bayram sonu topuklarız 80 lerden şekerimm sonrada topiği terk eder arada zayıfladık diye hava msj ları atarız:)))))))))))))
biri beni kovsunn akşama kahvaltı hazırlıcam daa pazara gidilecek klimanın karşısından kalkmam lazım ama nası yaaa
yasemin dün gittiydin banada alsan 2 kilo domates olmamıydıııı:)))
ayrıca domates diyince aklıma geldii yenaa bu ara bende çok domates yedim topuklarım çatladı çott etkisi varmış diyo lokman hekim kaynanam:))))))))))))))
asuu iyisin hadi
Allah sabır ve kolaylık versin
sen helledersin yenacım. hamarat hatunsun.
bende böreğimi yaptım ocağın üzerinde.tam buğday unuyla yaptım.üç tepsi böreğe 1 bardak yağ gitti.birazcık yerim.kp. beğenirmi bilmiyorum. o kv. nin bol yağlı beyaz unlu böreğine alışkıneşim hamur işini fazla sevmez onada haşlama koydum. birde çorba yaptımmı tamamdır.ama sıcaktanmıdır nedir birazcık başağrısıyla birlikte boş dönmesi var.ayağa kalkınca başım dönüyor, gözlerim kararıyor. süpürge yapacaktım göze alamadım. sıcaktan kaynıyor burasıda.dışarda çalışanlara Allah kolaylık versin
bizde ilk defa kimsesiz yapıcaz iftarıneyse akşama çok daha belki bir gelen olur sahi bir kere yanlız yapmıştım bu ikinci
ve aleyküm selam. bizde seni özlüyoruz nevincim daha sık uğra
kıyamaam canım çok yoruluyorsunuz yaa Allah bütün çalışanlara kolaylıklar ve sabır versin
Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm
hepinizi çooookk özlediimmm ...
12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz
olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff((
kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn
Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum
Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:
1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.
çok güzel bi sorunumuz var, tabloyu yayınlayamıyorum. hata veriyor. ben biraz daha deneyeyim pcyi eşime vermem lazım sonra, öbürü de deli eder beni yapana kadar.
Nasıl bir hata.? tabloylamı alakalı yoksa sizin makinaylamı alakalı.?
Ekle istersen bakalım bi..
Esracım eline sağlık olmuş canım....
1,73 düzelt istersen kilosu aynıydı onun..Bir de aynı olanların rakamını da yazıp fark olan kısma Aynı yazıyorsun...
Ayrıca iki hafta mazeretsiz bildirim yapmayanları listeden çıkarıyorsun kural öyle söyleyeyim didim...
Hehe tam da duymak istediklerimi söylemişsin hemşerimAsum ayrıca bize rağmen kg verdin tabirini kabul etmiyorum.evet size rağmen kg verdim sizler var olduğunuz için ve verilceklerde cabası
Ellerine sağlık başkanımHAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
Elizcim naptın ettin aldın yine kraliçeliği:)HAFTANIN Artılar kraliçesi _________ +0,6 kg. ________ Elizabeth_bath
Hehe tam da duymak istediklerimi söylemişsin hemşerim
Ellerine sağlık başkanım
Derecedeki hanımlar da güzel kilo vermişler maşallah
Elizcim naptın ettin aldın yine kraliçeliği:)
Bugün iftarda süper menü vardı hepisinden yedim pişman değilim çok becerikli bir kardeşimiz maşallah
Gelirken de 1 saat yürüdük eşimle iyi ki de yemişim hem yer hem eritirim işte
Kıskanç yena güllaç yapmış ellerine sağlık kızlarım gelsin ben de yaparım
biz de yarın annemdeyiz, niyeti bozdum o yüzden. off sütlü nuriye benim favori tatlım da ya
Geçmişte cidden çok farklıymış her şey. Ne olursa olsun bugünler daha güzel bence :)
Ailenin yaptıklarını desteklemesi çok güzel bir şey. Ve bence anne baba iyi davranıp, anlayışlı olduklarını gördükçe evlatlar da daha vicdanlı olup hatadan uzaklaşıyor. ben mesela, anneme babama kıyamadığımdan onları üzcek bi şey yapmak istemiyorum. vicdanım sızlıyor hep. ama çevremde görüyorum, çok sıkı yetiştirilen çocuklar anlayıştan uzak olduğu için ailesini önemsemeden hareket edebiliyor
o yüzüğü en mantıklı kabul etme sebebim kesinlikle bu olabilir :) Çok teşekkür ederim
ablam için dileklerin için de Allah razı olsun
Bu akşam neler olcak bakalım sizin evdeakşama anlatımını heyecanla bekliyorum
esracımm düşüncen evet çok güzel ama kilo almamızın çoğu sebebide ailede yada arkadaş ortamında yaşadığımız sorunlar yüzünden kendimizi yemeğe vermemizz genelimiz ölee şahsen ben bunalınca kendimi dolaba yapışık gibi hissederimm buraya az çok sıkıntı dertlerimizi yazarak en azından piskolojik rahatllıyoruz gibime geliyo bişeyler atıştırmakk yerine burada sizlerle konuşmak rahatlatıyo benii yoksa 5 yıldır burda olmazdım demii ama sanırım diyet yapmayan düzen olmayan kilo vermeyene naşşş diyosnuz gibime geldii sadece ne yediklerimizi ve sporumuzumu yazalım yanii oruç kafayla yanlışmı anladım ben acepaa
ekran görüntülerinizi almıştım, hiç zayıflayamamışsınız pis şişkolar demeyi de lütfen ihmal etmeyin
herkese selam kızlar ben o kadar uğraştım kilo vermedim artı 2 kg aldım şimdi 3 gündür doktora gidiyorum kolestrol tavan yapmış tahliller berbat üstelik psikiyatriye sevk etti doktorum hipotiroidi testlerim berbat sanırım pazartesi doktor kontrolunden sonra diyetisyene başlıcam insilün direnci araştırılıyor bende o kadar sağlıklı besleniyorum artı kalori hesabı ile yiyiyorum çıldırıcam sanırım benim için profosyonel yardım zamanı gelmiş .....
merhaba ben 90,900 oldum. 94 kiloyla aranıza girdim. spor ve diyet beraber yapıyorum. herkese başarılar dilerim.
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
İşte benimde kast ettiğim aynen bu
Kusura bakma esra ama bunu kaçıncı kes yapıyorsun. Nüket topikten ayrıldığı zamanlarda onun yazdığı şeyleri ara ara hatırlatıp aklı sıra şaka yaptın ama Ramazanla ve konuşmalarla ilgili yazdığın şeylerle şu yazdığın cümle çok çelişiyor bence
Belki benim tam tersi düşünüyorsundur, yahu bu banu gece gece takacak şeymi bulamadı diyorsundur ama gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım ve asla bu tarzda uslupta olmayan bir arkadaşımız ( ki aylarca birbirimzin kahrını çektik topikce ) hakkında bu şekilde yazmış olman bence şaka olmamalı.
Bana kızma ne olur ama bazen çok fazla sivri dilli olabiliyorsun. Şimdi belki mesleğinden ileri gelen bir şeydir diyeceğim bu sefer yine NÜkette aynısını demişti diyeceksin o yüzden demiyorumdemekki seninde tarzın bu
Gece gece can sıkmak istemezdim ama deminde dediğim gibi net olmak istedim ve içimde biriktiripte patlayacağıma hoş görünüze sığınarak fikrimi söylemek istedim
Hee eğer herkes aynı fikirdeyse sıkıntı paylaşımı ve dedikodu olayıyla ilgili ben kendi adıma bir daha yazmayı veririm olur biterDedikoducu ceco nasılsa birşekilde içini dökecek birini bulur
Banu benim o mesajımdan bir önceki mesajda Nursena da aynı olayı referans göstererek espri yaptı, o gözünden kaçmış sanırım. bi de ben neyi kaç kez yapacağımı çok iyi biliyorum, kimse bu topikten faydalanıp sonra da benden sonra tufan diyerek insanları kırıp döküp gidemez. bence biz nasıl görmek istemediğimiz mesajları okumama kararı aldıysak sen de sana sivri dilli gelen şeyleri görmezden gelmelisin. aksi takdirde sorarlar adama hırsızın hiç mi suçu yok diye...
Esracım,
ben sütlü nuriye hiç yemedim..Tavsiye ediyormusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?