ya bu Papatya yazisi nasil degisiyor ?? citol,buse_26 sizinkilerde neden baska yaziyor bende istiyorummmm mirmirmirmirdelikafadulden
sağol güzelim...buralardayım bende..arada bi mutfağa gidip yemeklerle ilgileniyorum:)yenigelen arkadaşlar aramıza hoş geldiniz cimcimoş sende hoş geldin canım cumadan önce yetiştin kaydirigubbakcemile5 kızlar kimse yokmu gündüz baya kalabalıkmış ama ben yoktum evde gezmedeydim yediklerimi yazayım salata yaprak sarması yarım dilim börek bukadar çitolcum hepsi kaç kaloridir acebaşutarafagitti
evett ben gelmis bulunuyorummm kaydirigubbakcemile3 balığımı yedim yanında salata yedim 1tanede küçük haşlanmış patates yedim tok tuttarmış annem tutturunca ye diye kıramadım :))bol su içtim dikkat ettim bugün bakalım vermiş olacakmıyım bu hafta pek umudum yok ama olsun daha cumaya var :) sporumuda yaptim 1saat sonrada yataga uyumaya :)
rica ederim kızlar ne demek..baktım adet döneminde sıkıntı çekiyo herkes..yazayım dedim...çizelgeyi bu akşam eşimle yapıcaz..gece gösteririm bakalım beğenicek misiniz...
hoşgeldin bu arada canım yaa..listeye yazdım seni cuma günü mümkünse sabahtan kilonu yazarsan çok sevinirim...a.s.zanzu_02 sen ne zaman basladin zayiflamaya ayni kiloda sayiliriz
hoşgeldin bu arada canım yaa..listeye yazdım seni cuma günü mümkünse sabahtan kilonu yazarsan çok sevinirim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?