Gel buyur canım sen de beklerim her zaman
Sen emziklisin canım çok az yeme zaten
yidim yidim geldimm çook sıcak hava az kızları parka götüremm hareket olsun kızlar
iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedimbaşımı nerelere vursam ki?
Kolay gelsin canım sana...Yığılı çamaşırlar ömür törpüsü valla
Aynurcum, hayırlı yolculuklar size...selametle gidip gelirsiniz inşallah...
Esracığım, kolay gelsin sana. yatılı misafir kafa dengiyse yorucu ama güzel geçiyor..
Filizciğim, iftar öncesi ve sabah kalkınca tartıldığımda yaklaşık 1-1,5 kg. farkediyor ben de...
Normalde öyledi.. akşam ve sabah tartıldığımda sonuç aynı oluyordu...
Meyracığım, keyifszmisin sen bugünler de banamı öyle geliyor...dikkat et kendine canım..
Sahuru muhakak yapın 16-17 saat açlık susuzluk çok etkiliyor insanı...
Ben gelip uyandırayımmı sizi
Çocukluğumda mahallede bakardık kimin ışığı yanmıyorsa uyandırırdık..Çok güzeldi ..sahurda bile değişik yemek olunca birbirimize verirdik...Şimdi davulcuu dövüyorlar gürültü yapıyor diye...
ben geldimmm.....
sahur
bir haşlama yumurta
iki dilim ekmek birini az bal ile yedim
bir bardak light süt
domates maydonoz
akşam
yarım kase şehriye çorbası
yarım tabak yoğurtlu ıspanak yemeği (pirinçsiz)
bir litre su
ara
yarım şekerpare ( ana yüreği dayanmadı zorla yedirdi )
bir bardak çay
spor 20 dk o da iftardan önce iftardan sonra şaftım kaydı artık direk yatışşş ben herkeseee iyi uykular hayırlı sahurlarr
Merhaba kızlar,
Nasılsınız? Ben çok yorgunum ama şükür güzel geçiyor. Dün Kız kulesine gittik. Bugün de önce Eyüp Sultana gittik, şimdi de Hırka-ı Şerif Camiide sıra bekliyoruz. Akşama da dışarda yapacağız iftarı. Ya bu gece iftardan sonra ya da yarın sabah gider misafirlerimiz.
Hepinizi öpüyorum, görüşürüz en kısa zamanda. Bu arada Zeynepcim hoşgeldin, özlemiştik seni.
herkes ütü yapmış bugün benim de var ama ihtiyaç oldukça parça parça yapıyorum toplu yapamam bu sıcakta
ben de bugün taze fasülye yaptım sütçüden aldım geçenki yenmemişti yapmayacaktım ama kızım başka yemek yapmazsan yeriz dedi yaptım ben de
çorba hazır çorba yaptı büyük kızım bir de makarna canı istemiş
dünkü yaptığım güllaç bitti biraz kardeşime de yollamıştım bugün tekrar yaptım istek üzerine ailede herkesin yediği nadir tatlılardan
Asumanım Banucumnasılsınız kızlar? Diğer güzeller nasılsınız?
banucum ne diyim sana okudukça kırılıyorum gülmekten annemlerde gene geldiler bu kıza diyolar...tabi iki satır onlarada okuyamıyorum annem ve k.validem genelde bir arada oluyolar.. hee geldiler deyip geçitiriyorum...
kizlar kayinpeder vefat etti 
iyi akşamlar
ben lafını ediyorum ediyorum bir türlü başlayamıyorum diyete
üstelik bir ekmeğin üstüne 3 dilimde şöbiyet yedimbaşımı nerelere vursam ki?
öle kafaadan yaparım 2 kaşık unu az çeviririm teflonda un kokusu gelmesin diye
soğuyunca 4-5 domates rendelerim unu syula cıvıtır içine katarım karıştıra karıştıra pişiririm koyulaşır kaynayınca çok koyu olursa az kaynar su katarım altını kapatırım minik kız domates cekirdeği ağzına geldimi yemez diye rondoyu bi dönderirim
sonra yumurta sarısı1 tane limon suyu yarım nescafe fincanı süt çırpıp üzeriine dökerimm
en son ikram aşaması kızlarım öle seviyo minik küpler halinde bayat ekmeklar doğrar yğda çıtırlaşana kadar kavururum kaşar rendelerim
yerken kaselere çorba üzeri ekmek ve kaşarla servis yaparım
iftar saatii olmadı şimdi bu tarif ama neysee
semizotu yoğurtlu olmadı benim normal salata oldu
deniz börülcesi vardı dolapta kötü olmasın diye bikaç biber kızarttım üzerine koyup yoğurtlucam
Bugün sadece güllaç ve taze fasülye yaptım canım çorba ve makarnayı kızıma yaptırdım:)
Gel beraber olsun canım çayım da var
esra menulerın guzel olmus. bugun daha hafıf olmus dıger gune gore. hosuma gıttı oyuzden.
buarada badana ısıne gırısmıssınız cok yormustur elbette.gule gule mıs mıs oturun ınsaallah ellerınıze saglık
bugune gelecek olursam
bugun spor yapmadım evde yıne ıslerım vardı onları yaptım. bolca cevız kırdım hatta kırırken elımı kabugu ıle baya bır kestırdım koyden gelen peynırı de guzelce tuzladım kaplara boldum mutfagı ve oturma odasını supurdum ve baya bır utu yaptım kıtap okudum tv ızledım boyle gectı gunum.
zaten 1 de uyandım.
menum:
ac karnına 1.5 lt su
ıkı adet kuru hurma
bır kucuk kase mercımek corbası. kendım yaptım ıcıne patates ve un koymadım ınsulın dırencını bunlar yukselttıgı ıcın. ılk kez denedım ama tadı cok da guzel olmus
bır bardak bol lımonlu maden suyu
6 adet uzum
3 adet cıg kofte bol marul ıle
yemek tabagı kadar salata
balık ızgara yaptırdı esım balıkcıda ama zorla yedım resmen avcum kadar balıgı.
mıdem kuculmustu uzun zamandır. ama ramazanda ıyıce kuculdu balıgı cok zorla yedım
ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu
belkı bır nektarın yerım ve on ıkıye gelırken uyurum
filizcimm canım aslında seni merak etmiştim ben de ama hafta sonu olduğunu hatırlayınca inzivada olursun diye tahmin ettim
evet dün menüme dikkat ettim sebze ağırlıklı oldu keza güzel de oldu içme sindi
boyaya gelince mis miss oturamadıksa da yarından itibaren oturacağız inşallah şükür bitti saol filizimm
ha bir de canım ben sana arkadaşlık isteği göndermiştim görmedin mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?