Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Derin bir kilo ne güzel tebrik ederim...
bence pastayı yapma dediğin gibi ufak bişi al...
uğraşırken yeme ihtimali var çünkü bana ööle oluyo da...kaydirigubbakcemile3

Günaydın güzeller.......

Bende bir değişiklik yok......89,200.....kötükedihüso:oklava::oklava:kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:delphin::delphin:

kızlar merhaba benim nette yada forumda sorun var sabahtan beri uğraşıyorum..
gelelim bana attım attım kilo vericem diye sandığım kadar verememişim kilom 93.9 çıktı..

Derin bir kilo ne güzel tebrik ederim...
bence pastayı yapma dediğin gibi ufak bişi al...
uğraşırken yeme ihtimali var çünkü bana ööle oluyo da...kaydirigubbakcemile3

sağol canım geçen hafta 2 kilo vermiştim ama olsun 1 de idare eder
bende pastayı yaparken krem şantiden alıcam bi kaşık b kaşık daha yapıncada yiyeceğim hem yaptığım pasta büyük olacak bu sefer bitmeyecek kimseyide çağırmayacağım yani onun anneleri benim annemleri kızım 8 de uyuyor çünki kalabalık oluncada uyuyamıyor çok ağlıyor çağırsam pasta biterdi aslında

günaydın herkeze ......
yağmur gözlü gözünaydın canım hala olmakta çok güzel bir duyguymuş . ben anne olduktan 35gün sonrada hala oldum çünki şu an kızım 4.5 yeğenimde 3.5 aylık
ben pazartesi regl olduğum için 124.5 çıkmıştım baskülde
bugün tartıldım 123.5:lepi:kaydirigubbakcemile2 yani bir kilo gitmiş bu hafta inşallah haftaya bayramıda kilo almadan atlatırsak çok iyi olacak
kızlar ben size ayvalık tostu yollayabilirim ama gelinceye kadar soğuyacako yüzden yaz tatilinde beklerim tostlar benden misafirim olursunuz.

bugün eşimin doğum günü hayatındaki en mutlu doğumgünü olacak çünki baba oldu o kadar mutluki sabaha kadar ben kalkıyorum kızıma oda benimle beraber kalkıyor geçen sene hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra doğumgünüydü ona çok güzel bir hediye olmuştu hamile kalmam dile kolay 12 sene sonra bu doğum günündedekızı kucağında olacak. şimdi ben bu adamcağıza pasta yapayımmı yapmayayımmı yaparsam bende yiyeceğim yapmak istemiyorum sabahtan beridir düşünüp duruyorum yada ufak bir pastamı alsam akşama yesin bitsin evde durmasın kendi iştahlı biri değil 70 kilo sonra ben yiyorum kalanları CADIARZU:olmaz:
ewde kend,n yap pastanı
dışarınınkine oranla daha düşük olur kalorisi
fikir yani buda kaydirigubbakcemile2

günaydın herkeze ......
yağmur gözlü gözünaydın canım hala olmakta çok güzel bir duyguymuş . ben anne olduktan 35gün sonrada hala oldum çünki şu an kızım 4.5 yeğenimde 3.5 aylık
ben pazartesi regl olduğum için 124.5 çıkmıştım baskülde
bugün tartıldım 123.5:lepi:kaydirigubbakcemile2 yani bir kilo gitmiş bu hafta inşallah haftaya bayramıda kilo almadan atlatırsak çok iyi olacak
kızlar ben size ayvalık tostu yollayabilirim ama gelinceye kadar soğuyacako yüzden yaz tatilinde beklerim tostlar benden misafirim olursunuz.

bugün eşimin doğum günü hayatındaki en mutlu doğumgünü olacak çünki baba oldu o kadar mutluki sabaha kadar ben kalkıyorum kızıma oda benimle beraber kalkıyor geçen sene hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra doğumgünüydü ona çok güzel bir hediye olmuştu hamile kalmam dile kolay 12 sene sonra bu doğum günündedekızı kucağında olacak. şimdi ben bu adamcağıza pasta yapayımmı yapmayayımmı yaparsam bende yiyeceğim yapmak istemiyorum sabahtan beridir düşünüp duruyorum yada ufak bir pastamı alsam akşama yesin bitsin evde durmasın kendi iştahlı biri değil 70 kilo sonra ben yiyorum kalanları CADIARZU:olmaz:

canımmm sağoll yeğenler çok tatlııı oluyor teyzede oldum hala da iki duyguyuda tattım Allahıma şükürler olsun laf aramızda :jeyyar: benim sıpada koca delikanlı oldu sevdirmiyor artık birde ben kızları çok seviyorum eğer evliliğim devam etseydi kız olana kadar doğururdum.Allah mutluluğunu daim etsin :nazar:cnm kuzucuğuna sağlıklı uzun ömürler eşinin doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar sizinle birlikte pasta konusuna gelince o biraz tehlikeli bence yapma cokacimcoookyemeden durmak zor yesen sonu pişmanlık :mymeka:

Son düzenleme:
ama eşinin dogum günü özel bir gün
hazırlık yapmassa eşinin gücüne gidebilir dimi
bence yapmalı bir dlim yemeli

ama eşinin dogum günü özel bir gün:asigim:
hazırlık yapmassa eşinin gücüne gidebilir dimi:gitme:
bence yapmalı bir dlim yemelicokacimcoook

ewde kend,n yap pastanı
dışarınınkine oranla daha düşük olur kalorisi
fikir yani buda kaydirigubbakcemile2
haklısın ama evde hazırlarkende yiyeceğim hazırladıktan sonrada kafam çok karıştı vallahi
canımmm sağoll yeğenler çok tatlııı oluyor teyzede oldum hala da iki duyguyuda tattım Allahıma şükürler olsun laf aramızda :jeyyar: benim sıpada koca delikanlı oldu sevdirmiyor artık birde ben kızları çok seviyorum eğer evliliğim devam etseydi kız olana kadar doğururdum.Allah mutluluğunu daim etsin :nazar:cnm kuzucuğuna sağlıklı uzun ömürler eşinin doğumgünü kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllar sizinle birlikte pasta konusuna gelince o biraz tehlikeli bence yapma cokacimcoookyemeden durmak zor yesen sonu pişmanlık :mymeka:
benim çocuğum olmuyordu kardeşimde evlendi gelinimiz şeker hastası herkez çocuğu katiyyen olmaz olsada sakat olur gibi sözlerle bezi çok üzüyorlardı iki kardeşiz annem ve babamda çocukları çok seviyorlardı çok üzülüyolardı torun sahibi olamayacakları için bende çok dua ettim allahım banada ver kardeşimede diye çünki mahallenin çocukları bizim evde büyürdü kardeşim ve babam sayesinde.o yüzden canım çok sevindik allaha şükür sağlıklıda doğdu .gerçi gelinimiz resmi duruyor ama artık benimki ile idare ediyorlar onu ayda yılda bir görüyorlar. bende çok isterdim kızım olmasını allah çok şükür nasip ettibencede canım yapmayacağım çünki şu an gezmeğe çağrıldımanca hazırlanacağım.
ama eşinin dogum günü özel bir gün
hazırlık yapmassa eşinin gücüne gidebilir dimi
bence yapmalı bir dlim yemeli
yapacaktımama bebek gezmeğine gidiyorum pasta şu anlık kaldı bakalım akşama ne olacak yada pastasız geçireceğiz bu doğum gününü hersene çocuk yoktu dışarıya gidip yerdik bu senede böle olsun

beyza ablam hediyem geldi çok çok çok tşk ederimmmm çok güzellll

yenacığım sana hediyeyi gönderemedim dün göndericektim ama ben kırdım onu yanlışlıkla :(:(:( çokta beğenerek ve severek almıştım hatta çitolede göstermiştim bugün halledicem tatlım :):):)

gelelim kilo dururmuma o kadar yememe rağmen aynı çıktım süperrr 83,2sırnaşık şey

Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış. Fransız şarabı, İngiliz viskisi ve Türk rakısı.

Fransız şarabını içen 1nci fare küt diye düşüp bayılmış.

İngiliz viskisini içen 2nci fare de küt diye düşüp bayılmış.

Sonuncu fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra dile gelip haykırmış:

"Heeeyt, getirin ulan o kediyi!":roflol:

Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış. Fransız şarabı, İngiliz viskisi ve Türk rakısı.

Fransız şarabını içen 1nci fare küt diye düşüp bayılmış.

İngiliz viskisini içen 2nci fare de küt diye düşüp bayılmış.

Sonuncu fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra dile gelip haykırmış:

"Heeeyt, getirin ulan o kediyi!":roflol:
:roflol::roflol::roflol:
evet biz buyuz işte boşuna dememişler aslan sütü diyekafamçokkarıştı

beyza ablam hediyem geldi çok çok çok tşk ederimmmm çok güzellll

yenacığım sana hediyeyi gönderemedim dün göndericektim ama ben kırdım onu yanlışlıkla :(:(:( çokta beğenerek ve severek almıştım hatta çitolede göstermiştim bugün halledicem tatlım :):):)

gelelim kilo dururmuma o kadar yememe rağmen aynı çıktım süperrr 83,2sırnaşık şey

Güle güle kullan canım.Çok iyi şeylere layıksın.Allah iyiliklerle karşılaştırsın daima......

kilo veren herkesi tebrik ediyorumm kaydirigubbakcemile5 :lepi: bu arada derincim eşinin doğum günü kutlu olsun yeni yaşı ona daha nice sevinçler getirsin inşllah :nazar:a.s.

sitede sorun var galiba giremedim kaç saattirgelmişken menümü yazam
sabah 3 kuru kayısı 3 erik su
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 dilim dil peyniri
1 salatalık
şekersiz çay
ara
yeşilçay+galeta
öğle
izmir köfte
yoğurtlu patlıcan salatası
1 dilim ekmek
ara
yeşilçay+2 mandalina
akşama belli değil büyük ihtimal salata+süt yada meyve ile günü kapatırım buyrunnnnnnnnn

Back
X