıkları kadınlar kadar zengin değildir. Yani dilin inceliklerini, kıvrımlarını, farklı anlamlara gelebilen cümleleri fazla bilmezler. Hayır hayır, belki belki, evet evet anlamına gelir onlar için. Kadınların sadece bir hayırında bile bin anlam gizlidir oysa.
Erkekler kendileri için değil başkaları için ağlarlar. Bu nedenle ağlayan her kadının karşısında yelkenleri suya indirirler.
Erkekler, erkekliği her türlü kuvvet gösterisi ve para olarak algılarlar. Bundan dolayı da kadınların kendisine saygı ve minnet duyacaklarını sanırlar.
İçkiliyken söylediklerini ayık kafayla hatırlamazlıktan gelirler. Sık arandıklarında kaçarlar, ilgisiz bırakıldıklarında ise şikayet ederler.
Yüzlerinde genellikle o anki ruh hallerine uymayan maskelerle dolaşırlar. Örneğin derin düşüncelere dalmış görünen bir erkek aslında o an, tuttuğu takımın hafta sonundaki maçını nasıl izleyeceğini düşünüyordur.
Erkekleri anlamak kolaydır aslında. Çünkü erkekler karmaşık değil basit, çözümlenebilir, gaza getirilebilir, motive edilebilir varlıklardır. Erkeklerin kadınları tanıyamaması, iste bu basitlikten kaynaklanır. Kadınların daha zeki olduğunu bilirler ve çözemedikleri bu bilmece için kendilerine değil, bilmeceye kusur bulurlar...

// Bir Kadını Tanımak ///
Bütün gel-gitleri, kaprisleri, küçük şımarıklıkları, korkuları, şaşkınlıkları, hercailikleri, hayal kırıklıkları, aşkları, terk edilişleri, başarıları, başarısızlıkları, kurnazlıkları, saflıkları, çocuk ağızları, şirinlikleri, küçük yalanları, büyük itirafları, kocaman yürekleri ile kendi olmaya çalışan kadınları tanımak...
Bir kadını sevmekle başlar her şey ama, bir kadını tanımakla varılır hayatın sırrına.
Bir kadını tanımaya soyunmak; zor ama keyifli bir yolculuğa çıkmaktır. Dört mevsimi bir yürekte buluşturur, bu yüzden de sürekli şaşırtırlar.
Sürprizlerin ardı arkası kesilmez. Zordur anlamak onları. Benzemek gerekir anlayabilmek için belki de! Kendi zekasını hatırlatanları sever, sevgisini göstermekten ürkmeyenleri, sürprizlere hazırlıklı olanları bir de...
Muson yağmurları gibi yağarken, Sahra da çöl fırtınası koparıp ardından güneş olup ısıtabilirler.
Dedim ya bir dünyadır kadınlar...
Yürekleriyle konuşan, gözleriyle gülen...
Bir kadını sevmekle başlar her şey ama, bir kadını tanımakla anlaşılır hayatın sırrına ancak aşkla varılacağı.
Sevgi arsızıdır kadın. Verdiğinden daha fazlasını isteme bencilliğini gösterecek kadar sevgi arsızı...
Bu yanını doyurunca şımaracağından korkanlar, birlikte çoğalacaklarını bilmeyenlerdir.
Bir kadını sevmekle başlar her şey ama, bir kadını tanımakla kanat çırpılır özgürlüğün bütün maviliklerine...
Kendine inananlara, aşka inananlara koşar. Hem yaman bir aşk avcısı, hem de engebeli yollarda koşmaktan bitap aşk yorgunudur kadın.
Bir kadını sevmekle başlar her şey ama; bir kadını tanımakla çıkılır keyifli serüvenlere...
Hayatla dalga geçmesini bilir kadın...
Tıpkı kendiyle dalga geçmesini bildiği gibi. Ağız dolusu gülüşlere teslim olur.
Bir kadını sevmekle başlar her şey ama, bir kadını tanımakla tanık olunur tutkuların gücüne.
Göze alandır kadın. Çekip gitmeyi, sahip olduklarından vazgeçmeyi, karşılık beklememeyi...
Mücadele eder, kızar, bağırır ama hep sever.
Dedim ya bir dünyadır kadınlar...
Yürekleriyle konuşan, gözleriyle gülen...
Yüreğini sevgiye açan ve sevmekten korkmayan bütün kadınlar gibi...
Şimdi bir düşünün...
KAÇ KADINI değil; BİR KADINI tanıyabildiniz mi bugüne değin!?
Tanrı; kadınlara geçmişi ve geleceği, erkeklere ise yaşadığı günü armağan etti
Kadınlar geniş bir zamana yayıldıkları için huzursuz; erkekler daracık bir zamana sıkıştıkları için anlayışsız oldular!!!

Sakın Vazgeçme ! Çünkü; Sen Vazgeçersen Hak'etmeyen Biri Kazanacak ...

öptüm herkesi :54::54::54::54:

Gaza geldim şimdi....3 er 5 er vermem mi pis kiloları....

ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA!!!!!!!!!!!!!!!!

İyi ki hatırlattın YENAM.Çok iyi geldi valla.Allah razı olsun.:54::54::54::54::54:Yarın inşallah 2 kilo vermiş olursun..Yarın herkes kilo vermiş ve mutlu olur inşallahhhh...AMİN

Ben yarın kesin artıyım..KAç kilo artı da olacağım bilmiyorum..
Açıkçası çokta takmıyorum çünkü hemen hemen 4 aydır hiç fire vermedim..
Ama sizin için dua ediyorum umarım benim dışımda hepiniz eksizinizdir..
ÖZellikle Beyzuşum sen güzel bir açılış yap istiyorum.:16:

Back
X