sağol canım az değil tabi ama daha yolum var ve gitmiyoo artık...genelde öyle düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte....
çok iyi anlıyorum seni canım, haklısın sende.
dedimya normal durum bunlar:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım az değil tabi ama daha yolum var ve gitmiyoo artık...genelde öyle düşünmeye çalışıyorum ama bazen olmuyo işte....
Ben veriyorumhayde hep beraber bu sabah 101.8 ciktim haftasonuna inşallah 99 lari gorecem
Sagol kuzucum plan degisti esim evi gormus 20 yillik bina cok eski dedi ugrasamam tadilatla falan en az 100 bin harcamak lazim dedi de dedi
Simdi arsa alip uzerine celik evler var ya hazir onlardan yaptiralim diyor ayyy hayalimde solee kocaman terasli bi ev varo zaman hicbisi satmayada gerek kalmiyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr yumurta cips falan yemesin dedi. Yumurtayi zorla yediriyodum zaten vermem artik.
nur1835
Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik verecek..
Tamamdir canim kahve sözümü aldım.insallah ilk fırsatta hopurdetiriz. Kuşlarının iyi olmasına sevindim.anlayamadim cunki :26:
Haklisin kendimi yormamaliymisim.esim zorla alisveris merkezine götürdü aslinda hep ben zorlarım.oralarda mindar olacaktım..ayakta uyudum resmen eve gelince ilac içip yattım.yeni kalktım.
sagol canim.. İnsallah geri gelmezler o giden kilolar..
Bu arada hava baya yağmurlu tadilat isleri zor olur bu havada..cok kalcanmi orda daha...
Sabah beri hava cok kotu sanki kis havasi kasfetli karanlik yagmurlu
buraya başladığımdan beri 25 kilo verdim ama artık veremiyorumm aylardır hapsoldum iki kilo arasına inemiyorum aşağıı....![]()
Sorma kuzum 10 gun olcak ama gittikçe kötüledim.bakiyim belki yarin Dr a giderim.cogu gecti antibiyotik kullanımım diyorum.dr kesin antibiyotik ..
Cok guzel temiz hava yeşillik bayılırım...essekamun aleykum
günaydın canlarım internetı yakalamışken hemen bı sıze bakayım dedım burda hava guz gunu gıbı güya yaz geldı dıye buraya geldık ama oğlumu 2 ser kat gıydırdım inşallah hasta olmazama bır güzel tarafı var kı yamurdan sonra harıka yesıller daha parlak mısgıbı toprak kokusu
ben çok enerjıgım çok enerjıgım :118:
gelmezler canım korkma bız sanırım kurban bayramına kadar burda oluruz canım
Kuzum Bende dünden 600 gram fazla çıktım ama yinede eksideyim.gider ama spor lazım sana...günaydınnnnn
dün görümcemler de babamla birlikte geldi sürpriz yaptılar bize
yemeklerim ucu ucuna yetti çok şükür
sabah kahvaltı ortalık toplama derken anca girebildim
ayy sorma çok sinir oluyorum dün 89.0dum bugün yine 90.0 çıktım
ne sinir bozucu bir durum bu böyle çok sıkılıyorum artık ama yılmıyorum devam
afiyet olsun yine kaçırdım...bidahaki sefer insallah...Aleykumselam canim kisss kalp kalbe karsiymis derler yeminle aklimdan geciyodun
Kizlarr nerdesiniz kahve vakti yazacaktim bende
Huuuu hatunlar hadee ben yapiyom kopuksuz kahvemi
Burdada cok kapalı hava.. Kapalı havaları hiç sevmiyorum..dışarı çıkamıyorum o zaman..Sabah beri hava cok kotu sanki kis havasi kasfetli karanlik yagmurlu
canim bir aydır bendede tık yoktu walla cok asabim bozuldu ama bu hafta daha hızlı gidiyor sanki.. Oluyor biliyorsun duraksama..kendini yokla bir..Selamün aleykümm..
ben geldimm...cumartesi misafirlerim gelmeyince biz anneme gittik güzel geçti..bahçeden bolca kiraz topladık...dut yedik falan bu arada annem bir sürü güzel
mamalar hazırlamışşş..yediklerimi saymıyayım canınız çekmesin ama ne olcak benim bu halim niye sevdiğim şeyleri görünce herşeyi unutuyodum hadi
yiyorum bi dilim yesem bıraksam olmazmı bitene kadar yemek zorundamıyım çok kızıyorum kendime ama ne farkederki..zaten onca uğrasa kilo veremeyen
ben şimdi diplerdeyim motivasyon falan kalmadı...toparlıyamıyorum..tek güzel olan sporu bırakmadım devam ediyorum ama diyet falan kalmadı...bu hafta
günümde var ben daha toparlıyamadan bide o giricek araya...af allahım afff...nerde diyete ilk başladığım zamanki azim irade istek hevess...hiç biri yok
artık...ozaman tamam demiştim artık alıştım çok sevdiğim bişey olunca bi tadına bakıyodum daha yemiyodum..nereye gitti o halim...çok üzgünüm çok
kızgınım kendime...![]()
Allah kabul etsin canim .. Ben dünyevi şeylerle uğraşıyorum hep..bu yönden eksiğim biliyorum ama kimbilir birgun bende biseyler yaparım...bu hafta okumam gereken 2cüzüm var, birine okumak üzere aldım, hayırlısı ile bir bitirseydim bu 2cüzümü hergün bir telaşe çıkıyor çünkü.:26:
Bende felsefeni severim .domatesliside varkızlar special k krakeri denemeniz gerek. tadı süper özellikle fesleğenli olan. ve tok tutuyo. bugün sabah bi dilim ekmek az peynir az zeytin yedim. 2 gibi 1 tane muz yedim şimdide bi paket o krakerden yedim. Tok hissediyorum ve taı da gerçekten çok güzel. Akşamı da atlatırsam bugün gayet güzel geçmiş olucak. yarın yoğurt alıcam krakeri yoğurtla yiycem daha lezzetli olucak ve daha doyurucu.
sagol canim oglen gittim Dr a ilaçlar verdi birazdan basliycam bende.antibiyotik vermesin diye yirtindim resmen.vermedicanım bu hafta böyle geçicek galiba hava durumu öyle söylüyor ama ben seviyorum daha yaz gelmeden sıcaklardan bunaldık sanki yağmur yağıyor serin yağmur duruyor güneş yüzünü gösterince çok sıcak bide susuzluğu düşününce yağmur yağsın istiyoruum :)
canım hiç canını sıkma geçici bir gün olmuş kaçırmışsın anne mamaları lezzetli olur :)kalabalıklarda mağlesef benimde frenlerim tutmuyor:26: birde o kadar kilo vermişsin her zaman verdiğin kiloları koruman bile bir başarı inan bunaa :)
canım nasıl oldun dr. a gittin mi ? şimdi nasıl hisediyorsuun daha iyisindir inş.
Ilk firsatta gormek istedigim yerlerden biri turlarla gidim diyorum esim beraber gideriz diyor eee bi turlude isi gucu birakamiyo artik isyan edecemm az kaldihımmm, iyi bir dene ozaman canım:)
ben konya.
Maşallahburaya başladığımdan beri 25 kilo verdim ama artık veremiyorumm aylardır hapsoldum iki kilo arasına inemiyorum aşağıı....![]()
Hop hopp[video=dailymotion;x185lgx]http://www.dailymotion.com/video/x185lgx_hap-koydum-kuyruklu-ya-lan-roman-havasa-kara-miki-halil_fun[/video]
Hayirlisi cnm gecen yazdan beri dusunuyoruzda araya dukkan girdi kismet ne zamana bakaliminşaallah canım görürsün 99u
ev konusuda demek öyle oldu, hayırlısı olsun inşaallah.
hımm tamam canım, tekrar çok geçmiş olsun.
tamamdır:)![]()
Kuzum altkat komsum geldidayko nereye gittin canım![]()
kızlar special k krakeri denemeniz gerek. tadı süper özellikle fesleğenli olan. ve tok tutuyo. bugün sabah bi dilim ekmek az peynir az zeytin yedim. 2 gibi 1 tane muz yedim şimdide bi paket o krakerden yedim. Tok hissediyorum ve taı da gerçekten çok güzel. Akşamı da atlatırsam bugün gayet güzel geçmiş olucak. yarın yoğurt alıcam krakeri yoğurtla yiycem daha lezzetli olucak ve daha doyurucu.
estağfirullah.
bende kaşıkla almam köpüğü ama köpüklü olur benim kahvem genelde:) neden çünkü ben kahveyi çok koyarım, 1kahve fincanına 4tatlı kaşığı kahve koyarım
hem köpüklü olur hemde daha lezzetli olur, herkes benim kahvemi çok beğenir. benim gibi yaparsan hele birde şekerli yaparsan çok çok daha güzel olur.
bende yaptım geldim, içiyom şuan:)
sağolasın sanada afiyet olsun....:126:
yanlış okumadım di mi 1 fincana 4 tatlı kaşığı
bacım sen ne yaptın öyle yav sen kahve değil direkt telve içiyorsun herhalde
ben 1 fincana 1 t. kaşığı kahve koyarım
dur cnm çekti yapayımda geleyim bari![]()
4 kaşık kahveye 2 kesme şeker normal zatencanım dibe çöker zaten çoğu, valla bence bir dene yani, benim kahvem meşhurdur güzelliği ile:)
afiyet olsun, istersen bu sefer benim gibi yap.
bişey daha dicem ama şok olma yine:)
şekerli kahve içinde 1kahve fincanına 2küp şeker, orta şekerli içinde 1küp şeker atarım.![]()
4 kaşık kahveye 2 kesme şeker normal zaten
yaptım geldim kahvemi şimdi resmini atıyom pcye![]()
senin mesajını kahvemi yapıp gelince gördüm bir dahakine artık
haydi buyrunnnn
Eki Görüntüle 1141939 Eki Görüntüle 1141940
Selammm leslie mi yaptim yemegim hazir yemek yiyecek halim kalmadikomsu geldiydi ara ogun gume gitti onlada kahve icince uzerine bide 3 mil fazla geldi kiz da makarna istiyor yemek yiyem onun gonlunu yapam
senin mesajını kahvemi yapıp gelince gördüm bir dahakine artık
haydi buyrunnnn
Eki Görüntüle 1141939 Eki Görüntüle 1141940
kolay gelsin ozaman:)
sana özelden mesaj atmıştım bugün, görmedin galiba.
kolay gelsin ozaman:)
sana özelden mesaj atmıştım bugün, görmedin galiba.