Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

O ağzına atma kısmı o kadar kısa sürede kötüye gidiyoki :( napim ya ben hurma gibi tatlı şeylermi yiyim tam tersimi
bana diyetisyen ılık su ve 2 kuru kayısı ye o durumlarda dedi..
zaten bagısraklarıda yumusattırgı için iyi gelir dedi

Ay dun doktora gittim moralim bozuldu baya.
Insulinim 18 kusur.. insulin direncim de 3,52 den 4,56 lara yukselmis.
Doktor vermen lazimdi deyip durdu.
Ben de biliyorum vermem lazim ama olmadi. Ilaclar var deyip sallamadimda dikkat te ettim. Daha da dikkat etmeliyim sanirim oyle gozukuyor baska care yok.
Ilaclarim degisti.
Ins.hayirlisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merahabalar :16::16:uğrayamadım bu günlerde bir koşuşturmaca bende anlamadım evde bir iş yaptığımda yok dün kuaför işim vardı ordan arkadaşa geçtim ve bayağı bişeyler yedim:17: sonrasında akşama doğru kardeşimin doğumgünüydü pasta alıp gittim pastadanda yedim ama dururmuyum ordan teyzemi ziyarete gittim oda memleketen Diyarbakır burması getirmişti ondanda bir dilim yedim zaten cumadan beri düzenim bozuldu tabloda bütün ayı -2.3 le kapatmıştım herhalde bu hafta o eksiyide geri almışımdır puufff yaniii bu sene bir dikiş tuturamadım irademede sahip çıkamıyorum nasıl olcak bilmem bugünü proteğin ağırlıklı geçirmeye çalışıyorum bağırsaklarımlada sıkıntım var kilit resmen...

bir bahar temizliği yapmadım onuda diyet gibii sabah kalkar başlarım diyordum kii haber aldım yarın akşam yatılı misafirim geliyormuş ev kirlii yarın benim kızın 23 nisan gösterisi var oraya gidecem şimdi kahve molasında yanınıza uğrayayım dedim kalkıp pazara gidecem sonrasındada eve bakmaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem artık :18::31:

selamün aleyküm.....

naber kızlar....
ben çok yoğunum gelemiyorum, ama sizide özlüyorum bi yandan:)
çok yoğunum kaç gündür yaaa, ve yarında devam edicek yine bu yoğunluğum.
yarın çok kalabalık bir günüm var alacağım, allahtan annem yanımda da o destek olucak sağolsun.
kaç gündür temizlikti, hazırlıktı koşturuyorum ve yarın gün bitene kadarda sürer bu telaş.
e bi yandan annemler var, bi yandanda annemgili özleyip görmeye gelen akrabalar var gelip giden uğrayan kahveye falan, yol geçen hanıııı gibiyiz kaç gündür:))))
neyse yarın günü atlatsam epey rahatlar, hepsi bir birleşince zor oldu aslında.
bugün gündüz ilk defa annemin telefonunun netinden yazmak istedim size ama yazma butonu sorunluydu yazamadım kkda, sonra pcden giriyim dedim bu seferde net gitti, şimdi ancak girebildim.
şimdi bir çay arası verdim kısacık, yine girişcem işlere bu aradan sonra.
geçmişe bakamıyorum kusura bakmayın, arada telden kısa kısa baktım biraz aslında ama tam değil işte.
bana dua edinde rahatça atlatıyım şu kalabalık günümü kızlar, bekliyorum dualarınızı....:16::16::16:
sizleri çok seviyorum.....
herkesi öpüyorum, görüşürüz kızlar.Eki Görüntüle 1082337
:54:

canım ama oda zararlı zaten dirence direcnçle karsılık vercezki kırılsın..
ben o zaman önce ince ince kollarım sızlar sonra karnım agrır sonra kriz tutar beni bende kollarımdan anlayınca ufak bişi atarım agzıma:34:

sevgili hemşire kardeş:)
bende sana bişey sorsam olurmu?
şimdi insülin direnci olan kilolu bir bayanda, açlık ve tokluk kan şekerlerinde belli ufak çaplı yükselmeler olurmu?
mesela o kişinin açlık kan şekerinin normal sınırlardan 30-40derece yüksek çıkması gibi???
ya biliyorsan bir cevaplarsan çok sevinirim bu sorumu canım yaaa....:29:
sağlıkçı olmakta ne güzel birşey:) az çok bilgili oluyor insan ne güzel, maşaallah diyim sanada.:nazar::54:
varmı sıhhat gibisi.....:34:
öptüm:54:

Hayırlı günler
23 Nisan telaşı olanlara kolaylıklar dilerim bizimkiler lisede olunca sadece tatil havası oluyor bizde
Yenacım nice mezuniyetler görün inşallah :54:
Meyracım kolay gelsin koşturmalarında canım

Yediklerim...

Sabah,
Karatay kahvaltı

2 kahve
1 yeşilçay

Akşam,
MErcimek çorba
Balık
Salata
1 tatlı kaşığı tahin..

50 dk. yürüyüş

merahabalar :16::16:uğrayamadım bu günlerde bir koşuşturmaca bende anlamadım evde bir iş yaptığımda yok dün kuaför işim vardı ordan arkadaşa geçtim ve bayağı bişeyler yedim:17: sonrasında akşama doğru kardeşimin doğumgünüydü pasta alıp gittim pastadanda yedim ama dururmuyum ordan teyzemi ziyarete gittim oda memleketen Diyarbakır burması getirmişti ondanda bir dilim yedim zaten cumadan beri düzenim bozuldu tabloda bütün ayı -2.3 le kapatmıştım herhalde bu hafta o eksiyide geri almışımdır puufff yaniii bu sene bir dikiş tuturamadım irademede sahip çıkamıyorum nasıl olcak bilmem bugünü proteğin ağırlıklı geçirmeye çalışıyorum bağırsaklarımlada sıkıntım var kilit resmen...

bir bahar temizliği yapmadım onuda diyet gibii sabah kalkar başlarım diyordum kii haber aldım yarın akşam yatılı misafirim geliyormuş ev kirlii yarın benim kızın 23 nisan gösterisi var oraya gidecem şimdi kahve molasında yanınıza uğrayayım dedim kalkıp pazara gidecem sonrasındada eve bakmaya çalışıcam ne kadar yapabilirsem artık :18::31:

Sen de yoğunmuşsun kolay gelsin canım...
Bir de burma yemişsin oy oy oy..Afiyet olsun ama yaramasın..

Bizim de yarın iki ayrı gösterimiz olacak..Birincisi okulun bahçesin de ikincisin de stada koşucaz..
Cumartesi 9 eylül kampüste..

Son düzenleme:
Hayırlı günler
23 Nisan telaşı olanlara kolaylıklar dilerim bizimkiler lisede olunca sadece tatil havası oluyor bizde
Yenacım nice mezuniyetler görün inşallah :54:
Meyracım kolay gelsin koşturmalarında canım

asucum merhaba nasılsın canım...

Kızım da yarın tatil diye seviniyor ama ertesi gün matematik sınavına da epey kızgın ;)

asucum merhaba nasılsın canım...

Kızım da yarın tatil diye seviniyor ama ertesi gün matematik sınavına da epey kızgın ;)
Iyiyim canım şükür sen nasılsın bileğine dikkat et bu koşturmalarında olur mu canım zorlama sakın
Tatili matematik çalışarak geçecek ama en azından çalışmak için daha çok vakti olacak :))
Sen de yoğunmuşsun kolay gelsin canım...

Bizim de yarın iki ayrı gösterimiz olacak..Birincisi okulun bahçesin de ikincisin de stada koşucaz..
Cumartesi 9 eylül kampüste..

Kolay gelsin epey yoğunmuş programınız

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

nerdesiniz yavvv pek boş kalmış bu akşam buralar....sahipsiz sanarlar sonraa....

ben bugün kızları doktora götürdüm kan verdik aman Allahım çok zordu...büyük kızım bayılmadı ama bayılmış kadar oldu çokk ağladıı..küçüğümde öyle ama

küçük olduğu için kısa bir süre sonra unuttu...büyük kızda damarı bulamadılar iğneyi soktuktan sonra içerde çok uğraştı kız cıyak cıyak bağırdı tabii..ayağa

kalkamadı başım dönüyoo anne düşüyorum falann dedi...arabada küçüğü koyduk bir kenara büyüğüm eve gelene kadar hatta sonrasında saatlerce

kucağımdan inmedi aklım gitti bişey olcak çocuğa diye yaa....şuan uyuyo arada sıçrayarak uyanıyo falan ama neyse en kötü halini atlattık çok şükür...

benim diyet fena durumda..toparlıyamıyorum ağzım hiç boş durmuyo..canım hep bişeyler yemek istiyo aklım fikrim mutfakta....off napcam ben yaa...

geçmişe bi göz attıydım ama kafam okadar doluki ne okudum kim ne durumdaydı hatırlamıyorum kusura bakmayın...

şaşkınlıklar içindeyim. iki oğlum da erkenden uyudu. yarın tatil olduğu halde

bizde kocişle sohbet ediyoruz, günün kritiği, yılın planlaması....
tv de açmadık bu gece ,çok güzel oldu...
acck da fazla kalori alırız, tam olur :52: :52:

hayırlı geceler kızlar
benim bugün kahvaltıdada akşam yemeğindede misafir vardı. birde yolluk hazırlama telaşı.
onca hamuru yersem 100 kilo olurum herhalde :19: sil baştan başlarım diyete :1:
ama yolda başka birşeyde yiyemem :19:
bakalım kaç kilo dönücem geriye

yenacım çok tatlı olmuştur şerbetli paşa :54: ama sende kendini çok yorma

nur seninle hemşeri oluyoruz galiba bursanın neresindesin. ben eriklide oturuyorum.

meyracım annene kavuşmuşsun gözün aydın. kolay gelsin sana

asucum kızına sınavında başarılar diliyorum

Gunaydinnnn ...

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar Tunaydin kac gündür ugrayamadim burcucum gecmisi yeni okudum k.bakma Maydonoz kürü 15 16 dal mayfoniz 1 limonun suyu yarim su bardağı su blendirdan gecirip ac karnina içiyorum kahvaltidan 10 -15 dk önce 15 gün uygilaniyor tansiyon sorunu olanlar uygulamasin yalnız limon tansiyon düşüklüğü yapar

Son düzenleme:
Selamün aleykümm...

niye kimsecikler yok yaa tatil diye herkez gezmeleremi gittii....ben evdeyim küçük kızı wcye alıştırmaya çalışıyorum baya yordu benii yamyam...şuan uyuyo genede bağlamadım altını kontrol ediyorum arada yapmamış kalktığı gibi gideriz artık wcye...o uyurken fırsat değerlendirip bir haftadır biriken ütülerimi yaptım...ama ne olur makinede çamaşır var bi postada onlar ütülencek....bugün böyle geçti işte yemek ve ütü dışında bişeyle uğraşamadım kuzu yeterince yordu zaten...ev beni bi elden geçir diye yalvarıyo bende az daha bekle bana esince temizlicem diyorum bakalım artık...çam çerçevere rezil tüller falan halılarıda yıkamaya vermeliyim kısacası bi girişmeliyim dip köşe temizliğe ama bakalım nezaman esicek bana....diyet bugün iyi gidiyo gibi..inşallah böyle devam edebilirimm...

Back
X