Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

içmediğim halt kalmadı citolüm yememe zaten sürekli dikkat ediyorum, bu aralar ufak hareketlerde yapıyorum, bir başkası yapsa haftada en az 1 kilo verir....ben funda suyuda içiyorum, 1,5 şişe içtim ama düzensiz şimdi düzenli içiyorum işe yararsa yazarım, istersen sen de içersin..

günaydın kızlar
özledim valla. misafirler var bende yatılı herhalde pzt salı gidecekler çok giremiyorum ama yarın sabah kilo bildirimi yapacam

citol yarından itibaren sigara zamlanıyor ve bırakmam şart, daha önceki bırakma teşebbüslerimin birinde 11 kilo diğwrinde 8 kilo bir de 5 kilo almıştım..şimdi bırakırsam yine kilo alıcam diye ödüm kopuyor...onun için diğer cuma tartıda fazla çıkarsam şaşırma, kendimi kilo almıycam diye şartlandırmaya çalışıyorum...

bowwwwwww
saglıgın için deyil
zam içinmii
bırakacaksınn kötükedihüso
bence bırakam sıgarayı
ama yemekelrden sonra iç
bazende yarım olunca söndür
diger yarısını sonra iç
azarlt
günde 4 ü beşi geçme
bende ewlenince bıraktım sigarayı
bizimki sevgili iken paket paket alırdı
ewlenince ya ben ya o dedi
bende gizli gizli içicemya
günde 3-4 sonra baktım bazı günler hiç içemiyorum
derkenn bırakmışım gitmş
ama hala içen biri olursa yanımda yakarım bende bi tane dayanamam
heleki sürekli içen kişiler yok etrafımda

bowwwwwww
saglıgın için deyil
zam içinmii
bırakacaksınn kötükedihüso
bence bırakam sıgarayı
ama yemekelrden sonra iç
bazende yarım olunca söndür
diger yarısını sonra iç
azarlt
günde 4 ü beşi geçme
bende ewlenince bıraktım sigarayı
bizimki sevgili iken paket paket alırdı
ewlenince ya ben ya o dedi
bende gizli gizli içicemya
günde 3-4 sonra baktım bazı günler hiç içemiyorum
derkenn bırakmışım gitmş
ama hala içen biri olursa yanımda yakarım bende bi tane dayanamam
heleki sürekli içen kişiler yok etrafımda

denedim öyle olmuyor iradem zayıf galiba, maşallah sen burakmışsın, tebrik ve saygılarımı kabul et

kızlar hepinize mutluluk sağlık dolu bir yıl diliyorum ben çıkıyorum şimdi yarın kilomu vermek için girecem.öptüm sizleri...

herkese selam kıslarr. maşallah kilo vermiş herkes hemen hemen.bu haftasonu berbat geçti ölümlerden döndük aileceek. çok kötüydü Allah bidaha yaşatmasın kimseyede göstermesin imşallah. çok kötüydü yaa. annem babam kardeşlerim oğlum hepimiz ölüyorduk sebepler olmasaydı allahıma şükürler olsun kimselere bişeyler olmadı.7 yaşındaki kardeşime ve oğluma ilaç verdim yarım saat sürmeden kardeşim ve oğlum sersemleşti ama oğlum uyucam dedi ben onu başka odada yatırdım ve daha önce kullandığım ilaç yani oğlumu yatırdım on dakka geçmedi kardeşim bayıldı altına yaptı falan mafoldumben annem tabi çığlık çığlığa bizler panik halinde hazırlandılar hastaneye gittiler.ben mahvoldum tabi oğlumda da hiç bişey yok şaşırdığım şey o aynı dozda ikisinede verdim ama oğlum on dakikada kendine geldi kardeşim bayıldı oğlum iki yaşında bile değil ama kardeşim 7 yaşında nyse doktorlar zehirlenmiş falan dediler midi yıkayıp serum falan taktılar müşahade altında kaldı.o iyi oldu.sonra babam 2 buçuk gibi geldi hastaneden bizde biraz yukarıda teyzeme çıkmıştık.biz ordakaldık babam eve girdi babm çok iyiydi. benim bi küçüğüm kapıyı açtı ve bayıldı kaldı oda. çıkardı falan babam bizi aradı geldik onla igilendim falan neyse toparldım sabah 4 te tekrar teyzeme çıktık.saat 6 da diğer kardeşim teyzeme tel açtı babam uyanmıyor diye sabah namazında tekrar hazırlandım ama ben artık mahvoldum tansiyonum çok yükselmiti kalbim sızlamaya başım dönmeye başladı zor toparladım kendimi tek ben kaldım ayakta zorlada olsa tabiki babamıda zorla ayılttık ambülansı falan çağıracaktım ama ayıldı kendine geldi.ama mahvolduk hepimiz. diğer kardeşlerimde çıkarmaya başladı başım ağrıyor falan diyorlar.neyse hepsini toparladım. annemde sabah saat 9 da eve geldi o sobayı açtı meğersem sobadam hepimiz zehirlenmişiz :1shok:kömürler içinde yanmamış kardeşimde sobanın çıkışını kapatımca dışarı vermiş dumanı.ben annem geldikten sonra tansiyonumu ölçtüğümde küçük 11 büyükte 17 idi ama iyi olduğum zamandı herkes normale dönmüş uyuyordu.ben zehirlenmedim ama kalpten ciddi ciddi gidiyordum nerdeyse çok sızladı kalbim. allah kimseyer yaşatasın inşallahhh çok üzüldüm hele kardeşime niye ilaç verdim diye kahroldum ama nerdeyse kardeşime iyiki ilaç verdim diyorum şimdi yoksa herkes uyuyacaktı ve nolduğu anlaşılmıcaktı.artık haber olurduk gazetlere Rabbim korudu hepimizi:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım allah korumuş hepinizi .
çok dikkatli olmak lazım ama işte insanın aklına gelmiyor ki.

teşekkürler cnm kaydettim

kızım o kadarda olsa veriyosun işte
ya hiç veremesen
yada daha kötüsü ürekli alsan kilo npcan ben gibii

ahh ahh ben 48 e girsemm nelerr alcam kendimee
nelerr ödü olarakk

bende bir türlü kurtulamıyodum
zayıflamaya yardımcı forum macunu aldım
sandolozlu
sanki işe yarıcak
yeme krizlerine girmiyorum fazla

telşeküürler
nerelerdesin sen
kilo durumları nasıl haa emziriyomusun ufaklıgı

seni aynı geçiyorum listede

canım hala aynıyım! ne aldım be verdim. duruyorlar. hala emziriyorum ama bu aralar diş sıkıntımız arttı iyice ondan olsa gerek memeye de yüz çevirir oldu name. korkuyorum sütüm gidecek diye! ister istemez azalıyor :sinifsinif:
doktora gidiyorum ne var ne yok diye bakalım. bugün doktora gidiyorum. kan tahlillerim bitti. guatr için ultrason çekilecek ama o nisanda ancak. bakalım ne diyecek doktor...

of evet emzırdıgım ıcın boyleymıs gıttım dr 3 ay olmuyor bı oluyorum bu kez de en az 27 gun suruyor en son 42 gun adet oldum dr da ıstersen ılac vereyım ama onlarda sısırır hem bebege de zararlı dedı
of yaa :((((((((( artık emzırmek ıstemıyorummmm

bana sorarsan azcık sabret ben çok istemiştim emzirmeyi felaket sütüm vardı hemde ama benim paşa 3 ay sonra ittirdi memeyi istemedi ne yaptıysam. sağıp sağıp biberonla verdim 3 ay daha. sonra ben de bıraktım. ama sağlığın için önemliyse nerdeyse 1 yıl olmuş o ona yeter doktoruna da danış gerekiyor derse o zaman bırakırsın

Bu arada Barış oğlanı uyuttuğumda gündüz,kızımda okuldayken..
Film izledim bol bol..İzlerkende örgü ördüm..:)))

Hele bir film izledimki,Sapına kadar dramatik ağla ağla geberdim..tüm gün gidip gelip çocuklarıma bakıp şükrettim..:(

Cameron Diaz'ın filmi,hatunu sevmediğim için ön yargılı izlemeye başladım..Şöyle göz ucuyla bakıp kapatacaktım,nasıl olsa beğenmiycem diye..

Zaten film başlar başlamaz,nefes dahi alamıyosun ama ağlamaktan..:)))

Yada beni çok etkiledi,zevkler göreceli bir kavram ya o bakımdan..:))

Hadi filmin adını söyliyeyim.''Türkçe ismi kızkardeşim için''..

citol'cüm kilomuzu cuma söyleyemeyiz sanırım..Diimi..:))
Yarınmı bildirelim.??

Biri banada davsiye etmişti :jeyyar: sen beğendiysen güzeldir tabiki izliycem bende :1hug:

a_583.gif

herkese selam canlarım.uzun zamandır görüşemiyoruz hepinizi çok özledim.umarım diyetleriniz süper gidiyodur ve yen yılda tüm kilolarımızdan kurtuluruz.hepinizi seviyorum.şimdiden herkese mutlu sağlıklı,huzurlu ve kilosuz yıllar :) opuyorumnanaktan

Hoşgelmişin güzelim Şeniz bizde seni özledik yeni yıl dileklerin senin içinde gerçek olur inşallah

citol ölçülerimi bildiriyorum
bel:94
göbüş:106
kalça:116
üst baldır:66
kilo: geçen cuma 92 ydi. pazar regl olmuştum 93,1 çıkmıştı şimdi de daha tartılmadım. onu da yarın söylerim.
kahvaltımı da söyleyim
2 dilim ekmek kk peynir 2 zeytin (artık fazla değil) ve 3ü bir arada nescafe yok bıraktım:)
öğleye de patates salatası yicem. onun fazla kalorisi yoktur demi. diğer salatalar gibi sınırsız yenebilirmi? hiç yağ koymuycam bu arada

Sevgili citol -tatlicadiarzu- bize kalbin kadar temiz olan o listeyi hazırladığın için çok teşeşkkür ederim -tatlicadiarzu-

Sen ölçü istersinde ben ölçmemmi guzummm :jeyyar: hemen kalkıyorum ölçüp biçiyorum kendimi :roflol:

Sen benim kilomu aynı yaz sabah tartıoldım 88.4 şimci 88.9 :bbo: çizelgemide değişmiyorum.

Yarın erkenden ayaktayım sorun yok benim için ama tatil olduğu için adam evde olucak ve pc ye yapışıcak :1closedeyes:

Bak sana ciddi çok fena bozuluyorum :mymeka: bi çizelge yap kendine ve ölçülerini sende yaz artık tut bıraktığın ipin ucunu

hepiciğinizeee slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2010 'un bol sağlıklı,bol huzurlu,boll mutluluklu ve bol kazançlı en önemlisi çok çok kilo vereceğimizzz bir yıl olması dileğiyleee(aşksız olmazzz dimi amaaa benim gibii bekarlaradaa aşkkkkkk olsunn:):):) )

cnm sıkkın reglidenmi bilmiyom ama tam 1 kilo fazla çıktımmm 83,9 :(:(:(:( çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaa

citol ölçülerimi bildiriyorum
bel:94
göbüş:106
kalça:116
üst baldır:66
kilo: geçen cuma 92 ydi. pazar regl olmuştum 93,1 çıkmıştı şimdi de daha tartılmadım. onu da yarın söylerim.
kahvaltımı da söyleyim
2 dilim ekmek kk peynir 2 zeytin (artık fazla değil) ve 3ü bir arada nescafe yok bıraktım:)
öğleye de patates salatası yicem. onun fazla kalorisi yoktur demi. diğer salatalar gibi sınırsız yenebilirmi? hiç yağ koymuycam bu arada

canım ölçülü yesen iyi olur nişasta içeriyor patates ve o günki ekmek hakkını tüketmiş oluyorsun 2 orta boy patatesten yapabilirsincokacimcoook

denedim öyle olmuyor iradem zayıf galiba, maşallah sen burakmışsın, tebrik ve saygılarımı kabul et
ne dimek kabul ettim bilee Şeniz
canım hala aynıyım! ne aldım be verdim. duruyorlar. hala emziriyorum ama bu aralar diş sıkıntımız arttı iyice ondan olsa gerek memeye de yüz çevirir oldu name. korkuyorum sütüm gidecek diye! ister istemez azalıyor :sinifsinif:
doktora gidiyorum ne var ne yok diye bakalım. bugün doktora gidiyorum. kan tahlillerim bitti. guatr için ultrason çekilecek ama o nisanda ancak. bakalım ne diyecek doktor...
almamışınya demekki yedigin şeyler süte çevriliyor
ben hep emzirirken aldım bu kiloları
Sevgili citol -tatlicadiarzu- bize kalbin kadar temiz olan o listeyi hazırladığın için çok teşeşkkür ederim -tatlicadiarzu-

Sen ölçü istersinde ben ölçmemmi guzummm :jeyyar: hemen kalkıyorum ölçüp biçiyorum kendimi :roflol:

Sen benim kilomu aynı yaz sabah tartıoldım 88.4 şimci 88.9 :bbo: çizelgemide değişmiyorum.

Yarın erkenden ayaktayım sorun yok benim için ama tatil olduğu için adam evde olucak ve pc ye yapışıcak :1closedeyes:

Bak sana ciddi çok fena bozuluyorum :mymeka: bi çizelge yap kendine ve ölçülerini sende yaz artık tut bıraktığın ipin ucunu
nann sen istersinde ben yapmammıı
ama taaaa 110 kiloyu örda görmek ve herkese göstermek istemiyorum nann
napıcazz
hepiciğinizeee slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

2010 'un bol sağlıklı,bol huzurlu,boll mutluluklu ve bol kazançlı en önemlisi çok çok kilo vereceğimizzz bir yıl olması dileğiyleee(aşksız olmazzz dimi amaaa benim gibii bekarlaradaa aşkkkkkk olsunn:):):) )

cnm sıkkın reglidenmi bilmiyom ama tam 1 kilo fazla çıktımmm 83,9 :(:(:(:( çok üzgünüm yaaaaaaaaaaaaaaaa
saol şekerim
aynı dilekler benim içindee geçerli hepicinizee Şeniz

bu ara kızlarrrrrr bugun kilo bildirmek zorunda deyilsiniz
cumartesi yapıcam listei kasmayın kendinizii kaydirigubbakcemile2

Back
X