şimdi ben ehliyet aldığım zaman manueldi araba ben rahat kullanabileyim diye onu sattık sıfır otomatik aldık sonra eşim kıyamadı bana vermeye
arabaya yazık olcak sana ucuz bi araba alalım iyicene öğreninceye kadar onu kullan dedi aldı şimdide beğenmedim diyo direksiyon çok sert satarım ben bunu neyse bu da otomatik satana kadar direksiyonu ilerletirim en azından
Bende cok yogunum bugun eeee hala olmak kolaymi sabah beri mamaciklar yapiyorum kuzumun dogungunu var bugun 1. Yasimizi kutlayacaz amma bu iradeli hala hicbisi yemiyecek
Opuyorum hepinizi....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkese iyi geceler gençlik...
Bugun eski is yerine gittim istifa dilekçesini imzaladım...Birkac aydır sagolsunlar sigortamı yatırıyorlardı mağdur olmayayim diye...
Bir kac gündür onumuzdeki yil tekrar çalışalım diye benden haber bekliyorlardı...esim pek istemedi bende yok dedim....bilmiyorum dogrumu yaptım yanlışmi? Hayırlısı artik. Kader kısmet ...
Yav iş yaparken senin neyine telden kk ya bakmak yazmak telefonu koymuşum çekmeceye arıyorum sonra nere koydum diye
I love Bonus
bende bi kere buzdolabına koymuşum:)
allahtan erken farkettimde telim kafayı üşütmedi soğuktan
Yapmışımdır onuda bi gün buzdolabını silerken cifi koymuşum içine o kadar aradım bulamadım bitti heralde dedim akşam gördüm bişey koyarken.
İşte bunlar hep akıl fazlalığı
I love Bonus
Meyraaaa dett cügara falan yok ciğerini yoldamı buldun kuzum ama orta şekerli bi kayfe içebülürük
I love Bonus
Eki Görüntüle 1157459
Eki Görüntüle 1157461
Afiyet olsyn meyra inş yakın çekimle gerekli mesajı vermişimdir :)
I love Bonus
anladım anladım:)))
sağol canım, sanada afiyet olsun...
bende yeni yaptım geldim:)
bu arada bardağın çok tatlıymış.... bardaklara karşı ilgim vardır benim.
en son annemde bir bardak çok hoşuma gitmişti, eğer aynısından bulursan banada al dedim, büyük çay bardağı ve üzerinde şimdinin modası olan istanbul deseni var, çay içerken çok hoş oluyor sanki bardağın içindeki denizmiş gibi oluyo:)))
canım senin işin varsa sen işine bak bana bakma sen, benimde işim var aslında da kkda çeneye daldım işte yine:)
bende kahveden sonra işlere doğru yol alırım zaten....
Bende çok severim :) kk aklıma gelmedide dedim heralde bi komşusu geldi :) kolay gelsin sanada. Az ayakta durdum belime bi bıçak giriyo bi bıçak çıkıyo bi giriy bi çıkıy :)
I love Bonus
Olee sislik degil kilo olarak demek istedimNiye şiştin öyle yeşil çay içmiyonmu bende bi haftadır piknikti bahçeydi derken yemediğim zararlı bütün şeyleri yedim. Bundan kelli hafif yiycem şişiyorum sonra ramazanda napcam acaba.
I love Bonus
Alemsiniz vallaYav iş yaparken senin neyine telden kk ya bakmak yazmak telefonu koymuşum çekmeceye arıyorum sonra nere koydum diye
I love Bonus
Tesekkur ederim canim aman bitmiyo o gunler dis bugdayi , adim coregi, yasgunu mamalar havada ucuyohayırlı olsun ozaman:)
kolay gele.....
bence bugün ye.... senede 1kere doğum günü çünkü.
bu arada nice mutlu günleri olsun inşaallah yiğeninin.... doğum günü kutlu olsun.
hayırlısı olsun inşaallah canım...
sen öğretmendin galiba değilmi? branşın neydi senin canım?
Eki Görüntüle 1157459
Eki Görüntüle 1157461
Afiyet olsyn meyra inş yakın çekimle gerekli mesajı vermişimdir :)
I love Bonus
slm kızlar ben geldim
kızım oynarken hemencik slm vereyim dedim
dün akşam 2 kına yaptık, bu sabah 1 asker uğurladık, 1 bebek görmeye gittik, eve geldik alt komşunun kızının nişanını yaptık bahçede
yemeğimizi yedik oyun zamanı geldi şimdi
Allah nasip ederse demlediğim çaydan 1 bardakçık içebilirim
Olee sislik degil kilo olarak demek istedim
Alemsiniz valla
Tesekkur ederim canim aman bitmiyo o gunler dis bugdayi , adim coregi, yasgunu mamalar havada ucuyo
Hıhhhhh anladik kopruklu olmus eline saglik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:)
bende bi kere buzdolabına koymuşum:)
allahtan erken farkettimde telim kafayı üşütmedi soğuktan
Canim nasıl oldu belin... Dikkat et kendine...Bende çok severim :) kk aklıma gelmedide dedim heralde bi komşusu geldi :) kolay gelsin sanada. Az ayakta durdum belime bi bıçak giriyo bi bıçak çıkıyo bi giriy bi çıkıy :)
I love Bonus
Bi müddet bi yere gitmesen bi kaç ay idare edersin gittiklerinle :)
I love Bonus
bebişimi uyuttum geldim
daha mutfak duruyo toparlanacak
makineyi boşaltıp akşam bulaşıklarını yerleştircem ama üşeniyorum
form çayı demledim şimdi onu içiyorum
aaaa olur mu daha yrn değil sonraki pazartesi gün bende onun hazırlıkları olacak
sorma kınalar hesapta yoktu zaten düzceye giderken öğrendimSen gidiyon ben yoruluyorum senin yerinene çok geziyon
I love Bonus
Sağol kuzumAyyy ne yapiyim bilemedim...ucunu tutamıyorum bu hafta cips bile yedim...
Benim irade sifirladi resmen....
İsvec diyetini tekrar yapsam belki migde küçülür de az yerim tekrar...
:)
Canim fizik branşım ..
Canim nasıl oldu belin... Dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?