Dün dışarı çıktık,tabii hava soğuk ve çocuklu aile olunca,kapalı ve oyuncaklı yerler tercih ediliyor..:)
Neyse gittik eğlendik mamalar yendi ama ben yemedim çay içtim birde minicik çiko attım ağzıma..:)
Kızım ve eşim teknosa'ya bakmaya girdiler.bende oğlumla dolanıyorum vitrin falan bakıyorum..
Sonra arkamdan bir ses,nilüüüü nilüüü döndüm aaaa oda ne.X yavuklum yanında çok hoş ince uzun bir hatunla elelel bana doğru geliyorlar..
Neyse, yanıma gelir gelmez nilüü inanamıyorum noolmuşsun böyle, noolmuş dedim..Acaip kilo almışsın..
Biliyorum farkındayım uzun zamandır böyleyim dedim..Önceden no-frost'dun şimdi tombul no-frost oldun hahaha diyo,no-frost diyerek benim soğuk ve mesafeli olduğumu vurguluyor..
Allahım ya sabır diyorum içimden ama topuklarınada sıkasım var feci şekilde..:)) Ayy çok Polat Alemdar gördüm kendimi..:))
İşte sahte gülücükler falan..Oğlumu sevdiler,yanındaki fıstık hatunla nasıl tanışıp evlediklerini detay geçiyordu,eşim ve kızım geldi.. Tanıştılar falan..Hehehee
Çocuklar uyuduktan sonra,eşime hani Adanalı ukala bir sevgilimden bahsetmiştim ya sana işte oydu dedim..Anladım dedi....
Ayrıca sana hayret ettim nasıl böyle bir kişilikle arkadaşlık etmişsin dedi..:))
Hakkaten ya,işte gençlik ne edersin..Şimdi bu olay beni hırslandırsada artık fire vermesem..Zayıflama konusunda..