kullandıgım bır ılacım var yan etkılerı arasında ıstah azalması da varmıs ıstahım azaldı, aksam yemek ıstemıyorum sanırım ıkı haftadır haftasonu dısında yemedım aksam yemegı. onu kastettım meyve yedım cok az ya da sut ıctım.
iyi akşamlar güzellerrrr
filizcim esrammmmmm sizlerede iyi akşamlar kimseler yok sanırım 2-3 kişi takılıyoruz.
yoğun v eyorucu bir günden sonra sonunda akşam oldu ve yarın pazar ev işi ve v.s işlerden sonra dinlenebilirsem.
Eşim işle ilgili alanyaya gitti yarın dönücek anlıycağınız pc bana kaldı
iyi akşamlar kuzummmm valla ben de bakındım kimseler görünmüyorr :) aynen ben de yarın evi temizlicempüffffffffffff hiç sevmiyorum
İyi akşamlar
Esracım gelmiş sevindim dayın da iyiymiş şükür
Biz de bugün nikaha gittik kayınvalidemlerle beraber öğlen evden çıktık bir saat kadar önce geldik eve iş güç yapmadım ama ordan oraya gitmek yordu beni yine de bu telaşı da atlatmış olduk neyse
Moral olarak da iyiyim şükür dün küçük mesele olumlu halloldu gibi inşallah
Yarın da kardeşime gideceğiz kızlarla beraber yeğenleri severiz bol bol :))
Bir resim ekleyim de bakın kayınvalidemin evden çıkınca çekti eşim bu akşam
haftasonu ya oyuzden sakın bence. ben de bır cay demleyıp esımle fılm ızlemeyı dusunuyorum pazartesıden berı sehır dısındaydı, dun oglen gorduk bırbırımızı. aksam spora gıttım derken ılk kez yanyanayız fılm ızleyelım dıyorum
bugun senın ozgurluk gunun demekkıben cok severım boyle gunlerı. esımle yanyana calısıyoruz zaten, ozlemek ıyı oluyor
napalımhaftada bir kez mecbur temizliyoruz anca vakit oluyor.sendemi cumartesi çalışan grubundasın yoksa?
asummmm iyi akşamlarrrr
evet canım maalesef ben de cumartesi çalışıyorumm pazar da nasıl geçiyor anlamıyorummm ???
napalımhaftada bir kez mecbur temizliyoruz anca vakit oluyor.sendemi cumartesi çalışan grubundasın yoksa?
asummmm iyi akşamlarrrr
yani özgürlük günü tabikide ben pek yalnız kalmayı sevmiyorum yan odada olsun evde olsun modundayımdır hep
evet canım maalesef öyle. ne iş yapıyordun?
Asumancım resimler görünmüyorrr
Herkese selam :)
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
İyi oldu biraz kendime geldim.
Ama moralimin neden bozulduğu ortaya çıktı sanırım.
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalımİnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Kuzenim de ayağını kırmış bugün.
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.
masabaşı muhasebe işi püffffsssssen ?
Sonunda toparlandım, sporumu yaptım. 3 mil yürüyüş, 15 dk göbek yan yağlar egzersizleri
Amcamda cilt kanseri ihtimali varmış. alnında bir beze çıkmıştı onu aldıklarında zorlanmış doktorlar ve cilt kanseri ihtimali var demişler. pataloji sonucunu beklicez bakalımİnşallah öyle bir şey yoktur Allahım esirgesin...
Çekiyoruz sanki sorunları bu ara. Rabbim yardımını hiçbirimizin üzerinden eksik etmesin inşallah.
Amcana ve kuzenine geçmiş olsun
Amcanın sonuçları iyi çıkar inşallah
Allah dermanı olmayan dert vermesin olumlu düşününki olumlu olsun
haklısın canım bazılarımızın esı bu konuda rahat ve sorunsuz oldugu ıcın bızler kendımızı daha cok salmısız, ben evlenmeden once farkında degıldım evlendıkten sonra ıyıce saldım hem esımden dolayı. cunku benı sevıyordu sıkıntısı yoktu. donem donem de şöyle bır psıkolojı oldu nıye zayıflayayım nıye onun ıcın bunu yapayım nıye zayıflayıf tup bebege gıdeyım dıyordum ama sorun su kı kendım ıcın yapmak zorundayım, ayagım kırılınca ıyıce anladım bunu cunku kılom az olsaydım ıncınme ya da daha kucuk bır kırık olacakken bılegımde ıkı kırıga sebep oldu. bu demek oluyor kı benı her an her konuda tehlıke beklıyor bır kere.
belkı gec aydınlandık, detsgımız de yoktu bılgımız de yoktu oyuzden bu zamana kadar uzadı ama benden bundan sonra herseyın daha ıyı olacagına ınanıyorum hepımız ıcın.
esraaaaaaaaaaaaaaaaa öyle güzel yazmışsın ki !!!
senelerdir içimde tuttuğum şeyler bunlar eşimle biz tanıştığımızda en faz 75 kilo falandım ancak her geçen gün artan kilom beni huzursuz etmiyorduonunda rahatlığıyla işte tartı en on 107 yi gördü ama bu süreçte eşimin inceden inceden bazı mesajlarını yakalıyorum sanırım mesela ufacık göbeği çıksa hemen diyet yapmalıyım diyor ki o en fazla 63 kilo falan yada ne bileyim birlikte spora gidelim diyor belliki beni üzmemek için yüzüme birşey söylemiyor ama ben hep kilo konusu açılınca sinir yapıp insanlara küstüğüm için pek bana bişey demezler mesela diyor ki sanada bu şorttan alalım şorta bakıyorum mini diyorum yok ben giymem aslında o ben giyemem olacak !!!! yani kuzummm şu an eşim yanımda değil ay başında geliyor ve benim on günüm var en azından o gelene kadar biraz kilo veripp az da olsa incelmiş olarak karşısına çıkmak istiyorumm cumayı sabırsızlıkla bekliyorum tartılmak için az kilo vermiş olmaktan çok korkuorumm
iyi akşamlar güzellerrrr
filizcim esrammmmmm sizlerede iyi akşamlar kimseler yok sanırım 2-3 kişi takılıyoruz.
yoğun v eyorucu bir günden sonra sonunda akşam oldu ve yarın pazar ev işi ve v.s işlerden sonra dinlenebilirsem.
Eşim işle ilgili alanyaya gitti yarın dönücek anlıycağınız pc bana kaldı
İyi akşamlar
Esracım gelmiş sevindim dayın da iyiymiş şükür
Biz de bugün nikaha gittik kayınvalidemlerle beraber öğlen evden çıktık bir saat kadar önce geldik eve iş güç yapmadım ama ordan oraya gitmek yordu beni yine de bu telaşı da atlatmış olduk neyse
Moral olarak da iyiyim şükür dün küçük mesele olumlu halloldu gibi inşallah
Yarın da kardeşime gideceğiz kızlarla beraber yeğenleri severiz bol bol :))
Bir resim ekleyim de bakın kayınvalidemin evden çıkınca çekti eşim bu akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?