Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya canım bu mesajını 3-4kere okudum üst üste, benim açımdan neye alındığını yada üzüldüğünü anlayamadım inan.....
zaten bugün yukarda da yazdım rgl oldum, kafam hiç yerinde değil, artı hala karnım ağrıyo geçmedi kaç saattir, hatta senin en sonki çift çizgi mesajını okudum ama ona bile ne yazsam acaba diye düşünüyordum öyle....
yani neye alındınki bana? gerçekten söyle? ben insanları kırmamamak için itinayla hareket eden biriyimdir, kolay kolay kimseyi kırmam yani.... kırdıysamda ya istemeden olmuştur yada çok incinmişimdir.
inan bak neye kırıldığını açıkça yazsana, yada istersen özelden yaz farketmez benim için.

Meyram bonus un bu haftaki sporu yanlis yazilmis bende yazmistim ama gormedin sanirsam
Kusura bakma bonusum bende girdim lafa izinsiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepinizle bişey paylaşmak istiyorum. Nerden başlıycam ne yazıcam bilemiyorum. Cuma günü kilo veremediğimi adetimin geciktiğini yazmıştım.

Hiç ummadığım planlamadığım bir şeyle karşılaştım. Adetim normalde hiç gecikmediği için tedirgin oldum bugün test yaptım ve iki çizgiyi gördüm. Şok olduğum için belki yanılmışızdır diye ikinci testide yaptım sonuç aynı çıktı.

Dedim ya ne yazacağımı bilmiyorum. Hissettiklerimi anlatmam zor.

I love Bonus

Canim.. Yeni gördüm ben bunu.. Allah en dogrusunu bilir. O kadar farkliyizki suan. Senin hissettiklerini hiçbirimiz anlayamayiz. Ama hic uzulme Allah buyuktur vardir bir hayir..
Ben o kadar çok istiyorumki bi bebegim olmasını. Ama borclardan dolayı calismak zorundayim ve bu istegimi 4-5 sene ertelemek zorundayim.
Allah bebegini mutlu saglikli büyütmeyi nasip etsin. Hic canini sıkma. Vardir bi hayir..

bonus
bugünün geçmişinide daha hala okumuşta değilim.
benim pc bazen çoğu vakit öyle açık durur ama ben ya iş yaparım, ya telde olurum.
benimde herkes gibi dalgınlıklarım telaşlarım sıkıntılarım var normal bir insan olarak, hatta çoğu zaman içim ağlasada dışardan gülümseyen olarak görünen biriyimdir ben, bu yönüm benim için eksi bir yön ama huyum işte elimde değil.
yani aslında kimseyi kolay kolay incitmeyen biriyimdir, 1sene gibi bir süre önce burada çok sevdiğim bir insandan yediğim zılgıttan sonra hiç tartışmalarada açık değilim çünkü ozaman çok aşırı canım yandı, nihayetinde burada dostluklarda kuruluyor üzmemek lazım kimseyi, valla gerekirse giderimde tartışma yaşamaktansa yada tartışmaya alet olmaktansa. inşaallah kendimi anlatabilmişimdir bonus sana, senide asla üzmek istemem yada üzülmekte istemem.
buraya hem zayıflamak için hem dostluk hemde muhabbet için geliyoruz hepimiz, bazı zaman gerçek hayatın sıkıntısından burada 2tebessümle sıyrılıyoruz.
bilmiyorum artık nedenli doğru tüm düşüncelerim.

Meyram bonus un bu haftaki sporu yanlis yazilmis bende yazmistim ama gormedin sanirsam

hayır görmedim gerçekten, görsem mutlaka bir tepki verirdim er yada geç ablacım.

Canim.. Yeni gördüm ben bunu.. Allah en dogrusunu bilir. O kadar farkliyizki suan. Senin hissettiklerini hiçbirimiz anlayamayiz. Ama hic uzulme Allah buyuktur vardir bir hayir..
Ben o kadar çok istiyorumki bi bebegim olmasını. Ama borclardan dolayı calismak zorundayim ve bu istegimi 4-5 sene ertelemek zorundayim.
Allah bebegini mutlu saglikli büyütmeyi nasip etsin. Hic canini sıkma. Vardir bi hayir..

Ağlattın beni rabbim şu mübarek günün hürmetine nasip etsin sanada meyrayada inş en hayırlısından bir evlat. Yaşadığın şeyi çok yakınından biliyorum bana nasip oldu ablama olmadı az ağlamadık hem ayrı ayrı hem birlikte...

I love Bonus

görmedim ablacım çünkü yukarda da yazdım geçmişi daha okumadım, vaktim halim olmadı okumaya geçmişi bugün ablam.

hayır görmedim gerçekten, görsem mutlaka bir tepki verirdim er yada geç ablacım.

Ben şu an çok tarifsiz bi durumdayım sizide yakın hissediyorum içimden geçeni yazdım öyle tartışma falan ne demek yanlış anlama arkadaşım sakın.

Allah nasip ederse doğurana kadar tepenizdeyim

I love Bonus

valla belki bende de vardır bir hata, kimseyi asla üzmek istemem bonuscum, lütfen kırılma bana kırıldıysan, ben kimseye kırgın dargın değilim.
sanal ortamda mimikler ve bazı şeyler reel hayata göre eksik olduğu için böyle sorunlar yaşanabiliyor malesef.

Merhaba arkadaşlar..

Ben KK'da yeniyim. 1,69 boyum ve tamı tamına 103 tane 1 kilom var ve artık onları taşımak istemiyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Bu sefer çok kararlıyım ve kendime inanıyorum. Hep okuduğum başarı öykülerinden birini yazmanın vakti geldi artık.

Umarım beni de aranıza kabul edersiniz :3:

Ağlattın beni rabbim şu mübarek günün hürmetine nasip etsin sanada meyrayada inş en hayırlısından bir evlat. Yaşadığın şeyi çok yakınından biliyorum bana nasip oldu ablama olmadı az ağlamadık hem ayrı ayrı hem birlikte...

I love Bonus

Ben de bazen agliyorum elimde olmuyo bebekleri gorunce bi bakiyorum gozlerim dolmus.. Rabbim en iyisini bilir. Daha sonra dertlesiriz ama sakin uzme kendini.. simdi ben arkadasimi birakiyorum. Musait oldgum an yine yanindayim..

Ben şu an çok tarifsiz bi durumdayım sizide yakın hissediyorum içimden geçeni yazdım öyle tartışma falan ne demek yanlış anlama arkadaşım sakın.

Allah nasip ederse doğurana kadar tepenizdeyim

I love Bonus

bana kırılmada sorun yok ozaman canım.
kırılmadın değilmi bana? ben hiç bir gönülü kırmak istemem.
çünkü bilirimki gönül çok mühimdir.

inanırmısın bugün hep içimden şu sözler geçiyordu uyandığımdan beri, ne hikmetse artık:
Bak şu çeşmenin haline su içecek tası yok,
Kırma insan kalbini yapacak ustası yok.

I love Bonus

Ben anlatim size cok etkilenmistim o zaman
Kizimdan once 3 tane dusuk yaptim ust uste o ara yan komsumun 5 yasindaki kizinin gozune cengelli toka batti insanlar golcuk depreminden sonra bizim buraya tasinmislardi kimseleri yok buralarda hemen hastaneye goturduk kizi dr istanbula gonderdi acil bana dedilerki sende gelirmisin biz hic bilmiyoruz istanbulu bende o ara sik sik gidiyordum bebek muhabbetine neyse gittik ist hemen yatirdilar tedaviye basladilar bende komsumla kaliyorum hastanede yan taraftada bi teyze var baya yasli ama 9 cocugu varmis adiyamanli kadin ama yaninda kimse kalmiyor bende disari cikacam acil geldik hastanye bisiler alicam dedimki teyze sen bisi istermisin hic unutmam 1 kilo mandalina ile 1 cift terlik al bana kizim ama hic param yok dedi neyse aldim ben dedim teyze dua et yeter kadinin iki gozude bantli bana dogru bakti kizim yeserecen sen hic uzulme mavis bi kizin olacak sasirdim ben tabi kadin beni tanimaz dedin nerden biliyon cocugum olmadigini icime dogdu dedi biz ciktik hastaneden iyilesti komsumun kizi sonra capa ya tedaviye gidiyordum bende o ara 15 gun sonra hamile oldugumu ogrendim cok pisman oldum o kadincagizin adresini telefonunu almadigima dedigi gibi mavis bi kizim oldu

Merhaba arkadaşlar..

Ben KK'da yeniyim. 1,69 boyum ve tamı tamına 103 tane 1 kilom var ve artık onları taşımak istemiyorum. Hedefim 60 kilo olmak. Bu sefer çok kararlıyım ve kendime inanıyorum. Hep okuduğum başarı öykülerinden birini yazmanın vakti geldi artık.

Umarım beni de aranıza kabul edersiniz :3:

Hosgeldin cnm azmin daim olsun ins sağlıklı bir sekilde verirsin o 103 tane 1 kiloyu

Hosgeldin cnm azmin daim olsun ins sağlıklı bir sekilde verirsin o 103 tane 1 kiloyu

çok teşekkür ederim canım :) sağlık için zayıflamak istiyorum ben öncelikle o nedenle yavaş ama bir daha geri almamak üzere vericem insallah :46:

çok teşekkür ederim canım :) sağlık için zayıflamak istiyorum ben öncelikle o nedenle yavaş ama bir daha geri almamak üzere vericem insallah :46:

Inşallah dogru yerdesin o zaman

Back
X