Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

hayırlı olsun ozaman:)
kolay gele.....

bence bugün ye.... senede 1kere doğum günü çünkü.
bu arada nice mutlu günleri olsun inşaallah yiğeninin.... doğum günü kutlu olsun.

hayırlısı olsun inşaallah canım...
sen öğretmendin galiba değilmi? branşın neydi senin canım?

bende bi kere buzdolabına koymuşum:)
allahtan erken farkettimde telim kafayı üşütmedi soğuktan

Yapmışımdır onuda bi gün buzdolabını silerken cifi koymuşum içine o kadar aradım bulamadım bitti heralde dedim akşam gördüm bişey koyarken.

İşte bunlar hep akıl fazlalığı

I love Bonus

Meyraaaa dett cügara falan yok ciğerini yoldamı buldun kuzum ama orta şekerli bi kayfe içebülürük

I love Bonus

aynen:))))))

Meyraaaa dett cügara falan yok ciğerini yoldamı buldun kuzum ama orta şekerli bi kayfe içebülürük

I love Bonus

oldu içelim:) ben gittim yapmaya....
cügarayıda tamam içmiyom:)

Afiyet olsyn meyra inş yakın çekimle gerekli mesajı vermişimdir :)

I love Bonus

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1157459

Eki Görüntüle 1157461

I love Bonus

anladım anladım:)))
sağol canım, sanada afiyet olsun...
bende yeni yaptım geldim:)
bu arada bardağın çok tatlıymış.... bardaklara karşı ilgim vardır benim.
en son annemde bir bardak çok hoşuma gitmişti, eğer aynısından bulursan banada al dedim, büyük çay bardağı ve üzerinde şimdinin modası olan istanbul deseni var, çay içerken çok hoş oluyor sanki bardağın içindeki denizmiş gibi oluyo:)))
canım senin işin varsa sen işine bak bana bakma sen, benimde işim var aslında da kkda çeneye daldım işte yine:)
bende kahveden sonra işlere doğru yol alırım zaten....

Bende çok severim :) kk aklıma gelmedide dedim heralde bi komşusu geldi :) kolay gelsin sanada. Az ayakta durdum belime bi bıçak giriyo bi bıçak çıkıyo bi giriy bi çıkıy :)

I love Bonus

Bende çok severim :) kk aklıma gelmedide dedim heralde bi komşusu geldi :) kolay gelsin sanada. Az ayakta durdum belime bi bıçak giriyo bi bıçak çıkıyo bi giriy bi çıkıy :)

I love Bonus

sağol canımcım, sanada kolay gelsin....

hamilelikten galiba bu belindeki sıkıntıların, dinlene dinlene yap işini, olmazsa doğurana kadar hep dinlen canım....
doğuma kadar evdekiler hiç kusura bakmasınlar sen ve karnındaki öncelikli bence doğum olana kadar, doğumdan sonra anne biraz daha toplar kendini zannımca.

Niye şiştin öyle yeşil çay içmiyonmu bende bi haftadır piknikti bahçeydi derken yemediğim zararlı bütün şeyleri yedim. Bundan kelli hafif yiycem şişiyorum sonra ramazanda napcam acaba.

I love Bonus
Olee sislik degil kilo olarak demek istedim
Yav iş yaparken senin neyine telden kk ya bakmak yazmak telefonu koymuşum çekmeceye arıyorum sonra nere koydum diye

I love Bonus
Alemsiniz valla
Tesekkur ederim canim aman bitmiyo o gunler dis bugdayi , adim coregi, yasgunu mamalar havada ucuyo

Eki Görüntüle 1157459

Eki Görüntüle 1157461

I love Bonus

Hıhhhhh anladik kopruklu olmus eline saglik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar ben geldim
kızım oynarken hemencik slm vereyim dedim
dün akşam 2 kına yaptık, bu sabah 1 asker uğurladık, 1 bebek görmeye gittik, eve geldik alt komşunun kızının nişanını yaptık bahçede
yemeğimizi yedik oyun zamanı geldi şimdi
Allah nasip ederse demlediğim çaydan 1 bardakçık içebilirim

Bi müddet bi yere gitmesen bi kaç ay idare edersin gittiklerinle :)

I love Bonus

Valla iki fincanlık köpük vardı bi müddet köpük içtim:)

Kilo veripte şişim diyeb bi seni biliyorum kurban olduğum allahın neler yaratıyo

I love Bonus

Ayyy ne yapiyim bilemedim...ucunu tutamıyorum bu hafta cips bile yedim...
Benim irade sifirladi resmen....
İsvec diyetini tekrar yapsam belki migde küçülür de az yerim tekrar...

bende bi kere buzdolabına koymuşum:)
allahtan erken farkettimde telim kafayı üşütmedi soğuktan
:)
Canim fizik branşım ..

I love Bonus
Canim nasıl oldu belin... Dikkat et kendine...

bebişimi uyuttum geldim
daha mutfak duruyo toparlanacak
makineyi boşaltıp akşam bulaşıklarını yerleştircem ama üşeniyorum
form çayı demledim şimdi onu içiyorum

Bi müddet bi yere gitmesen bi kaç ay idare edersin gittiklerinle :)

I love Bonus

aaaa olur mu daha yrn değil sonraki pazartesi gün bende onun hazırlıkları olacak

Sen gidiyon ben yoruluyorum senin yerine ne çok geziyon

I love Bonus

Sağol kuzum
Dinlenince iyi ayakta kalınca nasıl batıyo yanıyo kalçama doğru kalçamın içi bişey var ama nedir bilmiyorum bu kadar ağrı normal değil tabi bayadır var zaten ya kilo yüzünden omurgada yamuldu demek boynumdada bi yerde fıtık var oda bu aralar ağrıyo

I love Bonus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…