egedeniz bu menü banada güzel geldi. ama iftara gittiğimizde ne kadar uyabiliriz bilmiyorum
özleeemm seni görüyorum aşağılarda nerelerdesin sen kayıplara karıştın
yasemincim yanlış görmediysem sende buralardasın nasılsın canım
iyi geceler kızlar,
çok yorucu bir günün ardından size bakayım dedim. pikniğe gittik akşam üzeri son anda. iyi de geldi, ramazan öncesi son fırsatlar
Sağol Dafi abla desteğin için, atlattık inşallah.
Egedeniz ben de ekledim sık kullanılanlara iftar menülerini. çok faydalı görünüyor gerçekten, inşallah biraz olsun kilo verebiliriz ramzanda.
aşağı taraaaff selaaaaaaaaamm clutch ve egedeniziii
egedenizi bu arada hoşgeldin gel bi sarılayım
hoşbuldum... nasılsın
ben dinlenmekten yoruldum
bu gece büyük oğlum dönüyor eve tatilden.. geç gelecekler... uykum da var. uyusam mı beklesem mi bilemedim.
yarın akşam nöbetçiyim...
yatıyorum o zaman... iyi geceler...
Banucum ne zor oldu böyle ikiniz için. özellikle senin için...
Keşke kalmasaydı diicem ama nerden bileceksiniz böyle olacağını..Kendisi de çok istiyordu hatırladığım orada kalmayı...
neyse bu durum bir tecrübe oldu hem size hem de bizlere
Kızlar,
İlbatum var dı hatırlarsanız ( Özlem ) İkinci bebeğine hamileymiş hatta bu ay doğum gerçekleşecek..
Kızı olacakmış...Allah kurtarsın...
-------
İyi geceler şimdilik çıkmam gerek...
Öpüyorum sizi..
sende bi deutschland turu attın o zamankızı bıraktığına göre... allah kavuştursun. kızın i,için güzel olur.. büyüdü artık..
kiloları verelimde... benim öncelikle burayı terk ettiğim kiloya dönmem gerekiyor...maalesef
iyi geceler tatlım...
oyyy kıyamam yalnız mı kaldın sen
yalnız benim pudram da, fırçam da yok, gelirken yanında getir bi dahakine
-----------
herkese günaydın canlar
ama bugun ödül vercem kendime haftada bi olur dimi
selam kızlarrrr.sabah geç kalkınca bu saat oldu koşturmacadayım hala.bi koşu çarşıya gittim geldim felaket sıcak herzamanki gibi.sabah geç kahvaltı yaptım yeni 1 fincan kahve içiyorum pazar düzensizliği malum.herkes gesmelerde sanırım.öptümmmmmm
Selam kizlar insallah hepiniz iyisinizdir!!!
Kusura bakmayin persembeden beri giremedim tekrar...
Cuma günki randevum cooook super gecti!!! Hazir okulun tatilken haftada 2kere gel dedi. Okul baslayincada ayda 2kere gelirsin dedi.
CUmartesi günüde aylik alisverisimizi yapmaya gittik almanya'ya.
Bugünde hava cok sicak diye havuza gittik daha 1saat oluyor geleli cocugu yikadim kendim yikandim dedim bakayim benim tontisler napiyor :)
Neyse ben gecmise daliyorum 20sayfa birikmis okuyayim :)
öpüyorum hepiniziiii...
iyi geceler kızlar,
çok yorucu bir günün ardından size bakayım dedim. pikniğe gittik akşam üzeri son anda. iyi de geldi, ramazan öncesi son fırsatlar
Sağol Dafi abla desteğin için, atlattık inşallah.
Egedeniz ben de ekledim sık kullanılanlara iftar menülerini. çok faydalı görünüyor gerçekten, inşallah biraz olsun kilo verebiliriz ramzanda.
Dafi ablacım evet geç gittik ama geç döndük teyzemlerin evinin önünde yaptık oyüzden baya güzel oldu doğrususelamun aleyküm kızlaarr
ben düğünü yaptım geldim.
şööööyyyle bir geçmişe göz attım:126:
aynuurr sizin vize işlemleri ne olduu merak ettim cücüğüm
esracım herşeyin yoluna girmesine sevindim. mutluluğunuz daim olsun canım
yenaaaa boncuğu bulmuşsunuzmerak ediyordum rahatladım
cecoşum Allah kavuştursun kuzuyu özledin
asuuu bugün pikniklerdesin herhalde hem ziyaret hem ticaret gibi olmuş
nursena tatillerden dönmüş hoş geldin canım
egedeniz karayiplerden dönmüş haydi bakalım bir döndün pir döndün diyelim
meyranın canı sıkılmış yalnız kalmış kıyamaaammm ben ramazanda buralarda kalmayı düşünüyorum ( köye gitmezsem)
zehracım sizde pikniğe biraz geç kalmışsınız sanki
şimdilik aklımda kalanlar bunlar kızlar atladıklarım kusura bakmasın. yaşlılık işte bu kadar hatırda kalıyor
Canım kolay gelsin işlerindeiyi geceler.....
anaaam ben çok yoruldum.......
ayaklarım ağrıyo şuan yorgunluktan.....
öğlenden beri ne ben durdum ne eşim gerçekten evde koşturmaktan.....
bi ara alışverişe bile gittik gerekli ihtiyaçlardan dolayı.....
neyse çok şükür odayı değştirdik hengamesiz
yarın daha çok yorulcam biliyorum.....
çünkü ben güz temizliğimi yapamamıştım, ama yarın büyük kabası hallolacak inşaallah....
yarın bi abla gelcek temizlik için bana, birlikte kabasını halletcez inşaallah....
tabi yarından sonrada bana çok şey kalcakta işten ama en azından kabası gidicek inşaallah...
bana kalanlarıda ben ramazanın içinde bitiririm, zaten panik-atak nedeniyle biliyonuz oruç tutamicam ben bu ramazan.
aslında kendi işimi kendim yapardımda; şuan ilaç bırakma dönemimden dolayı gerilmelerim oluyo ara ara, zaten birde kas romatizmam var, evin kabalarında sıkıntıya gireceğim aşikar, oyüzden bu sefer böyle olcak bakalım.
duvarlarım silinebiliyo, duvarlarım silincek mesela, baya ağır duvar işide mesela.....
bugün hususi duvar için mikrofiber bezli mop aldım saplı, daha kolay olur bununla silmesi diye.
neyse hayırlısı ile inşaallah şu yarını bi atlatsam inşaallah....
şuan yorgunluktan boğazlarım bile ağrıyo hafiften hafiften.....
birde bugün annemleri merak ettim akşama kadar.....
anneminde kardeşiminde teli kapalı, öldüm meraktan akşama kadar....
akşama kadar aradım durdum ikisinide.....
meğer dağlık bi yere gitmişler piknik için, hiç çekmemiş orada tel, bu kadar yolu geldik diyede geri dönememişler....
artık akşam 7,5 oldu hala ses yok üzüntüden oturdum ağladım, ağlarken bi aradımki annemin telefonu çalıyo....
açtı artık annem telefonu, durumu anlattı, içim rahatladı, annemgilde üzüldüler benim merak ettiğime ağladığıma....
bu kadar merak etmemin nedeni; annemin bu aralar sık sık ani hastalanmalarından dolayı malesef((((
neysem belki bu kadar merak etmemdede vardır bi hayır artık.....
herkesleri öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?