- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
ay bugün bana birşeyler oldu içim şişti sanki bunu sizede yansıttım kızlar kusura bakmayın yaa
o kadar şey üst üste geldiki sormayın. sabah kalktım sular kesik. otamatik ödemede problem olmuş kesip gitmişler şimdi gelip açtılar. ihbarnameyi kapıya bırakıp mühürleyip gitmişler ibarın önceden gelmesi gerekmezmiydi
sabah kaynım işe gitmemiş başım dönüyor dedi. dükkan açılmamış öbür işciyi arayıp açtırdık dükkanı. yeğen arabayı satmış bizim arabayı almaya gelmiş babasını dokdora götürmek için asansöre pinmiş elektrikler kesildi asansör aşağıya düşmüş. hemen geldi ama çocuk çıkamamış asansörden öyle bir gümbürtü geliyorki hemen koştuk dışarıya panik olmuş herhalde kapıyı kıracak telefonda çekmiyor diyor.hemen yönetici çıktı kapıyı açtıda çıkarttık asansördenişte öyle olaylı bir gün.
ay yine başlamışım anlatmaya susayım en iyisi![]()
daficiğim bizim de elektrik kesmeye geldiler bu sabah..izin vermedim saat bire kadar hallederiz dedim...aynen dediğin gibi otomatik ödemede problem olmuş...
Her ay bir ödeme de problem çıkıyor..Bugün artık çok kızdım aradım eşimi iptal et dedim..biz gider yatırırız...
Son düzenleme: