Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yok yaaa pc den kaynaklanan bişeymiş sanırım araştırmalarım sonucu bunu anladım -tatlicadiarzu- msn e gelsene sen ya bu uyuz citolle oun oynamadık bağlantım onu görünce korktu kaçtı :roflol:

patron burda yaa gitmiyo. gitmiyooooooooooo. :mymeka::mymeka::mymeka: Çok şiddet eğilimli gördüm kendimi:kedi:

sana bi tanee taze çıtırr kuzu tepigii
sonra kendine gelirsin aklinialirimsmile

yaw ne var bunda
mantının hamuru o ogünlük ekmegin eder
etide yemegin
yagını sosusunu doktürme bol yogurtlu ye işte bir porsiyon
oda allahın bir cnıı
rica ediyorum mantı diye horlamayınn :dilcikar:

hiç kaçırmamm çgh yi
dün gündüzde ışıklarda durduk
önümüzde otobüs
arkadsından bi balikanlı geçiyo pek havalı bişi
o sıra otobüs bi tısladıı
çocuk bi sıçradıı
naıl kahkahaya boguldum :roflol::roflol:

Yeni gördüm yaa :roflol: vah guzum kendini çıtır kuzu sanıyo -tatlicadiarzu-

patron burda yaa gitmiyo. gitmiyooooooooooo. :mymeka::mymeka::mymeka: Çok şiddet eğilimli gördüm kendimi:kedi:

Şiiittttt sakin ol yaa bırak dursun adamcaz -tatlicadiarzu- ben gidimde kendi rekorumu kırmaya çalışayım sonrada kalkimde ev karısı olduğumu hatırladım birden :roflol: işlerimi yapayım

valla çok şanslısın. ama oralarda kadın sohbeti çok olur arkadaş bul tamam ama kenardan tutunupta öyle dakikalarca sohbet etme. hadi yüzecem ben hemşireee geliyosan gel de. bak bu tavsiyemi unutma biri gelecek susmayacak yüzmede değil de hamamda gibi olacaksın. dikkatli olyerimseniben

:roflol: yok ayol ne işim olur kokos kadınlarla ben grubumu kurdum bizim kızları basdan çıkardım :roflol: onları götürüyom kimse tutamaz beni yüzerim ben :jeyyar: :jeyyar: bak seninde eger imkanın varsa ara tatilinde geldi nede olsa istanbula gelince yakınlarda bi yerde bulursan hiç deilse bi ay gidersin :jeyyar: :jeyyar:

ögle yemegimde 1 tabak yogurt . 100
bir tabak tas kebabı yedim. 355
fındık 100 fazla fazla yazdım okadar çok yemedim aslında

Son düzenleme:
yok kızım benim ingilizcem falan :dilcikar: dün akşam vardı ya çok güzel hareketlerde go go go yes no o kadar :roflol: otobüsün kapısı nasıl açılıyodu dıpp tıss :roflol: big water big water :roflol:
ay ben de güldüm ona, şahin çok iyi oynuyor tipik vatandaşı:)
bu ara yeni kalktım

neden demeyin
oglan gece öksürükk tuttu
onla oturduk
sonra ilaç falan içince sabah kaldı uyanmadı
bende milleti gönderdim yanına kıvrıldım
ana oglann 12 ye kadar yatmışız
şimdide kendime bir tost yaptım
her ne kadar şekil itibari ile pek tosta benzemese tadı damagımda kaldıı ayranla birlikte
geçmiş olsun. oh ne güzel uyumuşunuz.anne oğul tadını çıkar ben de isterdim:( yani bebek falan değil annemi isterdimboshayallersmile
:roflol: yok ayol ne işim olur kokos kadınlarla ben grubumu kurdum bizim kızları basdan çıkardım :roflol: onları götürüyom kimse tutamaz beni yüzerim ben :jeyyar: :jeyyar: bak seninde eger imkanın varsa ara tatilinde geldi nede olsa istanbula gelince yakınlarda bi yerde bulursan hiç deilse bi ay gidersin :jeyyar: :jeyyar:

:)) yaaaaaaa beni baştan çıkarmaa bi yere kıpırdayamıyorum para da yok of yaa bi dere mere bulup giricem he-tatlicadiarzu- ay iyi değerlendir güzel güzel kilo ver inşallaolumunekankayizsmile

:)) yaaaaaaa beni baştan çıkarmaa bi yere kıpırdayamıyorum para da yok of yaa bi dere mere bulup giricem he-tatlicadiarzu- ay iyi değerlendir güzel güzel kilo ver inşallaolumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile ozmn işler deüşür tabi bende bu iki ay dır gidemiyorum maasımdan bişey kalmıyodu ama şubat maasım sanırım bana kalıcak onunla hemen yazılmam lazım yoksa hayatta yazılamam boshayallersmile
anaaa bak söylemeyi unuddum dün annemle dısarı çıkmısdık dönüsde kendime hulahup mudur holahopmudur nedir o zıkkımdan aldırdım :roflol: onu çeviriom ( yada çevirmek için elimden geleni yapıom ama olmuyo pıt pıt düsüo ) bak oda çok işe yarıyomus tavsiye ederim aklinialirimsmile

ben gidemde mutfakda azcuk hoplayıp zıplayım yediklerimi eritiyim hazır dükkandada kimsecikler yokken aklinialirimsmile

bilmiyorumkismile ozmn işler deüşür tabi bende bu iki ay dır gidemiyorum maasımdan bişey kalmıyodu ama şubat maasım sanırım bana kalıcak onunla hemen yazılmam lazım yoksa hayatta yazılamam boshayallersmile
anaaa bak söylemeyi unuddum dün annemle dısarı çıkmısdık dönüsde kendime hulahup mudur holahopmudur nedir o zıkkımdan aldırdım :roflol: onu çeviriom ( yada çevirmek için elimden geleni yapıom ama olmuyo pıt pıt düsüo ) bak oda çok işe yarıyomus tavsiye ederim aklinialirimsmile

ay sen de keyiflisin he en zevkli şekilde yakacaksın kiloları. ben de hiç tutamazdım onu belimde. ama az daha şişmanlasaydım çevirmesem de popomun üstünde kalırdı o ayrıopuyorumnanaktan hadi kolay gelsin sana

ay sen de keyiflisin he en zevkli şekilde yakacaksın kiloları. ben de hiç tutamazdım onu belimde. ama az daha şişmanlasaydım çevirmesem de popomun üstünde kalırdı o ayrıopuyorumnanaktan hadi kolay gelsin sana

aynen canım biraz daha kilolu olsam kalırdı onla beraber döner dururdum zaten :D eglenceli oluyo ama kaydirigubbakcemile2 yapamayınca daha çok eglenceli bide çiroz kardesim var :dilcikar: nispet yapar gibi çevirttiri verio sinir edio beni :mymeka:

slm kızlar ben geldim neler yapıyonuz kaynatmışınızkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin şekerr
aynen canım biraz daha kilolu olsam kalırdı onla beraber döner dururdum zaten :D eglenceli oluyo ama kaydirigubbakcemile2 yapamayınca daha çok eglenceli bide çiroz kardesim var :dilcikar: nispet yapar gibi çevirttiri verio sinir edio beni :mymeka:
ayy zayıf kardeş çok gıcık yaaa bnimkide diyelim bi yerde elbise beğenip çok güzelmiş diye gösteriyorumm "aa ben alayım madem kendime" diye alıveriyo hemen gıcık:))
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o lahmacun içinse bu üzülme abartma derim değişim listelerinde diyetisyen kendi veriyo bir et bir ekme bir tatlı kaşığı yağ eksik yersen sorun olmaz diye. yemeklerden korkmayın ya hu:lepi:

kızlar bugun bana noldu bılmem sureklı bırseyler yemek ıstıyorum......bende aglıcam sımdı........ohaoldumsmile

ayy zayıf kardeş çok gıcık yaaa bnimkide diyelim bi yerde elbise beğenip çok güzelmiş diye gösteriyorumm "aa ben alayım madem kendime" diye alıveriyo hemen gıcık:))

aynen aynen hıh bbide benden bu gıcıklardan 3 tane var biri abla ikisi kardes ablama neyi göstersem çok güzel ama bana olmas hoff die hemen dur bn alıyım bana yakısır bu maksat aynı ew içine girsin der alır :mymeka: :mymeka:

Back
X