- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin.......:)
:
sizlere değil canımcım topike küsmüştümAyşe hanım,ayşe hanım.. demek küstün bize...
PEki neden.??
Varmı öyle küsüp gitmek..Önemli olan kalıp kendini ifade etmek değilmidir..
Ben listeleri bir kaç hafta yapmayacağım çünkü hakikaten çok yoruldum sağolsun asucum idare edecek...
bir de oğluma canım sıkkın bir kaç gündür yine rahatsız nefesiyle alakalı...ÜZgünüm çok.
Onun dışında herşey yine aynı değişen bişey yok ki,olmadı ayrıca...
Ayşe hanım,ayşe hanım.. demek küstün bize...
PEki neden.??
Ben listeleri bir kaç hafta yapmayacağım çünkü hakikaten çok yoruldum sağolsun asucum idare edecek...
bir de oğluma canım sıkkın bir kaç gündür yine rahatsız nefesiyle alakalı...ÜZgünüm çok.
çok doğal yenacım yorulman, sende insansın SENDE
çok emeğin var üzerimizde........
sağolsun asucum idare edicek.......
inşaallah biran önce; dinlenirsin ve oğlunla alakalı sıkıntında kafandan gider yenam......................
çok geçimş olsun
ne oldu, sorun nedir tam olarak?
Ayşe hanım,ayşe hanım.. demek küstün bize...
PEki neden.??
meryemciğim sanırım bir kırılma oldu ve herkesin eteğindeki taşlar döküldü ben öyle düşünüyorum. Şimdiye kadar içte sohpetlerimiz, yapılan kaçamaklara üzülme telafi edersin ya da aslında bu kaçamk değil şu yerine geçiyor tarzında yazmalarımız insanların diyetini sabote ediyormuş meğer. Hal böyle olunca da üzüldüm bence. Bu konuda başka hiçbirşey yazmıycam sadece üzüldüğüm noktayı belirtmek istedimaslında pek güzel zamanda gelmemişim sanırım.
ya ne oluyor bu topicte bu aralar.herkes herkesin söledigini ters anlıyor.
burda kim kime neden kötü olumsuz konussun ki.
hoş olumsuz konusana da olumsuz konustu diye takıyorlar.
herkeste bir başkaldırı ben bu işten birsey anlamadm özlemcim![]()
Oğlumun alerji sorunu var biliyorsunuz...İşte bir iki gündür nefes alışı farklı..Hırıltısı yok ama zorlandığını anlıyorum ben...
Eşim de diyorki sen çok sorduğun için,üzerin de durduğun için yapıyor..
Yarın götüreceğim doktora bakalım ne diyecekler...
Canım kuzuna çok geçmiş olsun
Umarım önemli birşey değildir de oğluşun bir an önce şifa bulur
Canım ya çok sık nefesle ilgili sorun yaşıyorsunuz bu ara yanılmıyorsam :44: acaba onunda geniz eti yada bademcikle ilgili bir sorunumu varda sık sık hasta oluyor kuzu :44:
Eminim sen daha önce götürmüşsündür ama acaba bir KBB doktoruna mı götürsen
Bak bizde son zamanlar biliyorsun çok sık rahatsız oluyorduk inan ameliyattan sonra çocuğun ne horlaması kaldı, ne ağızı acık dolaşması nede oyun oynarken bir anda yorulup kızışması
İşin ucunda kuzular olunca insan daha çok üzülüyor ki sen zaten hashas ve çok duyarlı bir annesin![]()
iyi geceler kızlar ...
bende düşündüklerimi yazayım ve sonrasında kaçayım
1 haftadır ne smile kullanıyom , ne canım cicim yapıyorum , yaptığım canım cicimin bu kadar çok başkalarına sıkıntı vereceğini bilseydim ,yapmazdım !
söylendiği gibi burası pembe gözlüklerin takıldığı bi yer değil , öyle olsa bu kadar verilen kilolar var , herlade hiçbiri verilmezdi diye düşünüyorum ...
kaçamak yapanlara kızılsın diyorsunuz , napalım acaba koca koca kadınların kafasına çanta ile mi vuralım ,yoksa tek ayak üstünde cezamı verelim ???
ben Meyra için hayırlısı olsun biraz kilo verirsen daha sağlıklı bir hamilelik geçirirsin dedim ,topic sallandı hatırlıyorsanız , ben daha kimselere bişey söylemem ....
Asucumun alınmayacağını bildiğim için ondan örnek veriyorum , Asuyu yaptığı kaçamaklardan dolayı benden çok uyaran yoktur , hatta gıcık edip uyarıyorduk birbirimizi , naptı Asu ben burdan uyardım diye vaz mı geçti kaçamaktan ??
sabitleri ne yapalım , yada kilo alanları ? gidip saçını çekelim bence , yapmayın Allah aşkına , çoluk çocuk değil karşımızdakiler , insan insan , ve burda kimse bir diğerini sabit kaldığı yada kilo aldığı için eleştirmek durumunda değil , bu benim düşüncem ....
haa ayrıca burası bi yarış platformu değil arkadşlar ,birlikte zayıflama topici yaptığımız liste sadece haftalık değişimler için , yarış için cuma zayıflama yarışmaları var mesela , orda kurallar daha katı , biz burda hem güzel vakit geçirip hemde birşeyler yapmaya çalışıyoruz ama sıkı yönetim ilan etmiyoruz , ben 27 kilo hatta 105 ile başladığımı hesap edince 30 kilo verdim ,birçok onlarca verilen kilolar var , Allah aşkına madem burda diyete dair bişey yapılmıyorduda ben nasıl verdim diye düşünüyorumm ???
daha yazacak çok şey var ama , gerisinide sonra yazarımm ....
varsa içinizdekileri dökün bence , içinizde durup dert olacağına dışarı çıksın mert olun !!!
meryemciğim sanırım bir kırılma oldu ve herkesin eteğindeki taşlar döküldü ben öyle düşünüyorum. Şimdiye kadar içte sohpetlerimiz, yapılan kaçamaklara üzülme telafi edersin ya da aslında bu kaçamk değil şu yerine geçiyor tarzında yazmalarımız insanların diyetini sabote ediyormuş meğer. Hal böyle olunca da üzüldüm bence. Bu konuda başka hiçbirşey yazmıycam sadece üzüldüğüm noktayı belirtmek istedim
meyracim peki doktorunla görüstünmü belki ilac degisimi yada doz ayari yeniden yapilabilir.yada cok mu ihtiyacin var bu ilaclari almaya yani onlarsiz idare edemezmisin? yada senin deigiminle homidi girtlak yemek yerine ne bileyim canin birsey istediginde mekik filan ceksen isine yaramaz mi ki? bende mesela spor yaptigimda canim yemek yemek istemiyor 3-4 saat kesinlikle.bir denesen bebegim ? bu arada alintini katlettim istemeden.gün icinde mate cayi icmeyide deneyebilirsin, istahi kesen bir özelligi var evet tadi igrenc ama ben icine tarcin yada karanfil ekliyorum
kizlar gerekten beni yalnis anlamayin inanin kimseyi kirmak degil amacim.ben aslinda bu konuda hicbirsey yazmamaya devam edicektim, ama bir kac haftadir sorulunca nasil kilo verdigim bugün gecistiremedim iste.düsüncelerim dökülüverdi parmaklarimdan.ki yazdigim seylerin dogru oldugunu düsünüyorum,belki yazarkenki kelimelerim yalnis olmustur bazilariniz icin, ama dost aci söyler mantigiyla yasayan biriyim ben.
değilmi meyracığım bende insanım.
Kova burcuyum ama neticede insanım.
Oğlumun alerji sorunu var biliyorsunuz...İşte bir iki gündür nefes alışı farklı..Hırıltısı yok ama zorlandığını anlıyorum ben...
Eşim de diyorki sen çok sorduğun için,üzerin de durduğun için yapıyor..
Yarın götüreceğim doktora bakalım ne diyecekler...
ben kaçıyorum arkadaşlar ,Allaha emanet olun , herkese iyi geceler
NOT : kimseye bir kırgınlığım yok , bana kırgın olan varsa ifade edebilir , ama 1 haftadır sağlık sorunlarımı geçtim , kafamın içi allak bullak , zihnim bulanık , saçma sapan bi ruh haline büründüm , lütfen bi an önce çözelim sorunlarımızı ...
Derya,
yazdıklarını okuyunca sana hakveriyorum...Burda ben dahil çoğu arkadaşımız diyetisyen bilgilerimizi konuşturuyoruz..O nedenle çok daha toleranslı haftada yarım kilo kafi oluyor...
Sen maşallah çok hırslı ve kararlısın.ilk +90 a gelmen belki senin için şansızlık oldu cuma takımları bu konuda acaip hırslı özellikle 13. ve 6. takım takip ettiğim kadarıyla gayet başarılı...
İstersen onlarla yoluna devam etmen sürecini hızlandırır ve kolaylaştırır...
ben kaçıyorum arkadaşlar ,Allaha emanet olun , herkese iyi geceler
NOT : kimseye bir kırgınlığım yok , bana kırgın olan varsa ifade edebilir , ama 1 haftadır sağlık sorunlarımı geçtim , kafamın içi allak bullak , zihnim bulanık , saçma sapan bi ruh haline büründüm , lütfen bi an önce çözelim sorunlarımızı ...
banucuğum alerji sebep denince hiç kbb götürmek aklımıza gelmedi..
bir ara randevu alıp götüreyim..Nasıl olsa hastane yolu su yolu gibi bize.:))
Oooovvv çok sert..İvana Sert.
Ünlü düşünür ne demiş..asmayalım da besleyelimmi..
Alakasız ama olsun hadi gülün..
Ayy özlem ..değişen nedir Allah aşkına...Hiç birşey yazmayacağım diyorsun...
Lütfen yazmaya devam et.....
Seni gördük daha iyi olduk Meryemciğim
Bizler iyiyiz seni sormalı
Eniştem nasıl olduİyidir inşallah
![]()
evet cok hirsliyim ve cok kararliyim yena, yazdiklarinda haklisin.ben kilo vermemi en fazla 1 sene icinde tamamlamak ve sonraki hayatimda zarif ve hos bir bayan olarak istedigim herseyi giyerek, insanlardan utanmadan sosyalleserek ve en önemlisi yillarimi zayiflamaya ugrasmakla gecirmek istemiyorum.önerini dikkate alicam.
beni lütfen listelerden cikarin.artik topige devam etmiyorum.iyi geceler.
evet cok hirsliyim ve cok kararliyim yena, yazdiklarinda haklisin.ben kilo vermemi en fazla 1 sene icinde tamamlamak ve sonraki hayatimda zarif ve hos bir bayan olarak istedigim herseyi giyerek, insanlardan utanmadan sosyalleserek ve en önemlisi yillarimi zayiflamaya ugrasmakla gecirmek istemiyorum.önerini dikkate alicam.
beni lütfen listelerden cikarin.artik topige devam etmiyorum.iyi geceler.
Yenacığım bu konuda derken yani en sonra yazdığım konuya devam etmiycem söylemek istediklerim bu kadar demek istedim
Yoksaa ben herkese karışmaya, akıl vermeye, kendine bakmadan herşeye burun sokmaya devam edicem sen merak etmee![]()
Yenacığım bu konuda derken yani en sonra yazdığım konuya devam etmiycem söylemek istediklerim bu kadar demek istedim
Yoksaa ben herkese karışmaya, akıl vermeye, kendine bakmadan herşeye burun sokmaya devam edicem sen merak etmee![]()