- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
- 156
listeye girmişiz ya biz sonuncuyuz ama olsun :)))) gel hırs yapalım haftaya filizi geçelim (şaka şaka) :)))
İyi akşamlaaar
Nasılsınız ? MAŞALLAH vermiş herkes bol bol . Gelecek Cuma göstericem herkese nihahaa
Ay dayım önümde patlamış mısır yiyor, ölücem, off. Nasıl güzel kokuyor
Ellerine sağlık canım sporcu listemiz yemek listemize dönmüş azcık ve katılım da az hadi gayretlenelim desem önümüz ramazan arkası sıcak sağım solum sobe(oynamayan gelin yeri bahane edermiş misali)[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]Pomogranate [/td]
[td]450 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Meyra__[/td]
[td]300 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Dafi[/td]
[td]210 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kitkurdu[/td]
[td]180 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Gokce_Iremim[/td]
[td]170 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nevzamansız[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Esrammm00[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Karye[/td]
[td]120 dk[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elizabeth_bath[/td]
[td]100 dk[/td]
[/tr]
[/table]
Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e
Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
:
Yenacım ellerine sağlık canım
kilo veren imrenilesi hatunları tebrik ederim
Barış da o boncuktan tez zamanda kurtulur inşallah canım nasıl telaşlandın tahmin edebiliyorum
Benim yeğenim de bozuk para yutmuştu geçen sene ertesi gün çıkmıştı :)
hayırlı akşamlar hanımlar
3-4 gündür doktorun tavsiyesiyle istirahattayım.bugün baskülün üzerine çıktım ve 95 kilo olmuşum insan 4 günde 6 kilo nasıl alır aklım almıyor.
19 aylık evliyim , çoluk çocuk yok..düğünümde 65 kiloydum, evlendikten sonra kendime yaptığım en kötü şey kilo almak oldu.nasıl mı becerdim ... işten erken geliyordum eşim ise geç geliyordu hadi bakalım sıkıntıdan geldim gittim abur cubur yedim...daha 25 yaşındayım ve 95 kiloyum yuhh bana .. kendime söz verdim temmuzda evlilik yıldönümümüz , o gün gelinliğime sığcam inşallah..amiiiiinnn.
beni gaza getirecek , kankam olucak olan var mı ..yarın başlıyorum sıkı diyet, sıkı spora inşaallah :)
Sağolasın canım...
Bugün de çıkmadı bakalım yarına nasıl olacak...
Yarın akşam üzeri iki günlüğüne denize gideceğiz zor olcak oralar da nasıl takip edeceğim diye düşünüyorum...
Çocukları anlamak ne zor yahu...Yok burunlarına bişey sokarlar yok gereksiz şeyleri yutarlar..
Ceco hoşgeldin annen umduğun gibi tepki göstermemiş ama neyse en azından süzülmüşsün:)
Bugün ben de çok yoruldum kardeşim ve yeğenler vardı dün görümcesine gitmişler ordan şeftali toplamış bir sürü reçel yapalım diye getirdi ama çok ufak kayısı büyüklüğünde ben de komposto yapalım dedim biraz da yenir zaten bikaç güniçinde yumuşarsa marmışlar yaparım belki az bişey
Bir de eşim 10 kg vişne alıp geldi onları yıka aylıkla dolaba at işlerini yaptım akşam yeğenler gidince
Gün boyu zaten hiç oturmadım nerdeyse
Biraz uzandım iyi geldi şimdi sırtım çok ağrıyor ayakta kalınca nedense
arkadaşlar ben kategorimi değiştircem galiba 90 kilo üstü değil 90 kilo altına geçiyorum..:))) şubattan bu yana foruma gelmemiştim.:)) 88 e düştüm.elh.yazın sonuna kadar hedef 78 inş. zaten ramazanda 5 kilo garanti inşallahhhhhh...Rabbim herkesin gönlündeki en hayırlısını versiiin. amiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?