günaydınlar,
güzel hafta sonları olsun hepimize :) ben dün öğleden sonra doğum günündeydim, yedim bulmuşken. bugün telafi günü. bi de sinemaya gideceğiz akşam, behzat komserime. o yüzden bugün yemeyi planladıklarımı yazayım birazdan. sizden de yazmanızı bekliyorum artık. en azından hergün giren Nevinim ve Yasemin ablam siz başlayın ufak ufak. zaten Dafi ablam yazmış dün sağolsun.
sağol yenacım. ara sıra uğra böyle. özlüyoruz seni.
nurseyıda özlediiiiiiik
esracım ellerine sağlık canım.gerçekten toparlanmamız lazım güzeller.
bu arada esracım birkez daha tebrik ederim. bu ayın rekoru sende sanırım. devamını bekleriz. ama hedefine ulaşınca terketme bizi.
aynur cücüğüde uğramaz oldu
yok ablacım benim yolum uzun, sanırım siz hepiniz ideal kilonuza gelirsiniz ben hedefe ulaşıncaya kadar :) buralardayım Allah bi sıkıntı vermezse :)
esracım eline sağlık canım...hakkaten bu ne yaa dökülüyoruz gerçektenn..bencede toparlanalım artıkk....bugünlerde ben pek iyi değilim
ama şu reglı bi atlatayım inşallah tam gaz devam edicem diye umuyorumm...çünkü şuan yemek düzeni adına bişey kalmadı...ağrıdan
gözüm yemek görmüyo...yatmaya çalışıyorum karnımda sıcaksu torbası sırtımda battaniye...dolayısıyla bazen hiç yemiyorum bazen
saçma sapan şeyler yiyorum...öyle işte...
Zeynepcim geçmiş olsun, bugün toparlanırsın inşallah biraz. regl dönemi fazladan yoğurt yersen hem bağırsak kramplarına hem ağrılarına iyi gelir. kilo vermene de yardım eder, aklında bulunsun.
iyi canım sen nasılsın? :) kpssye hazırlanıyorum, dersaneye gidiyorum.
haftada bir iki gün de akşamları düğüne gidiyorum fotoğraf satışı için :) Yeğen özlemiyle yanıp tutuşuyorum. Nasıl tatlı bi görseniz :)
Bi de aynı babama benziyor. bendeki baba aşkı da malum, baktıkça sevgim katlanıyor sanki.
diyeti sorma ama sakın
tam yeme zamanları o küçük prensi :)
maşallah yeğende böyleysen :)))
[TABLE="class: grid, width: 300"]
[TR]
[TD]nothingggg[/TD]
[TD]200 dk[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dafi[/TD]
[TD]120 dk[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
benim de Yena gibi gözlerim doldu bu listeyi görünce :)) yok yok bu hafta zor kullanıyoruz artık :)
ellerine sağlık Elizcim, sağolasın.
esra canım eline sağlık ya nereden başlasam ben sabah girdimki kilomu yazayım çrşmba diyetisyendeki kilomu ama tlfn geldi annem markete ekmek almaya giderken merdivende düşmüş hemen çıkıp dr götürdük emar film derken cenazemizin cumasına zor yetiştim oradanda yeni geldim açıkcası ve sen listede boş bırakmışsın canın sağolsun haftaya inşllh çok fazla vermiş olarak gireriz umarım zahmetin için sağol
Fatıma abla geçmiş olsun annenize. cenazeden hiç haberim yoktu, başınız sağolsun. ben sabah seni bi ara online görmüştüm, kilo bildirimi yapmayınca soru işareti koydum. öyle çok büyük bi mesele değil soru işareti, kafana takma. haftaya bu haftaki ve o zamanki kilonu beraber yazarsın ikisini de eklerim.
kısceleerrr nerelerdesiniz
artık silkelenmek gerekiyor
adi toparlanın bakayım
ben saçma sapan yesemde menü paylaşmakla başlayayım işe
sabah bir kase yeşil mercimekli, kıymalı şehriye çorbası,birkaç tane bamya turşusu,yarım dilim ekmek.
ara yapmadım. çünkü çok geç kahvaltı yaptım.
öğle iki kupa yeşil çay.
ara yapmadım.
akşam bir tabak kuşbaşılı nohut yemeği, iki kemik haşlama et,bir iki turşu, yarım dilim ekmek.1 fincan az şekerli türk kahvesi.
iki litre su
çok iyi yapmışsın Dafi abla. yazmak lazım ne yersek yiyelim. ben de yazarım bugünden itibaren.
ben hala aynı yerimde sayıyorum
pek faydası yok ama yinede listemi yazayım
sabah 2 dilim ekmek 7 zeytn 1 fincan çay biraz kaşar peynir
akşam
büyük bir kase salata sonrasındada oğluşla film keyfi yaptık o sıradada biraz patlamış mısır yedik
bu arada istanbul ümraniyede bildiğiniz iyi bir diyetisyen varmı arkadaşlar ben bir diyetisyene gitmeyi düşünüyorum.
ben de üsküdardayım ama diyetisyen tanımıyorum buralarda.
diyetisyen bulana kadar günlük 5-6 öğünle beslenseniz. böyle 2-3 öğün az da yeseniz kilo vermenize engel olur.