• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay bugün bana birşeyler oldu içim şişti sanki bunu sizede yansıttım kızlar kusura bakmayın yaa
o kadar şey üst üste geldiki sormayın. sabah kalktım sular kesik. otamatik ödemede problem olmuş kesip gitmişler şimdi gelip açtılar. ihbarnameyi kapıya bırakıp mühürleyip gitmişler ibarın önceden gelmesi gerekmezmiydi :47:
sabah kaynım işe gitmemiş başım dönüyor dedi. dükkan açılmamış öbür işciyi arayıp açtırdık dükkanı. yeğen arabayı satmış bizim arabayı almaya gelmiş babasını dokdora götürmek için asansöre pinmiş elektrikler kesildi asansör aşağıya düşmüş. hemen geldi ama çocuk çıkamamış asansörden öyle bir gümbürtü geliyorki hemen koştuk dışarıya panik olmuş herhalde kapıyı kıracak telefonda çekmiyor diyor.hemen yönetici çıktı kapıyı açtıda çıkarttık asansörden :1: işte öyle olaylı bir gün.
ay yine başlamışım anlatmaya susayım en iyisi :1:

daficiğim bizim de elektrik kesmeye geldiler bu sabah..izin vermedim saat bire kadar hallederiz dedim...aynen dediğin gibi otomatik ödemede problem olmuş...
Her ay bir ödeme de problem çıkıyor..Bugün artık çok kızdım aradım eşimi iptal et dedim..biz gider yatırırız...

Son düzenleme:
Bu kadar mola yeter bana kahvemi de içtim bahanem kalmadı...İşbaşı maalesef :(

görüşmek üzere şişman kardeşlerim..:27::27:
:16:

asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...:16:
başka hastamız yoktu değilmi.??

Yenam başka yokmu demişinya benim kocada hasta yatak döşek yatıyor evde raporlu :50:

topikçek bahar çarptı hepimizi gelme hastalık dur :45:

sağol canım, sana da geçmiş olsun.

benim de tam 10 gün oldu. ilaçsız atlatamadım ben malesef.

ben de anneme gidicem akşam üzeri. eşim ya akşam çalışıp iş bitirecek ya da arkadaşı var pilot olmuş gidiyo, onunla görüşecek. annem bana çorba yapsın diyeyim de. öğleden sonra ütümü yapsam kafi bugünlük.

sen de dinlen canım. olan yemek yeter ne olacak. ellerine sağlık...
ohh ne güzl anacın yakın tabi:43::43:

benimde kv gelcek akşamüstü hasta olduğumu öğrenmiş...gelsinde bare çorbayı yapar...:52:

Yenacım geçmiş olsun dilekleriniçin saol...hadi sana kolay gelsin...

Dafi ablacım bazen herşey üstüste geliyor sıkma tatlı canını kendini dinle biraz... yorgunluktan bünyen zayıf düşer sonra...:54:

ben hala uyuyamadım...zaten gündüz çok zor uyurum birde 6 da uyanmıştım...yine de uzanıcam kaçtım...:16:

nevzamansız geçmiş olsun kuzum,esram gece acillere geçmişin sanada büyük geçmiş olsunnn

asucum sende hastaydın iyileştinmi?

arkadaşlar yazarken çok huzursuzum iş yerinde çalışma bakanlığının müfettişleri teftişte benle bir ilgileri yok ama mudur beyın oasının kapısı açık
bu kıza yazı falan da vermedım ne yazıyor bu bukadar çok dıyecek dıye rahat değilim herkese şimdiden hoşçakal ara ara okumak için burdayım sonra herşeyden bı haber oluyorum hadı görüşürük öptüm herkesi :ssz:

ütümü yapıp geldim. bugün başka iş yok. bu işyerinde grev var :1:

ay bugün bana birşeyler oldu içim şişti sanki bunu sizede yansıttım kızlar kusura bakmayın yaa
o kadar şey üst üste geldiki sormayın. sabah kalktım sular kesik. otamatik ödemede problem olmuş kesip gitmişler şimdi gelip açtılar. ihbarnameyi kapıya bırakıp mühürleyip gitmişler ibarın önceden gelmesi gerekmezmiydi :47:
sabah kaynım işe gitmemiş başım dönüyor dedi. dükkan açılmamış öbür işciyi arayıp açtırdık dükkanı. yeğen arabayı satmış bizim arabayı almaya gelmiş babasını dokdora götürmek için asansöre pinmiş elektrikler kesildi asansör aşağıya düşmüş. hemen geldi ama çocuk çıkamamış asansörden öyle bir gümbürtü geliyorki hemen koştuk dışarıya panik olmuş herhalde kapıyı kıracak telefonda çekmiyor diyor.hemen yönetici çıktı kapıyı açtıda çıkarttık asansörden :1: işte öyle olaylı bir gün.
ay yine başlamışım anlatmaya susayım en iyisi :1:

dafi abla aksilikler üstüste gelmiş. sen de çok yorgunsun... yoksa bu kadar canın sıkılmazdı eminim senin. Allahtan kötü bir şey yok...

elektrik idareleri keserken ve açarken para aldıkları için ihbarnameleri olabildiğince usulsüz veriyorlar. bu yüzden her ay tıkır tıkır ödeyende o ay bir aksilik varsa gidip en önce onunkini kesiyorlar. biliyorlar hemen ödeneceğini... eşşeklik etmişler anlayacağın...

popstar:1::1:

Umut'un nesi olacak acaba.:) Bu arada biraz daha ısrar edersek nursena da doğurur 3.yü..:9:

bana oğlu olacakmış gibi geliyor :)

kolay gelsin şişman kardeşim :9:

Yenam başka yokmu demişinya benim kocada hasta yatak döşek yatıyor evde raporlu :50:

topikçek bahar çarptı hepimizi gelme hastalık dur :45:

size de geçmiş olsun Yasemin abla. aman dikkat et sana da bulaşmasın...

ohh ne güzl anacın yakın tabi:43::43:

benimde kv gelcek akşamüstü hasta olduğumu öğrenmiş...gelsinde bare çorbayı yapar...:52:

ben hala uyuyamadım...zaten gündüz çok zor uyurum birde 6 da uyanmıştım...yine de uzanıcam kaçtım...:16:

kuzum senin de kayınvaliden yakın. deme öyle, üzüldüm :(

nevzamansız geçmiş olsun kuzum,esram gece acillere geçmişin sanada büyük geçmiş olsunnn

asucum sende hastaydın iyileştinmi?

sağol Yasemin abla :16:

arkadaşlar yazarken çok huzursuzum iş yerinde çalışma bakanlığının müfettişleri teftişte benle bir ilgileri yok ama mudur beyın oasının kapısı açık
bu kıza yazı falan da vermedım ne yazıyor bu bukadar çok dıyecek dıye rahat değilim herkese şimdiden hoşçakal ara ara okumak için burdayım sonra herşeyden bı haber oluyorum hadı görüşürük öptüm herkesi :ssz:

canım işte huzursuzluk çıkacak kadar takip etme burayı... boşver sen. biz de boşluktan geyik yapıyoruz zaten :1:

selamun aleyküm kızlaarrr
çok şükür gelebildim.

dünürüm hoşgeldin aleyküm selam:16:
oy oy çok yorulmuşsun sen aman hasta olma dikkat et kendine bize lazımsın:40:
düğün telaşınız bitti çok şükür,Allah dirlik düzen huzur mutluluk versin inşallah.sanada kolaylıklar versin canımcım.
baya arbedeler atlaşmışsınız ,çok şükür herkez iyi.çok çok geçmiş olsun.
malesef canımcım anne babalar oğullarına bir şey diyemiyorlar,hep kızlara dertler cefalar,sefalar ise oğlanlara..aman iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsunda biz koşalım yine her şeylerine.
bizde el adamındayız onu düşünemiyorlar,gelinlere gösterilen hassasiyet damatlara yok :1: Allah razı olsun eşimden bilirki oğullarından fayda yok her şeylerine koşar,eminim senin eşinde aynıdır.
Allah sağlık versinde yine koşan biz olalım.
:16::54:

selamün aleyküm ablalar arkadaşlar hepiciniizi çok özledim:16:
iyiniz inşallah biz de hergünümüze binşükür
bir hafta sonra 9. ayımıza giriyoruz vakit ne çabuk geçti yaa:18:
sizler 8 ayda kim bilir ne kadar zayıfladınız ben şimdiye kadar 11 kg aldım 97 deyim:17:
inşallah 100ü görmemm:18:dikkat ediyorum edecemde doğumda 6 kg falan gitsse
yine bana bebişimden hediye 7-8 kg kalır:ssz:
neyse kiloyu verecez bi şekilde sizlere bakar bakar hırslanırım iyice:27:
dualarınızı eksik etmeyin öpüyorum hepinizi:54::54:
aleyküm selam canım,hoşgeldn.hayırlısıla bir şey kalmamış doğuma,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah:nazar::16::54:

cücüşleriimmm nabersiniz:1::1::1:

ben iyi olmaya calısıyorum ayaklandım bugün ütü yapacagım oh sıck sıcak
hava da soguk ütü iyi gider bence:)))

DAFİ ABLAM gelmiş hoş gelmişşşşş...

NURGU canım sende güzel haberler getirmişsin oh maaşallaha sana.ne kadar az kalmış...

ESRA canımmm sana tekrar geçmiş olsun diyeyim ama neyseki bugün daha iyiymişsin.

başka neler vardı acaba:44::44:

ay bu ne soğukkk donuyorum resmen bende hasta olcam galiba ,ayaklarım buz oldu ki ben kolay kolay üşümem:2:
kaloriferler yanık dünden beri ve ben peteğin içine girsem anca ısınacak durumdayım:37:
gidip battaniyeye falan sarınıp yatayım azcık bari:31:

NURGU canım sende güzel haberler getirmişsin oh maaşallaha sana.ne kadar az kalmış...

ESRA canımmm sana tekrar geçmiş olsun diyeyim ama neyseki bugün daha iyiymişsin.

sağol canım :70:

sen de daha iyisin sanırım ne güzel. dikkat et yine de kendine. ütü iyi geliyor hakikaten sıcak sıcak :1:

-------------

midem bulanıyor yahu benim. canım da kuru, tuzlu bi şeyler istiyor. evde de yok öyle bi şey :27:

neyse ben uzanayım bari azcık. öperim hepinizi :16:

Eki Görüntüle 680657

ay bu ne soğukkk donuyorum resmen bende hasta olcam galiba ,ayaklarım buz oldu ki ben kolay kolay üşümem:2:
kaloriferler yanık dünden beri ve ben peteğin içine girsem anca ısınacak durumdayım:37:

sağol canım :70:

sen de daha iyisin sanırım ne güzel. dikkat et yine de kendine. ütü iyi geliyor hakikaten sıcak sıcak :1:

-------------

midem bulanıyor yahu benim. canım da kuru, tuzlu bi şeyler istiyor. evde de yok öyle bi şey :27:

neyse ben uzanayım bari azcık. öperim hepinizi :16:

Eki Görüntüle 680657

hahah kızlar biz topiccene üşüttük sanırım:1::1::1:

ee benmde işim bitti bende şimdi battaniyeme sarılıp uzanayım kitabımı okuyayım:16:

ohh uzanın bakalımm...bende üşüyomm...kızı uyuttum ama bu arada büyük kız dediki anne beraber oyun oynayalım sen hiç benimle oynamıyosunnn....:26:şimdi onunla oyun oynıcam bende fırsattan istifade...ama bende battaniyeme sarılıp yatmak istiyommm....:34:

ben geldimmmmm:) moralman sıfırım yaa bizim araba tamirdeydi adam 2500 lük hesap çıkartacak bize napcaz bilmiyom bakalım ona canım sıkıldı zati yettiremiyoruz bideo çıkarsa yandık yemin olsun.

bu akşam inş eşim malzemeleri alırda ben lahana çorbasına başlarım bana bi şok lazımmmmmmmmm dimi ama sizi seviyorum bayanlarrrrrrrrr

günaydınlar cancıklarım aaaaayyyyyyyyyyy akşam olmuş demiii ben yeni kalktımda :( nöbetten çıktım sabah geldim 11 gibi yattım valla yarım saat felan oldu kalkalı baya uyumuşum nasılsınız ??? pek okuyamadım geçmişi :6:

ben geldimmmmm:) moralman sıfırım yaa bizim araba tamirdeydi adam 2500 lük hesap çıkartacak bize napcaz bilmiyom bakalım ona canım sıkıldı zati yettiremiyoruz bideo çıkarsa yandık yemin olsun.

bu akşam inş eşim malzemeleri alırda ben lahana çorbasına başlarım bana bi şok lazımmmmmmmmm dimi ama sizi seviyorum bayanlarrrrrrrrr[/Qgeçmiş olsun cnm inşallha sıkıntıya düşmezsiniz ... lahana çorbası nasıl olacak??? şok dedin ya sadece çorba mı içicen cnm ?? :6:

dünürüm hoşgeldin aleyküm selam:16:
oy oy çok yorulmuşsun sen aman hasta olma dikkat et kendine bize lazımsın:40:
düğün telaşınız bitti çok şükür,Allah dirlik düzen huzur mutluluk versin inşallah.sanada kolaylıklar versin canımcım.
baya arbedeler atlaşmışsınız ,çok şükür herkez iyi.çok çok geçmiş olsun.
malesef canımcım anne babalar oğullarına bir şey diyemiyorlar,hep kızlara dertler cefalar,sefalar ise oğlanlara..aman iyi olsunlar sağlıkları yerinde olsunda biz koşalım yine her şeylerine.
bizde el adamındayız onu düşünemiyorlar,gelinlere gösterilen hassasiyet damatlara yok :1: Allah razı olsun eşimden bilirki oğullarından fayda yok her şeylerine koşar,eminim senin eşinde aynıdır.
Allah sağlık versinde yine koşan biz olalım.
:16::54:

aleyküm selam canım,hoşgeldn.hayırlısıla bir şey kalmamış doğuma,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah:nazar::16::54:
hoşbulduk dünürüm
gerçekten öyle oluyor. biz hiç birimiz kardeşime birşey söylemeyiz elimizden geldiğincede yardımcı oluruz onlar annemi babamı hoş tutsun iyi baksın yeter bize. damatlardanda Allah razı olsun en büyüğümüz hariç hepsi pervane gibi dönerler başında. babam beyin kanaması geçirdi istanbulda yattı marmara ünüversitesi başıbüyükte yalnız başedemedik ablamla kaldık başında eşimle kardeşim otele bile gitmedi ramazan günü hastahanenin camının dibinde arabanın içinde sabahladılar 15 gün . bir parça kuru ekmekle sahur yaptılar. ayağı kangren oldu iki defa kestiler hep başında beklediler. pazar günü bile rahsızlanınca eşim ablam ben üçümüz götürdük hastahaneye. Allah sağlık versinde başka birşey istemiyorum.bizim görevimiz tabiki bakıp ilgileneceğiz ama bütün mal varlığı maaşları kardeşimdeyken insanında dili varmıyor götürüp tedavi ettirelim demeye.hiçbir şeyleri olmasa kardeşim ister ilgilensin ister ilgilenmesin herşeyleriyle ilgilenirim. kayınpederiminde malından kaynım istifade ediyor ama her masraflarını biz üstleniyoruz. ben eşime o senin baban malı içinmi bakıcaz biz görevimizi yapalım başkaları bizi ilgilendirmez diyorum. herkes kendi hesabını verecek diyorum. ama söz konusu kendi ailem olunca aynı şekilde konuşamıyor insan.

hava çokta donacak kadar soğuk değil hasta olmazsın inşaAllah

hoş bulduk canımcım sende iyi bak kendine :16:

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....of yaa dünden beri herşey güzel giderkenn bu sabah 90 görmeyi umarkenn 90,7dedi tartım..bence saçmalıyo her çıktığımda farklı bişey diyo hatta 92 falan dedi bir ara 87 falan...ben işime gelenimi kabul etsem acaba..:9::9:neyse cumaya kadar tartılmıcam bi daha sinir oldum...

daficim gelmiş...hoşgeldin ablacımmm...çok şükür atlattınız bunuda....Rabbim mutluluklarını daim etsin...

sağol canım ama malesef öyle olmadı...tam yatağa girdim hatta uykuya gitmek üzereyken bir ağlama sesi tamam dedim zeynep geçmiş olsun...bir saat ugraştım en son pozisyon çocuk ayağımda ben yerde iki seksen uzanmış halde uyumuşum...eşim geldi kaldırdı çocuğu yatağına yatırdı....ben tutulmuşum tabi vede üşümüşüm çok...neyse ohh uyuyo dedik gidip yattık bir saat sonra gene uyandı yamyam..uyu uyan sabah ettik işte...sabahtan sonra deliksiz uyudu ama bu sefer büyük kız uyandığı için kahvaltısı çişi üstü başı derken gene yatamadım...:9::9:ama alıştım galiba bu duruma zaman zaman çok zorlasada benii...:34:

:9::9:
şimdi bile bazen çok zorlanıyorum canım oyüzden eğer üçüncü olacaksa yaşım çok geçmeden olsun istiyorum...sabrım hepten tükenmeden olsun istiyorum yoksa çokta cesaretli olduğumdan değil...ama tabiki hemende istemiyorum küçüğüm büyüsün biraz daha..bu çok yordu beni büyük kız böyle değildi...:9:

hayret bişey tüp bebek olunca dahamı güzel oluyomuş bebekler ne saçma...güzel bişey söylemek istemiş ama katletmiş resmen...görmedim ama eminim çok tatlıdır kızın Allah bağışlasın canım....

valla beni şoka soktu kadın hade ikiz bebe olsa anlicam da tek bebe var elimde herhalde bana pek yakıştıramadı çirkin annenin böyle güzel çocuğu olmaz mı dedi nedir artık:) geçmiş sayfada yanımda vardı cnm bakarsın kızıma tam sıfatı belli olmasa da

e hadi bakalım hayırlısı diyelim ozaman....:34:evet yaa hiç bitmiyoo...çeneleride hiç durmuyoo...:36:

:)) nursenacığım şimdiki çocuklar yaşlarından çok çok önce büyüyorlar...
İnternet,televizyon,arkadaş çevresi..bir de beslenmemizden sanırım beden büyüyor ama akıl aynı..büyük bir çelişki anlayacağın...Örneğin ergenlik yaşı kız çocuklarında 9 yaşa kadar düşmüş..
Kızını korkutma ki sana herşeyini anlatsın..bizden örnek vereyim.. kızımın da ilkokuldan beri hep beğendiği çocuklar oldu..her seferin de gelir bana anlatır..
Ben hiç kızmadım. sadece bunun aşk ve sevgi olmadığını bu yaşta böyle şeyler,böyle hislerin mümkün olmadığını vb. anlattım kendi aklımca..
Sadece arkadaşsınız kızlar gibi erkeklerde arkadaşaın senin dedim...O dönem sihirli annem çok popülerdi..Ordaki kahramanların hep sevgilisi var dı ister istemez etkileniyorlardı...
Şimdi mesela dediğim gibi yine hoşlandığı çocuk var başka sınıftan..Hemen bana söylüyor zaten. okula gittiğim de bana gösterdi melih'i büyük bir heyecanla...
Onu çok iyi anlıyorum benim de ilkokuldan itibaren bir çok platoniğim oldu..bence gereklide dümdüz bir yaşam olacağına..
Örneğin kızmın hiiç sevgilisi olmadı bu kadar rahat olmasına rağmen,benim gibi beğendikleri oldu..Çevremizde hemen hemen kız erkek herkesin var sevgilisi.. Ben hep ona diyorum ki aşk çok özel bir duygu yeri ve zamanı vardır ve yaşı da vardır aşk'ın..:34:
Allah iyilerle karşılaştırsın,doğru yoldan ayırmasın...

Son olarak panik yapma yok bunda bişey...defterine böyle şeyler yazma de,siz sadece arkadaşsınız sevgililik için henüz çok çok erken de,sen halledersin bir şekil de akıllı hatunsun...

tubacığım,nerede oturuyorsun.?
daha önce yazmışmıydın hatırlamıyorum...

MAşallah kızına ..Allah nazardan korusun..
Demek tüp bebek olunca daha güzel oluyomuş haa.:) Bilimsel olarak kanıtlanmışmı peki..??

Esracığım geçmiş olsun..Demek acillik oldun ..Nasıl öyle ilerledi hayret.:(

Benim ilkokulda hoşlandığım bebenin ismi de mehmetaliydi sınıfın en çalışkanıydı..:1:

daficiğim Allah mesut etsin...Bir ömür boyu mutlu olsunlar...
ÜZerinizden bir yük kalktı değilmi.??

Ben pek fark göremedim sen aynısın çok güzel ve şıksınız..sadece gelinin bence gelinliğin modelinden kaynaklı olabilir diye düşünüyorum...

-----

asu,nevin , zehra ve ceconun eşi sanırım..:26: geçmiş olsun size dikkat edin kendinize...:16:
başka hastamız yoktu değilmi.??

yenacım valla bizim milleti biliyorsun bilimsel kanıtlar onların düşünceleri:) onlar tüp dediler ya şüphelenmeye başladım kendimden:D:D:D:

aymugöksu cnm valla bi ara meşhuuuuuuuuuuur bi lahana çorbası diyeti vardı ya ondan yapıcam sadece bi haftalığına çünkü bi gün eksik bi gün fazla çıkıyorum şu kilomun inadını kırmam lazım tabi çorba malzemerini eşim sanayiden çıkıp pazara uğrarsa

Son düzenleme:
Back
X