Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaarrr;
sanırım hepimizde aynı problem var bu hafta:) bende sadece 100 gr. vermişim.... 92,9 sabah gördüğüm rakam....:oklava:
ama ben diyetime dikkat edememiştim zate. sadece obezite polikliniğinde verilen hareketleri yaptım. günde 7-8 kez yap demişlerdi. ben 2-3 kere yapabiliyorum. malum işte olmuyor. ama belirgin bir incelme var.pazartesi ölçümlerim yapılacak. onları o zaman yazarım. ama üst bacağı ölçtüm...66 cm ohaoldumsmile... milletin beli bundan daha ince....
hepinize kolay gelsin... ben sabahtan beri 4 bardak suyumu içtim... sizde için....

anamm bnde 112.4 geldim yaa noluyoo
bişede yapmadımkii fazla bu hafta kilo alacakk ohaoldumsmileohaoldumsmile

günaydın arkadaşlar çok mutluyum çünki geçen haftaki kilom 123 bugün 121. 3 yani 1 700 giden kilo. kaydirigubbakcemile2 aslında 3 gün misafirim vardı o nlara ne yaptıysam azda olsa yedim demekki 3 kilo filn gidecekti bu hafta inşallah 120 ve üzerinden kurtuluyorum az kaldı çünki 129 lardan geldim buralara amacım bahara kadar 100 olsam bişey istemem çünki bahara spora gideceğim zemuszemus

nevracım inşallah en yakın zamanda bebeğini kucağına alırsın canım . bak benimde 12 senede geldi yavrum sen kaç senelik evlisin benimde eşimdeydi sorun allah verdikten sonra hiçbişey engel değil . olur birgün hiç yaşamamış gibi olursun ogünleri bak ben sabah tan beri yani 2 saattir mücadele veriyorum uyumuyor çatlıyor ağlamaktan uykusu var huysuzkuk yapıyor her işim duruyor onu oyalıyorum artık yani 12 senede ona kavuşmak için neler çektim ne acılar hepsi unutuldu şimdi

seçilcim hakettim oklavayı rahat ol bilmiyorumkismileneden oldu bende bilmiyorum acayip ödem var elim ayağım şiş reglimde yakın ama haftaya toparlarım inş

derincim tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun Allah daim etsin

alizade sıkılaştırıcı krem bitkisel aktardan aldım tatlımmmmm

yardım istersen gelirizzzz çok güzel adam benzetirizzz:):):):)

eheh ewed hepimiz toplanıp bi güzel hıncımızı ala biliris birinden dimi sırnaşık şey

canım krem işe yaradımı ya bende deneyim eger iyi geliosa nasıl kullanıosun bide günde bi defa mı ? CADIARZU

bide sen yüzmeye basladın dimi bu hafta nasıl gidiyor bende baslıcam insallah arkadaslarımı toparlıyorum aslında hepsinin kanına giriyorum kaydirigubbakcemile4 beraber gidersek daha iyi olur die ::)))

seçilcim hakettim oklavayı rahat ol bilmiyorumkismileneden oldu bende bilmiyorum acayip ödem var elim ayağım şiş reglimde yakın ama haftaya toparlarım inş

derincim tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun Allah daim etsin

canım çok sağol inşallah bu şekilde giderim haftada bir kilo bile versem razıyım çünki yapmayıda yemeyide çok seven biriyim ondan bu haldeyim yaaa

Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...

Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...

ahh canımmm çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sevdiklerine bağışlamış ilk günler acın ağrın olur ama zamanla azalır dikkat et kendine kapalı ameliyatmı yaptılar açıkmı?

BİR KARIKOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI:))))
Kadının Günlüğüne yazdıkları:
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar
mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir
erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün
Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan
pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti,
demleniyor.Banyo
yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin
karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... Eve geldi
sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım,
yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi
yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin
karşısında şarabımı! zı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın
bu
kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete
kadar
benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim
kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :
Sevgili günlük,Türkiye yine ispanyaya yenildi ama kuru fasülye güzeldi.
:roflol::roflol::roflol:

ahh canımmm çok geçmiş olsun aynı şeyleri yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum Allah sevdiklerine bağışlamış ilk günler acın ağrın olur ama zamanla azalır dikkat et kendine kapalı ameliyatmı yaptılar açıkmı?

teşekkur edrım canım laparoskopık cerrahı ıle amılyat oldu karnımda üç delik var....

Selam Arkadaşlar

canım çok büyük geçmiş olsun.Allahım böyle şeyler bir daha yaşatmasın.Kendine iyi bak .Öptüm.

BİR KARIKOCANIN AYNI GÜN GÜNLÜĞE YAZDIKLARI:))))
Kadının Günlüğüne yazdıkları:
Bugün üç yıl bitti. Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü
kadar
mutluyum. Tanrım, onu ne kadar seviyorum. Mükemmel bir
erkek,cazibeli, yakışıklı, anlayışlı,sevecen, her şey var. Bugün
Cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla eğlensin. En sevdiği yemek olan
pastırmalı Kurufasulye ile pilav yapıyorum. Pişti,
demleniyor.Banyo
yaptım, en sevdiği kıyafeti giydim. Yemekten sonra, şöminenin
karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacağız... Eve geldi
sonunda.
Beni öpüşü biraz soğuktu, aklı başka yerde sanki. Aman Tanrım,
yoksa? Tüm cilvelerime rağmen, bana yanaşmadı. Arkadaşlarıyla ne
yaptığını sordum,
ağzında birşeyler Geveledi. Yemekte biraz keyfi
yerine gelir gibi oldu, ama hala dalgın,hala uzak,hala kabuğuna
çekilmiş. Herhalde ÖTEKİNİ düşünüyor.Benden genç mi acaba?
İşyerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın? Şöminenin
karşısında şarabımı! zı yudumlarken, artık dayanamadım 'neyin var?'
diye sordum. Gülümsedi, zoraki bir gülümseme, acı dolu, uzaklık
dolu.. 'Yok birşeyim' diye geçiştirdi. O gürül gürül yanan aşkın
bu
kadar çabuk biteceğine inanamıyorum, daha dün bana ebediyete
kadar
benimle olmak istediğini söylüyordu. Bugün aramızda iletişim
kopukluğu başladı bile.Belki de kilo alıyorum. Çok mu vır vır
yapıyorum? Elini tuttum. Elimi okşadı,ama eller hissiz, parmak
uçları soğuk... Stepe başlasam? Çocuk istesem? Yalan, yalan,
yalan.
Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.
Bitti...Bittti...Bitti. Tanrım, ölmek istiyorum. Kendimi son kez
onun kollarına attım. Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

Kocanın Günlüğüne yazdıkları :
Sevgili günlük,Türkiye yine ispanyaya yenildi ama kuru fasülye güzeldi.
:roflol::roflol::roflol:

yagmurgozlum emeğine sağlık canım, çok güzel konular bulup yazıyorsun.
Dünya umrunda olmayan erkekler ah ah ah.....

Kızlar vallahi bugün yine leslie sensone yürüyüşlerimi yaptım.
Kendimi iyi hissediyorum .Bundan sonra yola devam inşallah.

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar

canım çok geçmiş olsun :S teklikeli safra kesesi annem ve ablam aldırdılar taslardan ötürü ırsi ola biliomus sanırım bizde korku oluyo haliyle çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :Saruboceq: :Saruboceq:

Biraz sonrada dışarıya çıkıp şöyle bir yürüyüş yapayım geleyim.
Sabah:1 haşlanmış yumurta, biraz ekmek, bir kaç çatal sucuk yedim 2 bardak çay içtim.
Öğlen: tavuk şinitzel ve salata düşünüyorum.
Akşama: Brokoli ve karnabahardan karışık bir sebze yemeği yaptım ondan atıştırırım
Yatarken elma, portakal vs...

Eyüü günlerrr hayırlı cumalarr buyrunnnnnnnnn

Sabah doktoruma gittim 15 gün önce 88.1 çıkmıştım bugün 88.3 :çok üzgünüm:

Sana ceza vericem dedi ve dediğini yaptı -tatlicadiarzu- 2 haftayı nasıl geçirdiğimi neler yediğimi söyledim bana yarı şok diyet verdi.

Tam ağzımı açıpta baklagillerden evde sık sık pişiriyorum bende yesem olurmu diyodumkii ne baklagili tuğbaaaa dedi :roflol: bu 15 gün listenin kesinlikle dışına çıkmıyosun sonra ne istersen vericem sana dedi :jeyyar:

15 gün boyuncada tartılmıyosun dedi şakkıdı

Bu cezanın ilk sebebi ilk ayda hemen pes ettiğin için ve veremedim diye üzülüp aynı zamanda yediğin için dedi....

Kıssadan hisse : Dinsizin hakkından imansız gelirmiş...yaz citol 88.3

Hadi size eyii günlerr benim bugün çok işim var giremem daha.
Sabah erken 1 simit yedim.
Arada bir avuç leblebi bir bardak gazoz :kedi: ( çok yanmıştım yaa )
Öğlende 6 kaşık etsiz sebze 1 kase yoğurt yiyeceğim.

ablalarımmm canlarım sizi çok özledim ve güzel bir dönüşle geldim çok güzel bir tatil küçük kaçamaklar ve büyük şkımla kocaman mutlu bir tatil iştn izin almayı başardım ve herşeyi bir kenara bırakığ doğum günüm ve yılbaşımı kutladım azıcık uzattım ama sizleri çok özledim kocaman bir hırsla geldim nişana kadarrrrrrrrr enm azından 80 olmalıyımmmmm ve benim yanımda olduğunuzu bilerek umutlanıyorum sizi seviyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X