Selam gençlik ..
Kuzum sorma dun dedim ya evde simit var diye..
Dun gece öksürükleri boğularak uyandım yine... Cok kötü oldum.ilac alicaktim.ac karnına ilac icmem dokunuyor..simidin çeyregini yedim walla :26::26::26: gece gece ölecektim gerci ,bırak simidi o telaşla fili bile yerdim...
Ptesi aile hekimine gitmiştim.bu sefer hastaneye gittim sabah ,bronsitnilerlemis dikkat et dedi... İnsallah zatürreye filan çevirmez...:26::26::26:
Ayyy üzüldüm simdi...
5-6 sene önce bir yakınım gittiği tatil koyunu cok methetti.. Esimle bizde gidelim dedik.cardakli filan doğal yasam.fareler iguana mi kertenkelemi koca yaratiklar vardı çatımızda.. Ayyy dedim.. Burdan nasıl kurtulcaz ..geceleri uyuyamamistim.ama insan zamanla alışıyor sanirim.eskisi kadar tiksinmiyorum.baksana sorvivorda fareler adamların üstlerinde dolaşıyor...
bulgura bayılırım.bana ödül olur o diyet:)
insallah canim en kısa sürede 8 lerde ulaşırsın..
Süpersin bence bulduğun her fırsatı değerlendir.. Ben yapamıyorum bugun cunki cok hastayim...
Canim yazırmısin tarifini ? Yada ben nerden bulup okuyayım bir bakem:)
bende poşet yaptım yatağın basına astım.tuvalet kağıdı en iyisi evet ama burundan çıkan kitle cok olunca rulo pecete daha kullanışlı olabiliyor..
Allah bağışlasin yavrularınızı
Canim hosgeldin.insallah hersey gönlünce olur..yalnız altı günde altı kilo yağdan gitmez.bagirsaklar boşalır .migde boşalır odem atılır.bunlarla birlikte en fazla iki kilo yag gider ,sadece yag gitmez birazda mutlaka kas gider bence..diyetisyen 6 kilo yağ gitti mi dedi...bence imkansız
banada oluyor öyle burda yazmak aslinda hiç kolay değil.siteyi cok daha ergonomik yapabilirlerdi bence.. Cok zaman kaybettiriyor yazması..
![]()
Yarin yazarim ayrintilariyla insallah baslariz :)