valla sırf bu lafı söylemeyin diye dikkatle yazdım ama yine geldi malum cümle:) (bekara karı boşamak kolay cümlesi) o yüzden dedim ki “çocuğun var diye ayrılmayacaksan olayı kurcalama yüzgöz olma bilmiyormuş gibi yap”.. maalesef yani.. ayrıca sorunlara rağmen 4 yıldır sevgilisinden bile ayrılamayan biri olarak hiç bir kadına da boşanmanın kolay olacağını söyleyemem:sinifsinif: zor olur ama çocuk için boşanmama bazen de bahanedir. gücün yoktur aslında ve çocuk dersin. okuru kastetmiyorum. ben annemi kastediyorum yıllarca babamdan çekmiş biri olarak önce beni bahane etti ben boşan dedim kardeşin dedi kardeşim boşan dedi üçüncü geldi onu bahane etti o da büyüdü hala yapamıyor... o kadar kızgınım ki öyle bir ortamda büyüdüğüm için. kesinlikle bizi bahane ediyordu oysa zorlukları göze alamıyordu. babam bizi dövdüğü halde annem memur olarak çalıştığı halde ailesi arkasında olduğu halde ayrılmaması bu evliliği bizim için yürütmediğinin en büyük kanıtıydı... neyse daha önce bonus a da söyledim. çocuklar büyüyene kadar anlamasa da her şey ama her şey annelerini üzgün görmelerinden daha iyidir ve eninde sonunda bunu fark edeceklerdir. maddi güvence var ise bu mutsuzluğa katlanmayın. çocuklarınız her şeyi hissediyor...
sanırım
her kadın bir gün aldatılacak
ya aldatıldı
ya aldatıyor
yada altadacak yani
annen adına üzüldüm
çünkü benim annnem de aynı şeyi yaşadı :sinifsinif:
her kadın bir gün aldatılacak
ya aldatıldı
ya aldatıyor
yada altadacak yani
annen adına üzüldüm