Kıskanç nursena yemedim işte çatla ben senden zayıf olacağım işte
Ben de bardak çorbalardan içtim acılı domates bikaç tane közlenmiş biber ve az peynirle![]()
lajverdinin dediği gibi; çatlada patla:)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıskanç nursena yemedim işte çatla ben senden zayıf olacağım işte
Ben de bardak çorbalardan içtim acılı domates bikaç tane közlenmiş biber ve az peynirle![]()
Ceco ablacım[/COLOR] maşallah yavaş yavaş eski pantolonlarına giriyosun demek tebrik ederim ablacım![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn koccamannn hemide
ben sabah kahvaltımı yaptım yine herzamanki gibi peynir zeytin bu sefer tahinli pekmez yedim normalde lahana çorbası içmem gerekiyor ya ben sabahları yine normal kahvaltımı yapıyprum öğlen ve akşam lahana çorbası içiyorum bi haftada beş kilo vermek istemem 2 2 buçuka razıyım valla:) dün akşam bir saat sporumu da yaptım çöp poşeti eşliğinde:) e sauna eşofmanım yok fakirliğin gözü kör ayağı topal olsun:)
lajverdi hoş geldin cnm
gökçee yanıbaşıma gelmişsin ya cnmmm atla gel yanıma burdurdayım bak ben hazır kv de de gitmiş sende çık gel:) bekliyorum
yenacım asucum efeemcimmm çok çok öpüyorum siziii
pınar geleyimde. Ne kadar sürüyor burdan oraya? Birde otobüsmü var dolmuşmu var? Ne zamanlar müsaitsin?
Nevincim geçmiş olsun canım dinlen evde iyice iyi olmuş rapor almanız
O zencefilli karışımdan bir çay kaşığı kadar yedim ben acı ama işe yarayınca katlanılıyor işte
Esracım afiyet olsun canım
Benim cadı kızım gelmedi yanlışlıkla babasına mesaj atmış bekledim merak ettim aradım ulaşamadım şarjı bitmiş sonra arkadaşının telefona takmış kartını ulaştım velhasıl sinirim tepeme çıktı hazırladıklarımı yiyesim var ama yemeyeceğim su içiyorum
canım geçmiş olsun, iyileşirsin inşallah ya bi an önce. tüh ya nasıl da ağırlaşmış hastalık
canım eşinle gerilmemeye çalış. eşin anlıyodur ama ses edemiyordur yaptıklarına. keşke uzak olabilseniz ama burnunuzun dibindeler. inşallah yoluna girer tez zamanda. sen sakin olmaya çalış canım.
canım benim yaaaa çok çok geçmiş olsun tekrar.....
demek baya baya üşütmüşsün sen
kendine dikkat et lütfen......
hem tabi iğne daha iyi olur: iğne ile daha çabuk iyi olursun canım benim.....
benim okulumla alakalı sözlerin fikirlerin için çok sağol canım, tabi hepsi aklımda olsun.
hayırlısı olsun diyorum zaten:) hayırlısı bakalım.
senin burç neydi bu arada:)))
merhaba arkadaşlar ,
bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız![]()
merhaba arkadaşlar ,
bende 99 kiloydum geçen hafta en son tartıldığımda ve artık bu gidişe bir dur deyip bende size katılmak istiyorum.birlikten kuvvet doğar .. birbirimize destek olalım kilolardan kurtulalım.benide aranıza alırmısınız![]()
Aynurum![]()
![]()
![]()
demirbaşlar napıyonuz (Asuman, Nursena, Yasemin)![]()
![]()
![]()
Esoşumm
ben geldimm , geçmişe bakıyodum ,baktım aşağıda sen varsın , selam veriim dedim cücüüm, sen benden önce davranmışsınn))
Ev ahalisini doyurdum şimdi akşama ne yerler diye düşünüyordum ben canım sen ne pişiriyorsun