selam topik
ben evime geldim:)
bu aralar çok koşturmam olduğundan yazamadım bi türlü.
herkesleri öptüm
afiyet olsun ablacım:)
ilk defa senden duydum bamya turşusunu:)
çok ilginç, aklımda bende denicem bi ara mutlaka inşaallah.....

geçmiş olsun ablacım....

ben evime geldim:)
bu aralar çok koşturmam olduğundan yazamadım bi türlü.
herkesleri öptüm

çok sağolun kızlar. bakalım bugün dünden daha iyi. eşimde kp.yi gemliğe dr. a götürdü.dün onun dr. u bugün kp. yarında ben girmeyim sıraya diyorum. ama geçmezse giderim herhalde.
kızlar size birşey söyliycem
ben yazın köye hep hafta sonları gittim. hafta içi gidemediğim için bamyalarım çok büyümüşlerdi bende toplayınca küçüklerini dondurucuya attım. büyüklerini atmaya kıyamadım. kocaman kocaman bamyaları turşu yaptım.görseniz biberden daha uzundular.dün misafirlere farklı şeyler çıkartayım diye dolaplara bakarken bamyalar gözüme çarptı. birtanede bamya açayım bakalım nasıl olmuş dedim.aman Allahım olmaz öyle birşey. bayıldım. bayıldım. tartı öncesi olduğu aklıma bile gelmedi bir tabak yedim. (zaten bamyayı çok severim ) ama sadece ben değpil herkes bayıldı bir kavanoz turşu bir öğünde bitti. tavsiye ederim denemediyseniz deneyin derim. büyük bamyalar ucuz oluyor. alın ve yapın. tazesi olsa belki dahada güzel olurdu. büyüklerin tek özrü üzerinde tüylerinin olmasıydı.ama öyle güzeldiki tüyleri bile görmedik.küçükler tüylüde olmaz.kısmet olursa önümüzdeki sene bamyayı daha çok ekicem.
afiyet olsun ablacım:)
ilk defa senden duydum bamya turşusunu:)
çok ilginç, aklımda bende denicem bi ara mutlaka inşaallah.....

Benim de bugün ellerim titriyor neden bilmem.. Kahveyi çok içtim ondan zaar...
ÖPüyorum sizi ben gidiyorum selam vermek istedim size....
geçmiş olsun ablacım....