İyi akşamlar arkadaşlar...
Özlemişim kk ya yazmayı

Ben çok yoğunum..Dört gözle bekliyorum yerine gittiğim raporlu çalışanın dönmesini..
Deniz ürünleriyle ilgili bir işletme olduğu için özellikle kış ayları çok yoğun oluyor..Şansıma tabiii...
Aslın da tempolu olmak bana göre ama çocuklar olunca okul zamanı olunca ve yardımcım olmayınca yetişememek strese sokuyor beni..
Bu yoğunlukta bir de kızım hastalandı bura da salgın var istifra ve ishal...Kızımı da etkiledi maalesef ;( zaten midesi çok hassas
bir gün de hiç abartısız 30 kere kusmuştur sanırım...bugün az toparlandı yavrum perişan oldu...
Zeynep seni okuyunca söylemek istedim.. senin mide bulantın da buna benzer olmaz inşallah...
Yola çıkanlara hayırlı yolculuklar diliyorum...Aklımda kalanlar nevin,meyra ve nilcee sanırım...Güle güle gidip gelin....
nursena, aslında karatayı ben de çok yapmak istiyorum az ve öz yiyosun tamam...ben çünkü ara öğün falan çok sıkılıyorum...
LAkin ekmek olmaması beni vazcaydırıyor...Kahvaltı öğünü benim için aşk gibi bişey, çay delisi olduğumdan o yüzden ekmek olmayınca olmiiii