Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yeşil çay bol su halledersin sen .bi ara spor yapıyordun sen leslimiydi yer hareketlerimiydi az zorlasan 15 20 dk ayırsan baya farkedip toparlar

ay ablacımm inşallahh....bikaç ay plates yapmıştım baya sıkılaşmıştım sonra lesli yaptım bi dönem sonra bıraktım şimdide ara ara yatmadan önce bacak ve karın çalışıyorum birazda koll...aslında lesliye başlamak istiyom ama işlerden fırsat bulup oturduğumdada üşeniyorum kalkıp spor yapmaya...

Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca ;)

Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yani ;) Yeterki gel...

asuu da,gelip okuyo habire..

valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...:63:

aynı yenam akşam üstü bende uzandım ve durum bu :53:

evet Nursenam nerdesin sanırım gezmelerdeydin

hişttt Yenam benim hala hevesim var ama :27: yılmadan usanmadann

Bu hafta çok yorgun ve uykusuzdum...Akşam üzeri az uzanayım dedim uyumuşum şimdi de cin gibiyim bünye gündüz uykusuna alışkın olmayınca ;)

Nursena,niye gelmiyosun kıııı.? Olsun biz seni 90 kiloyla da çok seviyoruz sorun değil yani ;) Yeterki gel...

asuu da,gelip okuyo habire..

valla gelmeyeceğim ben de heves bırakmıyosunuz insan da...:63:

bencede bencedee....

ama şöyle bi gerçek varki kilo vermemiz durunca bide üstüne almaya başlayınca hevesimiz kaçıyo burdanda uzaklaşıyoz banada oluyo böyle çokk....yüzüm olmuyo gelmeyee...ama başka bir gerçektee burdan uzaklaştıkça daha çok kilo alıyoruzzz....

uyudu şimdi bende bi koşu yatağına yatırıp gelicem...ay çamaşır mevzuna hiç girmesekmi ne...bi posta topladım dağ gibin ütü yaptım iki posta daha yıkancak çamaşır var birazdan atarım sabaha yıkanır asarım..sonra bidaha...
dışarı serdim beyazları da :34:
ütü işini hatırlatma bir koltuğun üstü ütülenecek eşya ile dolu anca yarın yaparım artık :19:
şimdi ne yapsam acaba. aaaaaaaaaaaa:52: akşam yediklerimiz makineye girmemiş oysa eğitim vermiştim ben onlara tıpış tıpış makineye gideceklerdi :9:
annem dün gitti bugün yalnız olunca çoğu iş böyle emine uyuduktan sonraya kalıyor :37:

dışarı serdim beyazları da :34:
ütü işini hatırlatma bir koltuğun üstü ütülenecek eşya ile dolu anca yarın yaparım artık :19:
şimdi ne yapsam acaba. aaaaaaaaaaaa:52: akşam yediklerimiz makineye girmemiş oysa eğitim vermiştim ben onlara tıpış tıpış makineye gideceklerdi :9:
annem dün gitti bugün yalnız olunca çoğu iş böyle emine uyuduktan sonraya kalıyor :37:

o eğitimi benim tabak çanağada versene...aa hatta daha iyi bi fikrim var bılaşıklarla ben ilgilenirim sen eğitimi ütülencek eşyalara verr...:27:

şaka bir yana akşam okadar kötü oldumki yemekten sonraa midem küçülmüş sanırsam çok rahatsız oldum elim ayağım kalkmadı zor attım kendimi çekyata bi yandan karnım bir yandam midem derken yeni yeni kendime geliyorum dolayısıyla mutfak savaş alanı gibi duruyo daha ona el atmalıyım ama uğraşasım yok...(tembel zeynep..):34:

aynı yenam akşam üstü bende uzandım ve durum bu :53:

evet Nursenam nerdesin sanırım gezmelerdeydin

hişttt Yenam benim hala hevesim var ama :27: yılmadan usanmadann

Hı hı beliii..Aylarca cuma günleri kilo bildirmeye geldin sadece..
açtırma kutuyu..:27:

bencede bencedee....

ama şöyle bi gerçek varki kilo vermemiz durunca bide üstüne almaya başlayınca hevesimiz kaçıyo burdanda uzaklaşıyoz banada oluyo böyle çokk....yüzüm olmuyo gelmeyee...ama başka bir gerçektee burdan uzaklaştıkça daha çok kilo alıyoruzzz....

Ben çok yüzsüzüm demek ki..Kİlo alıyorum veriyorum sonra tekrar alıyorum, hep alıyorum buraya yine yazıyorum...
Allah cezamı verecek benim..:9:
Hazır da başka topiğim var nasılsa, gelmem olur biter...Hiç kimseyi merak etmeyeceğim artık hıhhh..:63:

Ben çok yüzsüzüm demek ki..Kİlo alıyorum veriyorum sonra tekrar alıyorum, hep alıyorum buraya yine yazıyorum...
Hazır da başka topiğim var nasılsa, gelmem olur biter...Hiç kimseyi merak etmeyeceğim artık hıhhh..:63:

hiii ne fenasınn sennn dediklerimden bunumu anladınnn...:19:

iyi ozaman bende bişey demicem artık hıhhh...:63:

Aneammm lafıda yidik:27::27:

bak bak başka topiğide varmış direk satış yenama bak sen

ben kaçıyom..gidip mutfağı toplıyayım çamaşırları atam makineye sonrada yatayım sabah erken kalkmalıyımm...hayırlı geceler....

ya bu arada ben niye kimseyi beğenemiyorum çokk sinir oluyorum bu durumaa...kimi beğen desem başkasını beğen diyo başkasını beğeniyom onada aynısını diyo deli etti yaww...:41:

Nasıl tehdit ediyorum ama..:1::1:

Yaseminciğim sen spora devam ediyorsun değilmi.??

evet aba altında sopa gösteriyosun kuzum ya :18::18:

Yenam nisan başında tekrar başlıycam eskişehire v.s gidince 3 hafta oldu gidemedim birde işle ilgili çıkış saati bir türlü spor saati ile tutmadı malum sezon başı olunca böleyken böleee.. ama iş çıkışı muhakkak yürüyorum adımsayar illetine takıldım 10 bin adımı muhakkak geçiriyorum

evet aba altında sopa gösteriyosun kuzum ya :18::18:

Yenam nisan başında tekrar başlıycam eskişehire v.s gidince 3 hafta oldu gidemedim birde işle ilgili çıkış saati bir türlü spor saati ile tutmadı malum sezon başı olunca böleyken böleee.. ama iş çıkışı muhakkak yürüyorum adımsayar illetine takıldım 10 bin adımı muhakkak geçiriyorum

:16::16:

benim de adım sayarım var dı.. konusu geçince yeni pil takıp kullanayım dedim ama bozulmuş sanırım çünkü pilini değiştirince de olmadı...Yeni bir tane almak lazım...

Site çok yavaş çok sıkıldım.sizin de öylemi.? ben de gideyim belki uyurum bir ihtimal...

İYi geceler, tatlı rüyalar...:54:

:16::16:

benim de adım sayarım var dı.. konusu geçince yeni pil takıp kullanayım dedim ama bozulmuş sanırım çünkü pilini değiştirince de olmadı...Yeni bir tane almak lazım...

Site çok yavaş çok sıkıldım.sizin de öylemi.? ben de gideyim belki uyurum bir ihtimal...

İYi geceler, tatlı rüyalar...:54:

yani en azından zorunlu gibi adım atıyorum bir yandan iyi kuzum.

benimde yavaş ama laptop taka :27:

bende bi yandan film bakcam diye uğraşırım belkim uyursun bi dene bakalım:34:iyi geceler tatlı rüyalar :16::16:

Back
X