- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
sizede hayırlı pazarlarne güzel gezsinler babalarıyla anneleride yemekle uğraşsın
hangi yemekler yapılcak neticeye varabildinmi acepbende tekim ya hiiç yapasım yok bişey basitcene atıştırırım bugun
iyi akşamlar güzeller herkes iftar hazırlığındadır hepimizin oruçları kabul olsun.amin Dün manen çok kötüydüm okudumokudum ama yazmadım bugün daha iyiyim toparladım gibi ah erkekler. Esram00 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .yaw canım tatlı istiyor şerbetli yapmak istemiyorum ama sütlü irmikli basit tatlı tarifi varmı kızlarrrr
evet ablacimn ee nede olsa tek askim benimm ne guzel kizlarda seviyolarmis simdiki nesil cok uzak kaldi kitaba herseyi pc den yapiyolar ne edeyim sayfayi cevirince kokusu gelmeyen romani hikayeyi :)Edebiyatçı olduğunu da hiç belli etmiyorsun
Benim kızlar da sever hem kitapları hem de okumayı
ver gazi nilcecim zira cok ihtiyacim var :) hastalik gecsin oyle bi donecem ki ama saglik herseyin basi tsk ederim bitanemmcnmm çok geçmiş olsun dinlenmene bak iyileşip regl bitince sahalara hızla dönüş yaparsın
senin azminden hiçbişey kurtulamaz
iyi akşamlar güzeller herkes iftar hazırlığındadır hepimizin oruçları kabul olsun.amin Dün manen çok kötüydüm okudumokudum ama yazmadım bugün daha iyiyim toparladım gibi ah erkekler. Esram00 geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine .yaw canım tatlı istiyor şerbetli yapmak istemiyorum ama sütlü irmikli basit tatlı tarifi varmı kızlarrrr
hadi inşallah senin sporların süper zaten bende tam 1 aydır spor yok başlamak zor olacak ama iyi sıkılaşırım gibi geliyor bakalım
Günaydın kızlar
Dün doğru düzgün giremedim çünkü inanılmaz hastaydım İyice azdı hastalığım akşam eve gelemiyordum yani adım dahi atamııyordum şirket arabasıyla bıraktılar yürüme mesafem 2 dk düşünün yani...Eve geldim üstümü çıkarıp uzandım biraz geçer diiye ama geçmedi...ündüz eczaneden bir ilaç almıştım iftarda hemen onu içtim geçtim yine uzandım ağrıyı unutmak içi uyumak istedim öyle de yaptım sürekli huzursuz bir şekilde uyumaya çalıştım...Sahura annem kaldırınca kendimi daha iyi hissediyordum kaşıntım neredeyse yoktu ..Nasıl sevindik anlatamam..Dün yapmadığım şey kalmamıştı...Meğer antibiyotik kullanınca mantar azarmış.Ben de dişim için antibiyotik kullanıyordum ya ondan olmuş.Şükür ki o ilacı buldum içinde bir tane tek var içiyorsun iyi de geliyor.Bugün de daha iyim ama regl oldum.Zaten günlerimdi ama ilaç yaptı sanırım artık bir hafta oruç yok ...
Bunları yazdım çünkü bu çok kötü bir hastalık belki aramızda mantarı olan vardır önemli bir detay bu yüzden paylaştım...
Durum böyle olunca ben bu haftayı çok hareketsiz geçirdim .Ye ve yat misali ...İncirleri de uyutamadım artık iyileşince yapıcam...
hehhh tatlıcı nursenamda geldi hamarat hatun nasılsın?
Rica ederim Filizimm ne demek.Geçmişi okudumda sen niye öyle kendini üzmüşsün bakım.Sağlığınla ilgili başlıyım dün sen doktorluk bşşey değil demiştin ama bence bi görün ne kaybedersin ki ? Ayak ağrısının nedeni nedir acaba ?Spora ara ver filizim yine gitmişsin dert etme önce sağlık zaten umarım önemli bişey değildir zamanla olabiliyor ağrı sızı beni biliyosun bak kaç gündür adım atamıyorum spor falan umrumda değil yeter ki geçsin işe bile giderken gelirken patronuma söylüyorum o getiriyor halimi düşün yinede kötü düşünmüyorum her şerde bir hayır var diyoruz ya lütfen sen de takma kafaya çabucak iyileşirsin inşallah
İşe gelince hangimiz hata yapmıyor ki ? Çok normal bişey bunun için üzülmeye değmez hem yapacak bişey yok kaç senedir orda çalışıyorsun patronların bunu anlayışla karşılıcaktırlar insanlık hali ...
Bu modun düşüktü ama bence gerçkten önemli bi durum yok Allah başka dert vermesin bitanemm hepsi gelir geçer huzurunuz yerinde olsun kafi artık gülümseeee
slm tontisleriiiimmmmm
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimizeArabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heraldeAllahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiiikendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem
Hanımlar, ramazanda ne zaman tartılmak gerekiyor??
Ben sabah tartıldım 105.9'dum şu an 105.5 olmuşum, 1 hafta daha açmazsam orucu bu hızla 60 olurum
Asum ben hemen geliyom.şey antalya ankara arası uzun beya(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?