ya iyiki bu topik var...okadar mutsuz okadar stresteyimki önce olsa mutsuzluktan stresten hep yemek yerdim bu topik bana öyle iyi geliyorki herkese tesekkürlersenağlamasenağlama
ixsir tatlım artık 8 saat uyuycaz :):) uyku düzenimiz olucak ve yemek satimiz sağlıklı yaşama ilk burdan başlıcaz dimi cimcime:):)
canım valla bende sen gibiydim.buraya geldikce motive olup cıkıyorumm..
yedikçe stres dahada artıyo.atıştırma ,abur cubur aklıma geldigi an buraya geliyorum:jeyyar:
yazılanları okuyup hırslanım yemiyorum:lepi:
walla benim arkadaş mercimek köftesi yapcakmış
kac tane yesem ögle yemegi ara ögün yerine fikir verin
birde irmik tatlısı:1ninca:
cimcime kız Allah cezanı verecek beni az yaz dedimde yaza yaza 100 gr dahamı az yazdın.-tatlicadiarzu-Allah iyiliğini versin emi benim kiloyu 84,3 yazmışın düzelt bacım 84,5 'um.Hedef kilomda 65. Bu arada kızlar göğüsden 4 cm., belden 2 cm., kalçadan 2 cm. vermişim bir ayda 6,5 kilo vermişim.Yarın 1.ay dönümüm oluyor kaydirigubbakcemile2 Ama ödül yok geçtiğimiz hafta 4-5 gün yedim zaten cezalıyım.
kızlar ben kacıyorum.artık akşam görüşürüz.daha cok işim var.gec kalkınca hepsi duruyo.biri gelse şimdi eve
evi b,, götürüyo....kadın pc başında der .kınar gider...kalkamda yapam şu işlerii üffff üffff
yap yap gene aynı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
havucun kalorisi varmi cok severdimdeee
ahh ben içemez oldum sütü yaa önceden içerdim şimdi tiksinti geldi ama habire yogurt yiyorum akşamada dondurucudan dolmalık biber indirdim onu yapıp sarımsaklı yogurtla yicem akşam eger geç yatıyosan bir bardak süt ve bi kaç ceviz seni açıkmanı önler gibime geliyor en iyi sen bilirsin tabiya ben hergünmü süt iceyim ve yataga gecmeden micok soru soruyorum ama dogru dürüst besleneyim bende kilo vereyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?