Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba tombulcuklar :)))

yeni yıl hepimize umut, huzur ve mutluluk getirsin dilerim...
her geçen gün incelerek bir çığır açalım umarım opuyorumnanaktan

günaydın herkeze yeni yılınız kutlu olsun
ben yılmaşı nedeni ile 500 gr almışım 122.5 tum az önce tartıuldım 123 geldim kilo bir an olsun aklımdan çıkmıyor ama yinede kaçamaklar yapıyorum yılbaşı gecesi yine dağıttım herşeye dikkat ettim ama tatlıya ve rus salatasına hayır diyemedim ötüz gibi yiyerekte hem neyse ben şimdi mükemmel ötesi vücut ölçülerimi yazayım utanıyorumda yazmaya ama
basen 134
bel 120
göğüs 124
üst bacak 73
bakalım benim rekorumu kimse kırabilecekmi

günaydın kızlar hepinize citolcüm kilo bildirimimi yapıyorum 1000 gr vermişim.zemuszemus:lepi: 91 olmuşum yani %1.09 yapıyor bu da. haftaya daha çok spor yapıcam daha güzel ve de sağlıklı veririm inşalah.

Selam,

Kilom aynı..Offfffffffffff,pofffffffffffffffffffff..:(

:kilomı bildireyimm hemenceek ben bu hafta 200 gr vermişim yani 87.5nasıl olduysa artıkınn akannehiren son 87.7 di ben dikkat etmedim çünkü pek bu hafta kafam bi yerine gelsin diye iyide oldu gerçi kendimi salınca nasıl yediğimi gördüm delikafadulden çok şükürki pek fark yokk bu beni çok mulu etti biriki gün aşure için oruç tuttum gece yemek yedim sahur yani ama öldüm sabaha kadar uyuyamadım çok raatsız oldumm bidaha tövbe delikafadulden süper bişey yaaaa:dance: bide iki gün sonra regl de olcam yinede 200 gr gitmiş çok sevindirik oldum yaff :dance: :smiley-cool:

çok geçmiş olsun canım allah korumuş hepinizi .
çok dikkatli olmak lazım ama işte insanın aklına gelmiyor ki.

@tursari: geçmiş olsun hayatım! rabbim yaşatmasın bir daha.
sağolun canlarımm Allah kimseye göstermesin sağlığın herşeyden daha önemli olduğunu hayat koşturmacası içerisinde hep unutuyoruzz gerçekten hiçbşey sağlıktan daha önemlli değil. Allah düşmaıma bile göstermesin geçti çok şükür herşey normale döndü allaha bin şükür :Saruboceq:

slm hanımlar bende gurubunuza katılmak istiyorum bende zayıflamak istiyorum

hoşgeldinn opuyorumnanaktan

bu ayın başında ölçülerimi almıştım ama şimdi bulamıyorumm yaaa mezuramıı evde iki yaşında ayaklı bir yokedici olunca koyduğunuz şeyi yerinde bulamıyoruz :oklava:

bu ayın başında ölçülerimi almıştım ama şimdi bulamıyorumm yaaa mezuramıı evde iki yaşında ayaklı bir yokedici olunca koyduğunuz şeyi yerinde bulamıyoruz :oklava:

1. bel: 92.5
    basen:101
    göbek: 108
    mide: 91
    bacak:62
    göğüs:107

Son düzenleme:
kızlar benim boy 1.68
kilo 91
92 dim geçen haffta
ölçülerim
bel:93
göğüs:100
basen:122
üst bacak:74
benim bacaklar çok kalın.belim kiloma göre ince .h

selam bayanlar sınavlarım tam gaz başladı aranızda olamıycam pek idare edin. ÇıTOL cüm mesuram yok benim almak için de çarşıya çıkmam lazım bulunduğum yerde yok. boy 1.70 kilo 85.9. diğerlerini bir ara alınca yazarım canım.

Back
X