Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursena küçük fıstığına geçmiş olsun neyseki Allah korumuş
Yenacım ben de bugün artıdayım halbuki çok da yürüdüm ama düzensiz yedim tabii
Son çaylarımızı da içelim çıkarız biz de yürüyüşe hiç yerimden kalkasım da yok ama :)

Eşim rahatsız pek keyifsiz iki günden beri...halı saha maçın da sanırım çok terledi ve üşüttü..

Kahvaltıdan sonra ilaç içirdim uyuyor şimdi..

Geçen hafta gittiğimiz yeşil alana istiyor yine çocuklar..bakalım eşim uyandığın da kendini iyi hissederse yemeğimizi alıp yine oraya gideriz...

Ben cumadan beri antibiyotik kullanmaya başladım. bu hafta pek verimli olamayacağım sanırım..Antibiyotik beni acaip şişiriyor çünkü...
artı olmak istemiyorum artık..sırf o yüzden kullanmamayı düşündüm ama sonra dr.gerekli görmese vermezdi kullanmalısın diyerek ikna ettim kendimi...

sıcak değilmi bu saatte:?
ben sıcakta yürüyemiyorum,fenalık geçiriyorum

Geçmiş olsun eşine de sana da yenacım
İlacı kullanmakla doğru karar vermişsin bu hafta dikkat edersen verirsin yine de bence ilaç bitince atarsın ödemlerini ne de olsa

Geçmiş olsun eşine de sana da yenacım
İlacı kullanmakla doğru karar vermişsin bu hafta dikkat edersen verirsin yine de bence ilaç bitince atarsın ödemlerini ne de olsa

sağol canım....

Bu yıl puanlar yine 500 tam puan üzerindenmi hesaplanılıyor...
Yoksa 700 mü.?

Benim de bir ton ütüm var onları yapayım bari..

Kulakları çınlasın egedeniz çok severdi ütüyü gelse keşke yeniden...

Bugün hava serin ve kapanıp açılıyor sürekli ama sıcakta olsa çıkıyoruz bi bazen :)
Yana yana yürüyoruz :))) tabii sizin sıcaklar gibi değildir buralar

Burda nem oranı çok yüksek.. o yüzden bayılacak gibi oluyo insan...Güneyden farkı kalmadı İzmir'in..Adana, mersin tadın da buranın sıcakları artık...
Çocukluğum da hem kışı hem yazı çok rahat geçer di..Maalesef tabiatın dengesini bozduk biz insanlar...

Son düzenleme:
Ham puan 700 üzerinden alınacak sonra okul puanı eklenip ikiye bölünecek yerleştirme puanı o olacak o da 500 üzerinden olacak yine

Ne düşünüyorsunuz peki...Sağlık meslek lisesi istiyormu.?
ben hala sıcak bakıyorum iler de erken ve garanti iş açısından..KPSS de bile 50-60 puanla atanıyorlar...

Son düzenleme:
Ne düşünüyorsunuz peki...Sağlık meslek lisesi istiyormu.?
ben hala sıcak bakıyorum..İler de erken ve garanti iş açısından..KPSS de bile 50-60 puanla atanıyorlar...

Haklısın sağlık meslek avantajlı epey arkadaşımın kızı geçen sene girdi memnunlar ama kızım istemiyor
Aslında biz imam hatip düşünüyoruz bakalım

Ben ütüme başlayayım..Kaçış yok maalesef..

Görüşürüz canım...

cok gecmıs olsun acıl sıfalar dılerım aılecek hasta olmussunuz cok zor valla

İlknurcum geçmiş olsun hepinize Allah şifa versin yakın zamanda iyileşin inşallah

Hepinize ayri ayri coooook tesekkür ediyorum canlarimmmm
Oglusum cok sükür daha iyi cok nadir kulagim agriyo diyo damla fayda etti sanirim
Ama benim bogazlar dahada kötüye gidiyor minik minik beyaz yaralar vardi daha dogrusu iltihap sanirim iyice yayilmaya basladi dis etlerimdede gördüm bu sabah su icsem iskence cekiyorum resmen
gideyimde biraz uzanayim islerimde var ama bugün hicbisey yapmak istemiyor canim
.........................................
Kizlar bu arada Allah nasib ederse 8. ayin 3ünde Türkiyemde olucam Dairemiz var ama pek esyamiz yok Beyaz esyalari hallettik ama oturma odasi icin yemek takimi ve oturma grubu almak istiyorum bu sene
Bana ne önerirsiniz canlar ??? Biraz arastirayi dedim kilimdede gayet hos seyler var yoksa istikbal filanmi alayim??? Bilgisi olanlar benide aydinlatsin lütfennn Öpüldünüzzz

Son düzenleme:

Canım annemde net yok maalesef dışarda ancak bir cafede falan net bulursam arada yazmaya calışırım

slm kızlar ben geldimmmm çoottt yorgun ve diyet miyet mahfoldu bugünnn aslında akşama kadar yüzdüm ettim dikkat ettim ammaa yolccuuu ve yena zede oldumm sabahtan denize gitmeden pişirdimm silor ları gelincede duş alana kadar çocuklarla tavuklar haşlandı karpuzlaa yedimm çoottt yediimmm ççooottt pişmannıımmmm nidicem ben yaaw bu dur durak bilmeyen boğazımla aceba
pazartessii devam inşallah

selam millet....
eşim evde yokken bi girip bakıyım dedim size yaklaşık 1saat önce kadar, etliekmek yaptırıp gelcekti eşim,
ben kkyı okuyup, alıntılara cevap yazana kadar eşim geldi
oyüzden pc öylece açık kaldı, alıntılara yazdığım cevaplarda öylece kaldı pcde yollayamadım.
neyse açıklamamı yaptım şimdi yolluyom artık hepsini bir
herkesi öpüyorum, görüşürüz

benden günün sözü;
"akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine, deli ol dünya senin kahrını çeksin........."
:128::128:
arada böyle yapabilmek lazıııım bence................

üzüldüm yaaa
ama herşeyin hayırlısı olsun inşaallah kızının hakkında asuman ablacım.....
belki böylesi hayırlıydı.....
öpüyorum

siloru ekledim sık kullanılanlara:)
güzele benziyo hakkaten, mantıya benzer gibi biraz, yaparım belki bi ara, sağol yenacım.....

ıhracat sorumlusuyum ozel bır sırkette.

tamam canım.

geçmiş olsun canım.....

Balkonda kahvaltımızı yaptık şimdi de sıra çay keyfinde:))

oh oh maşaallah:)

eşinede sanada çok geçmiş olsun nilüfer ablacım
kendinize iyi bakın lütfen......

Kulakları çınlasın egedeniz çok severdi ütüyü gelse keşke yeniden...

keşkeeeee.........
gözlerim arıyor onu......

canım temellimi geliyorsunuz türkiyeye artık?
birde benim favori markam-istikball, bu markayı öneririm.

Canım annemde net yok maalesef dışarda ancak bir cafede falan net bulursam arada yazmaya calışırım

tabi yaz canım yaaa, merak ederiz biz seni ama yazmazsannnnnn
birde ne zaman gidiyon?
ne kadar kalcan?
özlicem seni gerçekten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…