• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

uyuttum kızı çok şükür size bir akayım dedim ;)

Güncel liste
HasibeG listeye ekledim canım
Ay başındaki ilk cuma yeni hedef kilolarımızı bildirelim. bu ay içinde bi cuma daha olduğundan diğer hafta alıcam yeni kilo hedeflerini
benim akşamları erken eve gitme olaylarım olduğundan işte 2-3 gibi herkes bildirimde bulunmuşsa yapıyorum listeyi
Eki Görüntüle 1280561
teşekkür ederim cnm eklediğin için ben 3te hatta 3:15i buluyor işten çıkalı eve gelmem çıkış saatime göre 3:30-3:45 oluyor pcye oturmam 4-4:30u bulur o da kızım uyuyor olursa
gelelim sonuca en iyisi ben perşembe günü bildirim yapayım sen not alırsın olur mu :KK66:

günaydınnnn
uzun zamandır kahvaltı resmi çekmemiştim
şimdi biraz değişik yükleniyor sanırım ama inşallah başarabilirim ;)

Eklentiler

• 1976935_710240735711856_4719417783668962545_n.webp
    1976935_710240735711856_4719417783668962545_n.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 90
Eki Görüntüle 1280324

HAFTANIN BİRİNCİSİ:nazar::nazar::nazar: Berkuras:nazar::nazar::nazar: -1.3:KK9::KK9::KK9::KK5:
HAFTANIN İKİNCİSİ :nazar::nazar:pinkstrap:nazar::nazar: - 0.7 :KK9::KK9::KK36:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ :nazar: Dayko :nazar: -0.6 :KK9::KK74:

Kilo veren herkesi devam ediyorum veremeyen arkadaşlarında asla pes etmemesini diliyorum
Listeye yeni yazdığım arkadaşlarda artık bundan sonra düzenli bildirimde bulunursa sevinirim
Eline sağlık :KK36:
Vaybe 2. olmuşum:KK76:
Görmemiştim bildirim gelmemiş:KK23:
Herkesi tebrik ediyorum tam gaz devam:KK19:

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...haftasonu olduğu için herhalde çok durgun buralar...bende günlerdir biriken ütülerimi bitirdim sonunda...kızın ödevlerinide bitirdik yarın rahat ederiz artık....kendimi yollara vurasım var...uzun ve sakin bi yürüyüş yapasım var...nasıl olcaksa hayal işte...neyse eşim gelir birazdan sofra hazırlıyayım...

uuuuzuuuuuunn zamandıırrr yazmayan vefasız topikdaşınızdan iyi akşamlar nasılsınızz ben 90 oldumm yuvarlanıp gidiyorumm eminim azimlilerr zayıflayıp gitmişlerdirr off zayıflamak bi yetenek oda bende yok valla iigeceler

Hoşgeldin vefasız : )
Ben de 90 oldum yeteneği felan boşver gel de verelim yine kiloları

Ay haftanın ayın yılın şampiyonu olayım. Biliyormusunuz yarın benim evlilik yıl dönümüm. 2 kasımda düğünümüzün olduğu gün ve ikisinde de eşim gece nöbetçi. Nisanda benim doğum günüm evde nar çiçeği renginde 3 lü takımım var sadece birkaçkez giydim. En büyük hevesim onu giyip insanların karşısına çıkmak.

selamün aleyküm...
ben grip geldi, nasıl dermansızım öyle bi bilseniz.....
cuma akşamı çıkıp dün gece geldik eve, kvlere gittik kaldık, eşimin kuzeninin kınası ve düğünü için gittik.
dün gecede eve diye yola düştük işte.
düğün güzeldi baya, mutlu olurlar inş hep, damat çok efendidir çok severim, kızıda tanımıyorum, ama kızda iyi birine benziyor, oğlan bizden yani oyüzden tanıyorum onu: )
vesselam giderken biraz girip üşütme vardı, zencefille falan destekliyordum hafifliyordu, ama yolda belde arttı iyice, hiç dermanım yok, bugün kahvaltı hazırladım ama ne zor geldi öyle hazırlamak halsizlikten, kahvaltımı beni hazırladı benmi kahvaltıyı hazırladım belli değil.....:KK45:
arabanın kliması bozuktu ve hava hep soğuktu gidip gelirken yollarda, ordanda aldım şifayı...
neyse sonunda evimdeyim geldim burdayım kkdayım: )))))))
bizim düğünler erkek kadın karışık olmaz genelde konyada, neyse bunlarda öyleydi: )
birde düğün salon müzik falan vardı, bende müzikli ortamlarda hiç tutamam kendimi: ))))
erkek kadın hepsi çok güzel oynadılar: ):KK48::KK48:
oynayamasamda izlemeside çok güzeldi: ))))
erkek olmasaydı bende katılırdım aralarına....
hı oynamadım ama bi ara halay çekerken bende katıldım aralarına: ))))))
benim kv gülüyor bana ben halay çekerken; ))) eltim yok ben sevmem dedi girmedi halaya: )
hem halaya giriyorum hemde etrafıma bakınıyorum eşim buralardaysa görürse kızarmı diye: )))):KK45::KK45::KK45:
çok kıskançtır sevmez pek böyle şeyleride.
eşim zaten genelde dışarda durdu: ):KK45:
vesselam böyle.

İyi akşamlar
nurcum liste için teşekkürler ellerine sağlık
kilo verenleri kutlarım
meyracım spor listesi için de eline sağlık haftaya daha uzun bir liste olur inşallah
ben de bikaç gün yürümüştüm ama fazla değil haftaya ben de olurum inşallah listede
bugün de 40 dk kadar yürüdüm

inş ablam.

kızlar tebrik ederim...

ben geçen hafta 88,5 miymişim ay onu bile hatırlamıyodum 500 gramcıkta olsa eksilmişim sevinsemmi üzülsemmi bilemedim inş hepberaber çokk kilolar veririz...

amin inş.

Selamün aleykümm...

nasılsınızz...haftasonu olduğu için herhalde çok durgun buralar...bende günlerdir biriken ütülerimi bitirdim sonunda...kızın ödevlerinide bitirdik yarın rahat ederiz artık....kendimi yollara vurasım var...uzun ve sakin bi yürüyüş yapasım var...nasıl olcaksa hayal işte...neyse eşim gelir birazdan sofra hazırlıyayım...

bende de bu aralar yapılacak ütü çok.......

uuuuzuuuuuunn zamandıırrr yazmayan vefasız topikdaşınızdan iyi akşamlar nasılsınızz ben 90 oldumm yuvarlanıp gidiyorumm eminim azimlilerr zayıflayıp gitmişlerdirr off zayıflamak bi yetenek oda bende yok valla iigeceler

evet vefasız hoşgeldin tekrar...

Ay haftanın ayın yılın şampiyonu olayım. Biliyormusunuz yarın benim evlilik yıl dönümüm. 2 kasımda düğünümüzün olduğu gün ve ikisinde de eşim gece nöbetçi. Nisanda benim doğum günüm evde nar çiçeği renginde 3 lü takımım var sadece birkaçkez giydim. En büyük hevesim onu giyip insanların karşısına çıkmak.

daha nice mutlu huzurlu yıllar inş canım.

Back
X