sağol esracım
evet ayağını kırmışdayımın kızı amcamın gelini dayımında, amcamında 7 çocuğu var o kadar kardeşten bir tane hasta bakacak çıkmadı 10 gün hastahanede kaldı kız hep ben vardım refakatcı iki gece ablam geldi ben gelip evde yattım sabah yine gittim. yorgunluktan dökülüyorum.
sende bu arada bir yolculuk yapmışsın sanırım geçmişi tam okuyamadım. yolculuk yaramamış geçmiş olsun canım
sağol zehracım. şimdi iyi çok şükür bayaa zor bir ameliyat geçirdi. iki günde ancak kendine gelebildi. bir problem olmazsa şimdilik iyi çok şükür. inşallah artılarıda çabucak gönderirim. karbonhidrat isteğimi dizginliyemiyorum. inanılmaz bir karbonhidrat bağımlılığı edinmişim nasıl başedicem bilemiyorum.[/COLOR][/SIZE]
Balkon keyfi tatlı geldikalkamadım bir türlü yerimden çayımı içtim şimdi kızım Türk kahvesi yapıyor onu da içeyim zaten güneş de gelir balkona o zamana kadar kızımın elinden ilk kahvem olacak değmeyin keyfime:)))
Büyük kızım ebru kursuna gidiyor biliyorsunuz Pazartesi bir ya okulunda ebru öğretecek ilkokul öğrencilerine
Çok mutlu ben de tabii ilk işini aldı daha önce bazı kurslarda hocasının yerine ve yanında tecrübe edinmişti bu ilk ciddi işi olacak ilk parasını kazanacak
Herkes kendi vücudunu tanıyıp ona göre ayarlar tabii ama senin de dediğin gibi ilerde kilo verme durunca vs artırmak gerekebilir bir de gerçekten başlarda fazla yapınca yağlar kasa dönüşüyor kendimden biliyorum çok yürüdüğüm için bacaklarım kalın kaldı gibi sanki
İyi geceler sana daaaa
canım burada fadime diye bir abla vardı, yalan olmasın haftada 500 dakikaya kadar spor yapardı. ve kilo vermesi yavaş hatta durmuştu. bu ara gözükmüyor o. biz onu uyarırdık Yenayla fazla spor yüzünden olabilir diye. diyeceğim o ki günde 1 saatten fazla spor vücuda depresyon sinyalleri veriyor sanırım. Asuman abla çok haklı yani, sen sürekli hareket halinde ol. 2 saatte 1 10 dakika dolaş fırsatın varsa. ama sporu kesintisiz 1 saatten fazla yapma bence.
iyi geceler bu arada.
Kızın adına çok sevindim. Senin adına da. Eminim gurur duyuyorsundur onunla :)
Allah çok daha iyilerini nasip etsin ablacım kızına
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Akşam üzere eşim geline dayanamadım tekrar dışarı attık kendimizi
Şu spor salonunun üyeliğini dondurmak için bir daha gittik ve şükür hemen oracıkta bir dilekçe yazıp bıraktım üyelik kartımıda
RAmazanda açık olup olmayacağı henüz belli değilmiş ama umarım kapalıdır da tekrar dondurmak zorunda kalmam
Çok sağ ol canıminşallah karnemizi alıp direk havaalanına yol alacağız
Bu arada karışıklık olmuş galiba benim ufaklıkta kıztam bir cadı ama
Oğlunuza derken Allahmı söyletti yoksa kız diyeceğim ama iki dene yeter niyeti bozmimRabbim sana ve senin gibi özlemini çekenlere nasip etsin sağlıklı ve hayırlı evlatlar Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bu arada çok geçmiş olsun bencede arkadaşların dediği gibi takılma tek doktoraRabbim ol dedikten sonra doktor asla olmaz dese ne yazar dimi ama
hehe evet yeni 30 oldum canim ama yillar beni cok yipratti diye ortaya bi cümle kurucam oda olmiycak heralde galiba sanirsam
Tesekkür ederim arkadasimmmmmm
Ama asum ama ama ama ben öyle söylemek istemedim beni yanlis anlamayin lütfeeeennnnn :26::26::26:
Sadece 2li rakamlardan sonra 30 yasa alisamdim sanirim
Karniyarigimi kisik ateste minicik yagda cevire cevire yumusattim hem yumusacik hem lezzeti yerinde olmus
ben yine hasta olmuşum, dün geceden kulak ve boğazım ağrıyordu. sabah kalktım ki uçuğum da çıkmış. eşim de hasta, boğazı şişmiş. yolculuk bize hiç yaramıyor valla. ben evcimendim de kocamı da öyle yaptım
bugün ütümü yapıp evi temizleyeyim az. bu aralar çok üşengeç oldum niyeyse. kurtulmak lazım bu ruh halinden.
Balkon keyfi tatlı geldikalkamadım bir türlü yerimden çayımı içtim şimdi kızım Türk kahvesi yapıyor onu da içeyim zaten güneş de gelir balkona o zamana kadar kızımın elinden ilk kahvem olacak değmeyin keyfime:)))
Büyük kızım ebru kursuna gidiyor biliyorsunuz Pazartesi bir ya okulunda ebru öğretecek ilkokul öğrencilerine
Çok mutlu ben de tabii ilk işini aldı daha önce bazı kurslarda hocasının yerine ve yanında tecrübe edinmişti bu ilk ciddi işi olacak ilk parasını kazanacak
bugunku menum:
sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı
12 bucukta 7-8 adet eksı erık
1 de kahvaltı gıbı yaptım.
bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.
ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.
yarım domates bır salatalık
hazırlanıp cıkacagım yenı bır doktora gıdecegım muayene ıcın. cıkmadan bıraz vısne yerım. 1lt daha su ıcerım. dolmusla gıderım gıderken, ama donerken 1 saatten uzun yururum
aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.
Biraz geç oldu kuzum kusura bakma işlerim vardı bende iyiyim çok şükür iş güç devamiyiyim canım, sen nasılsın? sabahtan beri azimle okudun tüm geçmişi, maşallah
Maşallah valla azmin elinden ne kurtulmuş şimdiye kadar inşallah okulun bitene kadarda incecik olursun oh mis gibi işine gidersin çıtı pıtı inşallah...Aminnnnn:) Evet Isviçre'de okuncak daha güzel bir bölüm bulmak biraz zor galiba
Birde üstelik benim oturdugum sehir tam Rolex markasinin sehri diyebilirim :) 6tane fabrikasi var Rolexin burda. Sonra 4tane daha marka var.
Hayirlisiyla okulu bitirsemde calismaya baslasam :) Su an son 20yilin en iyi ögrencisiymisim okulda :)
ögretmenler hep sen is bulma pesinde kosmiycaksin fabrikalar senin pesinde kosucak diyip duruyorlar... Insallah öyle olur. Hayirlisi bakalim, ben elimden gelenin en iyisini yapicam o kesin.
Asuman ablacım ne güzel ne mutlu sana ki 2 tane güzel evlat yetiştirmişsin kızının ilk maaşı hayırlı olur inşallah rabbim güle güle yedirmeyi nasip etsin ne zevkli olur o ilk maaş varya offffBalkon keyfi tatlı geldikalkamadım bir türlü yerimden çayımı içtim şimdi kızım Türk kahvesi yapıyor onu da içeyim zaten güneş de gelir balkona o zamana kadar kızımın elinden ilk kahvem olacak değmeyin keyfime:)))
daha once de demıstım sız de benım gıbı balkon cok sevıyorsunuz ben bırkac gundur oturamadım ramazandabazı mısafırlerımı balkonda agırladım gecen yıl, ıcım acılıyor cok sevıyorum.
kızınız kahve yapmıs, ılk oarasını da kazanacakmıs. maasallah ona ve sıze. keyfınız daım olsunnnnnnnn
canım her olayı kendi lehine çevirmek ya da olumsuz algılamak senin elinde. biliyorum insan çok üzgünken hiçbir şey yapmak istemiyor. atalete teslim oluyor. ama sen bugünkü doktoru ciddi bir uyarı olarak algıla, daha ciddiyetle devam etmen için bi uyarıdır belki. inşallah Allah kalbimizden geçenin peşinde yıllarca koşturmaz bizi. her şeyin hayırlısı...
kısmette bu varmış canım. sen yaza kadar topiğini yeni açmıştın, hatta ilk çizelgende yardım etmiştim sana. o ara herkes topiğe katılmak istiyordu, başın kalabalıktı. ben de uzaktan takibe devam ettim. sen hem iş hem forum çok özveride bulunuyorsun. aklından çıkması çok normal o yüzden. burada Yena da Asuman abla da çok anlayışlıdır, sen görev olarak yapmıyorsun bu paylaşımları biliyorum ama yazmak zorunda hissedip işini ihmal etme yine de. işkolig bir kocan var sanırım senin de benim gibi, o yüzden diyorum :)
inşallah burada güzel güzel ilerleriz. senin vasıtanla elizabeth ve karye de bize ısınır inşallah.
Hepimiz keyifli bir ömür geçirelim inşallah
Benim balkon çok büyük değil ama yine de oturulabiliyor 4 kişi yemek de yiyebiliyoruz bize yetiyor şimdi güneş geldi akşama kadar çıkamayız
Birazdan kızlarla kayınvalideme gideceğiz onlar kalırlar 1 gece ben döneceğim akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?