Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar 1 haftadır yazamıyordum sınavlarımdan dolayı.çok şükür bugün bitti.Tekrar döndüm aranızaa.koşa koşa eve gelip pc yi açmak oldu ilk işim:) Nasıl gidiyor bakalı diyetler?benim diyet iyi ama hiç apor yapmadım bu hafta:s cumartesi tartılma günüm umarım kilo almamışımdır.işte menü bildirimim:
sabah:
1 rafadan yumurta
1 domates
1 yeşil biber
1 kk peynir
8 tane badem,
1 bardak yeşil çay
yarım lt su
Öğle:
1 kase yoğurt
2 adet kuru incir

akşamada tavuk sote yada yumurtalı ıspanak yiyeceğim ...

ben kaçar artık kızlar....
misafirim gelmeden 1-2ortalığı toplayım.
hepinizi öpüyorum, görüşürüz.:16:

Ceco ablacım[/COLOR] maşallah yavaş yavaş eski pantolonlarına giriyosun demek tebrik ederim ablacım :46::46::46:

Çok sağ ol Zehracığım yaa :16:
İnanılmaz motivasyon oluyor bana böyle eskilerin olmaya başlaması :34: Artık nasıl bir şeyse milleti izlerken bile anam şunun kadar olsam yeter diye düşünürken buluyorum kendimi :60:
Spor salonunda hatta geçen gün bir bayanla sohbette 65 kilo olduğunu öğrenince içimden değil de dışımdan söyledim :1: ooo sende bu azim varken yakındır o günler diye verdi çoşkuyu :60: nasıl kaptırdıysam kendimi sohbete koşu bandında fazla kalmışım :1:

Darısı hepimizin başına inşallah...Aminnnnnnnnnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn koccamannn hemide

ben sabah kahvaltımı yaptım yine herzamanki gibi peynir zeytin bu sefer tahinli pekmez yedim normalde lahana çorbası içmem gerekiyor ya ben sabahları yine normal kahvaltımı yapıyprum öğlen ve akşam lahana çorbası içiyorum bi haftada beş kilo vermek istemem 2 2 buçuka razıyım valla:) dün akşam bir saat sporumu da yaptım çöp poşeti eşliğinde:) e sauna eşofmanım yok fakirliğin gözü kör ayağı topal olsun:)

lajverdi hoş geldin cnm

gökçee yanıbaşıma gelmişsin ya cnmmm atla gel yanıma burdurdayım bak ben hazır kv de de gitmiş sende çık gel:) bekliyorum

yenacım asucum efeemcimmm çok çok öpüyorum siziii

Pınar geleyimde. ne kadar sürüyor burdan oraya? Birde otobüsmü var dolmuşmu var? Ne zamanlar müsaitsin?

banucum sevindim eski pantolonlar olmuş sana :))

Bende burda LCW de 44beden giydim öyle bir sevindim ki anlatamam =))

Bu arada kv görümce doğum yaptı diye evde yok... şimdilik daha hastanede başında. hastaneden çıkıncada evine gidicek. Yani yaklaşık 1bucuk hafta doğru dürüz yüzünü görmiycem oh beeeeeeeeeee =)

Birazdan cocugu alıp dışarı parka götürcez eşimle ordanda çarşıya gidip kıyafet alırım belki =) akşama yine gelirim.

pınar geleyimde. Ne kadar sürüyor burdan oraya? Birde otobüsmü var dolmuşmu var? Ne zamanlar müsaitsin?

canım valla otobüsüne bağlı otogardan burdur otobüsleri var koop gibi 45 dk ile bir saat arası sürüyor ben haftasonları müsaitim cnm hafta içi çalışıyorum eğer müsait olursan atla gel gezeriz gerçi burda alışveriş merkezi yok ama :(

Nevincim geçmiş olsun canım dinlen evde iyice iyi olmuş rapor almanız
O zencefilli karışımdan bir çay kaşığı kadar yedim ben acı ama işe yarayınca katlanılıyor işte
Esracım afiyet olsun canım
Benim cadı kızım gelmedi yanlışlıkla babasına mesaj atmış bekledim merak ettim aradım ulaşamadım şarjı bitmiş sonra arkadaşının telefona takmış kartını ulaştım velhasıl sinirim tepeme çıktı hazırladıklarımı yiyesim var ama yemeyeceğim su içiyorum

canım geçmiş olsun, iyileşirsin inşallah ya bi an önce. tüh ya nasıl da ağırlaşmış hastalık :(

canım eşinle gerilmemeye çalış. eşin anlıyodur ama ses edemiyordur yaptıklarına. keşke uzak olabilseniz ama burnunuzun dibindeler. inşallah yoluna girer tez zamanda. sen sakin olmaya çalış canım.

canım benim yaaaa çok çok geçmiş olsun tekrar.....
demek baya baya üşütmüşsün sen:(
kendine dikkat et lütfen......

hem tabi iğne daha iyi olur: iğne ile daha çabuk iyi olursun canım benim.....

benim okulumla alakalı sözlerin fikirlerin için çok sağol canım, tabi hepsi aklımda olsun.
hayırlısı olsun diyorum zaten:) hayırlısı bakalım.

senin burç neydi bu arada:)))

saolasınız canlarım...

Asuman ablacım kv taze zencefil getirdi kaynatıp içtim balla..

Esracım takmamaya çalışıyorum ama özellikle hasta vede regl öncesi olmam patlamaya hazır bomba gibiyim...geçer geçer buda geçer..."":32:

oyss kızlar benim başım döndü ben yatmaya devam edeyim...

bu arada Asuman ablacım ben yarın izinli olabilirmiyim. bi ton ilaçiçtim üstüne iğnelere başladım üstüne regl ben tartılmıcam...baya artı çıkıcam ortada..yeme konusuna gelince iştahım yok... azar azar bişiler yiyorum...

öpüldünüz ben dinlenmey çekileyim...kv yemek yapıcak saolsun akşama...:51:

$CIMG6111.webp öğle yemeğimmm

merhaba arkadaşlar ,

bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız :17:

Esoşumm :16::16::16:

ben geldimm , geçmişe bakıyodum ,baktım aşağıda sen varsın , selam veriim dedim cücüüm, sen benden önce davranmışsınn ;)))

en hızlı çakmağı ben çakar, en önce selamı ben veririm :52:

Ev ahalisini doyurdum şimdi akşama ne yerler diye düşünüyordum ben canım sen ne pişiriyorsun

ne dert şu ya... valla 2 yıl dolmadan bıktım ben bu ne yemek yapsam faslından :9:

yeşil fasulye kavuruyorum ablacım, üstüne de maydonoz kıyacağım bolca. bulgur pilavı yapıcam bi de :56:

Back
X