Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne koriycam o uyuzu hemen ispiyonladı beni. Daykocuğum gel sen benim yanıma bundan sonra senin yanındayım. Destekçinim. O bonus kafada gitsin bensiz kalsın yolsun o saçlarını tek tek naptım ben diye huh ( bu huh'tan çok şey çıkardı o biliyom)

Onun desteğe ihtiyacı varmı acaba yürürken koluna girmek dışında.

Çok ararsın beni

I love Bonus

Onun desteğe ihtiyacı varmı acaba yürürken koluna girmek dışında.

Çok ararsın beni

I love Bonus

Kim kimi ararmış görcez. Ahada burda özür dilemeden zinhar muhattap olmam senle :15::15::15::15::15::15:

Büyük yazimde iyice gözüne girsin huh huh huh

Son düzenleme:
baltayı taşa vurdun bana yetişmek mii olamaz:1::1: haftaya ben eksi bildirecem dün akşam motikuşuyla konuştum gebertirim seni dedii yürüyüşe başlaa eski yaptığın tibet egzersizlerini yap dedi mecbursun dedii bende söz verdim :16::16:

(motivasyon kuşum YENA ):40::16:
o moti kuşuna söyle bizamet topıgıne donsun oyle dızı topıklerınde gezıp durmasın :20:görcez bakem
Sakin kacamak yapma kaveni ic gel haydin öptüm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten nıyetlıyım canım korkma artık bızde oyle seyler olmaz :9::9::9::9::9::9::9:

o moti kuşuna söyle bizamet topıgıne donsun oyle dızı topıklerınde gezıp durmasın :20:görcez bakem

zaten nıyetlıyım canım korkma artık bızde oyle seyler olmaz :9::9::9::9::9::9::9:

Allah kabul etsin cnm

aaayyyy kızlar ne çok kaynatmışsınız böyle
bi şey dicem ama utanıyom benim cnm şöyle soğuk soğuk tiramisu çekti :26::26::26::26:
ama sadece çekti evde tatlı niyetine bir şey yok zaten olsada yemem :20::20::20:

bi şey dicem ama utanıyom benim cnm şöyle soğuk soğuk tiramisu çekti :26::26::26::26:
ama sadece çekti evde tatlı niyetine bir şey yok zaten olsada yemem :20::20::20:

Benimde sıcak sıcak künefe çekiyo napcaz..

I love Bonus

Elma yiyin arada iyidir iyi kiloda yapmaz birakin tatlılari dusunmeyi

Benimde sıcak sıcak künefe çekiyo napcaz..

I love Bonus

Kızlarrrr yapmayın sakın. Yediğinizi farz edin ama sadece o kadar sakın yemeyiiiin. Bakın sonra kilo ve pişmanlık olarak geri dönüyo tecrübeyle sabittir.:20::20::20::20::20::20:

Elma yiyin arada iyidir iyi kiloda yapmaz birakin tatlılari dusunmeyi

Sen o iradeyle nerden bilcen iradesizin halini 😊 kız bak ölümü gör hakkını helal et iyi sardım sana

I love Bonus

Sen o iradeyle nerden bilcen iradesizin halini 😊 kız bak ölümü gör hakkını helal et iyi sardım sana

I love Bonus

yav sendede var o iradedende senin haberin yok ortaya çıkaracaz görecen nolcek o tatlıları yedikte noldu öle düşün ben yemeden duruyosam sen neden duramıyosun heee azcık büyük sözü dinle ayyyy yorma beni bu yaşımda gidecek o kilolar bakk
töbe de kız eğleniyoruz şurda sende helal et benden yana helal olsun ayrıca kırdığım olursa affetsin bazen tutamıyorum kendimi heerşeye burnumu sokuveriyorum

Back
X