Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inşaallah canımcım.

Çok süper maşallah hepinize ve teprikler :) ne eridiniz bee

Sizi görünce hem sevindim hem böyle oldum (kaynayan bınıs)
Eki Görüntüle 1163777

İyi geceler hepinize...

I love Bonus

sağol, sanada iyi geceler tatlım:)

Selam arkadaslar
Harika kilolar verilmis tebrik ederim .
Meyracim gunduz bi turlu yazamadim tebrikler artkk hic 9 lu rakamlari gormeyiz insallah.. Darisi sekizlere ve yedilere insallah. Evde degilim annemlerde kaliyorum bugun. Arkadasimin kinasi vardi . Cok guzel oldu canim yaa .. Allah herkesinde gonlune gore versin.. 39 yasinda aradagi aski buldu ... Cok mutluydu ...bende mutlu oldum.. Yarin aile kalabalik toplaniriz insallah.cepten yazdigim icin alinti tapamiyorum.
Kilo veren tum arkadaslari kutlarim.
Listeler icin meyram ve gokcem tesrkkurler..
Burcu harikasin masallah ... Daykom sende oyle. Ucundan bende yetismeye calisiyorum..

Son düzenleme:

sağol bitanem, inşaallah.
arkadaşın mutlu mesut olsun hep inşaallah eşiyle.

merhaba arkadaslar dun rastgele nette bakınırken bu sayfayı gordum ve hemen abone oldum.. bende 95 kiloyum ve 4 gun once bu halıme daha fazla dayanamayarak ozel bı hasteneye gittim 4 gun oldu diyete baslayalı diyetisyen kontrolunde zayıflamayı düşünuyorum ve endokrin doktorun verdıgı takviye ilaclarla inş bnde zayıflayagm.. haftalık olarak kontrollere gıdecm gelışmelerıde burdan yazmayı dusunuyorum kı hem kendımı boylelıkle motıve edeyım hemde aynı dertten muzdarip arkadaslara belkı yardımcı olurum..

Ohhh misler gibi kokmustur simdi her yer gule gule otur cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sagol canım benim:)
Canim gokcecim yaziyor listede kimin kac kilo verdigini o yuzden sanirim
Sen ne kadar verdin bu hafta?
Ben 1.8
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben 700gr verebildim ama bu hafta reglim oninda etkisi var sanırım az yedim çünkü:) sana maşallah cok guzel vermissin birde ben verebilsem...
1 kilo verdim ama ödemim var bu hafta hepside karın bölgesindeymiş bol maydonoz bide keten tohumu dedi diyetisyen
Çok guzel... keten tohumunu nasil kullaniyorsunuz bendede var hiç kullanmiyorum kullanayim barii
Masallah diyorum canim bu 3 kiloda sporun etkisi büyük herhalde darısı basimaaa:))

Benimde sali günü cok kalabalık misafirim var temizliği hallettim sayilir ama ikram ne yapicam bilmiyorum
Kilo icin tebrik ederim insallah 7 leride görürüz. ..

Hoşgeldin canim...

sabahları bağırsaklarım çalışsın siye bir çay kaşığı zy yada yoğurtla ye dedi bağırsak çalışmasına yardımcı

Güünaaayydınnnn istanbuldan sevgiler saygılar ve daha bir çok şey :)
Yarışmacı arkadaşlara başarılar

I love Bonus

İnşallah canım olucaz tabii ben bu hafta cok umutluydum ama regl olunca olmadi diğer haftalara inşallah ramazanda napicaz onu bilmiyorum

inş cnm yaa cok rahatsızım bu durumdan..valla cnm bn daha yenı basladım hafta hafta kontrolum var ramazanı bnde kara kara dusnuyrdum ama tutmuyacm buyuk ıhtmal..

AYIN 1.si _________ - 6,7 kg. ________Burcu1983

AYIN 2.si _________ - 5 kg_________ dayko
:81::118:

AYIN 3.sü _________ - 3,5 kg. _________ Sozen

HAFTANIN 1.si _________ - 3 kg. ________Burcu1983

HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg_________ dayko
:81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,7 kg. _________ Meyra__

Hepinizi coookk tebrik ederimmm :) darisi basimiza :)

Ellerine saglik gokceee.. bi de eksi olaydim iyiydi :)

Ellerine saglik meyra. Spor yapanlari da tebrik ederim :)

Hosgeldin. Basarilarr :) burasi güzeldir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…