Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar
buün kızımı doktora götürdüm yine boğazı yara olmuş
moralim bozuldu bu 3. oldu her ay 1 kere oluyor duruma geldik
ilkinde ampisid 2..de augmentin şimdide zimax kullancaz
ben bu kıza bakamıyorum mu da sürekli hasta oluyor uffff:14::14::14:
Allah'tan ateşi olmadan fark ettik bu sefer geçenkinde banyo sonrası 39.1e kadar çıkmıştı
neyse sizinde kafanızı şişirdim
bu arada dün de adet oldum cnm acayip tatlı istiyor evde cevizli sucuktan var ondan yedim azıcık:17: :(
Oyyy geçmiş olsun kuzucuga bizimkide oyle art arda hastalandi hava degisimi etkiliyor kuzulari

Merhaba kizlar :) sabah bir 15dk yurudum kizi krese biraktiktan sonra... eve geldim evi supurdum, meldivenleri sildim, meldivenlerin camlarini sildim ve sonuc yine ter icine kaldim :)

kilom fena hala +dayim... :(
Afferimm kiloyuda eksilere dusersin bu hizla:-)

Iphone dan yazıyodun sen onlar giriyo bende giriyor

I love Bonus
Amannn onun ekrani kuccucuk nasi gorem ben ondan tv ye baglamaya calistim onuda beceremedim ama sonunda baska bi siteden buldum dolayli giriyom ohhhh
Selamün aleykümm...

sporumuda yaptım geldimm...ama hiç bi yerim tutmuyo sanki öksüremiyom bilee..neyse bikaç güne geçer inşallah...amma hantallaşmışım sporu bırakmak

bana hiççç yaramamış....diyette güzel gidiyo gibi bugün ekside gördüm biraz...ama kuzular çok yoruyo benii...büyük kız okumaya merak sardı...baya çözdü

okumayı...ben okulda öğrenir şimdi öğrenmesin sınıfta canı sıkılır sonra diye öğretmemiştim ama kendi kendine çözdü...eline aldığı dergi kitap ne bulursa

anne bak burda şu yazıyo bu yazıyo diye bana gösteriyo ve okuyabildiği için çokkk mutlu.....küçük kızda ayrı bir yamyam bir dakika poposu yer

görmüyo..düz duvara tırmanıyo desem yeridir...şifonyerlere tırmanıyo ama inemiyo oturup bekliyo indireyim diye...kitaplığa tırmanıyo...mutfak tezgahına

asılarak çıkıyo raftan bardak falan almaya çalışıyo...iki dakika wcye bile gidemiyom desem yeridir...aklım gidiyo başına bi iş gelicek diye...zaten panik

atağım vardı sayesinde dahada ilerledi...

sağol canım.....

geçmiş olsun bademcikmi var canım kuzuda..benim büyük her ayın yarısını hasta yarısını iyi geçiriyodu...artık antibiyotikler fayda etmiyodu...ameliyat ettirdik nerdeyse iki sene geçti sadece bir kere antibiyotik kullandık oda idrar yolları sebebi ile...Rabbim şifa versin kuzucuklara...kıyamıyom hiç çocukların hasta olmasınaa....

Afferim kızıma okuyacak cocuk belli ediyor kendini kucukten masallah subhanallah
Bende fen odevi yapiyom ogleden beri:-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
slm kızlar
buün kızımı doktora götürdüm yine boğazı yara olmuş
moralim bozuldu bu 3. oldu her ay 1 kere oluyor duruma geldik
ilkinde ampisid 2..de augmentin şimdide zimax kullancaz
ben bu kıza bakamıyorum mu da sürekli hasta oluyor uffff:14::14::14:
Allah'tan ateşi olmadan fark ettik bu sefer geçenkinde banyo sonrası 39.1e kadar çıkmıştı
neyse sizinde kafanızı şişirdim
bu arada dün de adet oldum cnm acayip tatlı istiyor evde cevizli sucuktan var ondan yedim azıcık:17: :(

geçmiş olsun canım üzülme olur çocuk bunlar maalesef güle benzerler bende çocuklar hastalanınca kabahatı kendımde bulurum sonra kendıme gelınce ısyana duşmakten korkarım hastalıgıda veren rabbım sakın oyle düşünme rabbım geçer dert versın burcunun yeğnını dusunbı geçer annesı rabbimden gelmiş hoşgelmiş :16:

zeynepçim
senıde alıntılamıştım ama yok yada öyle sandım :9:
senın kızlar yaman maşallah okuyacak demekkı annesı maşallah rabbım önlerını acık etsın :16:

Oyyy geçmiş olsun kuzucuga bizimkide oyle art arda hastalandi hava degisimi etkiliyor kuzulari

Afferimm kiloyuda eksilere dusersin bu hizla:-)

Amannn onun ekrani kuccucuk nasi gorem ben ondan tv ye baglamaya calistim onuda beceremedim ama sonunda baska bi siteden buldum dolayli giriyom ohhhh

Afferim kızıma okuyacak cocuk belli ediyor kendini kucukten masallah subhanallah
Bende fen odevi yapiyom ogleden beri:-)

performans mı:34:

ahhh ah o performanslar hep annelerın üzerinde saolsun benımkı bukonuda pek rahat ben parçalarım kendımı sankı ödev benım :50:

Yok cnm bu sene daha rahatim artik cok zorlanirsa yardim istiyor bundada netten arastirilacak cok sey vardi laptop tamirde tabletten de yazmak zor oluyo dedim ben sana yazim sen sonra gecir ahhh analik iste gozleri yorulmasin kiyamadim :-)

Dikkat dikkat bu bir ihbardır!

Bonus adlı gişi nohut pilav yerken görülmüştür.

I love Bonus

I love Bonus

Yok anacım kesin kaçak var sende o kadar gaz veriyoruz nereye gidiyo bunlar acep

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesle merhaba..
İki haftadır diyetime özen gösteremedim.bir gun evdeyim iki gun annemdeyim.. Derken diyet yalan oldu...ufaklik ateşledi grip oldu simdi benim burnum akıyor sesim travesti gibi cikiyor.. Haftasonu sınavım var ve ben hiç bakamadım.iki gun ozel derslerim var yine bakamam pek Burayı hiç okuyamadim.kusura bakmayın ... Neyse artik sonra okurum..... Baskulun pili bitmiş bu gun esim aksam baktı bulamadan geldi..ona bile vaktim yok...zaten gecmisi okuyamadığım icin canim sitkin ... Bu hafta hiçbir yonden kendimi iyi hissetmiyorum hic spor yok ama hayırlısı artik..haftaya umarım hersey daha iyi olur hem benim icin hemde hepiniz icin...
Sevgiler ... Sonra görüşürüz...

Herkesle merhaba..
İki haftadır diyetime özen gösteremedim.bir gun evdeyim iki gun annemdeyim.. Derken diyet yalan oldu...ufaklik ateşledi grip oldu simdi benim burnum akıyor sesim travesti gibi cikiyor.. Haftasonu sınavım var ve ben hiç bakamadım.iki gun ozel derslerim var yine bakamam pek Burayı hiç okuyamadim.kusura bakmayın ... Neyse artik sonra okurum..... Baskulun pili bitmiş bu gun esim aksam baktı bulamadan geldi..ona bile vaktim yok...zaten gecmisi okuyamadığım icin canim sitkin ... Bu hafta hiçbir yonden kendimi iyi hissetmiyorum hic spor yok ama hayırlısı artik..haftaya umarım hersey daha iyi olur hem benim icin hemde hepiniz icin...

kuzum geçmiş olsun inşallah sınavında iyi geçer dert etme sen iyileş sınavı atlat toparlarsın hemen :16::16::54::54:

I love Bonus
yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacım :53:
Herkesle merhaba..

geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın :16:

kızlar menumude paylaşayım

sabah
2 yumurta
5 zeytin
şekersiz çay

arar
2 kuru kayısı
yeşilçay

öğlen
sebzeli et
yoğurt
2 domates

ara
8 10 fındık
1 avuç beyaz leblebi

akşam

5 kaşık taze fasulye
yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği ,
az öncede 7 8 tane beyaz leblebı attım azıma

spor
40 dk açık havada yürüyüş
2 mill leslie

geçmiş olsun canım üzülme olur çocuk bunlar maalesef güle benzerler bende çocuklar hastalanınca kabahatı kendımde bulurum sonra kendıme gelınce ısyana duşmakten korkarım hastalıgıda veren rabbım sakın oyle düşünme rabbım geçer dert versın burcunun yeğnını dusunbı geçer annesı rabbimden gelmiş hoşgelmiş :16:

zeynepçim
senıde alıntılamıştım ama yok yada öyle sandım :9:
senın kızlar yaman maşallah okuyacak demekkı annesı maşallah rabbım önlerını acık etsın :16:
sağol cnm
çok şükür halimize beterin beteri vardır
benim derdim yanlışımı bileyim ki ona göre dikkat edeyim tövbe yoksa isyan etmek gibi düşüncem olmaz tabi ki de derdi de dermanıda hastalığıda şifayıda veren Rabbim
hamd olsun Rabbime çok şükür halimize

yanı artık olmuş afıyey olsunda senın şu deliği silikonla yapıştırsak olurmu dıye düşünüyorum sahte dolum tüpler gibisin anacım :53:

geçmiş olsun canım rabbim kolaylık versın :16:

Benden aldığınız gazı bana verdiniz ondan böyle oldu halbuki kendi öz gazınızı vereydiz şimcik hep birlikte uçacaktık :60: hırhızlar...

Sozi nerdeydin kuzum gözüm hep aradı seni geçmiş için üzülme canım ben sana özet geçerim. Geçmiş olsun...

I love Bonus

Son düzenleme:
Herkesle merhaba..

geçmiş olsun kuzum :54::54::54:

kızlar bu arada yenadan haberiniz var mı epeydir yok sanki :44:

Benden aldığınıda z gazı bana verdiniz ondan böyle oldu halbuki kendi öz gazınızı vereydiz şimcik hep birlikte uçacaktık :60: hırhızlar...

Sozi nerdeydin kuzum gözüm hep aradı seni geçmiş için üzülme canım ben sana özet geçerim. Geçmiş olsun...

I love Bonus
vallah gazımız hakıkıdır apla :52:bızdede kaçaklar oluyorda ben tükürüğümle yapıştırıyom içerde tereyağlı misssss gibin pilavvar :18:sünüyom ama yemem :19:

Back
X