Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aşkito____ 68.3 bildirim yok
Bonus 91 geçici izne ayrıldı
BEYZUS 89,2 --------90---800 grm aldı
Citol 109--------110--- 1 kilo aldı
derin 123.5------124.5 ---1 kilo aldı
Dream 93,2 izinli----gelmeye yüzü yok:D
Dilenciii 91,4----89,6------1.8 verdi
emrahelif 124.6---122---2.600 verdi
ekim2009 93.9-------93,6-----300 grm verdi
Kittiara 96------- bildirim yok
mmuti 89------aynı
Nevra73 83.7-----82,1---------1,600 verdi
Seçil00 83,2-------aynı ı
tursari_ 87.3 ----------------aynı
YENA 94,1-------aynı
YURDUSUM 82----bildirim yok
Yağmurgözlü 109---108.1-----900 grm verdi
tubbaa 88.200 bildirim yok

haklısın canım yaa aranıza gelmeye yüzüm yok:kedi: :kedi: :kedi: mafoldumben
ama en yakın zamanda aranızdayım kısmetse.hepinizi çokk özledim.kilo verenleri tebrik ediyorum.çokk öptüm hepinizi en yakın zamanda görüşürüz inşallahhopuyorumnanaktan :gitme:

güünayyyyyydııııııınnn tomikkklerimmmmmm
Canım,ne demek gitmek ya biz bu yola baş koyduk..Tabiki inişler çıkışlar olucak..
Bende aynı durumdayım..Herşeyden öte burda birbirimizin dilinden çok iyi anlıyoruz..

Seviyeli ilişkimiz var.:roflol::roflol:.sakın bizi bırakma..

[COLOR="Red"]nayır nolamaz seviyeli ilişkiden hamile oldummm beni yüz üstü burakıp gidemezsinizzz:dance:

Hoşgeldin Özlem,ne güzel 13 kilo hafiflemişsin..:)

yok canım kızmak ne demek de o yemek tasta olduğu için suyu fazla duruyor 8 kaşık anca sığdı küçük bir tas o resimde öyle görünüyor. koca tencereye 2 kaşık yağ koydum:) 3 te birini anca yemiş olsam fazla değil gibi. ayrıca salata da 1kaşık z.yağı var benim zaten 2 kaşık hakkım var onu geçmiyorum mümkün olduğunca ama daha da azaltırsam eziyet oluyor rejim bırakıyorum en iyisi mi fazla sıkmadan yapmak. yerimseniben
doktoruna danışsana iyi besleniyor muyum napayım da zırt pırt çıkmasın şu tansiyon de. bir de sabah sabah ne kızartması aman ha bebeği de tombiş yapma. brokoliye lahanaya şimdiden alıştır da bizim gibi olmasın:))))9

afiyet olsun tatlım kızartma bizim ailenin hafta sonu geleneği ailecek kahvaltı yapılıyo ya rahat rahat ondan yaptım brokoliyi seviyom ama lahana için aynı fikirde deilim annem hazır yapsa yerim amabuyrunnnnnnnnn
3 ay bitcek 1 buçuk kilo aldım allaha şükür hep böle devam eder inşallah

hoşgeldin baya yol kat etmişsin kolay gelsina.s.

slm arkadaşlar ben özlem bende şuan 90.5 kg gekiyorum 6 ayda 13 kilo verdim boy 1.69 bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum yardımcı olabilecek konuları paylaşalım
önümüzdeki cuma ilo bildirim günü
listeye yazdım seni

Valla canım 85 te takıldım kaldım

BAkalım ruh halimi bi düzeltemedim ne olacasa böle ....
kız senide yazdım listeye geliver n'olcek sankiii

güünayyyyyydııııııınnn tomikkklerimmmmmm

Şeniz günaydın

Günaydın güzeller,
YENA'mçok sağol canım yok gitmiyorum bir yere ama sık sık giremeyeceğim galiba,öptüm seni kocaman.
BEYZUS'umcanım benim beni duygulandırdınız valla.ınşallah biraz kendimi toparlayacağim, merak etme canım ne olur.
Nursena'm gitmiyorum canım daha bebişimizi seveceğiz, oda bize ton ton teyzelerim, topikte de beni yalnız bırakmadınız diyecek inşallah.Öptüm kocaman.
Glikoz'um, dilencii'm, helede Dream'ım da gelmişve diğer bütün arkadaşlarım, canlarım hepinizi seviyorum, inşallah en kısa zamanda sağlıklı, mutlu bir şekilde herkes istediği kiloya kavuşur ,bu kilo problemi artık canımıza tak etti.

Bakın size müthiş bir haberim var, inşallah Allah nasip ederse 31/12/2009 saat 21.50 uçağı ile ıstanbul'a gidiyorum, çocuklarımı özledim valla.
Ben çocuklarımı özleyincede, tansiyonum oynuyor(kolbastı oynuyor)akşam eşim sen ne zaman gitmek istiyon ıst.a dedi.Bende sen bilirsin dedim.Akşam hemen biletimi aldı valla, allah ondan da razı olsun.

Bugün saat 13'de oda arkadaşımın ablasının düğünü var oraya gidecem, şimdi kuaföre gitmek için evden çıkıyorum.
Kucak dolusu sevgiler, selamlar hepinize, görüşmek üzere.

Bakın size müthiş bir haberim var, inşallah Allah nasip ederse 31/12/2009 saat 21.50 uçağı ile İstanbul'a gidiyorum, çocuklarımı özledim valla.
Ben çocuklarımı özleyincede, tansiyonum oynuyor(kolbastı oynuyor)akşam eşim sen ne zaman gitmek istiyon İst.a dedi.Bende sen bilirsin dedim.Akşam hemen biletimi aldı valla, allah ondan da razı olsun.

ooohhh süper valla inşallah çok iyi vakit geçirirsiniz beraber gözünaydın diyim:dance:

herkese iyi pazarlar... okur nerelerdesin arada uğra:1no2:

HOOOOOOOOPPPP Yurduşcuğum senden daha kötü durumdayım farkındasın değil mi?Ama bir yere gitmeyi düşünmüyorum ayrıca kimse de bizi siteden s........... etmez.Arada bir sorunlarımız olacak tabii çok normal....Her şey yoluna girince kilolarda düzelecek.Ben seni her zaman motive ve istikrarlı görmeye alışığım...Eminim kısa süre sonra her şey düzelecek tatlım....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Öffff salataya bayıldım.....Afiyet olsun canım.....

Tebrikler canım.Şımar şımar hakkındır......

beyzuş aplam öyle mutluyum ki bir gaz hergün iki saat oryantal yapıyoum evde deli gibi koşuyorum işe yürüyerek gidiyorummmm ama çok yoruldummmm imdat kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

...

buyrun size motivasyon resmi..
alinti yapmayin silcemm..

solda 85 sagda 68 kiloyum.

bundan dahada kiloluydum.. 90 kiloydum-:dance:

Son düzenleme:
aşkitom cnm cigerim kuzum
süper ötesi görünüyosunnn
idealimsin
harikasın
erkek olsam aşık olurdum opuyorumnanaktan

fakat bişi sorcam
solda görünen resimdeki memelerini naptın anacımm :roflol:
resmen mutasyona ugramışlar
merak etitmde kızmassın inaşşalhh muckss

selam kızlar,
iyi pazarlar
ayyyy aşkitoooooooooo süper görünüyosun ..maşallahhhhhhhhh

1.emrahelif 2.600 :lepi::hooray::nazar:
2. 1.800 dilenci lepi::hooray::nazar:
3. nevra73 1.600 lepi::hooray::nazar:
4. yagmurgözlü 900 grm lepi::hooray::nazar:
4. ekim2009 300 grm ( emege saygı zemuszemus)

ayrıyeten kilolarını özenle koruyon
yena
tursari
seçil
mmuti'yi tbrik ediyor
kendilerine hakim olamayıp
kurban bayramında kanı akıtılan zavallı hayvanları ....gibi ( kendi adıma) yiyen ve akabinde kilo alan
citol
beyzuş
derin ' esefle kınıyoruz
ellerine sağlık citol....opuyorumnanaktan

wowwwwwwww ben bu hızla giderim valla hareket yapmaktan canım çıktı ama değmişş mutluyum şımardımmmm zemuszemus zemuszemus zemuszemus
canım sen 2.6 vermişsin süperrrr :lepi:

slm arkadaşlar ben özlem bende şuan 90.5 kg gekiyorum 6 ayda 13 kilo verdim boy 1.69 bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum yardımcı olabilecek konuları paylaşalım
hoşgeldiiiinnnn
Bakın size müthiş bir haberim var, inşallah Allah nasip ederse 31/12/2009 saat 21.50 uçağı ile İstanbul'a gidiyorum, çocuklarımı özledim valla.
Ben çocuklarımı özleyincede, tansiyonum oynuyor(kolbastı oynuyor)akşam eşim sen ne zaman gitmek istiyon İst.a dedi.Bende sen bilirsin dedim.Akşam hemen biletimi aldı valla, allah ondan da razı olsun.
oooh hadi gözün aydın şimdiden................

fakat bişi sorcam
solda görünen resimdeki memelerini naptın anacımm :roflol:
resmen mutasyona ugramışlar
merak etitmde kızmassın inaşşalhh muckss
bunu bende merak ettim bende de o sorun varrrr
yani olabiliyo demekki aşkito gaza getirdin beni...CADIARZU

aşkito dehşetsin ne diyim allahın izniylen bende doğuramda öle zayıflasam ne iyi olur amma pek uzak geliyo bana anaaamm hakkaten kısss o memelere bi şey yaptırdınmııı resmen yok olmuşlarrrr bende senin eski halin gibiyim anamın karnında az daha dursam meme olarak doğcakmışım resmen haaa

askito,zayıflayınca boyunda uzamış sanki..:)

Bende 60 olucam işte..

Saç modelin de yakışmış..:)

Bugün saat 13'de oda arkadaşımın ablasının düğünü var oraya gidecem, şimdi kuaföre gitmek için evden çıkıyorum.
Kucak dolusu sevgiler, selamlar hepinize, görüşmek üzere.

Canım,iyi eğlenceler..Arada değil sık sık uğra..:)

Bu arada arkadaşlar yolunuz buralarada düşsün..

nursena,sen kilo aldığına göre bulantıların olmuyor sanırım..
Ben her iki hamileliğimde ilk beş ay kilo verdim..daha sonra ışık hızıyla aldım..
gerçi oğlumda zaten dombili olduğum içim sadece 7-8 kilo aldım..Ama kızımda 22 civarı övünmek gibi olmasın..:)))

Back
X