Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili şişman arkadaşlarım..:))

2010 yılının hepimize sağlık,huzur,mutluluk getirmesini diliyor,çıtır olmamızı temenni ediyorum..:))

Evimiz,ülkemiz ve dünya adına barış içinde güzzell güzzell yaşayalım inşallah..:))

Öpüyorum hepinizi vede seviyorum..
a.s.

slmkızlar ben geldim sabahtan beri hazırlıklar yapıyom kocacığıma geliyo kavuşuyom sonunda
ölçülerimi yazayım
bel 91
göbek 102
kalça 112
üst baldır 65 acaba 90 60 90 görebilirmiyizki:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım. görücez tabi ki hayatım o değerleri onun için uğraşıyoruz burda. kocişine yaptığın yemeklere çatalını götürürken 90-60-90 ı düşün ve ölçülü uzat çatalını. benim kayınvalidem de aşure yapıyor mesela ben de nasıl dayanacam bilmiyorum. allah hepimize yeni yılda bol bol irade versin inşallah amin.:Saruboceq:

Topiğimin güzel hanımları;

2010 yılının hepimiz için mutluluk,sağlık ve huzur getirmesini diler;yeni yılınızı kutlarım....

Umarım tüm güzellikler sizlerle olur.....

Mutluluk dileklerimle......sevgiler......Şeniza.s.a.s.a.s.Şeniz

herkesin tüm dilekleri bu yıl gerçekleşir ve en önemlisi bu yıl bütün kiloları def ederiz umarım fıstıklar!

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrrrr:)))

Ya rebbi sen bu masum vampirin namusunu bu karıdan koruuu aminn :Saruboceq:

Al nan ölçülerimi yaz bi yere şakkıdı

Mide.........93
Bel..........100
Göbüş.....113
Kalça........114 ( bunların ikisi niye aynı çıktı ya :roflol: basenleri göbek diyemi ölçtüm ecaba)
Üst bacak .......68

Bide citol sana özel olarak kafamı ölçtüm :roflol: hani bebeklerin ölçerler ya baş çevresi:roflol: 20 cm falan çıkar diyodum 56 çıktı nan tam bi küp kafaymışım :roflol:

sırf meraktan kalktım ölçtümmm 58 çıktı nannn
bide bana mincık kadar kafan var derlerr :roflol:

Kızlar selam,
2010 hepimize mutluluklar getirsin inşallah.

ben kilomu vereyim kızlar 78.3 üm :lepi:
700 gr daha gitti ...
benim yatılı misafirler kalkmadı daha kalktım kahvaltı hazırlamaya gün içi fırsatım olmaz diye hemen yazdım.
çarşamba gidecekler herhalde o tarih sonrası burdayım.
öpüyorum hepinizi....

günaydın kızlar :)) hepinize mutlu yıllar yeni yıl hepimize sans mutluluk ve saglık getirsin :)

dün yediklerim.
dün kahvaltıyı bi dilim kekle geçistirmişdim :kedi:
ögle yemeginde etli türlü bi avuç fındık bi kase yogurt yedim.
saat 5 de bi kücük yogur ve bi avuç fındık
aksam yemeginde 1 tabak çorba.

:)))
saat 11 gibi çayın yanında birazcık cips kaçırdım ama onu ppek söylemek istemiorum galiba :kedi:

herkes uyuyor herhalde:) benden sadece 300 gr gitti bu hafta. dün de tıkındım tabi. neyse bakalım hız vericez artık. pazartesi de sınavlar başlıyor gerçi.

bende yeni kalktım
herkesin yeni yılı kutlu vede mutlu olsun
saglık, para dolsun
sabah bir idlim kepek ekmegi ile zeytin peynir yedim
sonra yattım ve yeni kalktım komşu bi küçük kase aşure getirmiş
onu içtim

hepimize kilosuz mutlu yıllar hanımlar :)
ben de yarın tartılacam inşallah yazarım. zaten bugün bildirmiyorduk demi? akşam 1 koca kase aşure yedim. keşke tartıldıktan sonra yeseydim dimi? ama bugün dikkat edecem yediklerime. bugün aşure yemek yok.:olmaz:

Topiğimizin ince, zarif, bir o kadarda narin bayanları, hepinizin yeni yılı, mutlu, sağlıklı, huzurlu geçer inşallah.
Ben dün akşam ıstanbul'a geldim.Oğlum arkadaşları ile eğlenmeye gitmiş, kızım karşıladı beni,
saat 03.50 sıralarında yattık kızımla, hasret giderdim.
Bugün temizlik yaptım, çamaşırlarını yıkadım.
Şimdi oğlumla oturuyoruz
Kızımın Antep'ten arkaaşı gelmiş onlar gezmeye gitti.
Galiba bugün kil bildirimi vardı, ama ben kilo vermiyorum, inşallah en kısa zamanda motivasyonum yerine gelirde kilo vermeye başlarım.
Ö P T Ü M K O C A M A N H E P ı N ı Z ı

İyi akşamlar hanımlar.Ben İstanbul da değilim .Yine tatil bulunca memlekete kaçtım.

Kilomu aynı yaz Citolcüğüm.......89,500....Gerçi tartılamadım ama neyseeeee.....

kızlar ben 91 olmuşum 1 kilo gitmiş yani ama ödem de var bende farkındayım.yazamadım hafta içi kusura bakmayın okul çok yoğun geçiyo evde telaş malum.
citol ölçüleri nerden istiyorsun ona göre yazayım canım.
beni gruba aldığın için ayrıca teşekkürler

kızlar ben 91 olmuşum 1 kilo gitmiş yani ama ödem de var bende farkındayım.yazamadım hafta içi kusura bakmayın okul çok yoğun geçiyo evde telaş malum.
citol ölçüleri nerden istiyorsun ona göre yazayım canım.
beni gruba aldığın için ayrıca teşekkürler

bel kalça ve gögüs sabit
ama üst bacakta ölcebilirsin

Back
X