• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uykum yok yineeeee:47::47::47::47:

ya huuuu gündüz uyanamadığım uyku gece neden kaçıyo anlayamıyorum:47::47::5::5::5:
sinir oluyorum bu duruma, 2saat yatakta yat ama uyku namına tık yok olsun yaaa.......
bende hal böyle olunca şimdi karar verdim evdeki en ağır uyku getiricek çayı içiyorum şimdi, inşaallah bu işe yarar.....

rahatsızlığımda aynen devam ediyo:(
çok kötüyüm yafff....
akşam üstü biraz ev işi yaptım diye arttı yine, istirahat şart galiba.

bu saatte de kimse yok burda, normal gerçi....
bi meryy var:)
naber canım eğer beni görüyosan şuan? senin demi uykun kaçtı benim gibi??

Merhaba Kızlar,

Geldm geçmişi okudum :) Banu (ceco), Özlem (özka), gulma, egedeniz, y.o.l.c.u, yasemenn, Meryem (mmery), YENA, nursena, meyra, efeeeeeem, pınar110, ilknur83, ... Sevgili Akadaşlarım; iyi dilekleriniz ve moral veren sözleriniz için çoook teşekkür ederim. Sık sık gelip gidemiyorum ama gene de hatırlanmak, düşünülmek çok hoşuma gitti :16:

Sürekli kendimi hasta gibi hissediyorum ve külçe gibi yatıyorum. Sık sık da midem bulanıyor. Son hamileliğimden daha hafif geçiyor ilk aylarım ama gene de beni yatağa düşürmeye yetti. Oğlanda kusma da bulantı da aralıksızdı, şimdi aralık veriyor en azından 1 saat iyi bir saat kötü gibi, ama halsizlik sürekli var. Bu nedenle pek sık gelemiyorum. Kendimi iyi hissettiğim ilk fırsatta geçmişi okudum. Ama okuyana kadar gene kötü hissetmeye başladım :)) Çarşamba günü doktor kontrolüm var, umarım güzel haberler alırım. Size de haber veririm mutlaka :71:

egedeniz, beklenen doğum tarihi ultrasona göre 20 Kasım :) Doktor amniyosentez yaptırırız demişti ilk muayenede ama zamanı gelince çok yönlü değelendiririz sanırım :))
Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun. Yeni yaşının güzellikler ve şans getirmesini dilerim.

Nursena, sen ne zamandır söyleyip duruyorsun, fazla bekleme o zaman hadi beraber yapalım? Ben gidiyorum ya, illa birilerini de götüreceğim yanımda; sen, ben, Asuman, beraber büyütürüz işte :))))))

Meyra, geçmiş olsun canım.

Meryemciğim hoşbulduk, nasıl gidiyor? Grip hafif geçmiştir umarım ;)

sağol canım.

Canım çok geçmiş ollsun :71:
İnşallah bir an önce toparlanırsın :34:

Vallaha yaptı :1:
Ya bakma laf olsun diye bir iki parça almış dalga geçer gibi yoksa ne bayramda ne doğum günlerinde çocuklara hediye almaz :20:
Bir geçen sene kızıma bir 10 liramı ne vermişti hatta kızım bile anne hayret babannem nasıl olduda para verdi dedi çocuk :1:
Küçüğüne bir doğduğunda bir çeyrek taktı oda anladığım kadarıyla eşimin ona alıp tak diye verdiği çeyrekti :1: çünkü ben hamileliğim boyunca hep söylendim o konuda büyük kızıma maşallah dahi takmadı bunada birşey takmazsa hayatta bir daha yüzüne bakmam diye ( sonuçta insan komşusu bile doğursa güzel bir hediye alır üstelik benim annem daha ben hamile olduğumu söylediğimde kuzucuğun yatağı falan benden demişti hatta resmen çocuğua ceyiz düzer gibi sürü şey almıştı kıyafetten pişik kremine kadar :34:
Birde onlar buradayken doğum olduğundan kadıncağız doğumumu bile ödedi sizlere yük olmasın maddi acıdan diyerek :34: )
Eee ister istemez sinirleniyor insan ulen kız babasına mı yakışır herşeyi karşılamak tövbe yarabbim kızmı aldın hamile bıraktın al buda sana mükafaat der gibi :20:

Diyorum ya kadın sırf kendi kızından olan torunlarına tapıyor; devamlı birşeyler alır her çarşı pazara çıktığında olmadı elinden örgü eksik etmez yok şunu ördüm bunu ördüm onlara diye de söyler milletin yanında. Benden tepki görmemek içinde direk size bilerek örmüyorum sen nasılsa giydirmezsin der beni iyice cıldırtır bende ördünde ben mi giydirmedim derim ama kaç kere söylediğim halde henüz bir şal bile örmemiştir bizimkilere :33: çokta lülü aslında :1: sonuçta kim ne ekerse onu biçer.
Küçük kızım anlamıyor henüz ama büyüğü hep der babannem bizi hiç sevmiyor sen ne dersen de ben farkındayım diye ki bu kız dedesi vefat ettiğinde yinede herşeye rağmen anneciğim eğer babannem evde yanlız kalmaya çekinirse ben olmazsa onun yanına taşınırım diye :26: ama hatun istemedi neymiş zaten o evde kalmayacakmış hem ne gerek varmış o gençmış artık gezecekmiş :35:
,

sağol bitanem.

senin KVden beklentilerin bencede çok çok normal, hayret yani gerçekten KVne.
ama işte dünyada çeşit çeşit insan var.....
bak varya bizim düğünde erkek tarafından takılan altınların hepsini KVgil aldı, hemde hemen düğün sonu, o kadar altın takıldı, para takıldı, yani oldukça yüklü bi miktardı gerçekten ama varyaaaaa onlardan bitanesinide düğün sonu bu da kızım sizin olsun diye ne bir para ne de bi küçük çeyrek bile takmadı KV bize, yani ne bana ne de oğluna..... hala aklıma geldikçe abes karşılarım bu yaptığını.
yaaa öyle işte cecoşum, dünyada çeşit çeşit insan var.
ama sen üzme tatlı canını, boşveeeeeer KVni, eşinle yuvanda çocuklarınla sağlıklı mutlu huzurlu ol da gerisi çok önemli değil canım.
öpüyorum canım.:16:

s

meyra resimler yalan oldu polimikler girdi araya bende vaz geçtimm

doktor zaman yani, eh peki o zaman....:5:

Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.

Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.

Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....

Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...

Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....

Hayirli aksamlar:16:

çok geçmiş olsun canım eşinle ikinizede.......
kıyamam nevinime....:16:

kulak ağrısı son bikaç saattir dayanılmaz olunca acile gittik. iğnemi yedim, ilaçlarımı aldım rahatladım. inşallah iyileşirim birkaç güne.

inşaallah tatlım, Allah Allaaaah çok geçmiş olsun tekrar canım......:50:

Nevincim eşine de sana da Allah şifa versin canım iyi etmişsiniz hemen ilaca başlamakla
Esracım sana da geçmiş olsun tam iyileştim derken yine tekrarlamış demek ilaçsız geçmeyecekmiş
Ben de öksürük fazlalaştı sesim de kötü boğazım pek acımıyor ama öksürdikçe ciğerlerim acıyor ağzıma kötü tat geliyor gidip doktora anlatmam gerekeni size anlattım:1:neyse durum bu
Çayımı demleyim geleyim

seninki de git gide arttı canım yaa, sana da çok geçmiş olsun canım.....
ağzındaki kötü tat geçmezse git bi doktora istersen, ihmal etme bence.

tefe koymam merak etmeyin.. yeni bir grip salgını başladı. boğaz ağrısı, öksürük, kırıklık var. ateş yok. tahliller tamamen normal çıkıyor. antibiyotik faydasız.ağrı kesiciler biraz rahatlatıyor.. istirahat istirahat istirahat... o kadar. bol su için bol yeşillik ve c vitaminli meyveler yiyiyn. hepinize geçmiş olsun..

şimdi biraz ütü yapayım. sonra gelirim inşallah..

engin bilgileriniz ve aydınlatmalarınız için çok sağolun doktor hanımcım.....
teşekkür ederim kendi adıma.
öpüyorum.:16:

iyi saatte olsunlarım geldi bugün üzerime.

tüm gün canım sıkıldı yattım ölece..gribimi de atlatamadım.
dün geceden beri herseye aglıyorum bir nedeni de yok:(

bugünde eşim dısarı cıkalım dedi yok dedim agladım.
evde oturduk canım sıkıldı dedim ağladım.
adam ne yapacagını şaşırmış durumda...

hava almak istedim dısarı cıkasım yok.
karnım acıktı ama canım birsey çekmedi..

benim neyim var ya..daha reglime de 1 haftadan fazla var ama bu huysuzlugum nedir bilinmez:111:

canım gripten de kaynaklanıyo olabilir.

günayyydınnnn kızlarr çokk uykum var gece yatmak bilmiyom sabah zor kalkıyom büyük kız gitsede az uyusammıkiii gezmede var öğleden sonra evide hale yola koymalıyım her sabah erken yatıcam diye karar alıym çocuklar uyudumu yalnız takılmak bi hşuma gidiyo akşamları hal öle olunca sabah zor uyanıyorumm

yennaa duuyyy senin kaslıda ne ki benim bacaksız daha ilkokulda anne herkezin i sevdiği var okulda arkadaşta sende bul bitane sev diyolar dedi eee bulunca napıyosunuz dedim öle tenefüste birbirlerine vurup kaçıyolarmış
defterinede seni seviyorum yazmışş bende görünce bi ağlama bi ağlama anlatamam seni öldürürüm sakın bu yaşta olmaz annem öle şeyler falan dedim baban görürse kızar dedim annamm ne dicemi şaştım yanında oturan arkadaşının ablası var onla samimi ablasınında erkek arkadaşı var buluşmaya falan onla gidiyo kız eee çocukta ablasını baya örnek alıp sınıfça uygulamaya geçmişler sanırım :25::25::25::25::25::25::25::25::25:

Gece yatmaz sabah kalkamaz nursena gerçi ben de aynıyım:)
Bugün uykum yok ilginç dün gündüz uyudum gece de çok geç uyumadım ondan herhalde
Eşimin aktarda yaptırdığı zencefilli baharatı bir karışım var ondan aldım gece yattım iyi gelmiş biraz şimdi bir çay kaşığı daha attım ağzıma bal da var içinde galiba ama ne fayda nasıl acı yakıyor ısıtıyor ama iyi geldi sanki
Kızın da erkenci çıkmış nursena gözümüzü dört açmamız lazım kız anaları olarak

Gece yatmaz sabah kalkamaz nursena gerçi ben de aynıyım:)
Bugün uykum yok ilginç dün gündüz uyudum gece de çok geç uyumadım ondan herhalde
Eşimin aktarda yaptırdığı zencefilli baharatı bir karışım var ondan aldım gece yattım iyi gelmiş biraz şimdi bir çay kaşığı daha attım ağzıma bal da var içinde galiba ama ne fayda nasıl acı yakıyor ısıtıyor ama iyi geldi sanki
Kızın da erkenci çıkmış nursena gözümüzü dört açmamız lazım kız anaları olarak

vallahiii allahım yaaa ne zorr :53::53::53::53::53::53::53::53: böle dolanmalıyız anası lisede bulduydu bu erken çıktı:))))))))))))))))

dafiii nası geçti düğünn kaynana geldimi meselaaa düğüne yada düğünü bastımı çılgınn kadın:51::51::51:

GÜNAYDIN ŞEKERLER

daficim nursenacım asucum sizede günaydın hayırlı günlerr:3:

akşam cepten okudum yazdım hemde 3 kez ama bir türlü gönderemedimmm

nursena bizi resimlerinden mahrum bırakmaa kuzum ya

asucum çokkk geçmiş olsunnn

diğer hatunlar hepiniz sevgiyle kalınnn koşa koşa işlerimi yapmama lazımm :16::16:

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben aynıyım valla çok fena hastayım ne yapcam böle nasıl ev yerleştircem bilmiyorum neyse rabbim bi kolaylık verir elbet hepiciğinizi öpüyorum kızlar :54::54::54:
Ben geldimm

Çok uykum var 6da kalktım:9: Yarından itibaren 5.50de kalkıcam,erken yatmaya alışmam lazım.

Herkes iyidir umarım. Ben alışmaya çalışıyorum, henüz bana iş verilmedi elbet, zaten öğreilmesi gereken çok şey var ama malesef kendi başına öğrenmek zorundasın. Genelde yaş ortalaması düşük, ben yaş olarak en büyük ama deneyim olarak en azı olanım. Gerçi beni küçük zannediyolar yaşımı söyleyince şaşırdılar. Çay molarına ve öğle yemeğine eski işyerimden arkadaşımla ve onun arkadaşlarıyla çıkıyoruz. Dökümanlar, mailleşmeler vs hep ingilizce, ingilizcemi geliştirmem lazım. Yemek konusunda zorlanmadım ama çevrede yemek yenecek yerler pahalı.

Herkes iyi sanırım,geçmişi okuyamadım
Canım tekrar hayırlı olsun yeni işin önce biraz zor olur ama sonra alışırsın inşallah tatlım Allah kolaylıklar versin :34::34::34:
Merhaba kizlar..

Kari koca yatak dosek yatiyoruz ikimizde faranjit olmusuz is cikisi doktora gittik.

İlaclarimizi ictik uyukluyoruz.

Zehracim tasinma islerinde kolay gelsin sana canim cok zordur eminm.
Allah isteyen herkese ev sahibi olmayi nasib etsin.

Umut canim bende tebrik etmistim seni ama sanirim gormedin tekrar yaziyim desim.bulantiilarin halsizligin kisa surede azalirda rahat bir hamilelik gecirirsin insallah.

Ozlemcim ilk gunun gecti gitti..geriside gelir artik.bir isyerinde yeni olmak ne gicik birseydir.ben cok kasilirim ..kisa zamanda ogrenecegine eminim canim sen azimlikizsin vesselam....

Ayyy ne soguk burnumun uucu dondu.5 dereceye kadar dusmus...

Telden okuyp yazdim.ben erkenden yatiyorum kizlar....

Hayirli aksamlar:16:
Canım güzel dileklerin için çok sağol rabbim tüm kirada olanlara ev nasip etsin inşallah :16::16::16:
Ayrıca eşine ve sanada çok geçmiş olsun bende çekiyorum kaç gündür ama iyileşmeye dair bi belirti yok malesef :34::34::34:
Nevincim eşine de sana da Allah şifa versin canım iyi etmişsiniz hemen ilaca başlamakla
Esracım sana da geçmiş olsun tam iyileştim derken yine tekrarlamış demek ilaçsız geçmeyecekmiş
Ben de öksürük fazlalaştı sesim de kötü boğazım pek acımıyor ama öksürdikçe ciğerlerim acıyor ağzıma kötü tat geliyor gidip doktora anlatmam gerekeni size anlattım:1:neyse durum bu
Çayımı demleyim geleyim
Asuman ablacım sanada çok geçmiş olsun valla anlattıklarının aynısını bende yaşıyorum hele öksürük gece bi tutuyo valla ölecem sanıyorum rabbim yardımcımız olsun...Amiiiinnnnn

Esracım alıntı yapmıştım ama uçmuş sanada çok geçmiş olsun kuzum valla dayanabildiğim yere kadar dayanıcam doktora gitmemek için ama bakalım :34::34::34:

Nursena abla Zeynep 3.leri düşünüyosunuz sanırım valla helal olsun ben 2.bile düşünemiyorum çok zor ya valla hele çalışınca inanılmaz zor oluyo:26::26::26:

Canım ben banu bu arada :3:
33 yaşındayım bende :34:
12.5 ve 2.5 yaşlarında iki cadının annesiyim ve evhanımıyım :34:
Bende geçmişte bir kaç kere diyetisyene gittim ama maalesef şu listeye uy bir ay sonra gel demelerine fit oluyorum birde üzerine dünya para istiyorlar :1: Bana şunun dışına cıkmayacaksın dendiği an otomatikman beynim bana kaçamak listesi sıralıyor sanki sırayla :1: normalde yemeyeceğim şeyi bile canım çeker :1:
Çok şükür çok yavaşta olsa ufak ufak kilolarımdan kurtulmaya başladım :34: Darısı senin başına :34:

Aynurcuğum Troidle ilgili beni hatırlamış ama bende troidlerde sorun yok şükür :34: Onun yerine Pko ve insülin direnci var fakat şükür artık düzenimi oturtmaya başladım galiba ki kilo vermeye devam ediyorum yavaşta olsa :34:
Sağlıklı ve düzenli beslenerek, bol su ve bitkisel çaylarla çözümü bulduğuma inanıyorum. He birde haftanın 4 günü Spor salonuna gidiyorum :34:
Aslında imkanın varsa hayatına sporu dahil ettiğinde mutlaka kilocuklar ne kadar dirensede elbet gitmeye başlayacaklardır

peki insülin direnci için ilaç kullanıyormusun kaç kilo verdin spor salonu zaman demek:( evliyim 1 çocuk ve ev hepsi bana bakıyor işten çıkıp eve gidip yemek yapmak oğlumla ilgilenmek birde kocam kendime bile yetmediğimi düşünüyorum bazen :)

kızlar günaydınnn dün diyet namına kötü geçti:( şöle özletleyecek olursak anam hanım iş çıkışına geldi karnım acıktı dedi gittik pide yedik:( üzgünüm bende sinir oldum zati yediğime ama bugün pazar var eşime dedim git lahana falan al şu b hafta bi kendmi şoklayayım. lahana çorbası yapıp içicembenimde kırılma noktam 94 heralde bi 92 ye insem gerisi çorap söküğü gibi gelecek diye inanıyorum bakalım

hastalarımıza geçmiş olsun diyorum kendinize dikkat edinnnnn

dafi ablam düğün nasıl geçti anlat bakem yediğin içtiğin senin görüdklerin bizi olsun:)

bu arada dün bayanın biri kızımı gördü bana sorduğu soru tüp bebek mi normal mi:53: bende bu şekil kaldım normaaal dedim saf saf sonra dedi sanki özene bözene yaratılmış maşallah çok güzel çok tatlı ay bi sevindim sormayın bana çok güzelsin deselerdi bukadarv sevinmezdim:)

evet ama gel bunu diyetisyene anlat :)ben 3 kere gittim ucundede hastanelik oldum
ünide benim hocam cok kizardi diyet yapiyoruz deyince. derdi size o kadar anlattim aslinda cok basit aldiginiz kalori yaktiginizdan az oldu zaten veririsiniz bozmayin sagliginizi boyle sacma diyetlerde derdiki bence cok hakli :))
tabi is yapmaya gelince bu kadar basit degil ama her ogunu 3 te 1 bile azaltsan aninda fark ediyor :))

yeme isteğini yok edebilirsem dediğini yapıcamda :))

herkese günaydın :)

nasıl keyifler? umarım hepiniz iyisinizdir. ben davul gibi şiş uyandım. oysa dün size yazdığım menünün dışına çıkmamıştım. tartıldım ve dünden bugüne +800 gr. antibiyotik bende feci ödem yapıyor. kasımda kadın hastalıkları için antibiyotik aldığımda da böyle olmuştu. neyse bugün suya ve yeşilçaya doyayım da gitsinler geldikleri gibi. millet kaçamakla kilo alır ben ilaçla :9:

ama şükür iyi uyandım bu sabah. ağrım olabildiğince azalmış, bi şişlik hali kalmış. buna da şükür, hastalık olmasın da.

Meyracığım geçmiş olsun, gece uyuyamamışsın sanırım. ben de dün ev işini normalden fazla yapınca fenalaşmıştım. kesinlikle dinlenmek lazım canım.

Nursena üzülme ya, bizim de ilkokulda vardı böyle şeyler. erkekler Ayşenur diye bi kızdan hoşlanırdı hep, kızlar da Taner diye bi çocuktan :27:
ama şimdikiler çok dışa dönük olduğundan faaliyete de geçiyorlar :)
ama bu işler annede bitiyor kesinlikle. şimdi işle gayri ciddi küçük oldukları için ama ilerde de sizi üzecek hiçbir şey yapmayacağından eminim kızlarınızın.

KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum ben aynıyım valla çok fena hastayım ne yapcam böle nasıl ev yerleştircem bilmiyorum neyse rabbim bi kolaylık verir elbet hepiciğinizi öpüyorum kızlar :54::54::54:

Esracım alıntı yapmıştım ama uçmuş sanada çok geçmiş olsun kuzum valla dayanabildiğim yere kadar dayanıcam doktora gitmemek için ama bakalım :34::34::34:

Zehracım geçmiş olsun kuzum. inşallah iyileşirsin bi an önce. ben bu evime temmuzda taşındım. eşyaları taşıdımız gün annemi hastaneye yatırdık. benim ev öyle süründü günlerce. velhasıl sen de eşyaları at içeri de gerisi gelir. biliyorum bebekle fazla uzatamazsın yerleşmeyi ama elinden geldiğince yaparsın. bi de doktora görün istersen canım ya, yorgunlukla daha da artar hastalığın.

Eki Görüntüle 679830 bide kasım kasım kasılırlar nevar:))

benimde te kasılan yerim pantolon ve gömlek düğmelerim:)))))))))))))))şişkoluktan patlıcaklar nirdeyse
ay çok güldüm allahda sizi guldursun sabah sabah

sabahtan bi çıktım evden daha yeni geldim kursa gittim kendime yazlık bi ince kumaştan capri dikiverdim bel ve paçalar kaldı

kırk yama çanta yapıcam onunda desenini çizdim
nası yoruldum anlatamam
şimdik az dinendim de yemeğim varda kızlar anne bişey yapmıon diye kızıyo bisküvili pasta yapayım en basitinden

umuttt valla çok istiyorum 3. yü doğurmayı ama zaten kaç yıldır doğudayız eşimde az gezelim diyo kısmet 3 yıl burası giderken doğurur giderim diye plan yapıyorum kafamdan nasıl olsa 2 yıl doğuda evden çıkılmıyo büyütürüm orda:))))))) tabi allah nasip ederse

meyra resimler yalan oldu polimikler girdi araya bende vaz geçtimm

valla bende resim isterim benim iş yerinde mumkun olmuyor koymam ama sizin koyduklarınızla bende kendime bir ayar çekıyorum

ya arkadaşlar tamam beni tanımıyorsunuz bende öyle ama :53:10 günde 5 kilo verdim 95 kiloya düştüm :10:hiç önemi yokmu :43:ama yasıkkkkbanaaaaaaaa:19:
arkadaşım olurmu tebrikler nasıl başardın merak ediyorum ben burda bıraz böyle çokluca kılo verenlere hep soruyorum ne yediniz ne içtiniz diye

selamun aleyküm kızlaarrr
çok şükür gelebildim.
geçmişe bir daldım yorgunluktan uyumuşum
sabah kaldığım yerden devam edeyim dedim macera yaşadık
ancak gelebildim.
hastalar var bakıyorum herkes hasta hepinize çoookk geçmiş olsun boğaz yanmasının en güzel ilacı gece yatarken bir bardak sıcak suya bir kaşık hakiki elma sirkesi, bir kaşık bal, bir kaşık zencefil sıcak sıcak yudum yudum içince sabaha kadar tesirini göstermeye başlıyor.
hepiniz çabucak atlatırsınız inşaAllah
egedenizin doğum günüymüş Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin.
zehracım taşınmışsın herhalde güle güle otur canım sevdiklerinle birlikte sağlıkla mutlulukla huzurla oturun inşaAllah
özlemcin yeni işin tekrardan hayırlı olsun
Dafi düğünü yaptı bitirdi derin geçmişlere daldı herhalde:1:

vallahiii allahım yaaa ne zorr :53::53::53::53::53::53::53::53: böle dolanmalıyız anası lisede bulduydu bu erken çıktı:))))))))))))))))

dafiii nası geçti düğünn kaynana geldimi meselaaa düğüne yada düğünü bastımı çılgınn kadın:51::51::51:

kızlar günaydınnn dün diyet namına kötü geçti:( şöle özletleyecek olursak anam hanım iş çıkışına geldi karnım acıktı dedi gittik pide yedik:( üzgünüm bende sinir oldum zati yediğime ama bugün pazar var eşime dedim git lahana falan al şu b hafta bi kendmi şoklayayım. lahana çorbası yapıp içicembenimde kırılma noktam 94 heralde bi 92 ye insem gerisi çorap söküğü gibi gelecek diye inanıyorum bakalım

hastalarımıza geçmiş olsun diyorum kendinize dikkat edinnnnn

dafi ablam düğün nasıl geçti anlat bakem yediğin içtiğin senin görüdklerin bizi olsun:)

bu arada dün bayanın biri kızımı gördü bana sorduğu soru tüp bebek mi normal mi:53: bende bu şekil kaldım normaaal dedim saf saf sonra dedi sanki özene bözene yaratılmış maşallah çok güzel çok tatlı ay bi sevindim sormayın bana çok güzelsin deselerdi bukadarv sevinmezdim:)
kızlar çok sağolun düğünü yaptık çok şükür bazı sıkıntılar oldu ama herşeye rağmen güzel geçti. özeniyorum dediği hiçbir şey içinde kalmasın diye gelinin her istediğini yerine getirmeye çalıştılar. çok yorulduk ama onlar mutlu olsun yeter bunlar tatlı yorgunluklar dinlenince geçip gidecek.düğüne kızın kızkardeşi dışında birtek akrabası katılmadı. kadının şerrinden kimse düğüne gelmeye cesaret edemedi.sadece kurdelesini bağlayacak akrabası olmayınca biraz hüzünlendi. eşimde biz senin akraban değilmiyiz sen bizim hem gelinimiz hem kızımızsın ben bağlarım senin kurdeleni dedi. gece kına çok kalabalıktı .kınaya kızkardeşi kayınvaldesiyle birlikte geldi. birde komşuları geldi. kınada çok neşeliydi gelin. hiç takmadı annesinin gelmeyişine.biz korktuk bunca insan kınaya geldi salon boş kalırsa dedik. salon bir dolduki hiç boş yer kalmadı gelinin iş arkadaşları geldi hiç boş yer yoktu gelin masasına oturtmak zorunda kaldık. onlarda çok memnun kalmışlar bize çok değer verdiler çok ilgilendiler demişler. biz sayamadık ama salon sahibi 1115 kişiye servis yaptık dedi. salondan sonra ben davullarla gelin indirme özeniyordum demiş yeğenime. salondan sonra köye getirdiler davullarla gelin indirme yaptılar. öğlen 13 te başlayan düğün akşam ezanından sonra bitti. sorada inegöle yemeye gittiler yemekten sonra evlerine geçtiler sabahta kalkıp balayına gittiler.

geçmiş olsun Nevincim. demek sen de hasta oldun iyice. sanırım havalar mahvetti bizi. inşallah toparlarız. dikkat et kendine.

Çayımı demleyim geleyim

toktorrrr:31:
herkez hasta olmuş geçmiş olsun aman dikkat edin:16::54:

geçmiş olsun canımm.....

esracım sanada geçmiş olsun be güzelim bak gitmedin gitmedin sonunda cıs yaptılar sanaa...neyse bari ilaçlarını düzenli kullanda daha fazla uzamasın canımcım...

Oooo baya bir yoğnluk varmış sende :1: inşallah bu yoğunluklar sana çok daha fazla eksi olarak geri döner :34:
Bu arada şimdiden sana hayırlı yolculuklar :3:
SAğlıcakla gel :1: sağlıcakla yuvana dön :34:

Hepinize büyük geçmiş olsun :71:
Benim kocamda şu anda köşe yastığı kıvamında :1:
Deminden beri onu verin bunu verin diyor yattığı yerden :27: dedim ben ne zaman böyle koltukta yayılıp keyif yapacağım diye :1: tabi cevap belli hiç birzaman :1:
Umarım bir an önce toparlanırsınız :34:

Asumanzeynep canım sanada büyük geçmiş olsun :71:

Tamam canım netleşsin anında çanları çalar herkesi bir araya toplarım nasılsa :1:

sağol canım.
çok geçmiş olsun canım eşinle ikinizede.......
kıyamam nevinime....:16:

.

KIZLAR GÜNAYDIN

Canım tekrar hayırlı olsun yeni işin önce biraz zor olur ama sonra alışırsın inşallah tatlım Allah kolaylıklar versin :34::34::34:

Canım güzel dileklerin için çok sağol rabbim tüm kirada olanlara ev nasip etsin inşallah :16::16::16:
Ayrıca eşine ve sanada çok geçmiş olsun bende çekiyorum kaç gündür ama iyileşmeye dair bi belirti yok malesef :34::34::34:

.

hepinize çoookk teşekkür ederim kızlar hemen hemen herkeste bir kırgınlık var.. hasta olan herkese çok geçmiş olsun...ben sabah uyandığımda halsizliğime öksürük ve göğüs acımasıda ekleniince sabah doktora gittim detaylı tahlil vermek için birde bugün dinleneyim 1 gün rapor aldım...zaten dinlenmeden geçmiyor...evdeyim şimdi geldim kendime kahvaltı hazırladım ıhlamur yaptım geçmişi okudum...

eşim yemin verdirdi evde hiç bişey yapmıcama ve yatıcama dair ama bi sürü ütü var,tozda alınması lazım bakalım ne yapıcam...

doktor mümkünse hiç ilaç içmeden atlatmaya alışındedi eğer bronşlara inmemeişse...

Esracım ben sanırım gözden kaçırdım sende acilemi gittin...dikkat et kendine..iyice dinlen..evde olmaın kıymetini bil:34:

Back
X