Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam topik:3:

ben evime geldim:)
bu aralar çok koşturmam olduğundan yazamadım bi türlü.

herkesleri öptüm:54:

çok sağolun kızlar. bakalım bugün dünden daha iyi. eşimde kp.yi gemliğe dr. a götürdü.dün onun dr. u bugün kp. yarında ben girmeyim sıraya diyorum. ama geçmezse giderim herhalde.

kızlar size birşey söyliycem
ben yazın köye hep hafta sonları gittim. hafta içi gidemediğim için bamyalarım çok büyümüşlerdi bende toplayınca küçüklerini dondurucuya attım. büyüklerini atmaya kıyamadım. kocaman kocaman bamyaları turşu yaptım.görseniz biberden daha uzundular.dün misafirlere farklı şeyler çıkartayım diye dolaplara bakarken bamyalar gözüme çarptı. birtanede bamya açayım bakalım nasıl olmuş dedim.aman Allahım olmaz öyle birşey. bayıldım. bayıldım. tartı öncesi olduğu aklıma bile gelmedi bir tabak yedim. (zaten bamyayı çok severim ) ama sadece ben değpil herkes bayıldı bir kavanoz turşu bir öğünde bitti. tavsiye ederim denemediyseniz deneyin derim. büyük bamyalar ucuz oluyor. alın ve yapın. tazesi olsa belki dahada güzel olurdu. büyüklerin tek özrü üzerinde tüylerinin olmasıydı.ama öyle güzeldiki tüyleri bile görmedik.küçükler tüylüde olmaz.kısmet olursa önümüzdeki sene bamyayı daha çok ekicem.

afiyet olsun ablacım:)
ilk defa senden duydum bamya turşusunu:)
çok ilginç, aklımda bende denicem bi ara mutlaka inşaallah.....
:54:

Benim de bugün ellerim titriyor neden bilmem.. Kahveyi çok içtim ondan zaar...

ÖPüyorum sizi ben gidiyorum selam vermek istedim size....

geçmiş olsun ablacım....

Dün aksam yemegine annemlere gittik. Annemin iphone unda Benim dünyam filmi Isviçre'ye gelmismi diye arastirirken kuzen whatsapp'tan sinemaya gidiyoz gelen varmi diye yazdi. Bende hemen hopladim hangi film diye :D Benim dünyam'a gidiyorlarmis. :D o an coook mutlu oldum :D
Esime sordum gideyimmi ne diyorsun diye. Hic birsey demedi. Annemler git tabi dedi. Sonra annemde geldi kuzenler yengenler gittik :) aksam saat 22:30da basliyordu film. saat 1:30da eve geri geldim... Gerci esim dun aksamdan beri triplerde...
Ama film harikaydi herkese tavsiye ederim...

ayy ben demeyi unuttummmm eşimin bi arkadaşından koşu bantı geldi bizim eve baş köşeye kurulduu bakalımm pazartesi başlıcam

nedense bilmediğim bi şekilde acayip baş dönmesi yasıyorummm tansiyonum 10 7 çıktı elektironik aletim var pek güvenmiyorum ama
düşük genede

asuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmm yerimeeeeeeeeeeeedeeeeeeeeeeeeeeeee yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:51::51::51:

Kosu bantin hayirli olsun canim... Insallah bol bol kullanirsin kosu bantini :)

sevgilim dondukten sonrada kayinvalidemler geldiler evler insaat halindeydi o bitti bazi arac gerecleri aldik onlar burdayken sonra tekrar donduler onlar hersey icin ben kosmak zorunda kaldim halende devam ediyor sevgilim gonderiyor parayi ben gidip gerekenleri aliyorum ustalari ayarliyorum..cok kotu bir ruh halindeyim hic iyi hissedemiyorum kendime vakit ayiramiyorum.Uyku duzenim diye birsey kalmadi kisaca ozetle alt ust bir durumdayim.kilo cizelgem vardi ne olmus bilmiyorum tekrar bi bakayim onada cok kilo almadim ama veremedimde hep 5 verdim 3 aldm 3 verdim 5 aldim hic catlagim yoktu bu kiloma ragmen bikac yerimde catlak olusmaya basladi hic bu kadar hizli kilo alip vermemistim hersey cok duzensiz.

Hosgeldinnnn :) Moralini bozma burayi birakma sende verirsin kilocuklari :)

selamlar,

iyi pazarlar herkese.. eşim çalışıyor, ben de tembellik yapıyorum evde. modum düşük, havadan mıdır nedir. hasta gibiyim bi de, yemek yapacak halim bile yok. eşim gelirken getiririm dedi bi şeyler bakalım.

Eriny hoşgeldin tekrardan. sağlığın için verirsin inşallah bundan sonra kilolarını canım, erkek arkadaşın kıskanıyor ama kurtulmak lazım fazlalıklardan..

menümü de yazayım gelmişken. akşam girmeye fırsat olmuyor çünkü.

kahvaltı;
2 dilim kepekli ekmekle tost
1 tane domates
biraz göbek marul
bi lokma ballı ekmek

öğle;
1 tane activia
1 tane iri hurma
10 gr yaban mersini kurusu
5 fındık
5 badem

ara
1 tane pestil muskası (şükür bitti bunlar bayramda almıştık)

akşam
dürüm döner ya da tantuni...

bugün böyle pek diyet modunda değilim. dün akşam da tavuklu salata bulamadığımdan 2 dilim pizzayla salata yemiştim. hafta içi daha rahat oluyor diyet. yarın başlarım artık.

herkese iyi tatiller, yarın görüşürüz sanırım.

AAD,

elma diyetin devam ediyormu.? Sen uyguluyordun değilmi.?

Canım evet 3 gün uyguladım. Asıl niyetim 7 gündü ama anlamsız bir şekilde kabızlık sorunu yaşadım, bırakmak zorunda kaldım. Şimdi normal bantlarımı kullanıyorum. 2 kilom gitti bile :) Elma diyetini kabızlığa rağmen yine de tavsiye ederim çünkü kırılma noktası oldu benim için. Kilo verimim durmuştu ondan sonra tekrar devam etti.:) Ve uygulaması kolay geldi, kilo verimim durursa yine deneyeceğim. :) Hayırdır sen de mi düşünüyorsun?

Kızlar bu arada ben trambolin aldım :1::1::1: Evde eliptik bisikleti de vardı ama bir de bunu denemek istedim eğlenceli gibbi geldi :) Gelişmelerden haberdar ederim :) Umarım kaderi eliptik bisikletle aynı olmaz bol bol zıplarım. :) daha önceden deneyen varsa tecrübelerinizi duymak isterim :)

Hoşgeldin meyra evine...

Canım evet 3 gün uyguladım. Asıl niyetim 7 gündü ama anlamsız bir şekilde kabızlık sorunu yaşadım, bırakmak zorunda kaldım. Şimdi normal bantlarımı kullanıyorum. 2 kilom gitti bile :) Elma diyetini kabızlığa rağmen yine de tavsiye ederim çünkü kırılma noktası oldu benim için. Kilo verimim durmuştu ondan sonra tekrar devam etti.:) Ve uygulaması kolay geldi, kilo verimim durursa yine deneyeceğim. :) Hayırdır sen de mi düşünüyorsun?

Bu tip uygulamaların 2-3 günle sınırlı kalması yeterli zaten...
Ben düşünmüyorum..Yapamam..Sen de işe yaramasına sevindim..

Kızlar bu arada ben trambolin aldım :1::1::1: Evde eliptik bisikleti de vardı ama bir de bunu denemek istedim eğlenceli gibbi geldi :) Gelişmelerden haberdar ederim :) Umarım kaderi eliptik bisikletle aynı olmaz bol bol zıplarım. :) daha önceden deneyen varsa tecrübelerinizi duymak isterim :)

Burdan bir arkadaşaımız daha almıştı trambolin uzun zamandır uğramıyor kendisi..
Olsaydı tecrübelerini paylaşırdı seninle...

yena trambolin baya zayıflatmıştı toksindi sanırım gelse ne güzel olur neler yapıyokiii
almamıştır inşallah istediği kiloya ulaşmoştıı

selam hatunlar benimde kiz arkadaslarim bizdelerdi muhabbetler fallar derken gecenin nasil gectigini anlamadim:1::1:
bende dusunuyorum ama bir turlu karar veremedim cevremdende kimseden yorum alamadim hadi bakalim sen kullan ins ise yarar bizide daha meraklandirirsin canm :16:

selamun aleyküm güzeller
bugün menümü yazmaya utanırım en iyisi yazmayayım.
köyde bizim ve kp nin dışında iki kişi vardı ona göre yemek yapacaktım. sonra tek tek çoğalmaya başladık.
sayı arttıkca menüye bir çeşit daha ekledim derken tatlıyla birlikte 9 tencere olmuş:1: :53:bende şaştım ne zaman yaptım diye ama yapmışım işte :44: birer ikişer kaşık derken hesabet bir öğünde yediklerimi :17:
kahvaltıyı hiç saymıyorum bile:19: onu zaten abartmıştım :17:
artık detoxmu yaparım ne yaparım bilmiyorum.
iyi geceler hatunlar... uzun zamandir yoktum buraya tekrar kabul gorurmuyum bilmiyorum,bir kac haftadir buralarda dolasiyorum yazmaya cesareti kendimde ancak gordum.En son burada oldugum donemde sevgilim gelicekti sonra o gelince ara verdim vaktim kalmiyordu hic,sonrasindada diyete devam etmek icin kendimde o gucu,motivasyonu bir turlu bulamadim hissedemedim.simdide kendimdeyim diyemiyorum.sizler insallah guzel kilolar vermis hepiniz iyisinizdir
iyi geceler canım tekrar hoşgeldin. uzun zamandır görünmeyince aslı gibi evlendiğini düşünmüştüm

afiyet olsun ablacım:)
ilk defa senden duydum bamya turşusunu:)
çok ilginç, aklımda bende denicem bi ara mutlaka inşaallah.....

geçmiş olsun ablacım....
meyracım evine hoşgeldin canım. artık ucundan kenarından menü paylaşmaya başlarsın değilmi:34:
bamyayı kısmetse önümüzdeki sene çok yapmayı düşünüyorum. sende dene istersen ben çok sevdim.

kızlarr yarın oruç tutmak çok sevapmış tutsammıkii yarın
1435 hicri yeni yılına giriyoruz Resulallah buyurmuştur ki; kim bu günde oruç tutup tövbe ederse o yıl hayırlara vesile olacaktır diye yazıyo bi yerde

1435 hicri yeni yılına giriyoruz Resulallah buyurmuştur ki; kim bu günde oruç tutup tövbe ederse o yıl hayırlara vesile olacaktır diye yazıyo bi yerde
bende biraz bekleyip yiyip yatsam diye düşünüyoırdum ama çok uykum geldi. uyursamda kalkamamaktan korkuyorum.
nursena gece kalkınca faceden beni dürtsen uyanabilirmiyim acaba

Son düzenleme:

bende biraz bekleyip yiyip yatsam diye düşünüyoırdum ama çok uykum geldi. uyursamda kalkamamaktan korkuyorum.
nursena gece kalkınca faceden beni dürtsen uyanabilirmiyim acaba

hıhııı beni kim dürterkii aceppp:))))
aman yiyip yatayımmm dedim zaten saat olmuş 12 bucuk

İyi aksamlar fıstıklarrrrrrrr geçmişe bakayım menümü paylaşayım dedim..okudum kaldım sizi:)

aa Nursena ben de tutayım..gece de dua ederim bol bol..
Allah bu yılımı hayırlara vesile etsin:))))))))))
oohhooo sabah kadar yerim o zaman ben:))

teşekkür ederimm

hahahha ben de aynını düşündümmm :1:

DAFİ ABLA 6 ya kadar imsak demişsin pek hoşlandım:)))
ayrıca bamya tursunun yapılısına da bir göz attım pek hoşlandım..

hanımlar ben buzluğa bu yıl bamya emizleyip koydum..
onu nasıl pişireyim?
buzunu çözmeyi bekleyecekmiyim?
bana güzel bir tarif verirmisiniz?

nursena bak asuyla meryemde geldi siz biraz muhabbet edin bende azıcık kestireyim.
beni uyandırın tamammı :34:

bugün tam bir pazar günü yasadım..
az yedim ama düzensizdi..

kahvaltı 11.30

büyük bir kase çaylı süt
2dilim tambuğday ekmeği
domates salatalık

14.00 ara
1 mandalina

akşam 17.30
2 parça kanat ve 3 köfte mangalda
2dilim ekmek
salata

ara 22.00
1elma

ayrıca 2litreden fazla su,2 bardak ayran,2kupa yeşilçay:))

Back
X