Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamun aleyküm kizlar. Esim bugun niyetli olacagindan kahvaltımi onunla beraber gece yaptim. Ufak tefek atistirdim.
Epey gec yattigim icin de 1 saat falan oldu uyanali. Simdi de kepek ekmegiyle tost yiyecegim ve yaninda da ayran icecegim.

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik

bugün içimden bir ses 89küsur çıkacaksın demişti veeeee 89.7 çıktım :52::52::52::52: :1::1::1:

ben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.
maşallah cnm Allah bağışlasın
bende 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 41 hafta 1 gün sonra doğurdum (sancı serumu taktılar sancım ve açıklığım yoktu zamanı geçiyor diye, normal yaptım) 3090gr seninki yine iyi erken gelmiş ama kilosu yerinde maşallah kuzuma :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun
kahvaltıya gittik geldik bizde 2 senedir buradayız şu yanı başımızdaki (10-15 dklık yol) cenneti yeni keşfettik

bugün içimden bir ses 89küsur çıkacaksın demişti veeeee 89.7 çıktım :52::52::52::52: :1::1::1:

bende 97yle hamile kaldım 98le doğuma girdim 41 hafta 1 gün sonra doğurdum (sancı serumu taktılar sancım ve açıklığım yoktu zamanı geçiyor diye, normal yaptım) 3090gr seninki yine iyi erken gelmiş ama kilosu yerinde maşallah kuzuma :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Masallah inşallah bidaha hicccc 90 lari gormezsin cnm :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane

Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?

bende 106ile sezeryana girdim canim :) aslinda normal dogum istiyordum ama benim kiz afacan elleri uzatmis :D acilma olmadi o yuzden sezeryan demislerdi...

gelelim safra kesesi ameliyatina.
hatirladigim buyuk bir agrim olmadi... ertesi gun ayaktaydim... 2gece kaldim hastanede ciktim... (normalde 1geceydi... ama benim kabizlik sorunum oldu)
ev isinide eve döndügüm gibi yavas yavas yaptim :) cocuk vardi birde benim daha 40i cikmamis... onunlada ilgilendim hersey tek basima :)
yani kolay bir ameliyatti... kac saat surdu hatirlamiyorum canim... ama ameliyathaneden odaya gidene kadar toplamda 4saat galiba... (ameliyattan sonra uyanma odasina aliyorlar ya o yuzden o kadar uzun surdu)

fiyatini bilemiycem cunku isvicre'de oldum canim...

kırklandık bugun, çok ama cok mutluyum:nazar::nazar::nazar:-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.
kırklama ile sanki hafifledim.

ayrıca kandiliniz mubarek, tüm dualarınız kabul olsun, göğe acılan elleriniz boş kalmasın...

Selamün aleykümmm...

hayırlı kandiller....dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar nolurr çok ihtiyacım varr....

eşim evde parka çıkarıcaz çocukları kaçıyorum yani...akşama uğrarım inşallah..

kırklandık bugun, çok ama cok mutluyum:nazar::nazar::nazar:-Allah bozmasın, maşallah bize. Allah isteyen herkese saglıklı bir hamilelik, doğum ve en önemlisi bebek nasip etsin.

ayrıca kandiliniz mubarek, tüm dualarınız kabul olsun, göğe acılan elleriniz boş kalmasın...

Maşallah inş isteyen herkese versin Rabbim Aminn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesin kandili mubarek olsun canlarim!!!
Dualariniz kabul olur insallah

Herkese hayırlı mutlu pazarlar dilerim
Miraç kandiliniz mübarek olsun Allah dualarımızı ibadetlerimizi kabul eylesin

sagol canim seninde kandilin mubarek olsun!

masallah :)

seninde kandilin mubarek olsun canim

Selamün aleykümmm...

hayırlı kandiller....dualarınızda benide unutmayın arkadaşlar nolurr çok ihtiyacım varr....

kandilin mubarek olsun canim!!!

bende 106ile sezeryana girdim canim :) aslinda normal dogum istiyordum ama benim kiz afacan elleri uzatmis :D acilma olmadi o yuzden sezeryan demislerdi...

hatirladigim buyuk bir agrim olmadi... ertesi gun ayaktaydim... 2gece kaldim hastanede ciktim... (normalde 1geceydi... ama benim kabizlik sorunum oldu)
ev isinide eve döndügüm gibi yavas yavas yaptim :) cocuk vardi birde benim daha 40i cikmamis... onunlada ilgilendim hersey tek basima :)
yani kolay bir ameliyatti... kac saat surdu hatirlamiyorum canim... ama ameliyathaneden odaya gidene kadar toplamda 4saat galiba... (ameliyattan sonra uyanma odasina aliyorlar ya o yuzden o kadar uzun surdu)

büyük ihtimalle laparoskobik yaparlar herhalde
senin de öyle mi olmuştu

Âmin Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah
Selamün aleykümmm...

Allah hakkında hayırlısını versin canım

Maşallah inş isteyen herkese versin Rabbim Aminn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkesin kandili mubarek olsun canlarim!!!
Dualariniz kabul olur insallah

sagol canim seninde kandilin mubarek olsun!

masallah :)

seninde kandilin mubarek olsun canim

kandilin mubarek olsun canim!!!

Âmin Maşallah hayırlı evlat olsun inşallah

Allah hakkında hayırlısını versin canım
sagolun kızlar:46:. çok şükür bitti kırk gunumuzde, inşallah uykularımızda düzelir.

selamün aleyküm.....
hoşbuldum kızlar, hepiniz çok sağolun, kocaman öpüyorum hepiciğinizi ve sizi çok seviyorum, iyiki varsınız.:54::54::54::29:

herkesin kandili mübarek olsun, hayırlara vesile olsun inşaallah.

sizinle diyet yapmayı özledim:))))
5333ü özledim:D
çok şükürki annemdeyken ve annemgil bendeyken diyet yapmadım ama aşırıyada kaçmadım, şuanki kilomu da çok merak ediyorum ne alemde acaba diye....
1-2gün kendime geleyim bende başlicam tekrar sizlerle bu 5333e inşaallah:))) yeşilçaya da tabiki, bu sefer annemde hiç yeşilçay içmedim, annemler bendeykende içmedim, küsmüş bana yeşilçayım:DDD
inşaallah kilomda abartılı falan çıkmaz:(

çok şükür kızımı uyuttum geldim
kocamda düğüne gitti öğretmen arkadaşları evleniyoruş arkadaşlarıyla toplaşıp gittiler 1 saat durur döneriz dedi ama hala ses seda yok:1:
bugünkü menüm planladığımdan biraz farklı oldu ondan yeniden yazayım dedim
sabah:1 yuurtalı 1/2 muzlu kkk
öğle: 5 ceviz 1 kase erik
akşam: domates çorbası 1 kase(içinde kaşar rendesi de ar tabiki:1:), ızgara köfte 4 tane, fırında kızartma(patateslerini seçtim ama küçük bir parçanın tadına baktım nasıl olmuş diye bundan sonra böyle yapmaya karar verdim kocişimde sevdi), salata yapmaya üşenmedim bolca salata yaptım ve küçük bir kase yoğurt yedim (ne yemişim beee oburiks olmuşum resmen) yazınca çok oldu ama bunların hepsini 1 servis tabağına koydum 1 tabak yani :60::60::60:

meyra hoş geldim cnm

ellerine sağlık cnm bende çok severim çilek reçelini hele bir de dağ çileği olursa hııımmmmmm
ama artık onlar YASAK CISSSS EEEEEE :30::30::30:

eşin finişi kırmış desene:))))
annem rahmetli babam gelirim dediği vakit gelmeyince öyle derdi, yine finişi kırdı deri ne demek istiyorsa artık annem:))))
kızına da çok geçmiş olsun canım, ben annemdeyken nete hiç düzenli giremedim, oyüzden geçmişi ara ara okudum hep.

Ayyy kızlar Alıntılarım ikidir kaynıyor:41::41::41:
Gokcecim Meyracim ellerinize saglik.. Listeler icin teşekkürler...
Daykocum supersin kuzum. Sen bitanesin.. Walla kendim o kiloları vermişim gibi sevindim...:46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Yetişebilirsen bende spor yapıcam :)
Burcucum hayriyecim sizlerde sürersiniz... :nazar::nazar::nazar:Bende bir ayda iki kilo vermişim hepi topu....ben ne zaman diyetimi düzene sokcam desem daha cok tozutuyorum..spor yapıcam desem belim ağrıyor kilo vercem diyorum. O hafta +çıkıyorum... Anlamadım var bir sıkıntım...

Ercanimi gördüm bir ara cok özlettin kuzum kendini...seni cok seviyorummm..
Meyracim hosgeldin evine ..sensiz buralar yetim kaldı ...
Nilufercim sonunda geldin dimi ... Özlettin kendini..
Asuummm gördüm seni bisey diycemde diyemedim....:44::44:
Bonuscum Ayyy cok üzüldüm depreme Cokmu korktunuz...
Allah'tan kimseye bisey olmamış...

:16::16::16::16::29:

Deli gibi midem bulanıyor kızlar aksam yemegi yiyemicem sanirim :(

geçmiş olsun...

ben 1 ay önce 114 kilo ile nomal doğum yaptım, boyum 173. kolay bir doğum du. 5 saat sancı çektim. hastanede 1.saat 15 dakika geçirdim. kilom her iki doğumda da sorun olmadı. ama bebeğim 37 hafta 5 gunlükken zamanını tam beklemeden, ancak 3700 doğdu- masallah. yani şişmansın bebeğin olmaz sişmansın doğuramazsın, şişmansın bebeğin küçük olur mitini yıktım. darısı tum bebek isteyenlerin başına. hamileliktede ne tansiyon, ne şeker ne de rahatsızlık yasadım. yasım 36.

En son gittigim diyetisyende sakin kilo vermeden hamile kalma dedi seker hastasi olur cocuk dedi

bilgiler icin tesekkurler cnm

büyük ihtimalle laparoskobik yaparlar herhalde
senin de öyle mi olmuştu

Genelde laparaskopi yapiolar ben simdiden arastirmaya basladim

Gecmis olsun

kizlar seytan kulagina kursun iki gundur iim ama diyetime cok dikkat ediyorum bu arada hasta oldugum bes gunde 2 kilo vermisim umarim bole gider

Herkese hayırlı kandiller.. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylerde ailemize sevdiklerimize saglik huzur mutlulukla birlikte su aciz kullarına narin ince bedenler nasip eyler...
105le sezeryanmi normalmi ? Bnde zayiflamayi bklemeden dogursammi hmn bi tane

Agri sizi oluomu kac gun sonra ew isi yapiosun ameliyat kac saat suruo nerde oldun? Ucreti ne kadar?
Gecmis olsun acil sifalar
ay ben hep cepten giriorum pcyi acmaya usendigimden cok zor telden okumak kor olcam yakind
Reglyde ben 2 kilo aliorum 600 gr nedirki bittimi 2 kilo gidio😄
Kizlar iyi geceler gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler
deprem icinde gecmis olsun ben yolda mola yerinde otobusdeydim cok fena sallandi otobus once muavin yapio sandim yemek yiyenler kacisinca jeton dustu bnde besik gibiydi Allahin sevgili kuluymusumki ewde yalniz olsaydim bi daha o ewe giremezdim zaten hep aklima gelirdi ewde yalnizken ...17 augtosu yasayanlar sismograf gibi oluo ilk dakika 6-7 siddetinde dedim 6,5 cikti 2 yi bile hissederim ben😔
bu arada annmlerin yanindayim geldim molada deprem oldu otogardan cenazeye katildim ewe geldigimizde saat1 di cok yorgun ve uykusuzum
net telefonun neti cok zor yazismak ama eli
mden geldigince ugrayacagim size k.i.b. Mucux
kayinvalide de yaptırdı o ameliyati 3 noktadan delmişler ama izler simdi belli belirsiz..
Kilolu hamilelerde saglik riskleri daha fazlaymis dedi bir arkadas dr beslenmene dikkat et yeter sikinti olmaz dedi..seker yükleme testini filan istiyorlar hamileyken.bende 94 ile hamile kaldım 101 ile doguma gittim.allaha sukur sorun yasamadım.. İnsallah sende yasamazsın...Bencede erteleme..

Günaydın hayırlı kandiller...

Kalınca su 2 kayısı

Kahvaltı
2 yumutayla menemen+ 10 zeytin+ yarım salatalık+ 2-3 küp kaşar

I love Bonus

Yaz katip bugun 12 zeytin eksik Yenilmis... Hayirdir kuzum bugün iştahtanmi düştün :)

slm kızlar
kandiliniz mübarek olsun

canim tebrikler cok sevindim seninadina birdaha hiç çıkmayalım yukarı hep ineriz insallah...
Gorumcemde hamileligin ilk 4 ayinda 6-7 kilo verdi .sonra geri aldı ... Cokmu zor oldu ki canim benim...

amin canim..masallah o halde artik daha guzel ele avuca gelir bebis .. Eskiler nede guzel biliyorlarmış ..bizim ufakliginda kırkı çıkınca nasıl algıları artmiş daha güçlenmiş ve hayata tutunmuştu ...

gecmis olsun..geniz akintİsi cok fena mide bulantisi yapıyor malesef... Ondan olabilirmi?

Back
X