Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamünaleyküümmm
teyzoşlar biiz geldik geçen hafta cuma günü bebişimi kucağıma aldım
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi:9:
sonra yalvar yakar sezercik olduk iki doğumuda yaşadım yani kırık kolla:((
neyseki buna şükür..
şimdi dünyalar tatlısı oğluşum var çok akıllı maşallah...
bende toparlandım artık inşallah en yakın zamanda aranızdayım...
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
hepicinizi kocaman öpüyoorumm..

TOMURCUK DOĞUM YAPTIMI BU ARADA???

günaydın canlarımmm :16::16::16::16:

ortalık savaş alanına dönmüş sabah uyanınca gördüm , toplumca bi iç savaşamı gidiyoruz bilemiyorum , ama her ne sebeple olursa olsun , Rabbim dirlik düzenimizi bozmasın .....
Amin inşallah canım ya bende gördüm sabah çok üzüldüm gerçekten :34::34:
Nursenam ben açmadım, şu hazır yufkaları satılıyor ya markette, haşlıyorsun yine. ondan alıp yaptım. ben de çok severim ama çok yiyemiyorum tabi. iki dilim yedim kahvaltıda. akşam belki 1 dilim daha yerim. önceden olsa günde 10 dilimden fazla yerdim gider gelir, boşuna 100 kg olmamışım.

benim kayınvalidenin il çapında derecesi var su böreğinde. annem desen o kadar güzel yapıyor yine ama ben açmayı bilmiyorum. bu hazır yufkayla da güzel oldu gerçi, eşim koyduğum dilimlerin hepsini yedi. Sanırım Ankarada da Aslı Börek çok iyi yaparmış su böreğini, İstanbulda da öyle :) gerçi annem beğenmiyor kalın yapıyorlar diye. biz de her toplu misafir geleceği zaman ya yapılır ya sipariş edilir.

Bu arada kayınvalideler hep öyle kuzum ya, gelinler yorulsun sıkılsın bunalsın tabi, onlar da zamanında bunalmıştı ya. kendi kızlarına gelince kıyamıyorlar, kızları da kendileri gibi kayınvalidelere düşsün inşallah diyorum ben de :)

dün kardeşim de taksimdeymiş, otele sığınmışlar. olay siyasi olarak yorumlanıp görmezden geliniyor ama bu sefer ki gerçekten çok saçma bi icraat. yazık güzelim parka ya, asırlık ağaçları kesiyorlar alışveriş merkezi için. geri adım da atılmaz artık, ben de çok üzülüyorum insanların bu kadar umursanmamasına.

canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana :54:

Esra kuzum eline sağlık benimde haftaya pazar misafirlerim gelcek ev görmeye yapabilirmiyim acaba bide bana değişik bi tarif varsa verirmisiniz valla düşünüp kaldım şimdi :26::26:

Birde kızlar dafi ablanın poğaçası 1 gün bekleyince daha iyi oluyodu sanırım dimi kimde varsa bana bi yollasa :16::16:

Selam
Kardeşim yeğenimi bıraktı sınava gitti
az önce umutla konuştum selamlarını iletmek için geldim ben de sağlığı iyiymiş şükür herkese selamı var
Nurgülcüm bebişini güle güle büyüt canım:16:
Öpüyorum hepinizi kızlar fırsat bulursam uğrarım olmazsa akşam görüşürüz:54:

selamünaleyküümmm
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi:9:
neyseki buna şükür..
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....

Canım tekrar hayırlı uğurlu olsun hoşgelmiş sefa gelmiş uras bebek rabbim analı babalı büyütsün sizlere hayılı bi evlat olsun inşallah...AMİİİİNNNN

Kiizzzzllllaaaaaaaarrrrrr sbh tartita 102.6 ciktim dun normalden fazla cikmisdim 2 haneli rakamlara 2.6 kilo kaldi yuppiii

ENGELLENEMEZ DUSUSUM DVM EDIO ARKADASLAR GOZLERIME INANAMADIGIM ICIN YINE CIKTIM TARTIYA KAHVALTI VE ARA OGUNUMU YEMEME RAGMEN USTELIK SPORDA YOK SABAHDAN OGLENE 200 GR DAHA GITMIS ALLAHIM 60 KILOYA KDR HERGUN 1KILO GITSE 2AYDA CİLLOP OLURUM YA BEN:))):32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana :54:

canım elimden geldikçe bakıyorum zaten bol bol okuyorum öğrendiklerimi denemeye çalışıyorum....ama dediğin gibi mail falan

yazmadım kimseye eşim net ortamını pek onaylamadığı için oralara girerken adres vermen lazım isim vermen lazım falan deyip

kıvırıyo...hep eşimi suçluyo gibi oldum ama izin vermiyo canım...bende bolca kitaplar okuyup kendimi geliştirmeye çalışıyorum...hatta

geçen puficik rehber öğretmeniyim dediğinde oyüzden çok sevinmiştim...danışacak birini buldum diyee....çok çıkarcı gördüm

kendimii..:27:

selamünaleyküümmm
neyseki buna şükür..

Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesin uzun bir ömür versin canım bebişine....

bende işlerimin bir kısmını hallettim....mercimek çorbamda pişti bi mikserlik işi var...kendime közlenmiş biber patlıcan yapıcam...bide bulgur pilavı düşünüyorum...bide bugün kahvaltı yapmayı unuttuğum içinn öğle yemeği vaktinde iki tost yedim hepsi bu....kızlar iyiki varsınız sizi seviyorumm...:54:

öncelikle listeler çok güzel eliniz kolunuz dert görmesin kilolarınız patır patır dökülsün inşallah
hiç affetmedi cücüğüm tükürdü sabah sabah :17: dolunaya rağmen gram veremedim. sadece bulgur pilavı olsa iyiydi. geçen cuma günü baklava yedim. pazar günü güne gittim bütün tabağı götürdüm :56: üç gün iyi gittim perşembe cuma bulgur pilavı yedim bana tükürmesinde kime tükürsün.
eh bence pek dolunayla alakalı olmamış bu iş ama

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]Süre[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]540dk:65::10::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]1.73-mmery[/TD]
[TD]320dk:65::10::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]300dk:65::10::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Gokce_iremim[/TD]
[TD]300dk:65::10::46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]280dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]260dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]180dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]180dk:46::66:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]130dk:46::21:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100dk:46::32:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70dk:46::8:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]60dk:46::66:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
:46::46::46::46::46::46::46::46:ay bende girdim ya listeye başka bi heyecan oldum :24::24:

kızlar ben geldim herkesler nasıl bakalımmmm

ben gece hiç uyuyamadım ezanı duydum işte siz hesaplayın gerisini:(((

kalkınca tartıldım ama aynıyım..
97,100...hafta içi daha azdım ama anlamadım birsey:19:

dikkatte ediyorummm..sporda ama gitmiyorrrrr

sprumda 320 dk asuman abla.
uykusuzluktan ödem oluyor bende belki sendede öyle oluyor

HAFTANIN 1.si ____________ - 1.5 kg. _____________ ayşe_c52 :65: :65::32::46::nazar::21::71:

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Gökçe_İremim :65::8::81::119::nazar::71:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,9 kg. _______________ asumanzeynep :65::nazar::46::66::64::71:
:46::46::46::46::46::46::46::46: kızlar süpersiniz

Son düzenleme:
kızlar merhaba demeden daldım okumaya ama imkan yok maşşallah diyeyim ne okumak ne cevaplamak imkansız ...
nöbet çıkışı kahvaltımı yaptım uyudum uyandım kahvaltı kalanlarını topla yıka birde duş aldım oturup bakayım kızlar ne etmiş diye

bugünkü menüm
kahvaltı:1 yumurta
3dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
sögüş+ yeşillik
saat 14 de ara :1 ç.b. süt
5 erik
1 yeni dünya
12 kiraz
sabah geç kahvaltı ve uyku olunca menüde karışıklık oluyor
akşama kabak yemeği yaptım:56: ama eşim yakın bir ilçede festival gidelim diye tutturdu gidersek kesin ekmek arası yerim :18:

henüz daha spor yok bugün büyük ihtimal 1 saat bisiklet olacak .amagidersek festivale epey bi yürüyüş olur

:56:kahvaltım:3 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
maydanoz salatalık domates biber

:56:ara:1 y.k. kuru üzüm+10 adet fındık

:56:ögle:(SAAT14):2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
salatalık domates maydanoz (evde kimse olmayınca böyle geçiştirdim)

(şimdi duşumu alıp nöbete gidecegim:12:.nöbette biraz karışıyo diyet işleri ne bulduysak artık ama yanıma yogurt tahıllı ekmegimi aldım bakalım duruma göre takılırım)

spor :1saat bisikletime bindim:8:
su şimdiye kadar 8 bardak oldu sabaha kadar 20 olacak herhalde:7: bardaklarımda kocaman ha küçük sanmayın

akşama:1/2 kıymalı pide
2 dilim tahıllı ekmek
6 y.k. sebze yemeği
acılı biber turşusu(özellikle yiyorumki hem metabolizma hem barsaklar çalışıyor)
salatalık domates sögüş

ara:1 şekersiz nescafe

herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum gece dönebilirsem gelirim bol bol kalori yakarsınız inşallah

bira ev iş yaptım dahada oturuyom evde mayışık mayışık regl ve sıcak mahfettibenii valla
belim falan acayip ağrıyo öğlen yedikte akşama mercimek çorba ypıcam bende sanırım

bende geldimm...yemeklerim hazır....salon ve çocukların odasını hallettim...yemek pişerken mutfağıda elden geçirdim...bi yatak odam

ve banyo falan kaldı ama artık yoruldum....eşim yarında çalışıcakmış...olmassa onlarıda yarın yaparım....adamımı ikna edebilirsem bu

akşamda parka çıkmak istiyorum...kaşınıyomuyum ne..:44:hani belki sık sık gidersek açılır kızlar diye..ayrıca bahaneyle bende hava

almış oluyom....:34:

geçmiş olsun nursena ay o pis sancıyla işmi yaptın bide...

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

Hele şükür gelebildim :1:
Kimsecikler yok ama olsun nasılsa hepinizin döneceği yer kürkcü dükkani
Bugün sadece alışverişe gittik eşimle. Canım gezmek istemedi dünden beri haberleri izledikce çok üzülüyorum olanlara ve canım hiç birşey istemiyor maalesef :14:
İnşallah yarın kendimi biraz daha iyi hisseder ailecek biraz yürüyüşe gider çocuklarıda parka götürürüz :34:

inan çok iyi anlıyorum...ah kocayı bi ikna edebilsem...iki günde olsa razıyım ama bırakmıyoo....geçen ay hırsızlık sebebi ile bir hafta kalmıştım ya

annemlerde her fırsatta daha yeni gidip kaldın ya deyip duruyoo...benimki bişeye bir kere izin verdiyse bidaha en az bir sene bişey

istememeliyim ondan...öyle bi adam...daha tepem yeterince atmadı demekki hala susup oturuyorum gittiği yere kadar gider sonra bi posta

koyarım kendi elleriyle götürüp bırakır çocukları ama istiyorumki güzellikle olsun gerginlik girmesin aramıza...ama anlamıyo herifim...:34:

iyi geceler canım Allah rahatlık versin...:54:

Canım Rabbim yardımcın olsun gerçekten zor inatcı kocayla uğraşmak :34: Benimkinin şükür kavga dövüş inadını kırdım :1: ki herkes hayret ediyor eşimin akrabalarından ve artık eşimde sağ olsun banu beni çoğu konuda eğitti dediğinde KV sinirden kudursada eşimin halaları helal diyor :60:

Umarım sende fırsat bulur biraz deşarj olursun :34:

selamünaleyküümmm
neyseki buna şükür..

Canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün oğluşunu :71:
Maşallah :nazar: uysal bir kuzu ilk günden arıza çıkarmadığına göre :1:

Amin canım inşallah buradaki tüm arkadaşlarımıza Rabbim o duyguyu nasip eder :34: Aminnnnnnnnnnnnn

Bu arada evet Tomurcukta doğumunu yaptı hatta kuzu biraz erken gelmişti küvezde kalmış bir müddet ama en son Meryem küvezden çıktığını hatta eve bile çıktıklarını söylemişti :34:
Şükür oda çok çok iyi :34:
Hadi bakalım kuzuları bol bol emzirip kalorileri bir güzel harçayın sonrada aramıza dönünde gitsin kilocuklar :34:

Selam
Kardeşim yeğenimi bıraktı sınava gitti
az önce umutla konuştum selamlarını iletmek için geldim ben de sağlığı iyiymiş şükür herkese selamı var
Nurgülcüm bebişini güle güle büyüt canım:16:
Öpüyorum hepinizi kızlar fırsat bulursam uğrarım olmazsa akşam görüşürüz:54:

Aleyküm selam canım :3: sende bizlerden umutta çok selam söyleseydin :34:
Özledik onuda zayıflamasada dönsün yuvasına :1:

selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :3:

Canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün oğluşunu :71:
Maşallah :nazar: Uysal bir kuzu ilk günden arıza çıkarmadığına göre :1:

Amin canım inşallah buradaki tüm arkadaşlarımıza rabbim o duyguyu nasip eder :34: Aminnnnnnnnnnnnn

bu arada evet tomurcukta doğumunu yaptı hatta kuzu biraz erken gelmişti küvezde kalmış bir müddet ama en son meryem küvezden çıktığını hatta eve bile çıktıklarını söylemişti :34:
şükür oda çok çok iyi :34:
Hadi bakalım kuzuları bol bol emzirip kalorileri bir güzel harçayın sonrada aramıza dönünde gitsin kilocuklar :34:

:

allah razı olsuun canım sağolsın:54::54:
Ayy inşallah hep böyle olur bazısı sonradan değişiyomuş ,paşam doğmadan önce anneyi bi güzel helak etti
zaten artık akıllı uslu büyüsün:27:
Aayy iyi ya sewindim şimdi iyise sorun yok o zaman:31:
Kilolara gelince 17 kilo aldım:17:
Daha tartılmaya cesaretim yok:18: şu kolumdaki alçıdan falan kurtulayım da
coşmadan hemen aranızdayım, diyet yapmasamda dikkat ederim en azından:42::42:

Back
X