Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben yeni katıldım merhaba..

sanırım burası benim topiğim olucak :)

Hoşgeldin o zaman aramıza..a.s.

Bizim topicten bahsetseydin kız ona aklinialirimsmile sevgili no-frostum -tatlicadiarzu- bak bende acayip gaza geldim tutamıyorum kendümü acil tarafından birilerine haddini anyayıu ve de konyayı ve de kadının fendini göstertmem gerekiyo...:olmaz:

Ne yazıkki bu birileri ex değil...Öhömm bu benmiyim inanamıyorum...Tanıştırayım öhömm işte hırssss işte azimmm işte bonussss :))))))

Gölgelerin gücü adınaaaa :roflol:

üçyüzzzz beşyüzzz üçyüzzz beşyüzzz:dance:

Tamam sakin ol..geçti geçti..Bozma kaliteni..
:roflol::roflol::roflol:

herkese mrb arkadaşlar bende hamileliklerinde çok kilo alanlardanım...nasıl vericeğimi bilmiyorum.

Hoşgeldin canım..a.s.

Bizde neyaptığımızı bilmiyoruz ama..İyi şeyler oluyor,emin ol..Takıl buraya
:roflol:

Dün dışarı çıktık,tabii hava soğuk ve çocuklu aile olunca,kapalı ve oyuncaklı yerler tercih ediliyor..:)

Neyse gittik eğlendik mamalar yendi ama ben yemedim çay içtim birde minicik çiko attım ağzıma..:)

Kızım ve eşim teknosa'ya bakmaya girdiler.bende oğlumla dolanıyorum vitrin falan bakıyorum..

Sonra arkamdan bir ses,nilüüüü nilüüü döndüm aaaa oda ne.X yavuklum yanında çok hoş ince uzun bir hatunla elelel bana doğru geliyorlar..

Neyse, yanıma gelir gelmez nilüü inanamıyorum noolmuşsun böyle, noolmuş dedim..Acaip kilo almışsın..

Biliyorum farkındayım uzun zamandır böyleyim dedim..Önceden no-frost'dun şimdi tombul no-frost oldun hahaha diyo,no-frost diyerek benim soğuk ve mesafeli olduğumu vurguluyor..

Allahım ya sabır diyorum içimden ama topuklarınada sıkasım var feci şekilde..:)) Ayy çok Polat Alemdar gördüm kendimi..:))

İşte sahte gülücükler falan..Oğlumu sevdiler,yanındaki fıstık hatunla nasıl tanışıp evlediklerini detay geçiyordu,eşim ve kızım geldi.. Tanıştılar falan..Hehehee

Çocuklar uyuduktan sonra,eşime hani Adanalı ukala bir sevgilimden bahsetmiştim ya sana işte oydu dedim..Anladım dedi....
Ayrıca sana hayret ettim nasıl böyle bir kişilikle arkadaşlık etmişsin dedi..:))

Hakkaten ya,işte gençlik ne edersin..Şimdi bu olay beni hırslandırsada artık fire vermesem..Zayıflama konusunda..

böyle ukalalarla uğraşmak zor olur herhalde ne dediğini bilmeyip 0kendini beğenirlerlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Hoşgeldin canım..a.s.

hoşbuldum canım takma kafanı azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz belkide bir vesile oldu bu senin için doğum yapalı ne kadar oldu...

Geeelll geeelll topiğe geeelll birbirinden datluu birbirinden endamlı baayanlar burdaaaaaaa -tatlicadiarzu- :dance::dance: :dance:

Bendeniz bu topiğin kart koyunuyum....akıllısı delisi ne ararsan var aklinialirimsmile hele birde çıtır kuzumuz varki görme bakmaya doyamaan gubban olurum ona ben :roflol:

hoşgeldin cici çiğdem bak kimseye beyle karşılama yapmamşıtım he aklinialirimsmile

Son düzenleme:
Dün dışarı çıktık,tabii hava soğuk ve çocuklu aile olunca,kapalı ve oyuncaklı yerler tercih ediliyor..:)

Neyse gittik eğlendik mamalar yendi ama ben yemedim çay içtim birde minicik çiko attım ağzıma..:)

Kızım ve eşim teknosa'ya bakmaya girdiler.bende oğlumla dolanıyorum vitrin falan bakıyorum..

Sonra arkamdan bir ses,nilüüüü nilüüü döndüm aaaa oda ne.X yavuklum yanında çok hoş ince uzun bir hatunla elelel bana doğru geliyorlar..

Neyse, yanıma gelir gelmez nilüü inanamıyorum noolmuşsun böyle, noolmuş dedim..Acaip kilo almışsın..

Biliyorum farkındayım uzun zamandır böyleyim dedim..Önceden no-frost'dun şimdi tombul no-frost oldun hahaha diyo,no-frost diyerek benim soğuk ve mesafeli olduğumu vurguluyor..

Allahım ya sabır diyorum içimden ama topuklarınada sıkasım var feci şekilde..:)) Ayy çok Polat Alemdar gördüm kendimi..:))

İşte sahte gülücükler falan..Oğlumu sevdiler,yanındaki fıstık hatunla nasıl tanışıp evlediklerini detay geçiyordu,eşim ve kızım geldi.. Tanıştılar falan..Hehehee

Çocuklar uyuduktan sonra,eşime hani Adanalı ukala bir sevgilimden bahsetmiştim ya sana işte oydu dedim..Anladım dedi....
Ayrıca sana hayret ettim nasıl böyle bir kişilikle arkadaşlık etmişsin dedi..:))

Hakkaten ya,işte gençlik ne edersin..Şimdi bu olay beni hırslandırsada artık fire vermesem..Zayıflama konusunda..

bende kısa bir süre önce ex aşkımı gördüm bana
o daha yeni nişanlanmış
az konuştuk ve son cümlesi
onun yerinde sen olmalıydın
dedii tabi ben şok hiç bişe demeden döndü gitti kafamçokkarıştı

eeeee neler yapıyorsunuz kiloları vermek için ben öyle bi diyete sadık kalamıyorum öyle ince bi dilim ekmek o yok bu yok valla yapamıyorum kızlar...

dikkat ediyoruz yediklerimize buraya yazıyoruz neler yedik içtik diye kalori hesabı yapıyoruz hergün enaz yarım saat spor yapıyoruz cuma günleri kilo bildirme günümüz arkadaım sen başla bak devamı gelecektir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Geeelll geeelll topiğe geeelll birbirinden datluu birbirinden endamlı baayanlar burdaaaaaaa -tatlicadiarzu- :dance::dance: :dance:

Bendeniz bu topiğin kart koyunuyum....akıllısı delisi ne ararsan var aklinialirimsmile hele birde çıtır kuzumuz varki görme bakyamaya doyamaan gubban olurum ona ben :roflol:

hoşgeldin cici çiğdem bak kimseye beyle karşılama yapmamşıtım he aklinialirimsmile

banada banada kıskanırım sonra...

anammmm ağzıyla burnunun yerini değiştircen o olcak dengesiz yaalsanaalsanasmile

ayyy eşin kıskanmadı mı öyle diyince? aklinialirimsmile

Hoşgeldin sende fındık kurdu :))) ben bağlantıyı kurup yazana kadar sende gelmişin a.s.

selam kızlar bende aranıza katılmak istiyorum size çok özendim ne güzel veriyorsunuz kiloları ah bende bi verebilsem

Geçmiş olsun canım..benim oğlanda beş dakikada bir uyandı..:(

Aynı şehirdeymişiz,atla gel evimize yakın özsüt var oraya gider..tramisu eşliğinde kahve içeriz..Canının sıkıntısı geçer...delikafadulden

Hoşbulduk..

hayrrrr o sana gelemezz ben gelmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile :delphin: :a015:

cuma ginleri kilo bildirim günü
eger kilonu sölersen
senide listeye yazarım hoşgeldin a.s.

Bizim topicten bahsetseydin kız ona aklinialirimsmile sevgili no-frostum -tatlicadiarzu- bak bende acayip gaza geldim tutamıyorum kendümü acil tarafından birilerine haddini anyayıu ve de konyayı ve de kadının fendini göstertmem gerekiyo...:olmaz:

Ne yazıkki bu birileri ex değil...Öhömm bu benmiyim inanamıyorum...Tanıştırayım öhömm işte hırssss işte azimmm işte bonussss :))))))

Gölgelerin gücü adınaaaa :roflol:

üçyüzzzz beşyüzzz üçyüzzz beşyüzzz:dance:
ham kart hem delii :roflol::roflol:
üçyüzbeşyüzz:roflol:
gerçi takmayınca veremiyorum diye... sanki ağırdan gidiyor gibi...kilolar ne dersiniz...
hoşgeldin
sende kilonu sölersen yazarım listeye

Hoşgeldin canım..a.s.

Bendeniz bu topiğin kart koyunuyum....akıllısı delisi ne ararsan var aklinialirimsmile hele birde çıtır kuzumuz varki görme bakmaya doyamaan gubban olurum ona ben :roflol:

öhömmm öhömm o çıtır kuzu ben oluyorum boshayallersmile bayanssulusmile ohaoldumsmile

Back
X