Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah canım ya bende gördüm sabah çok üzüldüm gerçektengünaydın canlarımmm
ortalık savaş alanına dönmüş sabah uyanınca gördüm , toplumca bi iç savaşamı gidiyoruz bilemiyorum , ama her ne sebeple olursa olsun , Rabbim dirlik düzenimizi bozmasın .....
Nursenam ben açmadım, şu hazır yufkaları satılıyor ya markette, haşlıyorsun yine. ondan alıp yaptım. ben de çok severim ama çok yiyemiyorum tabi. iki dilim yedim kahvaltıda. akşam belki 1 dilim daha yerim. önceden olsa günde 10 dilimden fazla yerdim gider gelir, boşuna 100 kg olmamışım.
benim kayınvalidenin il çapında derecesi var su böreğinde. annem desen o kadar güzel yapıyor yine ama ben açmayı bilmiyorum. bu hazır yufkayla da güzel oldu gerçi, eşim koyduğum dilimlerin hepsini yedi. Sanırım Ankarada da Aslı Börek çok iyi yaparmış su böreğini, İstanbulda da öyle :) gerçi annem beğenmiyor kalın yapıyorlar diye. biz de her toplu misafir geleceği zaman ya yapılır ya sipariş edilir.
Bu arada kayınvalideler hep öyle kuzum ya, gelinler yorulsun sıkılsın bunalsın tabi, onlar da zamanında bunalmıştı ya. kendi kızlarına gelince kıyamıyorlar, kızları da kendileri gibi kayınvalidelere düşsün inşallah diyorum ben de :)
dün kardeşim de taksimdeymiş, otele sığınmışlar. olay siyasi olarak yorumlanıp görmezden geliniyor ama bu sefer ki gerçekten çok saçma bi icraat. yazık güzelim parka ya, asırlık ağaçları kesiyorlar alışveriş merkezi için. geri adım da atılmaz artık, ben de çok üzülüyorum insanların bu kadar umursanmamasına.
canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana![]()
selamünaleyküümmm
teyzoşlar biiz geldik geçen hafta cuma günü bebişimi kucağıma aldım
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi
sonra yalvar yakar sezercik olduk iki doğumuda yaşadım yani kırık kolla(
neyseki buna şükür..
şimdi dünyalar tatlısı oğluşum var çok akıllı maşallah...
bende toparlandım artık inşallah en yakın zamanda aranızdayım...
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
hepicinizi kocaman öpüyoorumm..
TOMURCUK DOĞUM YAPTIMI BU ARADA???
Kiizzzzllllaaaaaaaarrrrrr sbh tartita 102.6 ciktim dun normalden fazla cikmisdim 2 haneli rakamlara 2.6 kilo kaldi yuppiii
canım internetten araştır biraz, eminim online destek veren birimler vardır. hatta herhangi bir pedagoga durumunu izah edip başka bir şekilde ulaşamayacağını anlatan bir mail yazarsan verecekleri ufak tavsiyeler bile işe yarayacaktır. burada asıl önemli olan ağlamaması için değiştireceğiniz davranış ve tutumun büyüklüğü değil sürekliliği. ama ne yönde değiştirmeniz gerektiğini ben de bilmiyorum ne yazık ki. ben de araştırırım, bulursam bi şey yazarım sana![]()
selamünaleyküümmm
sabah 6dan akşam 6ya kadar suni sancı yedim öldüm geberdim artık öbür tarafı görür gibi oldum
sıpam bi türlü aşağı inmedi 12 cm açılma oldu ama yok bizimki nazlandı zora gelemedi
neyseki buna şükür..
allahım bu duyguyu herkese yaşatsın kimseyi bu güzellikten mahrum bırakmasın ammiiiiiiinnn....
eh bence pek dolunayla alakalı olmamış bu iş amahiç affetmedi cücüğüm tükürdü sabah sabahdolunaya rağmen gram veremedim. sadece bulgur pilavı olsa iyiydi. geçen cuma günü baklava yedim. pazar günü güne gittim bütün tabağı götürdüm
üç gün iyi gittim perşembe cuma bulgur pilavı yedim bana tükürmesinde kime tükürsün.
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]No[/TD]
[TD]Kullanıcı[/TD]
[TD]Süre[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.[/TD]
[TD]burcu8181[/TD]
[TD]540dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.[/TD]
[TD]1.73-mmery[/TD]
[TD]320dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.[/TD]
[TD]efeeeem[/TD]
[TD]300dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.[/TD]
[TD]Gokce_iremim[/TD]
[TD]300dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]280dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]260dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.[/TD]
[TD]ilknur83[/TD]
[TD]180dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]130dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.[/TD]
[TD]nursena[/TD]
[TD]100dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.[/TD]
[TD]nothinggg[/TD]
[TD]70dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12.[/TD]
[TD]ceco34[/TD]
[TD]60dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
uykusuzluktan ödem oluyor bende belki sendede öyle oluyorkızlar ben geldim herkesler nasıl bakalımmmm
ben gece hiç uyuyamadım ezanı duydum işte siz hesaplayın gerisini((
kalkınca tartıldım ama aynıyım..
97,100...hafta içi daha azdım ama anlamadım birsey
dikkatte ediyorummm..sporda ama gitmiyorrrrr
sprumda 320 dk asuman abla.
HAFTANIN 1.si ____________ - 1.5 kg. _____________ ayşe_c52![]()
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,4 kg. ____________ Gökçe_İremim:81::119:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 0,9 kg. _______________ asumanzeynep![]()
kahvaltım:3 dilim tahıllı ekmek
2 kk peynir
maydanoz salatalık domates biber
ara:1 y.k. kuru üzüm+10 adet fındık
ögle
SAAT14):2 dilim tahıllı ekmek
1 kk peynir
salatalık domates maydanoz (evde kimse olmayınca böyle geçiştirdim)
(şimdi duşumu alıp nöbete gidecegim.nöbette biraz karışıyo diyet işleri ne bulduysak artık ama yanıma yogurt tahıllı ekmegimi aldım bakalım duruma göre takılırım)
spor :1saat bisikletime bindim
su şimdiye kadar 8 bardak oldu sabaha kadar 20 olacak herhaldebardaklarımda kocaman ha küçük sanmayın
inan çok iyi anlıyorum...ah kocayı bi ikna edebilsem...iki günde olsa razıyım ama bırakmıyoo....geçen ay hırsızlık sebebi ile bir hafta kalmıştım ya
annemlerde her fırsatta daha yeni gidip kaldın ya deyip duruyoo...benimki bişeye bir kere izin verdiyse bidaha en az bir sene bişey
istememeliyim ondan...öyle bi adam...daha tepem yeterince atmadı demekki hala susup oturuyorum gittiği yere kadar gider sonra bi posta
koyarım kendi elleriyle götürüp bırakır çocukları ama istiyorumki güzellikle olsun gerginlik girmesin aramıza...ama anlamıyo herifim...
iyi geceler canım Allah rahatlık versin...![]()
selamünaleyküümmm
neyseki buna şükür..
Selam
Kardeşim yeğenimi bıraktı sınava gitti
az önce umutla konuştum selamlarını iletmek için geldim ben de sağlığı iyiymiş şükür herkese selamı var
Nurgülcüm bebişini güle güle büyüt canım
Öpüyorum hepinizi kızlar fırsat bulursam uğrarım olmazsa akşam görüşürüz![]()
selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün oğluşunu
MaşallahUysal bir kuzu ilk günden arıza çıkarmadığına göre
Amin canım inşallah buradaki tüm arkadaşlarımıza rabbim o duyguyu nasip ederAminnnnnnnnnnnnn
bu arada evet tomurcukta doğumunu yaptı hatta kuzu biraz erken gelmişti küvezde kalmış bir müddet ama en son meryem küvezden çıktığını hatta eve bile çıktıklarını söylemişti
şükür oda çok çok iyi
Hadi bakalım kuzuları bol bol emzirip kalorileri bir güzel harçayın sonrada aramıza dönünde gitsin kilocuklar
: