Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varim arada
Arada girip cikiyorum... ama bu sefer tamamen cikicam :) Biraz uzanip 2,80 tv izliycem
Hepinize iyi geceler.
Ha bu arada su smileyleri nerden yapiyorsunuz? Ben hala cozemedimde...
begenmenize cok sevindim kizlar sagolungeçmiş olsun canım
aa nasıl yaprın ki güzel olmuş bende yapmak isterim
Yok kuzum daha gitmedim eylülde gidicem Allah izin verirse şimdilik bekliyozhoşbuldum canımcım:) sağolasın....
sen gittinmi tatiline? daha gitmedin ama galiba canım??
Selam hatunlar islerimi halletttim o arada extradan birde babamin kullanmafigi buluzundan deniz cantasi yaptim kendime nasil olmus bakin bakimEki Görüntüle 727414
günayydınnnn hakkımızda hayırlı bi gün olmasını diliyorummm tüm türkiye için
çocuklarımıza inşallah anlatacak güzel şeylerimiz olur içim acıyo yaşananları gördükçe
diyet adetimin son gün olması vesilesiyle şişlikte indi hafif eksi gördüm şükürr an itibariyle 84.400 inşallah cumaya 84 olurum kaynanalar geldimi almam inşallah
yemek konusunda ilk evlendimde ad kulp takıyolardı aman annecim eşim 1 yıl senin yemeklerine hasret sen yap yemekleri dedim odur budur kadın yemeklerimizi yapar görümceyede salata yap sen güzel yapıyon bekar kız salatası yiyelim diyorum:))
bana sofra toplama bulaşık kalıyo bitekk ee yemeği ben yapmayıncada az kaçırıyom sanırım
pasta börek işleri bana kalır dışarı çok çıkılıyo burrda sahile falan mecbur bişeyler alınıyo yanımıza öle oluncada puaça kek işi ihaleside bana kalıyo
asuu kolay gelsin yaw güne sıcak su yada yeşil çay içmeden başladımmı çok yiyorumm hakkaten puaçada sabah sabah ne kokar bee koly gelsinn
Gokce_Iremim smileyleri yukardaki A HARFİNİN YANINDAKİ GÜLÜCÜKTEN YAPIYORUZ
yada aşagıda listedekilerden tıklıyorsun![]()
yazı yazdığımız yerin hemen altındaa....sende görünmüyolarmı...:44:
begenmenize cok sevindim kizlar sagolunisitiosan linki veriim canm izle fikir edin daha kolay olur yapman
yeşil çay iç asuu en azından puçanın yanınada güzel gider heee:)))))))))))))))
kızlar günaydınnnn nassınızzz valla ne yalan söyleyeyim bugün iyi değilim Türkiye min durumundan dolayı. Dün Antakyada bi genç arkadaşımız öldürüldü. tanımıyordum ama içim sızladı o da bir anne baba evladı onunda ablası abisi kardeşleri var. Ben bir anneyim ve 22 yaşında bir kardeşim var aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Sadece bu arkadaşımız için değil herkes için geçerli bu huyumama pisi pisine gidine işler değişiyor. o arkadaşımızın tek suçu neydi özgürlüğünü savunmak off off içim sıkıldı bugün kahvaltımı da doğru düzgün yapamadım iştahım yoktu. dün akşam tartıldım 93.7 ydi en son bakalım cuma günü ne olcek
evde yapılınca mutlaka yeniyor annemin getirdigi sarmalar var dondurucuya koymuştum onları çıkarttım enazından ben akşama nöbete gidince yesinler diye.yoksa benden çok yiyen olmuyorhayırlı sabahlar güzeller
Bu haftam heba oldu cumartesiden sonra toparlayamadım gitti ama bugünü de atlayayım artık sıkacam yeniden
güne hamur mayalayarak başlayınca sonu nasıl gelir bilmem uykum da çok var ama uyursam işlerim yetişmez dayanacağım mecburen
kızlar günaydınnnn nassınızzz valla ne yalan söyleyeyim bugün iyi değilim türkiye min durumundan dolayı. Dün antakyada bi genç arkadaşımız öldürüldü. Tanımıyordum ama içim sızladı o da bir anne baba evladı onunda ablası abisi kardeşleri var. Ben bir anneyim ve 22 yaşında bir kardeşim var aklıma geldikçe ağlayasım geliyor. Sadece bu arkadaşımız için değil herkes için geçerli bu huyumama pisi pisine gidine işler değişiyor. O arkadaşımızın tek suçu neydi özgürlüğünü savunmak off off içim sıkıldı bugün kahvaltımı da doğru düzgün yapamadım iştahım yoktu. Dün akşam tartıldım 93.7 ydi en son bakalım cuma günü ne olcek
olmaz mı canım yaaa ben 13 yıllık evliyim bir bilsen neler yaşadımmm oooooooooooooo boşanmalardan döndük valla..ama önemli olan karar vermek evliliği ne olursa olsun devam ettirmeye karar verirsen o zaman herşeyi unutupçok ama çoooooooookkkkkkkkkkkkk fedakarlık yapacaksın başka çare yokselam kızlar.....
Daha kahvaltımı yapmadım, birazdan yapıcam, aslında ben bugün güne başlayalı baya oluyo ama canım bişey yemek istemediği için yemedim henüz bişeyler.
Geçmişide az önce okudum, alıntılarıma da yazarım bi ara canlar.
Dün akşam eşimle baya tartıştık, olayın özüde tamamen eşimin kendi siniri, anlayışsızlığı ve inadı.......
Başka bişey değil, ortada bi konu yok yani başka, sinir küpüne çevirdi yine beni, durup durup arada bi yaptığı gibi.
Dün akşamdan beri keyfim yok hiç, tadımda yok, ö..z işte ne olacak..............
Hala aramız limoni, inşaallah akşam düzeliriz devam ettirmezde........
Dünden beri üzülüp sinirlenecem diye tansiyonum çıktı heralde ki şuan başım ağrıyo, başımın ağrısı devam ederse bi sarımsak yutarım belki yine.
Keyfimi kaçırdı adam durduk yere yaaa..... Hayret bişey.
Her evlilikte oluyomu böyle şeyler acaba........
Neyse ben gidiyimde zorlada olsa bir-iki bişey yiyim.