• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sabahtan bi çıktım evden daha yeni geldim kursa gittim kendime yazlık bi ince kumaştan capri dikiverdim bel ve paçalar kaldı

kırk yama çanta yapıcam onunda desenini çizdim
nası yoruldum anlatamam
şimdik az dinendim de yemeğim varda kızlar anne bişey yapmıon diye kızıyo bisküvili pasta yapayım en basitinden

umuttt valla çok istiyorum 3. yü doğurmayı ama zaten kaç yıldır doğudayız eşimde az gezelim diyo kısmet 3 yıl burası giderken doğurur giderim diye plan yapıyorum kafamdan nasıl olsa 2 yıl doğuda evden çıkılmıyo büyütürüm orda:))))))) tabi allah nasip ederse

meyra resimler yalan oldu polimikler girdi araya bende vaz geçtimm

yaaa vaz gçme resimlerinden biz onların hayranıyız valla bende senden gaza gelerek az yiyodum yemegimi:34:

Nursena bence de ekle resimleri sana zor olumuyorsa. hem bize fikir oluyordu hem de seni motive ediyordu sanırım.

ben de bugünkü menümü ekleyeyim;

kahvaltı-öğle
1 tabak az yağlı patlıcan musakka
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
1 fincan sütle kahve
1,5 tane yulaflı kurabiye

ara
1 tane elma
yeşilçay

akşam
6 kaşık ıspanak
1 fincan (150 mllik) makarna
1 kase yoğurt

ara
1 tane activia
6 tane fındık

Son düzenleme:
ohh akşam yemeğimide yedim mutfak kapandıı...yeşilçayımda demleniyo içicem birazdann....

ya bişey dicemm 46 beden eteklerim var henüz içine giremiyorum ama lwcden görümceme sipariş vermiştim pantolon al diye 44

beden almış gayet güzel oldu baya şaşırdım giyemem falan diyodum..kalıp farkı tabiki ama olsun genede hoşuma gittii...:34:

nursenaa kaç yaşındasınn...:44:

ohh akşam yemeğimide yedim mutfak kapandıı...yeşilçayımda demleniyo içicem birazdann....

ya bişey dicemm 46 beden eteklerim var henüz içine giremiyorum ama lwcden görümceme sipariş vermiştim pantolon al diye 44

beden almış gayet güzel oldu baya şaşırdım giyemem falan diyodum..kalıp farkı tabiki ama olsun genede hoşuma gittii...:34:

nursenaa kaç yaşındasınn...:44:
35 ten gün alıyom:)))))))))))))))))) yolun yarıısındayım neden çokmu yaşlı görünüyom yada genç açıkla çabukk:))))))))))))))))

Nursena bence de ekle resimleri sana zor olumuyorsa. hem bize fikir oluyordu hem de seni motive ediyordu sanırım.

ben de bugünkü menümü ekleyeyim;

kahvaltı-öğle
1 tabak az yağlı patlıcan musakka
2 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran

ara
1 fincan sütle kahve
1,5 tane yulaflı kurabiye

ara
1 tane elma
yeşilçay

akşam
6 kaşık ıspanak
1 fincan (150 mllik) makarna
1 kase yoğurt

ara
1 tane activia
6 tane fındık

menün çok güzell
özka ne yaptı acep
hakkaten koyayım demi kontrol ediyodum öle resim olunca öğünleri haklıısın yarın gezmem varr iyice bi karnımı doyuramda yarın sonra başlarım:))))))))))))))))
öğlen yemek yemeyi düşünmüyorum gezmeye gidince bide ilk defa çağrıldım hiç yemesem ayıp olur bakalım idare ederim artık yarın inşallah

ya arkadaşlar tamam beni tanımıyorsunuz bende öyle ama :53:10 günde 5 kilo verdim 95 kiloya düştüm :10:hiç önemi yokmu :43:ama yasıkkkkbanaaaaaaaa:19:

menün çok güzell
özka ne yaptı acep
hakkaten koyayım demi kontrol ediyodum öle resim olunca öğünleri haklıısın yarın gezmem varr iyice bi karnımı doyuramda yarın sonra başlarım:))))))))))))))))
öğlen yemek yemeyi düşünmüyorum gezmeye gidince bide ilk defa çağrıldım hiç yemesem ayıp olur bakalım idare ederim artık yarın inşallah

sağol :)
Özlem gözüküyordu aşağıda demin. yolda demek ki...

sen de yarın gez, ye. başla sonra. ben de eklerim belki arada foto :)))

ben geldim yavrularr :16::16::16::16::16:
ama canım sıkıldı öyle geldimm , ders programımı değiştirmişler 4.40 yerine 5.25te çıktımm , bugün tm pestil olduğumun resmidir heralde, akşama kadar bağırmaktan gırtlağım fena oldu tek sıkıntım buu :(((

ne ilginç ve güzel rüya...

Dilerim tüm isteyenlerin rüyası gerçekleşir...

sizi potansiyel çıtır ve güzel anneler :)

evet Yenoşum güzel bi rüya , hayırlısı diyelimm ;))

çok hoşuma gitti bu laf , çıtır ve güzel anneler haaa :49::49::49:

Selamün aleykümmm...

nasılsınızz....geçmişi anca bitirdim....haftasonum diyet anlamında berbat geçti...tatlıyı çok fazla yedimm...çok kızgınım kendimee...her akşam yeni kararlar alıyorum ertesi gün hepsi fossss.....bugün tartım 90,4 gösterdi...saat 10 da kalktık kızlarla biraz ortalık topladım kızları yıkadım...saat 12 gibi kahvaltı öğle yemeği karışık yedim yeşil çayımıda içtim...şimdilik güzel başlangıç yaptım gibi inş devamını getirebilirim nolur dua edin banaa...böyle yerimde saydıkça pes etmemek için zor duruyorumm....aile içinde canımı sıkan şeyler yaşıyorum...buda yeme isteğimi artırıyo...ne alakası varsa...ne manyak psikolojim varr...off offf...

Zeynebim sıkma canını kuşum , çok güzel gidiyorsun , kilolar gittikçe arada illaki duraklamaların olacak sıkıntı etme , bu kadar verdin geriside gelecektir emin oll :32::32:
:32:

kizlar bugun menumu yazip kaciyorum. nedense yena senin gibi bende bugun basimi kaldiramiyorum kahve bile ictim aciliyim diye sonrada kendime kizdim kahve bana dokunuyo tabi tansiyonum dustu iyice halim kalmadi
bugunku menum
sabah 2 dilim ekmek 2 kasik lor domates salatalik maydanoz bir kasikta bal
arada 2 kuru kayisi
oglen 8 kasik patlican salatasi cok az lavas ekmek ve 1 bardak ayran(usengecligim sonucu yaptigim ayrani hic begenmedim:1:)
az oncede 1 havuc yedim
aksamda 7 bucuk gibi 8 kasik bamya ve biraz pilav bol salata yiyecegim
bugunku sporum sifir dakika cunku cok uykum var cok

hemşomcumm kilona göre çok az besleniyorsun canım , yediklerin hakkaten çok az , bi diyetisyene faln gitsen olmazmı ? yada kendin için uygun bir diyet listesi bulabilirsin tatlımm :34::34::34:

çünkü şimdiden bu kadar az yersen , ilerde ne kadar azaltabilirsin , ben bile bundan daha çok yiyorumm ;))

buarada bende YKAL'02 mezuyum ;)

ya arkadaşlar tamam beni tanımıyorsunuz bende öyle ama :53:10 günde 5 kilo verdim 95 kiloya düştüm :10:hiç önemi yokmu :43:ama yasıkkkkbanaaaaaaaa:19:

mutfakcımm , yavrukuşumm biz hepimiz seni tebrik ettik ama geçmiş sayfalarda kaldı , şöyle bir göz atarsın görürsün kuzuummm ;))

ama tekrardan tebrik edeyim , hakkaten büyük başarı , azmin daim olsun canımm :46::46::46::nazar::nazar::nazar:

ben geldim yavrularr :16::16::16::16::16:
ama canım sıkıldı öyle geldimm , ders programımı değiştirmişler 4.40 yerine 5.25te çıktımm , bugün tm pestil olduğumun resmidir heralde, akşama kadar bağırmaktan gırtlağım fena oldu tek sıkıntım buu :(((

hoşgeldin cücüş :)

ya kötü olmuuş değişiklik, ne denir ki :(

kolay gelsin sana akşama kadar valla.

Banu abla senin bu kv insanı katil bilem eder valla ama sen bu işi çözmüşsün artık takmıyosun ne güzel bu dünyada insan ne yaparsa yapsın kendine yapar sadece bu dünyanın bide öteki tarafı var nasılsa:34::34::34:

Canım zaten öbür tarafı düşünmesem ben ona yapacağımı biliyorum da neyse artık Rabbim benim yerime karşılığını verir diyorum kendi kendime :34:

Eki Görüntüle 679830 bide kasım kasım kasılırlar nevar:))

benimde te kasılan yerim pantolon ve gömlek düğmelerim:)))))))))))))))şişkoluktan patlıcaklar nirdeyse

:1: :1: :1:
Valla bende öylelerine fit oluyorum :33:
Birde bunların öküz gibi yiyip kilo almayanları var ya öldüresim geliyor :60:

Bekarken yazdan yaza bir arada olduğumuz bir komşu kızı vardı kız dediğin gibi 36 beden boy desen 1.75 :52: inan mankenler bile yanında dana gibi kalır :50: kız oturur yanlarını eller ay ben kilo mu aldım ne derdi :47:
Bende her defasında sıkacağım senin gırtlağını bak yakında derdim :1:
İnanılmaz iştahlıydı gece bile olsa canı bir şey çekince hiç üşenmez yapardı ( kek, kısır, hamur yada patates kızartması gibi )
Evlendikten sonra biraz kilo aldı şükür :60: ama tabi boy olduğundan hala kilolu değil tabi :34:

Ben geldimm

Çok uykum var 6da kalktım:9: Yarından itibaren 5.50de kalkıcam,erken yatmaya alışmam lazım.

Herkes iyidir umarım. Ben alışmaya çalışıyorum, henüz bana iş verilmedi elbet, zaten öğreilmesi gereken çok şey var ama malesef kendi başına öğrenmek zorundasın. Genelde yaş ortalaması düşük, ben yaş olarak en büyük ama deneyim olarak en azı olanım. Gerçi beni küçük zannediyolar yaşımı söyleyince şaşırdılar. Çay molarına ve öğle yemeğine eski işyerimden arkadaşımla ve onun arkadaşlarıyla çıkıyoruz. Dökümanlar, mailleşmeler vs hep ingilizce, ingilizcemi geliştirmem lazım. Yemek konusunda zorlanmadım ama çevrede yemek yenecek yerler pahalı.

Herkes iyi sanırım,geçmişi okuyamadım

Mutfakkkkkk

Kız efferim :46:
Eeee peki sağlıklımı verdin kiloları yoksa özel bir diyetmı yaptın :44:
İnşallah çok daha güzel kilolar verirsin :34: Maşşallah 10 günde beni sollamışsın :1:

Ben geldimm

Çok uykum var 6da kalktım:9: Yarından itibaren 5.50de kalkıcam,erken yatmaya alışmam lazım.

Herkes iyidir umarım. Ben alışmaya çalışıyorum, henüz bana iş verilmedi elbet, zaten öğreilmesi gereken çok şey var ama malesef kendi başına öğrenmek zorundasın. Genelde yaş ortalaması düşük, ben yaş olarak en büyük ama deneyim olarak en azı olanım. Gerçi beni küçük zannediyolar yaşımı söyleyince şaşırdılar. Çay molarına ve öğle yemeğine eski işyerimden arkadaşımla ve onun arkadaşlarıyla çıkıyoruz. Dökümanlar, mailleşmeler vs hep ingilizce, ingilizcemi geliştirmem lazım. Yemek konusunda zorlanmadım ama çevrede yemek yenecek yerler pahalı.

Herkes iyi sanırım,geçmişi okuyamadım

Özlemcim bol şanslar sana.
inşallah bi an önce alışırsın işine. uyku düzenin oturunca çok daha dinç hissedersin. sık sık uğra, habersiz bırakma bizi. öptüm çok :16:

kizlar kizlar kizlar. 4 gündür yokum hemen hemen. Geldim bildirilerimi gorunce sevindim bu bi geri dön hemen cagrisiydi anladim :) diyetim daha dogrusu diyet degil zayiflama cabalarim devam ediyor. Sporada duzenli olarak gitmeye basliyorum yogun bir gün oluyor pertim cikiyor ama tartiya cikinca keyfim yerine geliyor. ayin 5 inde basladim iste hala hirsliyim gram gramda olsa gittiklerini gormek hosuma gidiyor. Kullandigim aletlerde tahmini kalori kaybi yaziyor. günlük olarak kahvaltimi artik aksatmiyorum 1 dilim tahil ekmegiyle üstüne canimin istedigini koyuyorum. Öglen cacik yiyorum sonrasinda meyve nihayetinde diyette degilim zayiflamak istiyorum diiiymi ama :)) Simdide yesilcay sirke limon karisimi yaptim kendime iciyorum. Sporda araya girince eve gec geliyorum dersler falan Size zaman ayiramamaya basladim ozur dilerim :( ama en az 2 günde bir giricem söz. suan 91 kilodayim canlar :) Inanilmaz hareketli geciyor günüm. Yapim cok hizli kilo alip hizli verebiliyor. pekte iyi bisey degil aslinda nefes almaya korkuyorum resmen :) 2 hafta sonra türkiyeye gidiyorum soylemistim. ayin 23unden sonra 12 gün yokum kizlar son gun girer kac kiloyla uctugumu belirtirim :) esimin iltifatlari simartiyor beni git gide heyecanlaniyorum her gören süzülmüssün diyince ihihihi. 2 aya gorur onlar süzülmeyi mayokini giyicem vallaha bi 75 olayim :) boyum zaten 1.73 ihih ondan sonrada insallah gelsin bebis :) Ozledim size yazmayi. Simdide 2 gobek atarim. Esim gelsin dusa giricem Spor salonunda vaktim kalmadi apar topar ciktim. Bide 2 durak yürüdüm. Sormayin calisma varmis vallaha o yorgunlukla kalorileri yakmaya devam ettiginemi sevineyim yoksa ayaklarimin ziplamaktan sismesine mi bide spor cantasi amaan aman yandim evladiiiim ihihih. Kimler kimler burda bakaayim ?

İyi akşamlar :16:
Kızımla çarşıya giderken yürüdük 40 dk sonra 2 saat de çarşıda gezdik dönüşte yürümedİm iyice hastalanmayım dedim
Sonra uzandım uyumuşum biraz yeşil çay kahve vs derken akşam yemeği olarak pırasa yedi. Epey vardı bitsin dedim
Bende durumlar bu kadar geçmişi de okudum ama aklımda pek bişey kalmadı parça bölük okuyunca
Umut'u gördüm mide bulantıları varmış Allah kolaylık versin Çarşamba güzel haberlerle gel canım inşallah :16:
Nursena bugün çalışkan maşallah kendine pantolon birl dikmişsin hamarat seni ben de bekliyorum resimi menülerini ekle de kaçamak yapama:34:
Zeynepcim dün çok tatlı yemişsin artık olmuş olana çare yok ama uZun süre tatlı da yok sana ona göre:20:
Esra iyi gidiyorsun maşallah

Özlemcim bol şanslar sana.
inşallah bi an önce alışırsın işine. uyku düzenin oturunca çok daha dinç hissedersin. sık sık uğra, habersiz bırakma bizi. öptüm çok :16:
Saol canım. 6ya 10 kala geldim eve, mesaiye kalınca da 9a kadar kalınıyomuş. Şöyleki hep gençlerin bulunduğu dinamik bir oatam fakat kadrolu/taşeron farkı çok fazla hissediliyor, yalnız burda herkes kendi kendine işleri çözmek zorunda, öyle eğitim vs vermiyor kimse kimseye, işleyiş çok karışık, eski işine göre beyin olarka baya efor harcamam lazım, yıl sonuna kadar bile çalışsam deneyim açısından iyi olur,burdan başka yere zoplamam lazım, yaşım da geçmeden çoçuk olması lazım artık, umarım güzel bir iş bulurum seneye kadar

Bugün çok yemedim, baklava vardı herkes yedi ben yemedim ama yarım bardak sütlü çikolata içtim:27: Küçük bardak ve hepsini içmedim

Back
X