kızoar fikirlerinize ihtiyacım var
okuyun yazdıklarımı bekliyorum ne diceksiniz
ya kızlarr canım çok sıkkın
bana bi şey iyim
akıl verin kafayı yicemmm
şimdi bir kızım var gören maşallah prenses bunu nasıl yetiştirdiniz
ne kadar efendi sayglı der
dogdu dogalı öyle nazik
kibar
efendi
özür diler teşekkür ederr
birde oglum var tam aksii
kabaa yaramazz dogru öküzz
şi,mdi bu oglum beni dellendiriyo
evin duvarını yazmış
oturdum konuştum yapma oglum
kagıt yazılır bilmem ne anlattım
gitmiş bahçe duvarını yazmış
yapma dedim
yeri yazmış
yapma dedim
halıyı yazmış
kalemi bırakmış bgugunde ruj la yazmış...
sobalı bizim ew
soba yanarken üstüne kalem atmış
yapma dedim
prtakal suyu dökmüş
olmadı yanan sobanın üstüne işemiş
ya ablasından çok ilgi sevgi görür öyleki dışardan gören bir insan
ya bu çocuklar arası babası ayrım yapıyo diyecek kadar
ne istese olur
babası aşırı düşkün
hiç dövemeidm dövme taraftarı deyilim
ama yandan yandan geliyorrr banaa
şimdi konuşuyorum oda üzülüyorr korkuyorr aglıyorr
ama gene yapıyorrrrrrr
şimdi gece uyudu bende bez baglıcam
iç çamaşırının içinden kuru kalem boyalarından varya ondan çıkıyo
bu 2 oldu geçen bidaha olmuşuu
valla çok moralim buzkkk
sıpa anasınıfına gidiyo
acaba diyorum böyle tuhaf şeyler yapmaya ilerleyen yıllardada devamederse ne olurya
ya sorunlu bi genç olursa
off sıkılıyorum daralıyorum valla
önlemi varmı çaresi varmı acaba
bi kursa gitcektim açevin açtıgı
anadaa sorunlar yaşadım
iyicee dellenmek üzereyim
çok moralim sıfır oldu bi anda
CİTOL merhaba arkadaşım
benzer sorunları farklı sekıllerde yasayan bır anne olarak sana sunu soylemek ıstıyorum
oğlunun evde ıtemedıgı yada yapılmasından hoslanmadıgı bırşeyler var ve onlara tepkısını bu sekılde verıyor. o yuzden o uzuluyor ve sızı üzmek istiyor.
ben kızımda farklı versıyonunu yaşadım kızım su anda 20 yasında babasıyle sorunlarımız vardı evlılıgın 4 yılında kavgalar anlaşmazlıklar baslamıstı ve kızım o zaman hırcınlaştı kalemle cızmelerın yanı sıra gece altını ıslatmaya başladı ne yapsak olmadı pedagoga göturduk ozaman ben bankada çalışıyorum ve anneanesı bakıyordu pedagog bununla yalnız ve benımle beraber ıkılı olark ayr ayrı konustu ve ona evımınızın resmını cız bana dedı çizdiği ev anneanesının evıydı ve evde anneanne dede kızım ve ben annesı insan fıgurlerıyle resmedılmıs ama baba yoktu dr sordu baban nerde ben dedım brası bızım ev degılkı bızım evımız altkatta degıl en ustteyız dedıkı ben o evı sevmıyorum burayı sevıyorum cunku o evde sen aglıyorsun sureklı bu evde babam yok daha ıyı burayı sevıyorum ben babam olmazsa o evıde cızebılırım dr neden babanı cizmedın dıye üsteledı ve dedıgı o çok kötü ben onu cezalandırdım...şaşımıs kalmıstık çoçuklar öyle güzel gözlemlıyorlarkı herşeyı belkıde bızım anlamıyor dedıgımız en ufak bır seyı bıle kendınce yorumluyor. zaten babasından kızım 8 yasındaykende ayrıldık ve kızım cok düzeldı o hırcın çocuk gıttı sakın ılıman derslerınde basarılı bır kız geldı. şuan benım ıkıncı evlılıgım allaha şükür problemsız gıdıyor .ve oğlumu dünyaya getırdım onunla hayata yenıden başladım.bıraz uzun oldu ama arkadaslar örnek olabılır dıye citol sana belkı bır yol gösterır dıye anlattım.
sevgıler