Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bunun böyle olacağı belliydi...
insanları iradesizlikle suçlayan, canım cicimden sıkıldım diyen birine seni seviyorum yazarsanız hala şuursuzca, o da gelir böyle haddimizi bildirir.

kimsenin kimseyi kovmadığı, sadece yol gösterdiği bir yer burası. biz çok iyi yol arkadaşları olmayabiliriz. zaten yolun sonuna gelen davullar çala çala terkettiğine göre burayı gerçekten bu kadar zamanınızı boşuna geçirmişsiniz burada. yol yakınken dönmek en hayırlısı...

her şeyin bir adabı vardır. küsmenin de, gitmenin de, gönül koymanın da...

Asuman abla sessizce aldığım topiği bırakma kararımı senin de izninle davul zurna eşliğinde bozuyorum. kusura bakma seni yorduğum için.

insanları iradesizlikle suçlayan, canım cicimden sıkıldım diyen birine seni seviyorum yazarsanız hala şuursuzca, o da gelir böyle haddimizi bildirir.

kimsenin kimseyi kovmadığı, sadece yol gösterdiği bir yer burası. biz çok iyi yol arkadaşları olmayabiliriz. zaten yolun sonuna gelen davullar çala çala terkettiğine göre burayı gerçekten bu kadar zamanınızı boşuna geçirmişsiniz burada. yol yakınken dönmek en hayırlısı...

Asuman abla sessizce aldığım topiği bırakma kararımı senin de izninle davul zurna eşliğinde bozuyorum. kusura bakma seni yorduğum için.

Esra kuzum yapmayın böle ya ne güzel dün akşam tatlıya bağlanmış diye düşünmüştüm herşeyin ama demek öle olmamış neyse ne diyip herşeyin hayırlısı diyorum

Esra kuzum yapmayın böle ya ne güzel dün akşam tatlıya bağlanmış diye düşünmüştüm herşeyin ama demek öle olmamış neyse ne diyip herşeyin hayırlısı diyorum

ben sizin için bazı şeyleri sineye çekip sustum canım. herkes çok üzülüyordu çünkü. Deryaya da kırgın değilim. burası gerçekten yavaş geliyor olabilir onun kilo verme yoluna. inşallah kilolarını verir istediği tarihte.

ama günaha giriyorsunuz boyutunda suçlanacak hiçbir şey yapmıyoruz. kimsenin ağzına zorla yemek sokmuyoruz. çoğumuz kiloları hızlıca verip 2 katını almayı tercih etmediğinden böyle. bir kısmımızın zaten uğraştığı bir sürü başka sıkıntısı var. benden sonra tufan mantığı gerçekten haksızlık bu kadar şeyden sonra.

ben sizin için bazı şeyleri sineye çekip sustum canım. herkes çok üzülüyordu çünkü. Deryaya da kırgın değilim. burası gerçekten yavaş geliyor olabilir onun kilo verme yoluna. inşallah kilolarını verir istediği tarihte.

ama günaha giriyorsunuz boyutunda suçlanacak hiçbir şey yapmıyoruz. kimsenin ağzına zorla yemek sokmuyoruz. çoğumuz kiloları hızlıca verip 2 katını almayı tercih etmediğinden böyle. bir kısmımızın zaten uğraştığı bir sürü başka sıkıntısı var. benden sonra tufan mantığı gerçekten haksızlık bu kadar şeyden sonra.
canim telden yaziyorum,deryaya bende kirilmadim sadece motivasyonunu etkiledigimizi soyledigi icin uzuldum ama nuhan cok ayip etti,bizim kilo vereneyisimuz hakkinda soyledikleri kendi dusunceleri tabii ama biz saglikli olmayi sectik,bircogumuzda mucize kilolsr verdik

Selamün Aleyküm millet

Dün gece yine gergin ve uykusuz bir gece gecirdim maalesef.
Sabah zorda olsa kızımı doktor kontrolüne götürdüm ve şükür ameliyattan bir iz bile kalmamış diyebilirim dedi doktor :34:
Dönüşte kızımın okulundaki öğretmenleriyle görüştüm ve şükür ordanda kötü bir laf işitmedim :34: sadece hepsi ağız birliği yapmış gibi çok akıllı bir kız ama sadece gerektiği kadarını çalışıyor, biraz daha dikkatli davransa sınıfın en iyileri arasında olabilir dediler:34:
Neyse okuldan gelince artık oturur Ana kız bir Calışma Planı yaparız da Öğretmenlerin dediği gibi enler arasına girer :34:

Aslında hiç birşey yazmak gelmiyor içimden :19: Bu topiğin böyle olacağı hayatta aklımın ucuna bile gelmezdi.

Esra yanlış anlama ama Nuhan olsun Derya olsun içlerinden geldikleri gibi yazmışlar ve bu tamamen kendi düşünceleri. Aynı fikirde olup olmamak bizlere kalmiş birşey ama yanlış olduğunuda düşünsek bu senin fikrin saygı duyuyorum demekle yetinmek zorundayız :34: Hayır o öyle değil böyledir diye diretince daha beter olabilir.
Nuhana seni seviyorum yazanlardan biride benim ve şuursuzca yakıştırmasını kesinlikle kırıcı buluyorum. Sonuçta bir insanla senelerdir dostluk edebiliriz ama en ufak fikir ayrılığı olunca onu silmek bana hiç doğru gelmiyor ki ben Deryanında Nuhanında bizlerin iyiliği için bunları söylediklerine inanıyorum aksi aklımın ucundan bile geçmedi. He belki söyleme tarzı bazılarımıza ters gelmiş olabilir ama her insanın yetişme tarzıda konuşma tarzıda farklı olduğu gibi yazma tarzıda farklıdır ( ben kendi adıma çok kibarcik biri değilim aksine dikkatlide davransam arada içimdeki erkek fatma ortaya çıkabiliyor :1: )
Emin ol ben kendi adıma eğer NUhanda Deryada sessizce yok olsalardı daha çok kırılırdım ; demekki beni değil arkadaş yerine koymak insan yerine bile koymamış ki iki çift sözü çok görmüş bana diye daha çok kızardım :34:
İnsanların fikirlerini söylemesi bizlere uysun veya uymasın hayatımızın sonuna kadar devam edecek olan birşey ve ne olursa olsun bunun ortasını bulmak varken tü kaka demek bana yanlış geliyor :26:

Ben herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim ve belkide bazılarımızın aklının başına gelmesi için bu gerekiyordu.
( Maksadım kimseyi kırmak yada yargılamak değildi ama eğer birini kırdıysam af ola :34: Bu konuyla ilgili son kez birşey yazdım umarım herkes yine eskisi gibi motive ve huzurlu bir ortamda bir araya gelirde topiğimizde aynı şekilde sohbete devam eder daha azimli kilo vermeye odaklanırız :34: )

Esra yanlış anlama ama Nuhan olsun Derya olsun içlerinden geldikleri gibi yazmışlar ve bu tamamen kendi düşünceleri. Aynı fikirde olup olmamak bizlere kalmiş birşey ama yanlış olduğunuda düşünsek bu senin fikrin saygı duyuyorum demekle yetinmek zorundayız :34: Hayır o öyle değil böyledir diye diretince daha beter olabilir.
Nuhana seni seviyorum yazanlardan biride benim ve şuursuzca yakıştırmasını kesinlikle kırıcı buluyorum. Sonuçta bir insanla senelerdir dostluk edebiliriz ama en ufak fikir ayrılığı olunca onu silmek bana hiç doğru gelmiyor ki ben Deryanında Nuhanında bizlerin iyiliği için bunları söylediklerine inanıyorum aksi aklımın ucundan bile geçmedi. He belki söyleme tarzı bazılarımıza ters gelmiş olabilir ama her insanın yetişme tarzıda konuşma tarzıda farklı olduğu gibi yazma tarzıda farklıdır ( ben kendi adıma çok kibarcik biri değilim aksine dikkatlide davransam arada içimdeki erkek fatma ortaya çıkabiliyor :1: )
Emin ol ben kendi adıma eğer NUhanda Deryada sessizce yok olsalardı daha çok kırılırdım ; demekki beni değil arkadaş yerine koymak insan yerine bile koymamış ki iki çift sözü çok görmüş bana diye daha çok kızardım :34:
İnsanların fikirlerini söylemesi bizlere uysun veya uymasın hayatımızın sonuna kadar devam edecek olan birşey ve ne olursa olsun bunun ortasını bulmak varken tü kaka demek bana yanlış geliyor :26:

Ben herşeyde bir hayır vardır diyenlerdenim ve belkide bazılarımızın aklının başına gelmesi için bu gerekiyordu.
( Maksadım kimseyi kırmak yada yargılamak değildi ama eğer birini kırdıysam af ola :34: Bu konuyla ilgili son kez birşey yazdım umarım herkes yine eskisi gibi motive ve huzurlu bir ortamda bir araya gelirde topiğimizde aynı şekilde sohbete devam eder daha azimli kilo vermeye odaklanırız :34: )

Banucuğum benim yazdıklarım da benim fikirlerim, eminim onlara da saygı duyacaksındır.

söylenen iki çift söz öyle eksikliği hissedilecek, çok görüldüğü düşünülecek kibarlıkta değil malesef. bizi insanları kovmakla, kilo vermelerini engellemekle suçluyor, umarım bunun ayırdına varırsın.

selam güzeller :)

hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün dileyeyim ( gerçi günün yarısıya )

hepiniz iyisinizdir umarım

hepiniz sevgiyle kalın..

herşeyin başı sağlıkk

arkadaşlar merhaba
sonunda tekrar aranızdayım
internetle ılgılı bır sorun vardı galıba halloldu
inşallah bır daha sorun olmaz dıycem ama merkezin bilgısayarlarına bağlanınca zannedersem bı guzellık yaparlar heralde şimdi herkes rahat rahat face de geziniyor twitter'a takılıyor falan ama buna bı guzellık düşünüyorlarmış duyumlarımız bu yönde hayırlısı
anacım kaç gundur gıremıyorum bır şyler olmuş ama
inşallah her şey yoluna gırmıştır geçmişe şöyle bır göz atabıldımde pek bir şey anlayamadım bende kurcuklamıyayım şimdi
hayırlısı olsun der ve şimdilik kaçarım aranızdan
yemek vaktı.
görüşürük

Banucuğum benim yazdıklarım da benim fikirlerim, eminim onlara da saygı duyacaksındır.

söylenen iki çift söz öyle eksikliği hissedilecek, çok görüldüğü düşünülecek kibarlıkta değil malesef. bizi insanları kovmakla, kilo vermelerini engellemekle suçluyor, umarım bunun ayırdına varırsın.

Merak etme farkındayım bende zaten :34:
Neyse hazır konu kapanmışken tekrar açıp uzatıpda canımız sıkılmasın dediğim gibi herşey olacağına varır :34:

Esracım gümbürtülü gelişine sevindim :16:
Ben de yanlış anlaşılmak istemem ben kilomu verdim istediğimi yerim herkes ne yaparsa yapsın durumundadır gibi anlaşılmasın
Ben kiloyu vermekten çok koruma aşamasından korkuyorum
Yani sıkı bir diyetle verdik kiloyu ee sonra aynı şekilde devam edemezsek ne olacak işte bundan sonrası sıkıntı
Herşeyi yiyerek ama kıtlıktan çıkmışcasına değil tabii sporu hayatımıza yerleştirerek suyumuzu bolca içerek yola devam etmek daha önemli gibi geliyor bana
Ben evet herşeyi yiyorum ama asla doyana kadar değil hep kontrollü olmaya çalışıyorum her fırsat bulduğumda yürüyorum bundan böyle hayatıma böyle devam edeceğim inşallah
Yola yeni başlayanlara da her zaman destek veririm başlarda nasıl ve ne yaptığımı hep anlatırım ama kaçamak yaptım diye olaydan koparmamalı bence kimseyi
Yeme kültürümüz belli keşke sağlıklı beslenmeye dayalı bir hayatımız olsaydı da böyle sıkıntılar yaşanmasaydık herşey daha kolay olurdu o zaman
Ama tatlılar hamur işleri bol kalorili yiyecekler hep karşımıza çıkacak malesef ben kendince böyle bir yol buldum aklı yatmayana illa böyle yap demem tabii
Çok yiyeni de az yiyeni de uyarırım

Arkadaşlar merhaba,

oğlumu doktora götürdüm düşündüğüm gibi bronşlar tıkalı hava verildi.:(
Öğleden sonra tekrar gideceğiz..

Başım ağrıyor çok fena. uykusuzlukla alakalı. Bu durum çok yıpratıyor beni..
Büyüse ve düzelse rahatsızlığı...

----

Arkadaşlar gereksiz yere çok üzücü durumlar yaşanıyor...Basit problemler. problem dahi olmayan meseleler büyüdükçe büyüyor...
Buraya yakışmıyor..
Konulara objektif bakılmalı önyargıyla değil...

Artık konu kapansın lütfen her an yine ne olmuş diye açmak istemiyorum burayı..zaten yeterince meşguliyetimiz var..Buraya rahatlamak iki paylaşım yapmak için geliyoruz içine edilmesin..

Bundan sonra gelen arkadaşlarımdan ricam ne olur hiç birşey yokmuş gibi davranın...bakın benim derya'ya mesajım da hiç bir art niyet yoktu aksine iyi niyet vardı ama aldığım cevabı gördünüz ona rağmen bişey demedim demeyeceğim de...

Ayrıca yazdım ama sildim demeyin..Bitti gitti...

Geç de olsa kahvaltımı yaptım çayımı da içeyim yürüyüşe gideceğim:66:

bende çay istiyom yaaaa....yalnız içmeyi hiç sevmiyorum oyüzden yapmıyorum hiç...ama çok canım çekiyooo....:34:

yolcu senin küçük cimcime hiç uyumuyo herhal ya ben senin yerinde olsam ruh gibi gezerdim herhal hoş ben işe gelirken ilk işim sabah kafayı masaya koymak:)

aynen öyle geziyorum zaten canım....gece uyuyamadığım için gündüz hiç bişey yapıcak halim kalmıyo...elim ayağım kalkmıyo... zoraki iş yapıyorum yemek yapıyorum hatta mecbur olmasam elimi bile sürmeyeceğim hiçbirşeye...uykusuzluk çok tepetaklakk ediyo ama ne yapayım...çok dayanamıyacak hale geldiğimdede akşam babalarına bırakıp ben yatıyorum...gerçi bir aydır bunuda yapamıyorum çünkü işleri çok yoğun ve çok geç geliyooo....:26:biraz daha sabır 2 yaşını doldurunca biraz rahatlarım heralde...:34:

Yenacım geçmiş olsun barışa
Bence de büyüyünce hiç bir sıkıntısı kalmaz benim büyük kızım da çok hassastı şimdi iyi şükür az kaldı sizin de canım

bende çay istiyom yaaaa....yalnız içmeyi hiç sevmiyorum oyüzden yapmıyorum hiç...ama çok canım çekiyooo....:34:

aynen öyle geziyorum zaten canım....gece uyuyamadığım için gündüz hiç bişey yapıcak halim kalmıyo...elim ayağım kalkmıyo... zoraki iş yapıyorum yemek yapıyorum hatta mecbur olmasam elimi bile sürmeyeceğim hiçbirşeye...uykusuzluk çok tepetaklakk ediyo ama ne yapayım...çok dayanamıyacak hale geldiğimdede akşam babalarına bırakıp ben yatıyorum...gerçi bir aydır bunuda yapamıyorum çünkü işleri çok yoğun ve çok geç geliyooo....:26:biraz daha sabır 2 yaşını doldurunca biraz rahatlarım heralde...:34:

Gel beraber olsun canım
Kızına da geçmiş olsun sana da kolay gelsin iyi dayanıyorsun valla
Yazını okuyunca ben de düşündüm bir an ben nasıl dayanmışım diye insan unutuyor bile valla
Benim kızların arasında 2 yaş var epey zordu tabii ama büyüdü gittiler nasıl oldu anlamadım:44:

Back
X