Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün aleykümm....

ben geldimmm....işler çok oyüzden kilo bildirmimi yapıp kaççem hemen...

kilo:81,4

spor:280 dakika....

dun yengemler mangala davet ettiler... oraya gittik saat 19:30gibi anca saat 22de yemek yedik (yuh diyorum) gerci her seferinde oyle oluyor onlarla...
allahtan fazla kacirmadim :) ama gec yedik ya sabaha kadar tam eritemedim :D

kilo bildirimi 90,6
spor: 350dakika

Herkese iyi aksamlar

Bonusun bugun isi basndan askindi o yuzden girememistir. Temizlik yapti ama oyle boyle degil komple. Yarina pestili cikmis durumda donucektir araniza :)

nur1835

himmm iyi bakalim temizlik yapmis evini piril piril etmis ne guzel :)

gökçe iremim bnde duydum nette hardal tohumunu alıcam pazardan vallahi 3senedir çekiyorum pahalıda olsa alırdım...sürekli bacaklarım kıpır kıpır böcek geziyor gibi...yatınca dahada çok rahatsız oluyorsun ayakta iken anlamıyorsunda pek....

bencede al dene yani en fazla bir ise yaramaz... ama zarari olmaz bence :)

Kilo bildirimimi yapayim.
91.4 .. :thumbdown:
gıcık oldum o kadar dikkat et 200 gr ver:mad: reglim de bitti aslinda hala siskinlik devam ediyo. :(
Spor da bu hafta sadece 2 gun yürüdüm 1er saat 120 dk.

regl yuzunden daha hala siskinlik vardir canim en azindan +da degilsin :)

Gunaydin hanimlar Ya hala güya diyet yapıyorum utanmıyorum :26:da herhalde ben bu 77 ile kalicam gitmiyor gitmiyor

demek o kiloya gelince vermek daha da zor oluyor canim :( insallah verirsin!!!

Günaydın herkese
Kilo bildirimi: 95.7
1 gün yürüyebildim 60 dk
Regl dönemimdeyim.şişkinlik var herhalde bu hafta + lardayım.gerçi çok da dikkat edemedim bu hafta onun da etkisi var sanırım.neyse bu gün yeni bir başlangıç daha yaptım.haftaya eksileri görürüz inşallah.

takma kafana!!! dedigin gibi yeni bir baslangic yap devam :)

esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım

inşallah canım:16: evet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde

ayyy insallah bas agrin bir an once gecer canim... yat dinlen karanlik odada canim

bu hafta kaçamakta yapmadım
reglim geçen hafta bitti uykuda iyi uyudum ama dün (ayıptır söylemesi) büyük tuvalete çıkmadım ondan mı ki

kesin ondandir canim... o bende coook etki gosteriyor mesela...

deyzeee yine harikasın bravoo :34::34:

Bu arada Bonus kafanın kızı telini suya atmış. o bakımdan teli yapılana kadar giremiycek. ben onun kilosunu da bildireyim.

Bonus kilo bildirimi 94.9

sagol canim bildirim icin :)
vayyy zilli telefonu suya atmis ha... tlf hala elindeyse bataryasini cikarip pirince yatirsin 48saat ondan sonra tamir oluyor telefon :) turkiyede ben yegenin telefonu tamir ettim oyle

vayyy zilli telefonu suya atmis ha... tlf hala elindeyse bataryasini cikarip pirince yatirsin 48saat ondan sonra tamir oluyor telefon :) turkiyede ben yegenin telefonu tamir ettim oyle

dün akşamdan beridir pirincin içinde ama birazdan telefoncuya götürcek bakalım ne diyckler

kizlar gecen cuma kilo bildirimi yapmayi unutmusum yogunluktan :20: bugun hemen yazayim yine unutmayayim.

kilo bildirimi 92.6

Dun daha az kilom vardi ama gec birseyler atistirdim dun gece, misafirlikteydik ve ben de sabaha kadar eritemedim.Neyse su 90 rakamlardan sabirsizlikla kurtulmayi bekliyorum insallah.

dün akşamdan beridir pirincin içinde ama birazdan telefoncuya götürcek bakalım ne diyckler

akilli telefon demi???
bataryasini cikarip karton kutuda pirincin icine koyarsa 48saat icinde hic sorunsuz calisir :)
bu konuda tecrubeliyim... bosuna telefoncuya goturmesin daha... zaten bu islemden sonra calismazsa baska turlu imkani calismaz zaten canim :)

Günaydın herkese
Kilo bildirimi: 95.7
1 gün yürüyebildim 60 dk
Regl dönemimdeyim.şişkinlik var herhalde bu hafta + lardayım.gerçi çok da dikkat edemedim bu hafta onun da etkisi var sanırım.neyse bu gün yeni bir başlangıç daha yaptım.haftaya eksileri görürüz inşallah.
Olsun haftaya cok cok eksi olur cnm :-)
Maşallah sana azmine hayranım doğrusu.çok iradelisin nedir bu iradenin sırrı.ben karar veriyorum yapacağım diye bir bakmışım ipin ucu kaçıvermiş:((((
Teşekkür ederim cnm sıkı sıkı tuttum ipin ucunu dedigin gibi kactimi duzen bozuluyor inanki bende bilmiyorum yapim geregi inatciyimdir acayip simdi diyet yaptigimi herkese soyledim ya asla beceremedi tutamadi bogazini dedirtmem kendime derlerya beyinde bitiyor dogru ben diyetisyene gitmeden once karar verdim vericem bu kiloyu diye inan ilk zamanlar bile hic acikmadim sartladim kendimi eee bide o kadar spor yapiyorum bosami gitsin inan eve dondurmada giriyor pastada tatlida ama 2 aydir tatmadim bile simdiye kadar yedimde noldu
Simdi geldim diyetisyenden cok guzel dedi 4 nisandan beri 12,4 kg olmus coguda yagdan gitmis :-):-):-)
maşallah canım çok güzel gıdıyorsun:34:sen haftaya çıft hanelerıde gorursun inşllah:16:

kılo bıldırımı
spor 330 dk
kilo 124.2

sadece bır kılo vermısım daha reglı de olmadım bakalım haftaya ne olacak :50:
Tebrikler canim şişkinlik vardir yoksa 2 kg olurdu kesin heyyyooooo :-):-)
kilo bildirimi

71.6 hala şoklardayım. bikaç kere daha böyle hastalansam eriyip gidicem he :51::51::51::51::34:
Deliii iyi olda dursun o kilolar yinede tebrik ederim:-)
günaydın arkadaşlar anneme gidiyorum gece gelirim artık hemen bildirimimi yapayım...

kilom 121.5:8: çok şükür 121ide gördüm uzun bir aradan sonra..
sporda iki mille leslie 180 dak.. yaşasın leslie ... walk walk walk
Haftaya 120 olacak ins :-)
herkes eksi olsun eksiler havada uçuşsun o zaman çookkk mutlu olurum çünkü sizler de mutlusunuzdur :54::54::54::54:
bi ben eksi olamıcam herhalde :14::14:
Olursun cnm dert etme
merhabalar şöyle bir göz atımda bayağı eksi bildirimler gördüm tebrikler arkadaşlar çok güzel haberleer:16::16::16:

ben dün telefondan bayağı yazdım size ama göndere tıklayınca hepsi uçup gitti tel den okumak kolayda yazıp göndermesi işkence gibii :) dün eltimlere kahvaltıya gittim bayağı ağır kaçırdım perşembe perşembede iyi olmadıı :)) bugünde bir arkadaşımda toplanıp yiğeninin sünet yemeği için yaprak sarcaz gitmeden önce kendi evime yemek yapsam iyi olucak bütün hafta hergün dışarıda yapıcak biişey

bulduum resmen evi temizlememek için bahaneler buluyorum:31:

kilo bildirirmim :121.4
Amann ben temizledimde noldu dun cam sildim aksam şakır şakır yagmur yagdi halada yagiyor :-)

Bu arada Bonus kafanın kızı telini suya atmış. o bakımdan teli yapılana kadar giremiycek. ben onun kilosunu da bildireyim.

Berhudar ol evladim hehehe cok uzuldum ya bak sen cimcimenin yaptigina sole o bonus kafaya hemencik yaptirsin telini bide sakin kacamak yapmasin :-):-):-)
Hayırlı mutlu cumalar
Kilo verenleri kutlarım
Benim kilom aynı Gökçecim ellerine sağlık şimdiden
Meyracım bikaç gün yürüdüm ama ne kadar bilmiyorum :) senin de ellerine sağlık
Sagol cnm sanada hayırlı cumalar olun
Selamün aleykümm....

ben geldimmm....işler çok oyüzden kilo bildirmimi yapıp kaççem hemen...

kilo:81,4

spor:280 dakika....

Misafir demi kolay gelsin cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhaba ;
kılo bildirimi yapayım
Kilom 88.0
Spor en fazla 120 dakika
Meyracim gokcecim şimdiden teşekkürler ..

sozen topicte görünüyorsun sesime neden cevap vermiyorsun :3::3::3:
canimm dun gördüm ama geç gördüm kusura bakma ,bu ara cok asabim bozuk , o kadar uğraşıyorum dun sabah 89 kilo geldim.gitmiyor da gitmiyor kilolar...1 aydır tık yok.iyice bunaldım. Eski yazılanlara bakıyordum ben yenilere gelene kadar baktım gitmişsin.. Onlarida tam bitirmedim ya neyse...sende uzme kendini öpüyorum cok...

günaydın kızlar
bugün çok sinirliyim kendi kendime nazar mı ettim ne oldu bilemedim
dün 89 kiloydum yaşasın bir kilodan fazla vermişim dedim bugün yine 90.2 çıktım :47::47::47::47:
sinir olmamak elde değil hırrrrrrrrrr

maşallah cnm süpersin :46::46::46::46::46:
Kuzum wc etkisi diyelim bu duruma... Uzme kendini...

Kilo veren tüm arkadaşları kutlarım. Bizlerede nasip olur insallah...

Son düzenleme:
akilli telefon demi???
bataryasini cikarip karton kutuda pirincin icine koyarsa 48saat icinde hic sorunsuz calisir :)
bu konuda tecrubeliyim... bosuna telefoncuya goturmesin daha... zaten bu islemden sonra calismazsa baska turlu imkani calismaz zaten canim :)

Iphone bataryası cikiyomuki

Olsun haftaya cok cok eksi olur cnm :-)

Teşekkür ederim cnm sıkı sıkı tuttum ipin ucunu dedigin gibi kactimi duzen bozuluyor inanki bende bilmiyorum yapim geregi inatciyimdir acayip simdi diyet yaptigimi herkese soyledim ya asla beceremedi tutamadi bogazini dedirtmem kendime derlerya beyinde bitiyor dogru ben diyetisyene gitmeden once karar verdim vericem bu kiloyu diye inan ilk zamanlar bile hic acikmadim sartladim kendimi eee bide o kadar spor yapiyorum bosami gitsin inan eve dondurmada giriyor pastada tatlida ama 2 aydir tatmadim bile simdiye kadar yedimde noldu
Simdi geldim diyetisyenden cok guzel dedi 4 nisandan beri 12,4 kg olmus coguda yagdan gitmis :-):-):-)

Tebrikler canim şişkinlik vardir yoksa 2 kg olurdu kesin heyyyooooo :-):-)

Deliii iyi olda dursun o kilolar yinede tebrik ederim:-)

Haftaya 120 olacak ins :-)

Olursun cnm dert etme

Amann ben temizledimde noldu dun cam sildim aksam şakır şakır yagmur yagdi halada yagiyor :-)

Berhudar ol evladim hehehe cok uzuldum ya bak sen cimcimenin yaptigina sole o bonus kafaya hemencik yaptirsin telini bide sakin kacamak yapmasin :-):-):-)

Sagol cnm sanada hayırlı cumalar olun

Misafir demi kolay gelsin cnm

tebrık ederım arkadaşım :46::46::46::46:emeklerın hıç boşa gıtmez inan kendım vermıs gıbı sevınıyorum hepınız ıcın :16: kışa fıstık gıbı hatun olucan ınşallah buarada umarım şişliktır haftaya gorucez bakalım :34:

Herkese merhaba ;
kılo bildirimi yapayım
Kilom 88.0
Spor en fazla 120 dakika

canimm dun gördüm ama geç gördüm kusura bakma ,bu ara cok asabim bozuk , o kadar uğraşıyorum dun sabah 89 kilo geldim.gitmiyor da gitmiyor kilolar...1 aydır tık yok.iyice bunaldım. Eski yazılanlara bakıyordum ben yenilere gelene kadar baktım gitmişsin.. Onlarida tam bitirmedim ya neyse...sende uzme kendini öpüyorum cok...

sibelcım sıkma canım canını çünkü sıktıkça gıtmıyor sakın şok dıyette yapma bızı o dıyetler mahvettı gıdecek canım ben emınım sporu falan arttır ıstersen bıraz ama pes etme canım sakın :34::54:

Son düzenleme:
Herkese merhaba ;
kılo bildirimi yapayım
Kilom 88.0
Spor en fazla 120 dakika

Canım bak düne göre bile farketmiş çok yoruluyorsun ondan sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrık ederım arkadaşım :46::46::46::46:emeklerın hıç boşa gıtmez inan kendım vermıs gıbı sevınıyorum hepınız ıcın :16: kışa fıstık gıbı hatun olucan ınşallah buarada umarım şişliktır haftaya gorucez bakalım :34:

Evet olacaz hep beraber ama 😍😍😍

Bugün akşam yemeğinden sebzeyi de kaldırdı sadece 2 köfte kadar et tavuk yada 2 yumurta yanında 1 s.b yoğurt yada 2 brd ayran 1 dilim ekmek 1 porsiyon söğüş salata yada yeşillik dedimki diyetisyene ölmem demi yok bişi olmaz dedi 😜😜😜
Şaka bir yana midem küçüldü hissediyorum artık 2 -3 gecedir akşam yemeği fazla geliyordu spor yaparken rahatsız oluyordum 1-2 gün zorlar sonra alışıyo bünye 😄😄😄

Birde dün gazetede okudum açlık hissettiğiniz an taze nane koklayın 1 yaprak ağzınızda çiğneyin yazıyodu nane kokusu yeme hissini gideriyormuş galiba

dun yengemler mangala davet ettiler... oraya gittik saat 19:30gibi anca saat 22de yemek yedik (yuh diyorum) gerci her seferinde oyle oluyor onlarla...
allahtan fazla kacirmadim :) ama gec yedik ya sabaha kadar tam eritemedim :D

kilo bildirimi 90,6
spor: 350dakika

himmm iyi bakalim temizlik yapmis evini piril piril etmis ne guzel :)

bencede al dene yani en fazla bir ise yaramaz... ama zarari olmaz bence :)

regl yuzunden daha hala siskinlik vardir canim en azindan +da degilsin :)

demek o kiloya gelince vermek daha da zor oluyor canim :( insallah verirsin!!!

takma kafana!!! dedigin gibi yeni bir baslangic yap devam :)

ayyy insallah bas agrin bir an once gecer canim... yat dinlen karanlik odada canim

kesin ondandir canim... o bende coook etki gosteriyor mesela...

Gökçe çoğunlukda en geç saat akşam yedide yemeğimizi bitiriyoruz.bağzen sahile yürüyüşe gitidiğim zaman insanlara bir bakıyorum gece 10 da yeni yeni mangalarını yakıyorlaar yaaa diyorum o kadar erken yiyoruz o kadar dikkat ediyoruz bu millet gece 10 larda 11lerde yemek yiyorlar ama zayıflar bu haksızlık diye düşünüyoruum puufff....

akilli telefon demi???

Vay be ben bilmiyordum aklımda bulunsun prinç başka bişeyi tamir ediyor mu?

selamün aleyküm.....

naber fıstıklar:)
ben bugün yorgun savaşçı gibiyim nedenini bilmesemde:):27::27:

ben bugünde tartılamicam malesef, çünkü tartının pilini alamadım, haftaya kaldı artık tartılma durumum.
dün eşime 2tane yuvarlak saat pili al gelirken dedim, gitmiş bildiğimiz tombul saat pillerinden almış getirmiş:))))
bu yuvarlakmı dedim, o da pile baktı sonra birde bana baktı:D
naapsın adamcağız işte akşama kadar beyni dönüyor.

bir geçmiş yapıyım şimdide:)

şuan için:
4313*30
4tahıl
3et
1süt
3meyve
*
3yağ
0sebze
(başarılı):nazar:

sibelcım sıkma canım canını çünkü sıktıkça gıtmıyor sakın şok dıyette yapma bızı o dıyetler mahvettı gıdecek canım ben emınım sporu falan arttır ıstersen bıraz ama pes etme canım sakın :34::54:
enerjim düştü iyice hayriyecim .. Dikkat edicem bakalım.haklisin biraz sporu artırıyor bakalım insallah bu hafta gider biraz...

Canım bak düne göre bile farketmiş çok yoruluyorsun ondan sanırım

kuzum sagol insallah ...

Bugün akşam yemeğinden sebzeyi de kaldırdı sadece 2 köfte kadar et tavuk yada 2 yumurta yanında 1 s.b yoğurt yada 2 brd ayran 1 dilim ekmek 1 porsiyon söğüş salata yada yeşillik dedimki diyetisyene ölmem demi yok bişi olmaz dedi 😜😜😜
Şaka bir yana midem küçüldü hissediyorum artık 2 -3 gecedir akşam yemeği fazla geliyordu spor yaparken rahatsız oluyordum 1-2 gün zorlar sonra alışıyo bünye 😄😄😄

canim senin adına cok seviniyorum..masallah diyorum :nazar::nazar::nazar: düzenini hiç bozma ufak kacamaklar bitiriyor malesef...devam arkadasim :46::46::46:

Ara öğün: 1 su bardağı süt
Öğlen
8 kasik sebze yemegi(1 tabak)
1 kase yoğurt
Yağsız salata
1 dilim ekmek
Arada 2 ceviz içi var
16. 30 gibi 2 galeta
Öğlen yemeğinde listede ne varsa sildim süpürdüm.hala açımmmm.

oğulcuklarım canm bu bacaklarda karıncalanma hissi çk rahatsız edici bir durum şimdiye kadar psikolojik olduğunu söylediler ilaç kullanmama rağmen geçmedi şimdide güzel br fizik tedavi dru gelmiş ona gittim oteşhisi koydu inş geçer...

yenacım demek iki yaşına kadar sürer yandım o zaman yavrum çokda iştahlı maşallah...

gökçe iremim bnde duydum nette hardal tohumunu alıcam pazardan vallahi 3senedir çekiyorum pahalıda olsa alırdım...sürekli bacaklarım kıpır kıpır böcek geziyor gibi...yatınca dahada çok rahatsız oluyorsun ayakta iken anlamıyorsunda pek....

canım kızınada sanada çok geçmiş olsun.
canım bende de bu aralar şöyle oluyor, hiç böyle olduğunu bilmem kendimin.
önce sağ ayak parmaklarımla başladı, kramp giriyor, sonra bacağıma geçti, belli bir müddet sonra diğer bacağıma geçti, şimdi kollarımda da olur oldu, geçici kramplar ama, yani sıkıntı verecek derecede değil, bilhassa sinirlendiğim gerildiğim zamanlar oluyor geçiyor.
sende de böyle oluyormu? merak ettimde....

esselamun aleykum
hayırl cumalar canlarım
bugun kendımı çok yorgun hissediyorum acayıpte basım agrıyo sanırsam mıgrenım tutacak niyetlıyım ılçta ıcemedın dua edın de bozmak zorunda kalmayım

inşallah canım:16: evet demekkı sana guvenmıs bakalım haftaya gorecez benımkınıde

allah yardımcın olsun canım....

Arkadaşlar sizinle kahvaltımı paylaşmak istiyorum.aslında resim ekleyecektim ama beceremedim.
1 domates
1salatalık
6 zeytin(aslında diyetisyen 10 zeytin vermişti ama çok geldi)
4 ceviz içi
Küçuk bir kase dereotlu,çörekotlu lor peyniri
2 dilim çavdar ekmeği
1 bardak açık çay
Böyle yazınca gözüme çok göründü ama anca doydum:56: hatta yesem hala yiyebilirim.

içim açıldı menü fotonla:)
teşekkürler:):34:

tüh....
geçmiş olsun....:50:

Birde dün gazetede okudum açlık hissettiğiniz an taze nane koklayın 1 yaprak ağzınızda çiğneyin yazıyodu nane kokusu yeme hissini gideriyormuş galiba

açlık hissi geldiğinde ağzına 3-4damla limon sık, o limonu ağzında yayarak hissederek yut, bu bende iştahı kesiyor, istersen bir dene canımcım bunuda.

Back
X