Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam gençlik ..

Kuzum sorma dun dedim ya evde simit var diye..
Dun gece öksürükleri boğularak uyandım yine... Cok kötü oldum.ilac alicaktim.ac karnına ilac icmem dokunuyor..simidin çeyregini yedim walla :26::26::26: gece gece ölecektim gerci ,bırak simidi o telaşla fili bile yerdim...
Ptesi aile hekimine gitmiştim.bu sefer hastaneye gittim sabah ,bronsitnilerlemis dikkat et dedi... İnsallah zatürreye filan çevirmez...:26::26::26:

Ayyy üzüldüm simdi...
5-6 sene önce bir yakınım gittiği tatil koyunu cok methetti.. Esimle bizde gidelim dedik.cardakli filan doğal yasam.fareler iguana mi kertenkelemi koca yaratiklar vardı çatımızda.. Ayyy dedim.. Burdan nasıl kurtulcaz ..geceleri uyuyamamistim.ama insan zamanla alışıyor sanirim.eskisi kadar tiksinmiyorum.baksana sorvivorda fareler adamların üstlerinde dolaşıyor...

bulgura bayılırım.bana ödül olur o diyet:)

insallah canim en kısa sürede 8 lerde ulaşırsın..

:46::46::46: Süpersin bence bulduğun her fırsatı değerlendir.. Ben yapamıyorum bugun cunki cok hastayim...

Canim yazırmısin tarifini ? Yada ben nerden bulup okuyayım bir bakem:)

bende poşet yaptım yatağın basına astım.tuvalet kağıdı en iyisi evet ama burundan çıkan kitle cok olunca rulo pecete daha kullanışlı olabiliyor..

Allah bağışlasin yavrularınızı :nazar::nazar::nazar:

Canim hosgeldin.insallah hersey gönlünce olur..yalnız altı günde altı kilo yağdan gitmez.bagirsaklar boşalır .migde boşalır odem atılır.bunlarla birlikte en fazla iki kilo yag gider ,sadece yag gitmez birazda mutlaka kas gider bence..diyetisyen 6 kilo yağ gitti mi dedi...bence imkansız :50::50:

banada oluyor öyle burda yazmak aslinda hiç kolay değil.siteyi cok daha ergonomik yapabilirlerdi bence.. Cok zaman kaybettiriyor yazması..

:9::9::9:

Yarin yazarim ayrintilariyla insallah baslariz :)

selamün aleyküm.....

uykulu ben geldim, kısa bakıp çıkıyım dedim:)

biten çarşamba günüm
(başarılı):nazar:
6243*33
6tahıl
2et
4süt
3meyve
*
3yağ
3sebze

Son düzenleme:
selam kızlar
tam sızlere cevap yazarken gıttı gıne ınternet sındı gıne geldı umarım gıtmez tekrar hat çekiiyormuş oyuzden bır kaç gunu bulurmuş neyse bukadarada şükür bu arada bızım mınık fare yakalandı çok şükür ama ben hala tedirginim geçer bır ıkı güne ınşallah yarın dıreksıyon dersım başlıycak hayırlısıyla su ışten kurtulsaydım ben kendıme hıç güvene mıyorum nedense sporumu yapamıyorum bu benı çok tedırgın edıyor huzursuzum yarın dersten sonra dısarda yuruycem ınşallah :34:

hadi gözünaydın canım yakalanmış fare:)
kolay gelsin dersinde inşaallah....:16::16:

Sağolasınız oldu telefonum 1 gün sürdü yapılmasıda öncesinde biraz beklemk zorunda kaldım. Suya batıp çıkması 200 lira iyimi :)

Geçmiş olsun deyze ellerinden öperim.. Noldi renginmi soldi :p

I love Bonus

hoşgeldin:)
hadi gözünaydın telin gelmiş canım, çok sevindim buna.:54:

Az önce esim diyorki son yarım saattir oksurmuyorsun.kk ya girdin oksuruk kesildi.. Nasıl etki yapıyorsa artik :9::9:

:9::9:

Meyracim bende cok severim leman sam i ve şarkısını..ama sen öyle aklıma babam geliyor diyene ...... Ne biliyim... Sonuna kadar dinleyemedim .... İcim buruldu kuzum.. Allah mekanını cennet eylesin...

amin.
sağolasın canım.

Selamun aleyküm güzeller
hepinizi özledim
yakında net im bağlanacak inşallah. dün telefon bağlandı.
Şimdi kumlada cafe deyim. görüşürüz.

aleyküm selam ablacım.....
:16::16::16::16::16:

esselmıun aleykum
günaydın şekerpareler:3::3::3::3::3:

Selamun aleyküm güzeller
hepinizi özledim
yakında net im bağlanacak inşallah. dün telefon bağlandı.
Şimdi kumlada cafe deyim. görüşürüz.

aleykum selam ablacım
bızde senı özledik gerçi aynı durumda sayılırız benımde nette sorunvar:9::9::9:

günaydın canım ahhh ah senbıde aynı kıloda kalmanın tadına varsan o dahabı guzel

Pazar günnden beri her gün lesli yapıyorum yürüyüşede çıkıyorum kas yaptım zaar :)

Ne kadar kaçırmadım desemde akşamları yiyorum bişyler tam istedğim gibi yemktn sonra ağzımı kapayamıyorum ondan dolayıda veremiyorum

I love Bonus

Napim gidm bi kaç mil yüriyim bari :) yeşil çayım bitmişti dün aldım onu içerken daha rahat veriyodum sanki lesliden sonra içim inş

I love Bonus

Hayır yaaa 2 kulaklık denedim ikisindede ses kötü geliyo :( götürim bugün tekrar baksın

I love Bonus

Pazar günnden beri her gün lesli yapıyorum yürüyüşede çıkıyorum kas yaptım zaar :)

Ne kadar kaçırmadım desemde akşamları yiyorum bişyler tam istedğim gibi yemktn sonra ağzımı kapayamıyorum ondan dolayıda veremiyorum

I love Bonus

maşallah kuzum gerçekten su tutmuş olabılı vücut gıdecektır mutlaka bende buraya geldıgımden berı boğazımı tutamıyorum devamlı acıkıyorum benide açık hava çarptı zaar:9::9::9:

maşallah kuzum gerçekten su tutmuş olabılı vücut gıdecektır mutlaka bende buraya geldıgımden berı boğazımı tutamıyorum devamlı acıkıyorum benide açık hava çarptı zaar:9::9::9:

Bende olsam benide çarpardı :) açık havada spora odaklan :) bayrama kıyafet alırsın kendine mesela onu düşün :)

Ya da bi tane ben çarpim daha bi etkileşim olur :37:

I love Bonus

Gunaydinnn... yine is yolundayim :) yarinin gelmesini hic mi hic istemiyorum. 89.9 a bile raziyim yani :) yeterki 8ler gelsin :) dun menumu aynen uyguladim ekstra bi tek turk kahvesi ictim orta sekerli🍵🍵🍵🍵 nasil da ozlemisimki 😋

Gunaydinnn... yine is yolundayim :) yarinin gelmesini hic mi hic istemiyorum. 89.9 a bile raziyim yani :) yeterki 8ler gelsin :) dun menumu aynen uyguladim ekstra bi tek turk kahvesi ictim orta sekerli🍵🍵🍵🍵 nasil da ozlemisimki 😋

Afiyet olsun hocam bende yoldayım sayılır 👯👯👯👯👯

I love Bonus

Bugun canim pek bisey istemedi.. kahvaltida yesil cay ictim ve 1 tane elma yedim.
Muhtemelen acikacagim icin bi ara ogun yaparim ceviz yada findikla.
Oglen için ton baligi goturuyorum kucuk bi kutu. 1 dilim light ekmekle yerim. Biraz da erik.
Aksami bilmiyorum suan :) karar vermedim onu da deyiveririm aksam :)

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar
Dün akşam 9 dan beri anca kalktım gerçi kalkmasamda olurdu 😜 hava sağanak yağış dünden beri kızda okula gitmedi bugün o da hastaydı dün gene ıslanmış bugün göndermedim dinlensin diye kahvaltımı edeyim geçmişe de bakıcam 💋💋💋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selamünaleyküm
Aleykümselam
Günaydın kızlar
Dün akşam 9 dan beri anca kalktım gerçi kalkmasamda olurdu 😜 hava sağanak yağış dünden beri kızda okula gitmedi bugün o da hastaydı dün gene ıslanmış bugün göndermedim dinlensin diye kahvaltımı edeyim geçmişe de bakıcam 💋💋💋

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmişe takılma geleceğe bak 😎 illede geçmiş istiyosan ben söylim tarafımdan biraz önce yapılmış 4 mile var geçmişin parlak sayfalarına kazınmış olan :))

I love Bonus

Back
X