- 18 Nisan 2014
- 2.982
- 3.925
- 248
Oyyy geçmiş olsun kuzucuga bizimkide oyle art arda hastalandi hava degisimi etkiliyor kuzularislm kızlar
buün kızımı doktora götürdüm yine boğazı yara olmuş
moralim bozuldu bu 3. oldu her ay 1 kere oluyor duruma geldik
ilkinde ampisid 2..de augmentin şimdide zimax kullancaz
ben bu kıza bakamıyorum mu da sürekli hasta oluyor uffff
Allah'tan ateşi olmadan fark ettik bu sefer geçenkinde banyo sonrası 39.1e kadar çıkmıştı
neyse sizinde kafanızı şişirdim
bu arada dün de adet oldum cnm acayip tatlı istiyor evde cevizli sucuktan var ondan yedim azıcık![]()
![]()
Afferimm kiloyuda eksilere dusersin bu hizlaMerhaba kizlar :) sabah bir 15dk yurudum kizi krese biraktiktan sonra... eve geldim evi supurdum, meldivenleri sildim, meldivenlerin camlarini sildim ve sonuc yine ter icine kaldim :)
kilom fena hala +dayim...![]()

Amannn onun ekrani kuccucuk nasi gorem ben ondan tv ye baglamaya calistim onuda beceremedim ama sonunda baska bi siteden buldum dolayli giriyom ohhhhIphone dan yazıyodun sen onlar giriyo bende giriyor
I love Bonus
Selamün aleykümm...
sporumuda yaptım geldimm...ama hiç bi yerim tutmuyo sanki öksüremiyom bilee..neyse bikaç güne geçer inşallah...amma hantallaşmışım sporu bırakmak
bana hiççç yaramamış....diyette güzel gidiyo gibi bugün ekside gördüm biraz...ama kuzular çok yoruyo benii...büyük kız okumaya merak sardı...baya çözdü
okumayı...ben okulda öğrenir şimdi öğrenmesin sınıfta canı sıkılır sonra diye öğretmemiştim ama kendi kendine çözdü...eline aldığı dergi kitap ne bulursa
anne bak burda şu yazıyo bu yazıyo diye bana gösteriyo ve okuyabildiği için çokkk mutlu.....küçük kızda ayrı bir yamyam bir dakika poposu yer
görmüyo..düz duvara tırmanıyo desem yeridir...şifonyerlere tırmanıyo ama inemiyo oturup bekliyo indireyim diye...kitaplığa tırmanıyo...mutfak tezgahına
asılarak çıkıyo raftan bardak falan almaya çalışıyo...iki dakika wcye bile gidemiyom desem yeridir...aklım gidiyo başına bi iş gelicek diye...zaten panik
atağım vardı sayesinde dahada ilerledi...
sağol canım.....
geçmiş olsun bademcikmi var canım kuzuda..benim büyük her ayın yarısını hasta yarısını iyi geçiriyodu...artık antibiyotikler fayda etmiyodu...ameliyat ettirdik nerdeyse iki sene geçti sadece bir kere antibiyotik kullandık oda idrar yolları sebebi ile...Rabbim şifa versin kuzucuklara...kıyamıyom hiç çocukların hasta olmasınaa....
Afferim kızıma okuyacak cocuk belli ediyor kendini kucukten masallah subhanallah
Bende fen odevi yapiyom ogleden beri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Son düzenleme: