Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayda kaç kilo veriliyormuş bu kürle çok ilginç ve iyi bişey gibi hemen denicem ekim ablam sen süpersin

günaydınnn kızlarrrr ayyy oku oku bitmedi sayfalar ne çok kaynatmışınız kıskandım hee:dilcikar::dilcikar:neyse geçmişi okudum şimcik bugünki menüyü yazayım
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
kahvaltı 1 tost şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
mantar sote+cacık+ekmek
ara
elma mandalina
akşama belli değil
haa unutmadan dün akşamki sporumuda yazam
60 dk yürüyüş hız 4,5 arası:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR]

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisturkbayragiturkbayragiturkbayragialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisŞenizŞenizŞeniz

Migren!

Gelişmiş ülkelerde kadınların %20’sinde ve erkeklerin %10’unda migren görülüyor. Kadınlarda daha sık karşılaşılmasının sebebi ise, hormonal sebepler ve stres!

Migren!

Migren; mide bulantısı, kusma ve görme sorunları gibi birçok belirtinin eşliğinde, çoğunlukla başın tek tarafında oluşan ama iki tarafta da görülebilen, şiddetli bir baş ağrısıdır.

Dünya Sağlık Örgütü, migreni günlük hayatı durduran hastalıklardan biri olarak kabul ediyor. Migren ağrısı o kadar şiddetli bir ağrı türüdür ki, hastaların çoğu atak sırasında yatmak ihtiyacı duyar. Bu atak süresinde yaşamlarını kontrol altında tutamazlar.

Migren ağrıları ortalama 24 saat sürer. Ancak bu süreç 4-72 saat aralığında değişebilir. Ağrının sıklığı, kişiye ve migreni tetikleyen etkiye göre değişkenlik gösterir. Migren bazen öncü işaretler verse de, aniden ortaya çıkan da bir hastalıktır.

Görme bozukluğu, sık idrara çıkma, aşırı keyifli bir hal veya tam tersi çevreyle ilişkisini kesme, migren atağının habercileri arasında yer alıyor. Bu sinyallerin ardından gelişen ağrı, ataklar halinde geliyor ve genellikle başın bir yarısında zonklayıcı ve çok şiddetli olarak hissediliyor. Bu duruma bulantı ve kusma da eşlik ettiğinde, hasta bir takım kokular, ışık ve sesten rahatsızlık duyuyor.

Migrenin neden ortaya çıktığı konusunda çeşitli teoriler var. Ancak bilim dünyası bu konuda net bir sonuca ulaşabilmiş değil. Uzmanlar migreni tetikleyen etkileri şöyle açıklıyorlar; stres, uyku düzeninde değişiklik, parlak ışıklar, aşırı gürültülü yerler, keskin kokular, kan şekerinin düşmesi, sigara içmek, bazı besinler veya içecekler, regl dönemindeki hormonal değişimler….

Migren günümüzde başarıyla tedavi edilebiliyor. İlaç tedavisi iki şekilde uygulanıyor. Birincisinde amaç atakları önlemek veya en azından atak sıklığını azaltmak; ikincisinde ise oluşan ağrıyı ortadan kaldırmak veya şiddetini hafifletmek oluyor. Uzmanlar migren tedavisinde, alternatif tıptan da faydalanıyorlar. Tetikleyen faktörlerden mümkün olduğunca uzak durmak da son derece önemli rol oynuyor.

Migren, hayatı biraz düzene sokarak hafifletebiliniyor. Düzenli spor yapmak son derece önemlidir. Vücut egzersiz sırasında endorfin salgılıyor. Endorfin ise, doğal ağrı kesici yerine geçiyor. Bu madde baş ağrılarının süresini kısaltıyor ve sıklığını azaltıyor.

Şifalı bitki çayları, soğuk duş, uyku düzenine dikkat etmek, bol sıvı tüketimi de bu atakların azalmasında ve hafif geçirilmesinde yardımcı oluyor.

günaydın canlarım,günün herkese güzel geçmesi ümidi ile.
[COLOR="Red" Özellikle dilencii canım, neden bu kadar bu konu uzatıldı anlamıyorum.
Bizler bir bayrak altında yaşayan, dilini, dinini,ırkını ayırt etmeyen insanlar olarak benim yazmış olduğum parağrafta ki k..... takılmışın.Ben onu bir etnik köken olarak değerlendirmedim ve değerlendirmemde.Bizler küçük yaşlardan beri bu ülkenin türkü ile, çerkezi ile, kürtü ile ....vs. insanlarımızla beraber yaşamanın bir bütünlüğü içerisinde yetiştirilmiş kişileriz.
Açık açık yazayım bari köpekler derken kasdedilen kişiler elbette terör olarak nitelendirdiğin kişiler.
Bu kadar ana kuzularına yazık, bizlerin de evlatları var allahım herkese sağlık, sıhhat, huzur versin.
Tüm arkadaşlarıma sesleniyorum beni az çok tanımışınızdır.
Türkiyemi seven onun için canını vermeye bile hazır olan biri olarak lütfen bu konularda bu kadar yorum yapılmasın, biz kilo sorunlarımızla uğraşalım ne olur.
Bu aralar işlerimizin yoğunluğu nedeni ile KK'ya pek bakamıyorum.
Umarım dilencii arkadaşıma bu bir yanıt olmuştur. [/COLOR]

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisturkbayragiturkbayragiturkbayragiŞeniz

Günaydın arkadaşlar...

Günaydın canım.Çok mutlu bir gün diliyorum.Tabii yarın tartı günü malum.Umarım istediğin kiloyu tartıda görürsün....
günaydınnn kızlarrrr ayyy oku oku bitmedi sayfalar ne çok kaynatmışınız kıskandım hee:dilcikar::dilcikar:neyse geçmişi okudum şimcik bugünki menüyü yazayım
sabah 2 bardak su bitkisel tablet
kahvaltı 1 tost şekersiz çay
ara
türk kahvesi
öğle
mantar sote+cacık+ekmek
ara
elma mandalina
akşama belli değil
haa unutmadan dün akşamki sporumuda yazam
60 dk yürüyüş hız 4,5 arası:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Günaydın canım.Madem kıskanıyorsun sende geceleri gel kaynatalım .Aslında eksikliğini hissediyoruz. Ay unuttum ayollll kusura bakma sanada yarın tartı üzerinde üstün başarılar diliyorum canım.Bak akşam yazarken aklıma sen geldin.Tiroid ilacı kalsiyum kaybı yapıyor.Arada bir kalsiyum kan değerlerini ölçtür ama iyi bir laboratuvarda yaptır çükü;kalsiyum testi çok hassas bir test.Eğer değerlerde azalma olursa veya olmasa bile doktoruna sor belki kalsiyum takviyesi yapmak isteyebilir.Ben kalsiyum kullanıyorum.

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar
EE dün başladım yaa şimdi size
Sabah üç dilim onu laigt ekmek :kedi:
daha sonra bir bardak limonlu çay
ve ligt beyaz peynir
öğlen ise haşlama soteli tavuk ve çorba salata su
akşam 4 gibide elma sonra akşam yemeği bakalım ne yicem akşama sanırım karnıbahar ve brokoli alıcam :) birde yeşil çay ve şu talsalp çayı kullanıyorum

nurfeza canım ben 80-89 topicinden dün yazdıklarını okumuştumçok üzülmüştüm bugün daha iyisin inşallah maşallah kararlı gördüm seni.ben 1,5 ay önce buraya ilk geldiğimde depresyondaydım canım ve hayatımda ilkkez fazla kilolarımdan aglıyordum ilk satırlarımı yazarken .şimdi buradaki arkadaşlarımla ve Allahın izniyle tabiki çok keyifliyim ve üstelik kiloda veriyorum inşallah sende buradan çok mutlu bir şekilde hedefine ulaşmış olarak mezun olursun canım opuyorumnanaktan

Günaydın canım.Çok mutlu bir gün diliyorum.Tabii yarın tartı günü malum.Umarım istediğin kiloyu tartıda görürsün....

Günaydın canım.Madem kıskanıyorsun sende geceleri gel kaynatalım .Aslında eksikliğini hissediyoruz. Ay unuttum ayollll kusura bakma sanada yarın tartı üzerinde üstün başarılar diliyorum canım.Bak akşam yazarken aklıma sen geldin.Tiroid ilacı kalsiyum kaybı yapıyor.Arada bir kalsiyum kan değerlerini ölçtür ama iyi bir laboratuvarda yaptır çükü;kalsiyum testi çok hassas bir test.Eğer değerlerde azalma olursa veya olmasa bile doktoruna sor belki kalsiyum takviyesi yapmak isteyebilir.Ben kalsiyum kullanıyorum.

sağol ablacım kıskanıyorum valla olmuyor böyle işi gücü sercem size takılcam:dilcikar::dilcikar:şaka bir yana ablacım saat 8 gibi evde oluyorum yemeğim varsa atıştırıyorum yoksa ocağa koyuyorum ne pişireceksem hemen 45 dk yürüyüşümü yapıyorum (oturusam kalıyor)sonra duş bulaşık falan bir bakıyorum saat almış başını gitmiş ee dizileride unutmamak lazım birde üst katta :ecrin_bebek:bebişimiz var yukarı çıktımı inemiyorum çok yoğunum çoooookkkk akannehirakannehirbirde oğlum evdeyse pc bana hiççç kalmıyor ablacım çok tşk ederim sana bende arkadaşımdan duymuştum bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma soracaktım tiroid ilacı kalsiyum eksikliği yapıyormuş doğrumu diye

Son düzenleme:
canım boş ver nasıl olsa bir gün gidecek, bir gün gelecekler bu kilocuklar.opuyorumnanaktan

Yok ya,yurdusum kendime çok kızıyorum..Aslında çoğu konuda güçlü,kararlı hatta soğukkanlı olan ben..Yeme konusunda bir yol tuturamadım..

İlk üye olduğumda aylarca çok iyi gittim,ben kendime şaşırıyordum..Her defasında belirtiyordum..

Daha sonra Ramazan ayıında bir cozuttum,o cozutuş..:))

Kendime ve irademe kızdıkça daha kötü oluyor..Bu sıralar hafif mutsuzluk hakim bünyemde onunlada alakası olabilir..:(

sağol ablacım kıskanıyorum valla olmuyor böyle işi gücü sercem size takılcam:dilcikar::dilcikar:şaka bir yana ablacım saat 8 gibi evde oluyorum yemeğim varsa atıştırıyorum yoksa ocağa koyuyorum ne pişireceksem hemen 45 dk yürüyüşümü yapıyorum (oturusam kalıyor)sonra duş bulaşık falan bir bakıyorum saat almış başını gitmiş ee dizileride unutmamak lazım birde üst katta :ecrin_bebek:bebişimiz var yukarı çıktımı inemiyorum çok yoğunum çoooookkkk akannehirakannehirbirde oğlum evdeyse pc bana hiççç kalmıyor ablacım çok tşk ederim sana bende arkadaşımdan duymuştum bu hafta kontrole gittiğimde doktoruma soracaktım tiroid ilacı kalsiyum eksikliği yapıyormuş doğrumu diye

Siz akrabalar hep aynı apartmandasınız sanırım..NE güzel..

Yok ya,yurdusum kendime çok kızıyorum..Aslında çoğu konuda güçlü,kararlı hatta soğukkanlı olan ben..Yeme konusunda bir yol tuturamadım..

ılk üye olduğumda aylarca çok iyi gittim,ben kendime şaşırıyordum..Her defasında belirtiyordum..

Daha sonra Ramazan ayıında bir cozuttum,o cozutuş..:))

Kendime ve irademe kızdıkça daha kötü oluyor..Bu sıralar hafif mutsuzluk hakim bünyemde onunlada alakası olabilir..:(

Siz akrabalar hep aynı apartmandasınız sanırım..NE güzel..

evet canım alt katta kızkardeşim üstte erkek kardeşim en üstte annem babam (sadece kışın yazın memlekete gidiyolar )iyi yanları çokk anahtarlarımız kapı üstünde durur açar gireriz gelinimizde çok iyidir uydu bize her akşam birbirimizde kimde yemek varsa onda sofra kurulur falan tek kötü yanı kendine ait özel zamanın kalmıyor hani bazen kimseyi görmek istemessin kendinle kalmak istersin işte o olmuyoryerimseniben

Son düzenleme:
günaydin
sohbetinize dahil olamasamda yediklerimi yaziyorum sizlere..
belki faydam dokunur.
zira bu hafta bayagi kilo verdim bu diyetle.

yarin görürsünüz artik :D

dün yediklerim

sabah
2 haslanmis yumurta 160 kcal

ara 1 cikolata 99 kcal

ara 1 parca kasar peyniri 70 kcal

ara 1 tane vanilyali activia yogurt 120 kcal

aksam
6-7 light kasarli firinda pismis mantar ortalama 260 kcal
2 izgara tavuk gögüsü 200 kcal

toplam 909 kcal

bugün

sabah yok

ara bir bardak light süt 118 kcal.

sevgiler.

amanınnn oku oku bıtmek bılemdı ne guzel kaynatmısnız
yena hosbuldum canım saol

İbrahim Saraçoğlundan Zayıflatan Kürler
Günümüzde hızla bitkisel ürünlere yönelik talep artıyor. Ancak insan her gün başka bilgiyle karşılaşınca bir yerde kafası karışıyor. Özellikle zayıflama haplarına baktığımızda çeşitten geçilmiyor. Bu yüzden konunun uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun 40 yılı aşkın araştırmalarının sonucunda elde ettiği (evde kendi basına rahatlıkla hazırlayabileceğin) bu bilgilere kulak vermende fayda var.
Beyaz Lahana – Maydanoz- Limon Kürü

Uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur. Lahanaları ve maydanozları pazar yerlerinden almayı tercih etmelisin. Sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz) kullanmamalısın, amaca uygun değildir. Maydanozlar taze, sararmamıs ve de küçük yapraklı olmalıdır. İri yapraklı olan maydanozlar amaca uygun değildir. Onlar sadece gösterişlidir.
Bu kürü uygularken tokluk duygusu da hızlı bir şekilde gelişir. Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile beraber kullanılmasının bir diğer avantajı da ruh sağlığının ne kadar güçleniyor olduğunu hissedebiliyor olmandır. Böylece sıkıntıdan dolayı fazla yemek yemek de ortadan kalkar.
Kür tamamlandıktan sonra kolayca tekrar kilo alma yatkınlığın da olmayacaktır ve kilonu uzun bir müddet koruyabildiğini göreceksin. Ancak tabii ki abur cubur yememek kaydıyla.
Kürün hazırlanışı

Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave et. Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynat. Üç dakika tamamlanınca kapağı açarak içerisine yarım demet taze yeşil maydanozu gövde saplarıyla beraber ilave et ve kasıkla içeriğin iyice karışmasını sağla ve tekrar ağzım kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam et. Toplam beş dakika tamamlanınca ocağın altını kapat ve ılımasını bekle. Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayır. Kasık yardımıyla lahana ve maydanozlara biraz bastırarak suyunu bırakmasını sağla. Cam kaba ayırdığınhaşlama suyunu dilersen üçe bölerek sabah, öğle ve aksam içebilirsin. Veya ikiye bölerek sabah ve akşam içebilirsin. Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir. Aç karnına içmek istemiyorsan öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisin. Burada dikkat edilecek bir konu da her içimden önce iki yemek kasığı taze sıkılmış limon suyu ilave edip, karıştırıp içmektir. Kısaca, süzüp ayırdığın lahana-maydanoz suyuna ılıyınca taze sıkılmış limon suyu ilave etme. İçeceğin miktar kadarına iki yemek kasığı taze limon suyu ilave edilmelidir. Bu kür günlük hazırlanmak zorundadır.
Kürün hazırlama seklinde yarım demet maydanozdan bahsettim. Demetlerin içeriğindeki maydanozların sayıları farklı olabilir. Dört adet büyük yaprak beyaz lahanaya ilave edilecek maydanoz sayısı 20-25 adettir. Maydanozların gövde sapla¬rıyla beraber kullanılması gerekir.

bunu denıcem saol canım paylasımın ıcın
elıne yuregıne saglık

sabah 2 dılım ekmek
3 zeytın
az da peynır artık hangı kutuya denk gelıyor bılmıyorum kıbrıt kutusundan küçükdü :hulya:

ara ogun
2 elma

oglen
bı kase salata ayran

ara ogun
1 dılım ekmek peynır ve mandalına

aksama allah kerım kaydirigubbakcemile5

İyi akşamlar arkadaşlar
akşama yemeğe davetliyim ablama, gitmek istemedim ama ısrar edince yok diyemedim. yarın tartı günü halim harap ( Hayır demesini beceremedim ömrüm boyunca ne geldiyse evet lerden geldi kilolarda dahil )

mmuti aman kontrolü kaybetme davete git ama az az ye güselim.kolay gelsin sana ...

listem
2 kepek ekmek,1 peynir,domates,salatalık,çay
4 ızgara köfte,salata,1 ayran
arada şincik 2 mandalina yedim
akşama da kabak yemeği etsiz 8 kaşık,salata,yarım kase yoğurt yiycem
arada 1 elma,1 portakal yiyecem

Back
X