Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen attır bir 250 dakika spor yenacım:))))) ben de sendeki gibi idman olucak sabaha kadar spor yapar gecede 1 kilo vermeye çalışırımNe oluyor böyle,yufkalar,otlu peynirler,ağaç altları...:roflol:
Sizi gidi koyluler sizi..:roflol:
Ben bugün deli yemek yedim,yiyorumda naapçaz hııı...mafoldumbenklava:
baklavada da yarar valla asıl baklavada yarar. çünküm sütlü tatlı canım isterse bi sütlü kahve yetiyo daha fazlası için de bunu yapıyom biraz pekmez de akıtabilirisin içine veya bal.ama illa çıtır çıtır bir baklava yicem uleeyyn diye isyan edersen bu da yaramaz. öyle bir iştah patlaması yaşıyoruz sanki seni keserim deseler yine yiyoruz o anlarda:roflol: Baklava istediğimiz zamanlardada etkili oluyumu bu aklinialirimsmile Activia ların içine katıyodum ben yulaf beyaa güzel oluyodu...Öyle meyveli yoğurtları falan bi severimki zaten :mymeka:
Düren var düremiyen var kızım ya ala alla :1closedeyes: seni gidi koyun seni demek ağaçların altında :jeyyar:
Bende haftasonu sabah kahvaltılarını biraz dengesiz yaptım ama toparlamaya çalıştım...Hiç yürüyemedim...En büyük eksiğim o...Bugünde kalkar kalkmaz yürüyüş bandıyla bi bakıştım sonra didimki heç işim yok senin üstüne çıkacamda yürüyecem mirmirmirmir
2 bardak su 2 kayısı 1 ceviz 1 çay kaşığı çörek otu
olur öyle daha yeni düzene sokmaya çalışıyon hayatını. duygudurumunun etkisidir eğer açlıktan halsizleşmediysen:) bi supradyn at kendine gel. duşa gir ya da.:jeyyar:Yahuu ölü toprağı serpilmiş derler ya hani ne demek olduğunu şu an daha iyi anlıyorum ben napsamda kendime gelsem başım kaşınsa kaşıyacak halim yok resmen
eved ben zaten denizi felan çok severim :1rolleyes: birde yüzmek orantılı zayıflatıyor insanı suyun içinde heryerimiz hareket ettiği için bide bizim gibim şişkolar çok cebellesdigi için suyla daha çok incelioz zemuszemus zemuszemus
ewed ya benimde kimse farketmiyo söyledikden sonrada hmm sanki bi parça erimişsin ama diolar :dilcikar: geçen gün ama bi arkadasım haberi olmadıgı halde farketti çok mutlu oldum :sm_cool: yüzmebenim aklımda çok uzun zamandır vardı şimdi bide belediye kocaman bi yüzme havuzu yapdı oraaya gitmeye karar verdim bende hem haftada bir gidersen 50 lira 2 gidersen 100 fiyatıda uygn yani insallah allah kısmet ederse gidicem şubattan itibaren :dance: :dance::dance::dance::teytey:
olur öyle daha yeni düzene sokmaya çalışıyon hayatını. duygudurumunun etkisidir eğer açlıktan halsizleşmediysen:) bi supradyn at kendine gel. duşa gir ya da.:jeyyar:
supradyn ne yaa
supradyn ne yaa
vitamin olur kendileri aklinialirimsmile koşu bandının canına sonra okurum dilenci şu lesliyi bi çalıştıraydım :mymeka: ses var görüntü ypok kafayı yiycem ya nur bi yardım et :çok üzgünüm:
uuuuuuuuuff kızlar bana akıl verin :1shok: öğle yemeğinde mantı varmış ne kadar yiyebilirim ki acaba delikafadulden hiç mi yemesem eyvahedigeldismile
Yağ döktürme 5-6 kaşık ye olarmı -tatlicadiarzu-
ingilizcen yok mu hehehehe dinleye dinleye yap işte biz biliyoz da mı oynuyoz hesaabı:)))
vitamin olur kendileri aklinialirimsmile koşu bandının canına sonra okurum dilenci şu lesliyi bi çalıştıraydım :mymeka: ses var görüntü ypok kafayı yiycem ya nur bi yardım et :çok üzgünüm:
Dilenci lemm elin derdi senimi gerdi -tatlicadiarzu- yeter artık yazıyodu bende girdim belki faydalı bişi okuyodur diye mannak seni alsanaalsanasmile
ben yemeye yerim olar da sonradan vicdan azabı çekicem heralde adı mantı bikeremafoldumben ya yemesem de akşama kadar aç duramam uuufeyvahedigeldismile
ingilizcen yok mu hehehehe dinleye dinleye yap işte biz biliyoz da mı oynuyoz hesaabı:)))
yaa ben bi girdim çıktım ona okumadım ki. hemen yakalamış aboo bi cinsellik neyim okusak yandık demekkidert okuma eğilimi var ben de ya ama tutuyorum kendimi artıkkaydirigubbakcemile3
sana bi tanee taze çıtırr kuzu tepigiiYahuu ölü toprağı serpilmiş derler ya hani ne demek olduğunu şu an daha iyi anlıyorum ben napsamda kendime gelsem başım kaşınsa kaşıyacak halim yok resmen
yaw ne var bundauuuuuuuuuff kızlar bana akıl verin :1shok: öğle yemeğinde mantı varmış ne kadar yiyebilirim ki acaba delikafadulden hiç mi yemesem eyvahedigeldismile
yok kızım benim ingilizcem falan :dilcikar: dün akşam vardı ya çok güzel hareketlerde go go go yes no o kadar :roflol: otobüsün kapısı nasıl açılıyodu dıpp tıss :roflol: big water big water :roflol:
Bonusum yapabildin mi
Yok yaaa pc den kaynaklanan bişeymiş sanırım araştırmalarım sonucu bunu anladım -tatlicadiarzu- msn e gelsene sen ya bu uyuz citolle oun oynamadık bağlantım onu görünce korktu kaçtı :roflol: