- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar güzeller...
bu gün 4 de biten mesaiden 5:45 de çıkabildim... çoksıkıntılı hastalar vardı... sonra kocacımla buluşup biraz dolaştık porsuk kenarında... oturup çay içtik... çocuklardan konuştuk..
eve gelip yemek hazırlama, yeme faslından sonra masayı bile toplamadan TV ni karşısındaki kanepeye uzandım.. uyumuşum.. uyandığımda saat 22:30 u geçiyordu.. masayı toplayıp laptopun başına geçtim... yarınki ingilizce için çalışmam gerek. hastalıktan hiç çalışamadım...
cecoş bence kaçamak yapmakla iyi etmişsin.. biliyorsun çikolata da endorfin (mutluluk hormonu) var. bu seni biraz mutlu etmiştir.. diyetin devamlılığı için arada böyle tatlı kaçamaklara ihtiyacımız var..
veeeeeeeeeeeeeee topiğimiz demirbaşı, canı, sultanı, haremin hasekisiiiii, sevdicegimiz, kardeşimiz, ablamız, nilüferimiz yenamızın doğum günü bugün
iyi ki doğdun ablacım. nice mutlu yaşlar diliyorum sana ailenle sevdiklerinle ve bizimle.
SENİ SEVİYORUZ
Eki Görüntüle 623834
canm bana iyi gelmedi hemoroid cikarttim![]()
gunaydin hatunlaaaaaar dun netim yoktu nedendir bilmem sorun cikartiyor bazen .. diyetime ayni hizla devambirde yenacim iyiki dogdun yeni yasin eskileri aratmasin ins hersey gonlunce olsun
![]()
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeşlere mutlu huzurlu az kaçamaklı bol eksili bi hafta diliyorum valla şu bir gün tatil hiç yetmiyo valla insan ne yapcağını şaşıyo neyse şükür şükür diyoruz her daim
canım sağlıklı mutlu huzurlu nice senelere inşallah
canım hoşgeldin ozaman aramıza emin ol doğru yerdesin tatlım
banu abla takma kafana bukadar kaçamakları sonuçta sporunu yapmışsın birbirini eşitlemiştireşinede çok geçmiş olsun umarım daha iyidir
ayrıca şu ayran detoksu nasıl oluyodu benim yapasım var bikaç gün
canım saatler olsun güle güle kullan saçını ama foto isteriz bizde görelim dimi
YENAM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.RABBİM ÇOCUKLARINLA EŞİNLE VE AİLENLE BİRLİKTE HUZURLU MUTLU SAĞLIKLI NİCE SENELERE İNŞALLAHSENİ ÇOK SEVİYORUZ
![]()
selamün aleyküm günaydın şekerler
pek kimsecikler uğramış topiğe hayret
yena cım doğum günün kutlu olsun tatlım sağlıklı huzurlu nice yaşlara
baharım seninde geçen günlerdeki doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu yeni nice yaşlara![]()
YENAM doğum günün kutlu olsun, hep mutlu ol ailenle inşallah :)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
YENA doğum günün kutlu olsun canım...
kanal türk de ender saraç diyet kankalığından bahsediyor... sanki bizden söz etti gibi geldi bana![]()
günaydııınnnnn
ayy biliyormusunuz ben bu ara tercih stresiydi emzirme rahatlığıydı hızla + larla ilerliyorummmm
yakında tana gibi olcammkarar verdim en azından yediklerimi her akşam buraya yazayım da sizden çekindiğimden abartmıyımm çikolatalar havada uçmasın demi
Yena ablacımm canımızsın sen doğum gününü kutluyorum Rabbim sana evlatların ve kocanla beraber nice sağlıklı mutlu güzel ömürler nasip etsin :103::103::103::103::103::103:
Esracım maşallah kuzummmmRabbim azmini artırsın inşallah 70leri de göresin hemencecik
![]()
oldukça teknik olacak..Eki Görüntüle 624023 bu kitabi okuyorum. daha doğrusu ingilizce anlamaya çalisiyorum. çok sükür google var.
![]()
Dogum gunun kutlu olsun YENA :)) iyi ki dogmussun. Telefondan mobil sitede ifade falan bulamadim sen okurken renklendir msjimi gozunde benim rengimle falan :))
Yenacigim, yeni yaşin;
• Bütün kilolarını verdigin.
• Çocuklarının başarılana sevindigin
• Kocanın sevginisi hep hissettigin
bir yaş olsun.....
bu yıl için hediyelerin asağıda; Elbise'nin 44 bedenini siparis verdim..Çünkü en kisa zamanda bu elbisenin içine girecegini biliyorum.
Eki Görüntüle 624050 Eki Görüntüle 624051 Eki Görüntüle 624052 Eki Görüntüle 624053
Mutlu yillar..![]()
YENACIIIM:)
bugün 4 şubatmı ne???:)))
evet evet 4şubaaaaat:)
Doğum Günün Kutlu Olsun Bebeğiiiiiim:)
Allah; daha nice hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar göstersin inşaallah sana bitanem........
Kocaman öpüyorum seniiiiiii
I LOVE YOU VERY MUCH.........
IYI KI VARSIN......
bu da nacizane kartım:)
http://www.kalbimcity.net/wp-content/uploads/2008/10/dogumgunu8.jpg
herkese mutlu haftalar dilerim
az sonra misafirlerim gelecek şöyle bakayım dedim yine de
akşama hasar raporu veririm artık yüzüm tutarsa
yenam nice mutlu senlere canım sağlıkla sevdiklerinle inşallah![]()
HERKESE MERHABALAR;
egedeniz03 Selam sen Eskişehirdemisinnn.ben oralıyım ama Antalyadayım
YENA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERİ SEVDİKLERİNLE GEÇİRMEN DİLEĞİYLE![]()
Allahım siz ne kadar tatlı insanlarsınız böyle..
Çok seviyorum sizi...Çok duygulandım ya...Tam siteyi açtım okurken ağlamak üzereydim asuuu aradı ağlamam yarıda kaldı :)
Şimdi hem ağlıyorum hem okuyorum...
Arkadaşlarım erkenden aradılar,mesaj attılar yağmurgözlünün mesajıyla güne başladım...ailem hala aramadı henüz erken arayacaklar ...
Kızım arkadşıyla kitap almaya gitti..Güya..:) Bana hediye almaya gitti biliyorum çünkü geçen de gittiğimiz avm de C&A da beğendiğim t-shirt vardı ısrarla onu alırsan hangi rengini alırdın deyip duruyordu :))
Ben de salağım ya hiçç anlamadım...Ama anlamamzlıtan geldim :)
Benim için hakikaten çok özelsiniz anlatamam..dilerim tüm güzellikler sizin olsun...
MEhtapçığım,haseki demişsin tam ağlarken tükürüklerimi fışkırtarak güldüm iyimi :)) Allah ta seni güldürsün..
Saçlarını güle güle kullan eminim çok güzel olmuşsundur..foto isteriz...
nuhancığım,tam sevdiğim renkleri kombinlemişsin..Çok zevklisin..ablanın gelişine ayrıca çok sevindim zaten gelecekti çok emindim...
Bu arada kitabın hakkaten teknikmiş.
Ben de Canan Tan,Ayşe Kulin sandıydım..
Meyracığım,kartını saklayacağım bir ömür boyu..Çok sağol canım...
Bonusçuğum,romantik kalem.Ben canlandırdım gözüm de,bir de karakter ekledim çiçek böcek vb.
esracığım,ne güzel ya nasıl seiniyorum senin adına...70 lere ne kaldı kii
hıkayemı fıkramı ıste herneyse cok ıyıydı yaaaaa
hastayım bu tıp gelınlere
senın ıyı gıtcek komsun var benım hıc yok ,,apartmanda 4 daıre var ama otel gıbı kullanıolar,,bırı hep annesınde kalıo orta yaslı bırı haftasonu gelır,dıerı hafta ıcı kızında kalır haftasonu gelır,,dıerı zaten calısıo kocasıyla bırlıkde gelıp bırlıkde gıdıolar ıse ,,canım sıkıldı hadı kahve ıcelım dıyecegım kımse yok,,cok sıkılıorum akrabalarda yakın deıl,,kok saldım eve![]()
Meyracim seninkilerde gitmis gözün aydin canim :))![]()
YENA,ASU,CLUTCH;
Ellerinize sağlık güzeller...Emeğinize sağlık...Hizmet edeniniz bol olsun inşallah...
Kilo verme yolunda gayret eden herkesi kutluyorum....
Hele şunun üçüncülüğüne bak,hele şunun şımarmasına,hele sıfatına...................(80 lerdeki Bekçinin konuşma tarzı bu bayılıyorum)
Artık 3. de oldum;öyle herkese selam vermem,hal hatır sormam,her yerden alışveriş yapmam.Kısaca kendime ayrıcalıklı davranırım.Artık 1. ve 2 olarak güzel arkadaşlarım ne yapar bilmiyorum..
Ayyyyyy sevindimmmm...Neyse yoldan çıkmaya gerek yok.Ben yine de zarif salon kadını kimliğime uyacak asillikte sevineyim...:119::119::119::119::119:
Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum....Umarım çok iyi geçer....
herşeyi kafaya takmayan biri olmak isterdim doğrusu![]()
Beyzus bizde böyle dengesiz ödül vermeyi seviyoruz. Olurmu? üçüncünün ödülü;Eki Görüntüle 622849
Allahim mehtap saçlarım yolmaya geliyor sanirsam...ben kaçayim...
katalog satışımı yapıyorsun hangi marka ? netten bakayım çeşitlerineiç giyim olayına bayılıyorum ya. çeyizim bile doldu taştı ama görünce almadan duramıyorum. günlük kullandıklarım bile seksi seksi
[/COLOR][/B]
selamün aleykümmm....
ben geldimmm....özledim sizi yaa...kaç gündür gelen giden bitmedi...mutfaktan çıkamadım....son misafirlerimide az önce ugurladım...bılaşıkları hallettim ama mutfağım toplanıcak halim kalmadı bende size koştum hemen...öğlen onlar gelmeden az bi bakayım size dediydim tam açtım forumu zil çaldı öyle bırakıp kalktıydım..bi daha anca sıra geldi...kuzum daha iyi elhamdülillah....ben çok yorgunum yarında temizlik yapıcam düşününce daha yoruluyorum...bende çay istiyorummm....yarım saatte iki demlik çay bitti bi bardak içemedimm...simdi ben otursamda biri çay verse çok mutlu olcam ama nerdeeee.....artık kızlar büyüyünce belkii....pazartesi kızımın kontrolü var ordanda annemlere geçicez....gene bikaç gün aranızda olamayabiirim yaniii... fena bağımlılık yaptınız zaten bende her fırsatta bi bakam neler olmuş kim ne yapmış diyorum pc ye koşuyorum kocam kızıyo böyle değildin net aldık huyun değişti diyo...gıcık...bazen çok kızdırıyo bir sürü sövesim geliyo ardından ama seviyom keratayıda kıyamıyom genenapcaz bilmiyom yanii...neyse işin kötüsü misafirler dolayısıyla dün biraz kaçamaklarım oldu...çok şükürki tartı aynı gösteriyo..cumaya kadarda azcıkta olsa gene eksi görürüm inş..ay gene çenem düşmüş benimm..
asucumm o elmalı kurabiyeden bende istiyommmm...çok severim kendisinii..önceki gün annem bimden kazandibi almış bitane ben çok seviyorum diye hala dolapta duruyo etrafında dört dönüyom ama yemedim...dursun dedim çok aşırı tatlı krizim tutuyo adet öncesi ozamana saklıyomm...
bi dilek dilesem olurmuş zorla kadına elmalı pasta yaptırdıkk ohh benim yerimede 1 dlm yeeee bariii iyi gezmeler
herkese iyi akşamlar kızlar......bugün diyet felan gitti valla.....bugün benim doğum günümdü,yaşlanıyormuyum ne.....keşke yaş 1 ileri 2 geri gitse yaaaaaa....önceden büyüyecem doğum günüm çabuk gelse diye bakıyordum şimdide zaman ne çabuk geçiyo keşke bu kadar aceleci davranmasa diyorum.....ayyyy bayaaa bi moralim bozuluyo yaaaa 30'lu yaş ne demek....her yaşın ayrı bir güzelliği var diye avutuyorum kendimi.....neyse kızlar başınızı şişirmeyeyim yarından itibaren diyete devam artık.....Allaha emanet olun kızlar....
Kislar incelmemin sırrını çözdüm...
Avustralyalı bilim adamları bir grup insan üzerinde deney yapmıs. Sonuç omega 3 kullanımı orta derecedeki egzersizle birlikte vücüdun sıkılaşmasına destek veriyormus...
hersey bir bütün bunu çok iyi biliyorum...
ben hergün unutmadan neler yapiyorum yazayim...bir alarm var... unutmamak için herseyi sabah kuruyorum..
uyanır uyanmaz troid ilacimi içiyorum. ve ılık bir bardak suyla bir kaşık ev yapimi elma sirkesi içiyorum. 2. ılık su bardagimin içine bir dilim limon atıyorum onuda içiyorum.
yarim saat sonra diyete uygun kahvaltimi yapiyorum. Kahvatidan sonra, mutli vitamin ve omega 3 içiyorum. Diyete uygun ögle yemegi ve sonrasinda 2 fincan limonlu yesil çay içiyorum. Diyete uygun aksam yemeği ve sonrasi 1 fincan bazen 2 fincan yesil çay...
1gün arayla 1 saat spor yapiyorum. Bir gün bos birgün dolu. Spora gitmeden önce en az 1 saat önce yemek yemiş oluyorum. Spordan gelince 1 saat sonra yemek yiyorum. Spora gitmeden yarim saat önce carnitin içiyorum. Spora gitmedigim ve kimseyle görüsmedigim günler 5 parça sarimsak yutuyorum. gün içinde en az 2.5 -3 litre spora gittigim günler 4 litreye yakın su tüketiyorum. Su bardaklarimin içine sürekli limon dilimleri atiyorum. Günümün yarisi wcde geçiyor
ay son bise daha var, spor yaptigim günün aksamı çok kas ağrım olursa aminoasit içiyorum. Kaslarim çabuk onarilsin yeniden spor yapabileyim diye..
Allahım siz ne kadar tatlı insanlarsınız böyle..
Çok seviyorum sizi...Çok duygulandım ya...Tam siteyi açtım okurken ağlamak üzereydim asuuu aradı ağlamam yarıda kaldı :)
Şimdi hem ağlıyorum hem okuyorum...
Arkadaşlarım erkenden aradılar,mesaj attılar yağmurgözlünün mesajıyla güne başladım...ailem hala aramadı henüz erken arayacaklar ...
Kızım arkadşıyla kitap almaya gitti..Güya..:) Bana hediye almaya gitti biliyorum çünkü geçen de gittiğimiz avm de C&A da beğendiğim t-shirt vardı ısrarla onu alırsan hangi rengini alırdın deyip duruyordu :))
Ben de salağım ya hiçç anlamadım...Ama anlamamzlıtan geldim :)
Benim için hakikaten çok özelsiniz anlatamam..dilerim tüm güzellikler sizin olsun...
MEhtapçığım,haseki demişsin tam ağlarken tükürüklerimi fışkırtarak güldüm iyimi :)) Allah ta seni güldürsün..
Saçlarını güle güle kullan eminim çok güzel olmuşsundur..foto isteriz...
nuhancığım,tam sevdiğim renkleri kombinlemişsin..Çok zevklisin..ablanın gelişine ayrıca çok sevindim zaten gelecekti çok emindim...
Bu arada kitabın hakkaten teknikmiş.
Ben de Canan Tan,Ayşe Kulin sandıydım..
Meyracığım,kartını saklayacağım bir ömür boyu..Çok sağol canım...
Bonusçuğum,romantik kalem.Ben canlandırdım gözüm de,bir de karakter ekledim çiçek böcek vb.
esracığım,ne güzel ya nasıl seiniyorum senin adına...70 lere ne kaldı kii
HERKESE MERHABALAR;
egedeniz03 Selam sen Eskişehirdemisinnn.ben oralıyım ama Antalyadayım
YENA DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN OLSUN CANIM DAHA NİCE SENELERİ SEVDİKLERİNLE GEÇİRMEN DİLEĞİYLE![]()
Sen çok daha güzel kutlamaları hakediyorsun canım, bi tanesin :) keşke elimizden fazlası gelse.
kızın çok tatlı bu arada ya, nasıl saf :)
kendini bol bol şımart bugün, tadını çıkar katıksız sevginin![]()
komşusuzlukta iyi değil dediğin gibi canım, rabbim sanada iyi komşular nasip eder inşaallah en yakın zamanda canım.....
saol bitanem:)
ayyy eşimde çok seviyo bekçinin hele hele diyişini, bi bölüm vardı orda kopmuştu gülmekten:)))
şöyle diyodu o bölümde;susmuş karakoldan çıkıyodu tam; hele şunun gelişine bakın hele, hele şu susmuşa bi bakın hele demişti
hala unutmaz o bölümü eşim:)))
seksenlerin topikide var beyzuş ablam kkda; senide bekleriz yani:)
kkda seksenlere dair en derin, en yeni, en güzel bilgiler ve paylaşımlar buradaaa:)))
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/463143-seksenler-trt1-91.html#post28645676
ayneeen.............................
ha haaaay
günlükde bile kullanabilmen ne güzel, imrendim doğrusu sana:)
bende günlükte kullanmayı çok istiyorum ama bi türlü kullanamadım....
rahatıma düşkünümdür, ondandır belkim:)
canım bende seni çok özledim:))
burası gerçekten bağımlılık yapıyo, daha dur sen daha yenisin, benim 3sene olcek:)
birde bizim topikte çok güzel bir bağ var, ondanda yani baya
ilerde kk bırakma poliklinikleri falan açılırmış
şaka bi yane; allah korusun.....
hem yaptırmışsınız, hemde yedirmişsiniz
doğum günün kutlu olsun tatlım...
bende üzülüyorum bazen yaşım ilerliyo diye; ama şöyle düşününce geçiyo o halim;
yeni yaş demek; yeni, güzel, daha olgun, daha dolu, daha mutlu, daha güçlü, daha bilinçli bi yaşam diyorum........
zaman değil zamanın verimi önemlidir ya, o bakımdan düşünüyorum.....
ayyy o alarm olayı bende de var
benimki baya bi ileri ama; namaz vakitlerinde çalar mesela, eşimi uyandırmada çalar, çamaşır bitti der, ilacını iç alarmı mesela
ve vs vs alarmlarım daha
ama alarmlarımla mutluyum ben
birde canım günde 5parça sarımsağı neden yiyorsun? onu merak ettim özel değilse?
doğal antibiyotikmiş sarımsak birde.....
hayyy kızlar yenıden aranızda olmak guzel :) tam iyi olmadım ama geçen haftaya göre çok çok ıyıyım tesekkür ederim ilginiz için. haftasonu anamların yanına mersıne gıttım ohh keyfım yerıne geldı walla... herkez iyi sanırım genel baktım hepsını okuyamadım malum ptesı koşturuyoruz... herkeze selam olsun opuyorum.
yena ablacım dogum gunun kutlu olsun sevdıklerınle saglıklı mutlu huzurlu yılların olsun ınsallah.
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye(( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.
gecmisi yavas yavas okucam.ay kendinize cok dikkat edin kizlar ya((
bizim doğal gazcılar geldi yine, bizim bacalarda bi problem varmışda onu yapmaya geldiler bugünde, haydi ben şimdi
hemen kaçarım.....
gelirim yine heralde.....
sayaçlar falan takıldı, bi baca kaldı zaten.... hatta bazı dairlerinki açıldı bile:)
merhaba kizlar, herkese hayirli bir hafta dilerim, cumartesi aksam sporumu yaptim dusa girdim ciktim,dolaptan geceligimi almak icin üst rafa uzandim ve öylece kalakaldim :S belim tutuldu. kipirdayamiyorum cumartesi gecesinden beri, eve doktor cagírdik.igne filan yapti.ama cixs banamisin demiyor.ilac almaya basladim, agri kesici kas gevsetici birrsey daha vardi unuttum onu.aklima ceco sen geldin.cok zormus bebegim ya.Allah düsmanima vermesin, suyumu bile 6 yasindaki kizim getiriyor,(bizim ailedeki kadinlarin cogunda belfitigi sorunu var aklim cikiyor basima gelicek diye(( ) cok afedersiniz tuvalete resmen emekliyerek gidiyorum:S gecmisi henüz okuyamadim ama anladigim kadariyla Yenacim dogum gününmüs bebegim bugün. Allah colugun cocugunla kocanla ve tüm sevdiklerinle, uzun,saglikli ve huzurlu bir ömür bahsetsin sana canim, iyi ki varsin.
alarmsiz yasamiyorum :) bende mutluyum..
Sarımsak ve soğan tüketimi, hücrelerin yağ depolamalrının azaltmasına yardımcı olup, yağ yakımını hızlandıran besinlermiş. Bu yüzden tüketmeye çalisiyorum.
Kolay gelsin canım...
canım cok geçmiş olsun dikkat et bel agrısı fena yapıyor insanı bende fıtık var nasıl bişey oldugunu bilirim. Allah yardımcın olsun.
kolay gelsin meyra,
cuma yarismalarindan 7. takim birinci oldu....takima ben katildimya ondandir di mi?
![]()